Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
3.4.08 16:56

Holky teď mi volala tchýně,že už je celá napjatá,že vždycky nadskočí,když jí zazvoní telefon.A to jí zvoní celkem často,páč je vedoucí v potravinách :lol: Jo a už jsou s dědkem domluvený,že bude malýmu platit stavební spoření :lol:
Tak jsem jí nenápadně vyprávěla o těch botách,říkala,že mi dá dřív peníze k narozkám,mám je až v červnu,ať si koupím co chci :wink: Tož mi vidina těch bot trošku pozvedla náladu :oops:

Chystám se žehlit a zjistila jsem,že mi Jířa lehce zničil prkno,máme takový úplně obyč,čmáral na něj a rozryl pod tím tu desku.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.4.08 16:58

Adik: No to jo…aby sis v Babylonu Sanelku neroztancovala k porodu :wink: Se tam třeba sejdem, ha ha :lol: :lol:

Lucy: Po dvojicích bych to brala, ale pěkně každý den a nééé jednou za čtrnáct dní :lol: :lol:

Jdu dodělat vajíčkový salátek a tu bábovku na snídani (abych se měla hned po ránu čím posílit 8) )
A kdyby Mahul do večera nenapsala, tak jí písnu zvídavou SMS :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.4.08 16:58

To já se taky těšim, jenže to byste nesměli být takové brzdy! :lol: :lol: :lol: Ba ne, jen hezky pozvolna, ať to stíhám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
3.4.08 16:59

Ryntyntyn a jak víš,že to nebude dneska :?: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.4.08 17:00

Adél: Tak to je Jířa pořádní ďáblík :D Kamarádka má taky dvouletýho synka a občas obdivuji její nervy! :oops: :wink:

Zebruš: Nohy mám taky už jak konve…mno, a už jsem taky přemýšlela o manželových ponožkách :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.4.08 17:02

Adél: To by mi snad malý neudělal :lol: :lol: :lol: Ale kdyby se to nějak chystalo, tak by to bylo vidět na tom ranním monitoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
3.4.08 17:21

no teda Ryntyn to by bylo neco :) dve zrzky a parecek Adamek a Sanel :)
No ja jsme zvedava jak to zvladnu, vidim to na raut a pak na spinkani na pokoji :) v sobotu bych chtela zkusit tu solnou jeskyni, ale buh vi jak to ted bude, zrovna lezim a mam krece … uz se neda moc planovat, vzdy se zvednu zda uz tady neni nove mimi :)
Strasne se tesim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
3.4.08 17:33

Tak já furt nakukuju, co ta Haňulka a zatím nic. A Mahul nás taky pěkně napíná.

Wenee, pěkně rostete, gratuluju. :potlesk:

Adik, pěkně si výlet a ples užijte. :wink:

Já mám dnes bolesti průběžně celý den, chvilku dobrý, pak mě to zase chytne. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
3.4.08 17:41

Už mám doma manžu a zítra prý se mnou zůstane a bude pracovat z domu, takže můžeme vesele rodit :lol:

Jinak jak jsem říkala, že v Ivančicích udělali objížďku tak je to fakt po cestě :? . Když už jste skoro u nemocnice, tak musíte odbočit a jet přes jiné vesnice 10km a pak zpět do Ivančic :roll: . Museli si to naplánovat přesně, když mám termín :evil:

Adel , já bych to do našeho výročí asi už nevydržela - 25.8. 8O :lol: To by pak Beník mohl jít rovnou z porodnice do školky :lol:
Máš nějakou hodnou tchýni, to se někdo má :lol:

Ryntyntyn , jsem to o těch ponožkách říkala manžovi a on že prý klidně můžu nosit jeho, že mu to neva :srdce: :oops:

Já si zamlouvám být v té příští dvojici, jo? Ale až za 14 dní určitě néééé… 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
3.4.08 17:52

Ryntyntyn tak jsem Jířovi křivdila,ono to prkno bylo na balkoně a navlhlo,tak proto je zničený,byl to provizorní šunt,ale nicméně jsme ho měli asi 3 roky…tak ho manžel vyhodil.Jo a myslím si,že by to na tom monitoru vůbec nemuselo být vidět :wink:

Zebruš zamlouvám si to s tebou! :lol:

Udělala jsem si 3/4 litru maliníku,tak snad to k něčemu bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
3.4.08 17:58

Holky, já se hlásím taky do řady a do dvojice. Kdo do toho jde se mnou? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
3.4.08 18:31

Tak jsme zpet, hezka prochazka - dnes mam nejak vic energie nez obvykle :D

Po dvojicich bych to brala, ale neee jednou za 14 dni, to bychom tu byly do cervna :lol:

Zebrus, tak s tou objizdkou je to pech :? My kdyz jsme meli svatbu, tak jsme se zrovna strefili do obdobi, kdy opravovali celou silnici pred nasi restauraci, tak se tam ani parkovat nedalo… Tak snad to stihnete i s objizdkou!

Adiko, ty ted zacinas ke konci tehotenstvi radit? Si nahrazujes ty tydny klidu, ze :D Hezky si to uzij!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
3.4.08 19:24

no ja prave radila i pred tim nez jsem ulehla a ted uz to cekani si musim nejak urychlit :) Mame to s ubytovanim, tak si pujdu po veceri hajnout a manza se mnou, spojime to s vyrocim a v sobotu kdyz to klapne tak si udelame jeste welnes. At holcicka je brzo venku :)
Tak co holkyyyy … zadne zpravy …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.4.08 19:41

Adik: No to by teda bylol, by měli zdravotníci z nás dost :lol: :lol: Užijte si s polovičkou Babylon! Hm, a solnou jeskyni bych taky chtěla jednou vyzkoušet. Jsme si říkaly se sestřenkou, že by jsme do toho šly a pořád z toho nějak schází…
Taky si říkám, že akčnost bude k něčemu a ono nič :cry:

Evelín: Tak to mě dnes opustila, se musím ke všemu nutit :oops:

Zebruš: Objížďka je nemilá, hlavně s ní časově počítat :D :wink:

Adél: To máš hodnou tchýni :D Já si taky nemůžu stěžovat, akorát že si to užívám jednou za čas, když jedeme zrovna na Slováč :lol: V létě se nám moc nechce, malýmu budou teprv tři měsíce, navíc budeme muset makat nejvíc na baráku a do toho „povinná“ návštěva 700 km od baráku 8)

Manžel mi volal z práce, že zítra bere jednu noční navíc, chjo… :roll: :roll: To zas bude mít krátký volno… Jsem mu říkala, že taky nemusí brát všechno :?
Mno, kdyby nás to chytlo, tak prý zavolá do práce, že si musí najít náhradu…tak uvidíme…
Jinak asi ještě pořád poslíčkuju a už mě to přestává bavit :evil: Každých přibližných sedm minut je mít, takže si jdu dát relax vaničku a pak do postýlky…
Jo, musím napsat Mahul! Tak snad nezapomenu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
3.4.08 20:05

Ryntyntyn, a jsi si jista, ze to jsou jen poslicci? Kdyz je to uz po 7 minutach :?: 8O

Porad nakukuju, jestli je nejake info od Hanule ci Mahul a zatim nic…

A pak, ze je s tchynemi potiz… Ja mam taky dobrou tchyni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital