Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
7.4.08 08:55

Holky já jsem ještě palačinky nikdy nedělala,teda sama,ani z pytlíku :oops: Tak y bych si dala.K večeři jsem zas měla krupicovou kaši…no jestli budu přenášet,tak bude mít určo přes 4 kila 8O

Mě teda zas mimi kope docela hodně,je pěkně akční :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
7.4.08 08:58

Dobre ranko!

Tak to vypada,ze Adel a Zebra si cekaji na termin :D Zodpovedne holky!

U me je to se spankem jak na horske draze, jednou spim jak zabita a a pak se zase budim a zdaji se mi zivy sny. Dneska si pamatuju, ze jsem porad vybirala kosmetiku na mimco :roll:

Jinak ty palacinky vypadaji lakave, taky se na ne chystam uz par tydnu! O vikendu jsem spraskala skoro celou babovku, tak nevim, jestli by na manzela nejake palacinky zbyly :twisted:

Jo a jinak se u nas nic nedeje, asi dnes zkusim vydrhnout koberec. Mam pocit, ze at delam, co delam, tak se to nasemu mimcovi libi anebo ho to nechava naprosto v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.4.08 09:03

No každopádně i když se mimánkům ven nechce, tak když vás tak poslouchám - vaše hnízdečka budou tak vygruntovaný, že do Vánoc máte vystaráno, takže alespoň k něčemu je to dobrý, ne?! :lol: :lol:
To my jsme se s manžou dohodli spíš na tom příjemnějším vyhánění (ačkoliv nevim jak to budem dělat, když je pořád pryč :lol: ), tedy pokud to bude zapotřebí. Co se úklidu týče, tak ten tu nějak ztrácí význam.

Už se mi žhaví pánev heč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
7.4.08 09:11

Lucy já teda rozhodně neuklízím :lol:
A vyhánění je na nic,páč mimi si stejně vyleze,až se mu bude chtít :lol:

Pošli palačinku a recept,třeba se k tomu taky odhodlám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
7.4.08 09:23

Katy, tak to vam preju, ta je maly brzo v poradku, at nemusite rodit a jeste do toho smrkat a kaslat!

Lucy, tak na prijemnejsi vyhaneni manzel pristoupil velmi rad :D

Tak koberec se zatim odsouva, volala mamka, tak mame sraz ve meste a pujdem na kafe 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
7.4.08 09:23

Dobreee ranko, tak i ja jsem opet usinala a mela krece a tak jsem si rikala ze by uz konecne uz a zase nic, rano me vzbudilo curani a jsem cela.
Zitra jdu na ko, UZ jsem zvedava, posledne dr tvrdila, ze se rozhodne po UZ. Tak jsem fakt zvedavaaa, hlavne na vaaahu.
Tady od rana lije … strasny … mela bych jit do mesta, s kamoskou na posledni hotovku ale to pocasi, nejradeji bych zalezla do pelisku!
Mnaaam palacinky, taky se na ne chystam, asi dneska k veceri, nakoupila jsem tvaroh a bobiky a termixi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.4.08 09:27

Tak tady posílám palačinku:
http://sweb.cz/…eee/pala.jpg

A recept je jednoduchý, základem je vejce, mléko, hl. mouka, špetka soli, trocha cukru.

Zhruba na 1/2 litru těsta jsem dala něco přes čtvrt litru plnotuč. mléka, 2 vejce a zbytek podle oka - těsto je lepší řidšší, lépe se rozlívá po pánvi. Jinak jsem někde četla, že více cukru způsobuje přichytávání - takže radši méně (beztak se to dosladí marmoškou)
Když je moc řídké - dosypu mouku
husté - doliju klidně vodou
A před každou palačinkou kápnu kapku oleje

Ono těch receptů je hrozně moc v různých poměrech - takže já se řídím spíš konečnou hustotou a dám tam od každého trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
7.4.08 09:32

Dobré ránko, :D

Lucy, už tu cítím ty palačinky, taky bych si dala, mňam. A když Ti nějaká zbyde a nikdo ji nebude chtít, já se hlásím. Klidně i bez náplně, jen suchou, já už si ji doma marmoškou natřu. :) A štrúdlík by taky nebyl k zahození. :) Takový chutě hned po ránu.

Katy, malýmu přeju, ať je brzo fit. :)

U nás taky žádná změna, akorát jsem včera se včera nestihla ozvat. Ale všimla jsem si, že přibyla nová miminka. :potlesk:
Jen tak dál maminky, tabulka se pěkně plní.
Katarinko, Adel, Zebruš, Adiko je to teď na vás. :wink:

Gratulace Janně a Mahulce , hodně zdraví, štěstí a ať vám děťátka dělají jen samou radost. :potlesk: :-) :srdce:

U mě taky vyhánění nezabírá. V sobotu jsem byla na dvouhodinové procházce se psem a výsledek: akorát mě bolely nohy a trochu záda a nic. Takže to nechávám osudu, akorát si budu muset dokoupit maliník, protože už mi dochází. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
7.4.08 09:32

lucy , ty pokusitelko :lol: :lol: :lol: chtela jsem pockat s palacinkama na manzilka vecer, ale kdyz tak koukam na ten tvuj obrazek tak si taky udelam svacu :-) mnaaaaaam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
7.4.08 09:34

Lucy dík :lol:

Jinak já se teda nijak extra necejtim,včera po té návštěvě se mi pořád v zádech něco skřípe,bolej mě nohy a jsem celkově chcíplá.Obdivuju,že jste schopné něco dělat.Já dám tak maximálně Jířu na nočník a přečtu mu knížku.. :roll:
Od včera mám trochu krvavou zátku,ale jak jsem se dočetla,je to normálka :roll:

Evelín užij si kafe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.4.08 09:38

Jeno , včera jak jsem žehlila, tak jsem si uvědomila, že už jsem ho nějakou dobu necítila (a to se normálně hýbe skoro pořád), tak jsem nechala žehlení, lehla si a čekala, jestli ho ucítím. Zkusila jsem vypít studenou vodu, dát studenou skleničku na břicho :oops: , hýbat s břichem a nic, jen malinký pohyb. Tak jsem ještě chvilku panikařila, ale pak jsem si řekla, že třeba spí. Teď se hýbe docela normálně, tak snad je v pohodě.
Ale mám dost tlaky na spodek (tlak a píchnutí), ale jen občas, tak třeba to něco znamená… :lol:

Já ty palačinky budu dělat, až se manža vrátí z práce, protože by na něj určitě nic nezbylo :oops:

Katy , tak ať se Radimek brzo uzdraví :wink:

Adel , taky si asi půjdu dát krupičnou kaši, došli nám doma i sladkosti a mám absťák :lol: , tak ať to vydržím do odpoledne než udělám ty palačinky :lol:

Evelín , manža mě včera pustil nějakej strašidelnej film s příšerama a usnul si :evil: , a já jsem to chtěla vidět do konce, když už jsem se začala dívat, a pak se mi o tom celou noc zdálo :roll: :? Jsem cíťa :oops:

Lucy , vyhánění jsme taky naplánovali, ale zatím zůstalo jen u plánování… :roll: A teď je zase pořád v práci, tak nevím, jestli se k tomu do porodu dostaneme :roll: :? :lol:

S tím uklízením to tu není tak slavný, mám pocit, že čím víc uklízím, tím větší nepořádek pak děláme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.4.08 09:39

Tak nějak jsem tušila, že mě budete mít rády - ale já si nezačala :lol: :lol:, myslela jsem jak půjdu třeba žehlit a místo toho se tu napucnu palačinkama a udělám zase prd! :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.4.08 09:45

Lucy , tak teda dík :evil: , teď si musím jít udělat pár palačinek (místo té kaše) :roll:
Ingredience mám, tak zkusím ty „opravdový“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.4.08 09:52

Jsem zvědavá, jak dobře nám pak půjde to společné poporodní hubnutí, když se tu teď společně tak úspěšně cpeme… :roll: :lol:

Jinak na oběd budu mít špagety se špenátem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
7.4.08 09:55

Tak já si jdu dát aspoň oplatky, stát u plotny a dělat palačinky se mi teda vůbec nechce. :lol:
Ale čeká mě hora prádla na žehlení. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital