Poradna duly
Jana Čurdová
Tak se hlasim holcicky ze i ja jsem celaaa
zadnej ples nepomohl, akorat jsem zmordovana a ted se jdu natahnout … myslela jsem si, ze by to mohlo vyjit, ze bych se setkala s Tynkou, ale vzala si Hanul do dvojice ![]()
Bricho mam jak beton, v noci krece a vzdy cekam a presne jak pisete, to cekani je strasnyyyy !! !!
Zavidim holkam, ze to maji za sebou!
Dockame se, ze?
![]()
Jinak ty vase chute tady! To je siiiila, ja jela v krup. kasi asi mesic denne
strasnyyy! Knedle teda neprobehli ![]()
ja si vcera hodovala na plese, pak snidane na hotelu a ted jsem mrtvolka. Nikdo nechapal, ze stale nic, zacinam bvyt alergicka na ty dotazy kdyyyy uz
ALe nedivim se jim! Kraaasnou sobotuuu vsem ! ! ! ![]()
Jo, už máme zase doma krupičku, manža ji ráno koupil ![]()
Ale protože moc nerozumí, tak když řekl že chce krupičku, tak mu prodali hrubou krupici
, ale kaše z toho taky jde, to už jsem zjistila
, takže cpaní může pokračovat
. Manža si ji udělal na slano ve vodě jako přílohu a taky je to dobrý…
Asi půjdeme dnes na procházku, s hafušama. Trocha pohybu neuškodí ![]()
Adi taky mám břicho jak beton,dneska od rána,normálně to nemívám,tak aspoň něco se děje. ![]()
Jiřulka odjel s dědou, manžel jede za chvíli na ten fotbal a já asi zalehnu,s tím šutrem se nic jiného dělat nedá.No budu tady asi do sedmi sama… ![]()
Zebruš já měla pohyb v kuchyni
Kolik dáváš do mlíka té krupice?Včera jsem si udělala zbytečně betonovou tu kaši..
Užijte si prochajdu,tady je docela hezky ![]()
Holky jen pro informaci,Janno,která k nám ze začátku taky chodila,dneska porodila doma v kuchyni chlapečka,přečtěte si v září 2006 str.3372
![]()
Tak jsem si precetla zpravy od holek.
Hanule, preju malemu moc zdravicka, at muzete byt brzy spolu!
Ryntyntyn, super, ze uz zacinate kojit! Hezky si to uzivej! ![]()
A ted se jdu mrknout na ten porod v kuchyni!
Manzel mi zrovna odesel a vrati se az nekdy v noci, tak doufam, ze to prezijeme bez uhony…
Adiko, tak to je super, ze jste si to uzili a male se to evidentne taky libilo ![]()
Adel, tak pockej jeste na manzela az se vrati a pak uz se to muze rozjet ![]()
Tak tomu se rika rychly porod!
Janno to zvladla fakt dobre, si jen rikam, ze jeste ze nebyly zadne komplikace! Akorat me dost vytocilo, kdyz ji v porodnici po telefonu rikaly, at si vezme caj a zaspi to ![]()
Janno přejeme chlapečkovi i tobě hodně zdraví ![]()
Tak jsem si uvařila zas kýbl maliníku,vyrobila jsem vanilkový puding s malinama,piškotama a kompotovanýma broskvema na večer a ještě si udělám trochu krupicové kaše ![]()
A zase se svalim,jak vstanu tak mám břicho jak šutr a je to pěkně nepříjemný..
Tak na prochajdu už asi nepůjdeme, právě jsem umyla celý auto zvenku i zevnitř a jsem hotová
. Ale už jsem to nevydržela, jak jsme vezli hafiny na veterinu, tak bylo auto plný chlupů, protože teď línají ![]()
A manža když mě viděl v akci, tak řekl, že zase uvaří večeři, tak jsme si to dnes hezky vyměnili ![]()
Adel , já tu krupici odhaduju, ale raději míň a chvilku povařím, protože ona čím dýl vaří, tím víc tuhne, a kdyžtak pak přidám. Mám tu kaši raději tekutější. Ale dnes se mi taky povedl beton, protože ta hrubá, co manža omylem koupil, tuhne nějak víc ![]()
Taky jsem si teď uvařila maliník, ale už nemám med, tak mě moc nechutná ![]()
Janno , moc gratuluju k miminku ![]()
Taky mám betonový břicho, asi jak jsem se otáčela v tom našem mini autě, už se tam skoro nevejdu ![]()
Zebruš jsi nějak moc aktivní,asi jako Týnka,tak si dej bacha ![]()
Evelín akci bych rozjela,ale psala ségra,jestli dorazíme na zítřejší oslavu a napsala jsem jí,že jo,tak nevim ![]()
Adel , zkouším Týnčinu metodu…třeba to taky vyjde ![]()
Užijte si to zítra na oslavě ![]()
Janno taky gratuluju, že jste to tak bravurně zvládli. Pro mě jsi teda hrdinka a obdivuju jak jsi pár hodin po porodu veselá a v pohodě! Přeji vám do života spoustu energie a takového optimismu. Jestli budou tvá dítka stejně akční jako ty, tak budete mít doma stále veselo!
![]()
No Jana se rozhodně nudit nebude,Eliot je ještě docela malý.Ale my se taky nebudem nudit ![]()
Zebruš byla bych nejradši,kdybych na tu oslavu už nešla ![]()