Poradna duly
Jana Čurdová
Holky kde jste?Hrozně se bojim,že budu přenášet,už teď jsem z toho na mrtvici..kamarádka přenášela 14 dní!!A jiná zas 10 dní,pak jí dali tabletu a holčička z ní vylítla během hodiny,manžel to ani nestihl ![]()
Tak pro dnešek dobrou, kdyby psala Katarinka, tak vam to sem samozřejmě hodim - beztak na ní musim pořád myslet.
Zatim papa
Adel , taky mám trochu strach z přenášení. Hlavně že by Beník ještě víc vyrostl a já pak musela na císař, protože bych ho nemohla normálně porodit
I když raději bych na ten císař než aby ho tahali nějakýma kleštěma ![]()
Snad už brzo porodíme ![]()
Lucy, dobrou noc ![]()
Ja taky musim myslet na Katrinku … snad vse bude ok.
Jsme doma z kina … vecere. Celou dobu jsem poslickovala
uzasny ![]()
ted jdu do vany, mala ma skytavku a krece se vraci, ale nic hrozneho.
Se picnu fakt, ja jsem taaak zvedava co rano. Jedu uz v pul8!
Kdyby jsem se neozvala je to jasneee ![]()
Myslim na vas na vsechny
Já se právě bojím,že Vítek je velkej už teď ![]()
Musíme vydržet,nic jiného nám nezbývá,ale je to těžký ![]()
Adi myslím na tebe a držím palce
Já pojedu tak na desátou,tak se ještě ráno ohlásím
Adiko , Adel , ať vám ty kontroly dopadnou dobře ![]()
Já jdu ve středu na 8h., tak už se nemůžu dočkat, snad mi řeknou něco víc než že čípek na prst a hlavička naléhá - to už je starý…
![]()
Adel , já myslím, že Beník bude taky větší už teď. Za prvé jsme oba s manžou „větší“ a taky mi řekla sestra v porodce, že mám velké břicho
![]()
Tak snad ten porod nějak zvládnem
![]()
Adiko, Adel, ať vám kontrola dobře dopadne a pohne se to k porodu. ![]()
Zebruš, já jdu taky ve středu na kontrolu. Tak jsem zvědavá. Velikosti mimi se taky trochu bojím, v 32. týdnu už jsme měli 2 kg, tak uvidíme, kolik mimi přibralo. Akorát si říkám, že čím pozdějc to bude, tím bude větší a bojím se pak porodu. ![]()
Na Katarinku myslím, snad to bude ok a vše proběhne hladce a bude mít mimi brzy u sebe. ![]()
Zebruš dík
tos mě pobavila,že ti snad řeknou něco víc,než ty staré informace,to mě řekli taky,akorát na dva prsty..ale tak to může klidně být ještě dlouho
![]()
Tak přeju krásnou a klidnou noc všem ![]()
Katarince at to jde dobre, uz je stejne jenom jedna cesta.
Adel, neklesej na duchu, zpousta mamin rodi par dnu po terminu, uz to budes mit brzy.
Ja se nebojim niceho, jen at mimi je v poradku.
Tak já frčím k bedně na seriál a pak do postele. Dobrou noc všem, všecky blešky na pomoc a zítra se těším na zprávičky.
![]()
Lenčo , Beník měl ve 32tt prý asi 2,4 kg, tak jsem zvědavá, jak moc povyrostl
![]()
Adel , no uznej, není to depresivní slyšet pořád to stejný? Mohli by to alspoň jinak formulovat
![]()
Asi půjdu spát, bolesti břicha mě přešli, akorát mě Beník dnes dost tlačí na spodek a už mě i docela bolí jít na malou
![]()
Tak dobrou… ![]()
Dobré ranko,
tak Katarinka se zatím neozvala, takže musíme vydržať! Já mažu taky na monitor a na utz, ale žádné novinky nečekám
, ještě potřebuju vydržet tak dva týdny v celku, abych stihla kadeřnici a abychom dotáhli do konce tu koupi pozemku.
Takže po obídku už budu zřejmě doma, tak se ozvu. Pa
Dobré ránko, ![]()
Lucy, dobře pořiď na kontrole. ![]()
Katarinka nás pěkně napíná, jsem moc zvědavá, kdy se ozve. ![]()
Zebruš, tak to vypadá, že budeš mít velké miminko. ![]()
Jinak já jsem chytla rýmu jak trám, špatně se mi dýchá a pěkně mě škrábe v krku, tak budu muset naklusat do lékárny a koupit nějaké medikamenty. Teď do sebe liju aspoň horké čaje.
Navíc se nám posejřil kotel,
je asi rok starý, ještě v záruce, ale od ledna jsou s ním problémy, v poledne by měl přijít opravář, tak snad dorazí, nebo budu hodně zlá. ![]()