Poradna duly
Jana Čurdová
Katy ať se Radimek brzy uzdraví! ![]()
Zebro hubnutí půjde samo,uvidíš ![]()
Tak jsem přečetla pohádku a zapla pračku
Jiřulka si dává na pupík drobné z peněženky
Počkám,až ho to přestane bavit a jdu zas číst,ven asi nepůjdem,je tam děsně ![]()
No s tim hubnutím, už to asi nebude taková sranda - k tomu se nepřiměju tak snadno jako ke žrádýlku! ![]()
Já mám k obědu rajskou, včera jsem jí navařila kotel, aby si mohl manža odvézt sebou do práce a něco mi tu i zbylo. Zkoušela jsem tu klasickou se strouhaným perníkem a sklidilo to úspěch, tak jí těď budu muset takto dělat asi pořád! Jiřík si dal k večeři 4 knedlíky
- se budem za chvíli valit všichni! ![]()
Pro ty, co ještě odolávají…
(té spálené si nevšímejte
)
Lucy , mě se teda podle toho tvého návodu povedly 3 a každá jinak tlustá
![]()
Ahoj ![]()
Mahulka-GRATULUJEM k Jakubkovi a želám Vám veľa zdravia,šťastia a pohodičky.VŠETKO LEN TO NAJLEPŠIE!!!!
Zebrička-tak neviem,ako ostatné,ktoré už porodili,ale je mám s tým chudnutím po pôrode problém.Je pravda,že som už schudla 6kg,ktoré som v tehu pribrala,ale chcem schudnúť ešte viac.Lenže problém je v tom,že teraz mi chutí sladké ešte viac ako v tehu a stále som hladná
.Proste katastrofa
.Zachvíľu začnem zase priberať,ak to takto pôjde ďalej
.
Katy-rýchle uzdravenie Radimkovi.
Sofinka konečne spinká,dnes v noci nám dala poriadne zabrať,potvorka nechcela spinkať a stále plakala.Malý neposlušný Drobček.
Dnes ideme na rengen nožičiek,tak dúfam,že to bude o.k.
Super,že sa to tu už plní miminkami
.
Zatiaľ papa a pekný deň,keďže vonku je hnusne.
Adel , to s těma drobnýma (studenýma) na pupík se prý dělávalo na vojně, aby se člověk ze spaní počůral, tak pozor ![]()
Jé, Lucy , nenapsala bys i ten recept na „perníkovou“ rajskou? To zní dobře ![]()
Wenee , jestli budu mít po porodu ještě větší chuť na sladké, tak budu brzo jako koule
![]()
Ať vám ten rentgen dopadne dobře ![]()
Teda vy jste provokatérky, nejenže děláte chutě, ale ještě sem hodíte i fotky.
Naštěstí já jsem chuť už zahnala oplatkama kolonáda, byly výborný, pěkně čerstvý.
Tady leje jako z konve, fučí větr, fuuuj a brrrr.
![]()
Wenee, dobře pořiďte na rentgenu. ![]()
Wenee teď se zatím s nějakým hubnutím nezabývej,času dost!
Ať má Sofinka nožičky v pořádku ![]()
Dneska máme k obědu zbytky z víkendu,knedlo vepřo zelo,Jiřulka kuře.Rajskou mám objednanou na zítra od mámy,jdu na ko tak přijde hlídat ![]()
Zebro palačinky super ![]()
HOlky, díky za Radimka, úspěšně smrkáme a čistíme nos. ![]()
Ty palačinky zní super a ty fotky, to je teda provokace
![]()
Já dělám polívku z kuřecích srdíček, mrkev celer petržel a ješě tam hodim nudle. Dál mám naplánovanou koprovku. Ale už nevím jaký byl recept, vím, že jsem už o něj tady žadonila, ale hlupáček jsem si ten recept nenapsala a teď nevím kde ho hledat
![]()
Prosím, prosím napište mi jak na koprovku, mám na ní děsnou chuuuuuťťť ![]()
Katy kdybych jí dělala,tak asi zředím jíšku vývarem,povařím,přidám zakysanou smetanu,kopr,cukr podle chuti..
Vy jste teda zase po ránu akční. Já dnes nemusela s malým do školky, odvezl ho tatínek, tak jsem si tady dopoledne pěkně lenošila. A ještě provokujete s palačinkama a štrúdlem. Ještě že jsem šla nejdřív do těch müsli a teprv teď sem nakukuju
Ale asi si je dáme k večeři, protože tohle opravdu můžeme, mňam.
Já si půjdu akorát asi za chvíli ohřát tu kuřecí polévku od včera a pak vyrazím do města - vyřizovat hypotéku a pak do školky a na dětskou dílničku. Dneska se budou asi vyrábět hastrmánci, tak to příjdem domů zase až večer zalepený a zelený od barvy ![]()
Wenee, klidně si nějakou tu sladkost dej, ať má Sofinka sladší mlíčko
A ať dobře dopadnete na KO.
Katy, brzy se uzdravte.
Katy , já udělám jíšku z másla a mouky poředím napůl mlíkem a vývarem (klidně z kostky), přidám trošku octa, cukru a vegety a nakonec přisypu kopr.
Ať žije lenora.
Mně se dneska tak, ale tak nic nechce. Dokonce jsem i líná jít si ohřát oběd z ledničky. Mám na výběr kuřecí maso nebo karbanátky se zelím a knedlíkem. Zatím jenom sedím a čučím do počítače. Ale až budu mít hlad, ono mě to donutí vstát a hejbnout se.
Holky, podle kterýho termínu porodu se počítá, kdy přenášíme? Když mám UTZ termín 9.4 a podle menstruace 16.4, tak kdy by mě už porod vyvolali? Týden po 9. nebo až týden po 16? Nevíte? Mám v tom guláš, na gyndě brali ten první termín a v porodce víc mluví o 16 ![]()
Zebruš, moc se mi líbí ten tvůj obrázek, co máš dole u metříku.
Včera jsme koukali na Madagaskar, tak jsem si na něho vzpomněla.