Poradna duly
Jana Čurdová
Holky teď mi volala tchýně,že už je celá napjatá,že vždycky nadskočí,když jí zazvoní telefon.A to jí zvoní celkem často,páč je vedoucí v potravinách
Jo a už jsou s dědkem domluvený,že bude malýmu platit stavební spoření ![]()
Tak jsem jí nenápadně vyprávěla o těch botách,říkala,že mi dá dřív peníze k narozkám,mám je až v červnu,ať si koupím co chci
Tož mi vidina těch bot trošku pozvedla náladu ![]()
Chystám se žehlit a zjistila jsem,že mi Jířa lehce zničil prkno,máme takový úplně obyč,čmáral na něj a rozryl pod tím tu desku.. ![]()
Adik: No to jo…aby sis v Babylonu Sanelku neroztancovala k porodu
Se tam třeba sejdem, ha ha
![]()
Lucy: Po dvojicích bych to brala, ale pěkně každý den a nééé jednou za čtrnáct dní
![]()
Jdu dodělat vajíčkový salátek a tu bábovku na snídani (abych se měla hned po ránu čím posílit
)
A kdyby Mahul do večera nenapsala, tak jí písnu zvídavou SMS
![]()
To já se taky těšim, jenže to byste nesměli být takové brzdy!
Ba ne, jen hezky pozvolna, ať to stíhám!
Adél: Tak to je Jířa pořádní ďáblík
Kamarádka má taky dvouletýho synka a občas obdivuji její nervy!
![]()
Zebruš: Nohy mám taky už jak konve…mno, a už jsem taky přemýšlela o manželových ponožkách
![]()
Adél: To by mi snad malý neudělal
Ale kdyby se to nějak chystalo, tak by to bylo vidět na tom ranním monitoru…
no teda Ryntyn to by bylo neco
dve zrzky a parecek Adamek a Sanel ![]()
No ja jsme zvedava jak to zvladnu, vidim to na raut a pak na spinkani na pokoji
v sobotu bych chtela zkusit tu solnou jeskyni, ale buh vi jak to ted bude, zrovna lezim a mam krece … uz se neda moc planovat, vzdy se zvednu zda uz tady neni nove mimi ![]()
Strasne se tesim!
Tak já furt nakukuju, co ta Haňulka a zatím nic. A Mahul nás taky pěkně napíná.
Wenee, pěkně rostete, gratuluju. ![]()
Adik, pěkně si výlet a ples užijte. ![]()
Já mám dnes bolesti průběžně celý den, chvilku dobrý, pak mě to zase chytne. ![]()
Už mám doma manžu a zítra prý se mnou zůstane a bude pracovat z domu, takže můžeme vesele rodit ![]()
Jinak jak jsem říkala, že v Ivančicích udělali objížďku tak je to fakt po cestě
. Když už jste skoro u nemocnice, tak musíte odbočit a jet přes jiné vesnice 10km a pak zpět do Ivančic
. Museli si to naplánovat přesně, když mám termín ![]()
Adel , já bych to do našeho výročí asi už nevydržela - 25.8.
To by pak Beník mohl jít rovnou z porodnice do školky ![]()
Máš nějakou hodnou tchýni, to se někdo má ![]()
Ryntyntyn , jsem to o těch ponožkách říkala manžovi a on že prý klidně můžu nosit jeho, že mu to neva
![]()
Já si zamlouvám být v té příští dvojici, jo? Ale až za 14 dní určitě néééé…
![]()
Ryntyntyn tak jsem Jířovi křivdila,ono to prkno bylo na balkoně a navlhlo,tak proto je zničený,byl to provizorní šunt,ale nicméně jsme ho měli asi 3 roky…tak ho manžel vyhodil.Jo a myslím si,že by to na tom monitoru vůbec nemuselo být vidět ![]()
Zebruš zamlouvám si to s tebou! ![]()
Udělala jsem si 3/4 litru maliníku,tak snad to k něčemu bude ![]()
Holky, já se hlásím taky do řady a do dvojice. Kdo do toho jde se mnou? ![]()
Tak jsme zpet, hezka prochazka - dnes mam nejak vic energie nez obvykle ![]()
Po dvojicich bych to brala, ale neee jednou za 14 dni, to bychom tu byly do cervna ![]()
Zebrus, tak s tou objizdkou je to pech
My kdyz jsme meli svatbu, tak jsme se zrovna strefili do obdobi, kdy opravovali celou silnici pred nasi restauraci, tak se tam ani parkovat nedalo… Tak snad to stihnete i s objizdkou!
Adiko, ty ted zacinas ke konci tehotenstvi radit? Si nahrazujes ty tydny klidu, ze
Hezky si to uzij!
no ja prave radila i pred tim nez jsem ulehla a ted uz to cekani si musim nejak urychlit
Mame to s ubytovanim, tak si pujdu po veceri hajnout a manza se mnou, spojime to s vyrocim a v sobotu kdyz to klapne tak si udelame jeste welnes. At holcicka je brzo venku ![]()
Tak co holkyyyy … zadne zpravy …
Adik: No to by teda bylol, by měli zdravotníci z nás dost
Užijte si s polovičkou Babylon! Hm, a solnou jeskyni bych taky chtěla jednou vyzkoušet. Jsme si říkaly se sestřenkou, že by jsme do toho šly a pořád z toho nějak schází…
Taky si říkám, že akčnost bude k něčemu a ono nič ![]()
Evelín: Tak to mě dnes opustila, se musím ke všemu nutit ![]()
Zebruš: Objížďka je nemilá, hlavně s ní časově počítat
![]()
Adél: To máš hodnou tchýni
Já si taky nemůžu stěžovat, akorát že si to užívám jednou za čas, když jedeme zrovna na Slováč
V létě se nám moc nechce, malýmu budou teprv tři měsíce, navíc budeme muset makat nejvíc na baráku a do toho „povinná“ návštěva 700 km od baráku ![]()
Manžel mi volal z práce, že zítra bere jednu noční navíc, chjo…
To zas bude mít krátký volno… Jsem mu říkala, že taky nemusí brát všechno ![]()
Mno, kdyby nás to chytlo, tak prý zavolá do práce, že si musí najít náhradu…tak uvidíme…
Jinak asi ještě pořád poslíčkuju a už mě to přestává bavit
Každých přibližných sedm minut je mít, takže si jdu dát relax vaničku a pak do postýlky…
Jo, musím napsat Mahul! Tak snad nezapomenu ![]()
Ryntyntyn, a jsi si jista, ze to jsou jen poslicci? Kdyz je to uz po 7 minutach
![]()
Porad nakukuju, jestli je nejake info od Hanule ci Mahul a zatim nic…
A pak, ze je s tchynemi potiz… Ja mam taky dobrou tchyni ![]()