Poradna duly
Jana Čurdová
Holky já jsem ještě palačinky nikdy nedělala,teda sama,ani z pytlíku
Tak y bych si dala.K večeři jsem zas měla krupicovou kaši…no jestli budu přenášet,tak bude mít určo přes 4 kila ![]()
Mě teda zas mimi kope docela hodně,je pěkně akční ![]()
Dobre ranko!
Tak to vypada,ze Adel a Zebra si cekaji na termin
Zodpovedne holky!
U me je to se spankem jak na horske draze, jednou spim jak zabita a a pak se zase budim a zdaji se mi zivy sny. Dneska si pamatuju, ze jsem porad vybirala kosmetiku na mimco ![]()
Jinak ty palacinky vypadaji lakave, taky se na ne chystam uz par tydnu! O vikendu jsem spraskala skoro celou babovku, tak nevim, jestli by na manzela nejake palacinky zbyly ![]()
Jo a jinak se u nas nic nedeje, asi dnes zkusim vydrhnout koberec. Mam pocit, ze at delam, co delam, tak se to nasemu mimcovi libi anebo ho to nechava naprosto v klidu.
No každopádně i když se mimánkům ven nechce, tak když vás tak poslouchám - vaše hnízdečka budou tak vygruntovaný, že do Vánoc máte vystaráno, takže alespoň k něčemu je to dobrý, ne?!
![]()
To my jsme se s manžou dohodli spíš na tom příjemnějším vyhánění (ačkoliv nevim jak to budem dělat, když je pořád pryč
), tedy pokud to bude zapotřebí. Co se úklidu týče, tak ten tu nějak ztrácí význam.
Už se mi žhaví pánev heč!
Lucy já teda rozhodně neuklízím ![]()
A vyhánění je na nic,páč mimi si stejně vyleze,až se mu bude chtít ![]()
Pošli palačinku a recept,třeba se k tomu taky odhodlám
Katy, tak to vam preju, ta je maly brzo v poradku, at nemusite rodit a jeste do toho smrkat a kaslat!
Lucy, tak na prijemnejsi vyhaneni manzel pristoupil velmi rad ![]()
Tak koberec se zatim odsouva, volala mamka, tak mame sraz ve meste a pujdem na kafe ![]()
Dobreee ranko, tak i ja jsem opet usinala a mela krece a tak jsem si rikala ze by uz konecne uz a zase nic, rano me vzbudilo curani a jsem cela.
Zitra jdu na ko, UZ jsem zvedava, posledne dr tvrdila, ze se rozhodne po UZ. Tak jsem fakt zvedavaaa, hlavne na vaaahu.
Tady od rana lije … strasny … mela bych jit do mesta, s kamoskou na posledni hotovku ale to pocasi, nejradeji bych zalezla do pelisku!
Mnaaam palacinky, taky se na ne chystam, asi dneska k veceri, nakoupila jsem tvaroh a bobiky a termixi ![]()
Tak tady posílám palačinku:
http://sweb.cz/…eee/pala.jpg
A recept je jednoduchý, základem je vejce, mléko, hl. mouka, špetka soli, trocha cukru.
Zhruba na 1/2 litru těsta jsem dala něco přes čtvrt litru plnotuč. mléka, 2 vejce a zbytek podle oka - těsto je lepší řidšší, lépe se rozlívá po pánvi. Jinak jsem někde četla, že více cukru způsobuje přichytávání - takže radši méně (beztak se to dosladí marmoškou)
Když je moc řídké - dosypu mouku
husté - doliju klidně vodou
A před každou palačinkou kápnu kapku oleje
Ono těch receptů je hrozně moc v různých poměrech - takže já se řídím spíš konečnou hustotou a dám tam od každého trochu.
Dobré ránko, ![]()
Lucy, už tu cítím ty palačinky, taky bych si dala, mňam. A když Ti nějaká zbyde a nikdo ji nebude chtít, já se hlásím. Klidně i bez náplně, jen suchou, já už si ji doma marmoškou natřu.
A štrúdlík by taky nebyl k zahození.
Takový chutě hned po ránu.
Katy, malýmu přeju, ať je brzo fit. ![]()
U nás taky žádná změna, akorát jsem včera se včera nestihla ozvat. Ale všimla jsem si, že přibyla nová miminka. ![]()
Jen tak dál maminky, tabulka se pěkně plní.
Katarinko, Adel, Zebruš, Adiko je to teď na vás. ![]()
Gratulace Janně a Mahulce , hodně zdraví, štěstí a ať vám děťátka dělají jen samou radost.
![]()
U mě taky vyhánění nezabírá. V sobotu jsem byla na dvouhodinové procházce se psem a výsledek: akorát mě bolely nohy a trochu záda a nic. Takže to nechávám osudu, akorát si budu muset dokoupit maliník, protože už mi dochází. ![]()
lucy , ty pokusitelko
chtela jsem pockat s palacinkama na manzilka vecer, ale kdyz tak koukam na ten tvuj obrazek tak si taky udelam svacu
mnaaaaaam
Lucy dík ![]()
Jinak já se teda nijak extra necejtim,včera po té návštěvě se mi pořád v zádech něco skřípe,bolej mě nohy a jsem celkově chcíplá.Obdivuju,že jste schopné něco dělat.Já dám tak maximálně Jířu na nočník a přečtu mu knížku.. ![]()
Od včera mám trochu krvavou zátku,ale jak jsem se dočetla,je to normálka ![]()
Evelín užij si kafe ![]()
Jeno , včera jak jsem žehlila, tak jsem si uvědomila, že už jsem ho nějakou dobu necítila (a to se normálně hýbe skoro pořád), tak jsem nechala žehlení, lehla si a čekala, jestli ho ucítím. Zkusila jsem vypít studenou vodu, dát studenou skleničku na břicho
, hýbat s břichem a nic, jen malinký pohyb. Tak jsem ještě chvilku panikařila, ale pak jsem si řekla, že třeba spí. Teď se hýbe docela normálně, tak snad je v pohodě.
Ale mám dost tlaky na spodek (tlak a píchnutí), ale jen občas, tak třeba to něco znamená… ![]()
Já ty palačinky budu dělat, až se manža vrátí z práce, protože by na něj určitě nic nezbylo ![]()
Katy , tak ať se Radimek brzo uzdraví ![]()
Adel , taky si asi půjdu dát krupičnou kaši, došli nám doma i sladkosti a mám absťák
, tak ať to vydržím do odpoledne než udělám ty palačinky ![]()
Evelín , manža mě včera pustil nějakej strašidelnej film s příšerama a usnul si
, a já jsem to chtěla vidět do konce, když už jsem se začala dívat, a pak se mi o tom celou noc zdálo
Jsem cíťa ![]()
Lucy , vyhánění jsme taky naplánovali, ale zatím zůstalo jen u plánování…
A teď je zase pořád v práci, tak nevím, jestli se k tomu do porodu dostaneme
![]()
S tím uklízením to tu není tak slavný, mám pocit, že čím víc uklízím, tím větší nepořádek pak děláme ![]()
Tak nějak jsem tušila, že mě budete mít rády - ale já si nezačala
, myslela jsem jak půjdu třeba žehlit a místo toho se tu napucnu palačinkama a udělám zase prd!
![]()
Lucy , tak teda dík
, teď si musím jít udělat pár palačinek (místo té kaše) ![]()
Ingredience mám, tak zkusím ty „opravdový“ ![]()
Jsem zvědavá, jak dobře nám pak půjde to společné poporodní hubnutí, když se tu teď společně tak úspěšně cpeme…
![]()
Jinak na oběd budu mít špagety se špenátem ![]()
Tak já si jdu dát aspoň oplatky, stát u plotny a dělat palačinky se mi teda vůbec nechce. ![]()
Ale čeká mě hora prádla na žehlení. ![]()