Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
8.4.08 13:09

Skvělýýýý, Katarinko bůahopřejeeeem k Elišce, hodně štěstí a hlavně zdravíčka. :-) :-) :-) :dance: :dance: :huban: :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
8.4.08 13:11

Jinak jsem po ko :) a cela, ale dr me prohlidl tak, ze mi slibil, ze zitra rodim :) taaak jsem zvedavaaaa
Jinak podle UZ mame 3070g. Takze prcicek malej, ale to jsem si prala.
Stravila jsem tam cele dopoledne, strasnyy, na natackach se jim
to take nezdalo a pry to bude brzo. Tak se jdu natahnout, spinim.
Kraaaasny den vsem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
8.4.08 13:14

Katarínka-gratulujem k Eliške :srdce: a prajem Vám všetko najlepšie,zdravíčko,šťastie,mliečko a krásne spoločné dni. :potlesk: :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.4.08 13:17

Adi tak držím palce ať je to zííítra :wink: A sobě taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.4.08 13:18

Tak jsem vás dočetla, zpráva od Katarinky mi došla zrovna v čekárně na gyndě, tak jsem byla jak na trní, abych vám to mohla předat. A zrovna jak na potvoru, to tam bylo dnes o nervy. Jinak nic nového. Jen taková maličkost: mamka chtěla vidět utz a tak jsem doktorovi dopředu řekla, že pohlaví tajíme, a maminka že ho bude jistě vehementně hledat, tak ať ho moc neukazuje. Načež on mě pochopil obráceně a začal tím: „tak maminka by chtěla vidět pohlaví, no podívejte je to kluk jako buk!“ Dostala jsem záchvat smíchu, co jiného mi po tomhle taky zbývalo. Takže toť můj úspěšný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.4.08 13:18

Born, právě kvůli tomu šílenému svědění se na to přišlo, nehorší to bylo než se to zjistilo a začaly působit léky, tak kolem vánoc a v lednu, pak jsem byla i v nemocnici. To bylo fakt na sebevraždu. Celé tělo svědilo, nevěděla jsem kde se škrábat dřív a u jsem z toho měla i modřinky jak jsem to drápala, hlavně ty šlapky a dlaně nejdou poškrábat :? Teď už to nejni tak strašný, ale stejně vždycky navečer mě všecko kouše a v noci svědí šlapky. Taky důvod proč se těším na porod, někdy mi připadá že už mě to snad nepřejde. To by mě trefilo.
Jinak to měla i moje mamka, prý šílené svědění, ale tenkrát se játráky nekontrolovaly, tak jí na nic nepřišli, ale asi měla to samé…

Tak výsledky mám prý o něco vyšší, to jsem si myslela, vy:,–(ili mi minule totiž ty jedny prášky. Mám je začít znovu brát, jinak nic. No těch pár týdnů už doklepem, hlavně doufám že malá po těch všech lécích a špatných játrech bude v pořádku. Mě už nevím kdo strašil i s tím že může mít nějakou tu mozkovou disfunkci nebo něco, ale prý to není pravda. Tak já nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
8.4.08 13:19

Katarinka, veliká gratulace k Elišce, hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka a spokojenosti. :dance: :potlesk: :-)

Adi, Adel, vám přeji, ať máte miminka brzy u sebe a hlavně pohodový a rychlý porod. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.4.08 13:22

Lucy tak to je dobrý :wink: no co už naděláš..Hlavně že je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
8.4.08 13:22

Ahojky

Super,že máme ďalšie miminko-Elišku.

Evelínka-ja som brala celé tehu calibrum mami 2× denne a Sofinka mala 2700g,takže asi tie vitamíny nespôsobujú nadmernú veľkosť bábätka.

Zebra-gratulujem k zaujímavému ctiteľovi-k papuchovi. :lol:

Adel-gratulujem k výročiu :srdce:

Gratulujem všetkým k úspešným KO a držím palčeky tým ktoré idú dnes,aby všetko bolo o.k.

My včera na KO so Sofinkou-veľmi dobre,vraj má športové klbiky,tak som sa naplašila,že čo to znamená a doktor na to,že sú super,že z nej môže byť dobrý športovec.
Dnes v noci bola dobručká a spali sme spolu do 10 hod 8O ,to sa nám teda stalo prvý krát,väčšinou sme už o 07,30 hore.Tak sme si pospinkali.

Už sa teším na ďalšie miminká,mám taký pocit,že je tu ďalších pár horúcich kandidátov na blízke pôrody,držím palce.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.4.08 13:26

Jé a samozřejmě moc gratuluji k miminku, hurá :-) 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.4.08 13:30

Wenee tak Sofinka je teda hodňoučká a pěkně spinká,tak si to pěkně spolu užívejte :wink: Posílám :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.4.08 13:45

Moc gratuluju Katarince k Elišce, jupí další mimi… :-) :dance:

To svědění musí být nepříjemný. Mě teda svědí jen břicho, jak je teď ta kůže moc napnutá, ale když se poškrábu, tak to necítím, takže je to taky na palici :roll:

Adel , gratuluju ke kontrole, tak snad už to do čtvrtka vyjde :wink: . A moc gratuluju k výročí :-)

Adiko , tak snad ti to zítra vyjde a váha mimča je super :) . Já bych taky chtěla zítra, už mám termín… :?

Lucy , to je teda doktor popleta :roll: . A co maminka, není naštvaná, že jste to tajili?

Amazonko , držím pěsti, ať je malá v pořádku :wink:

Wenee , gratuluju k dobré kontrole, a o „sportovních kloubech“(jestli dobře rozumím) jsem taky ještě neslyšela 8O . A super, že jste se dobře vyspaly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.4.08 13:56

Zebruš naštvaná snad ani ne, ona prý tušila, že to víme. Jen byla taková trochu zaražená, chtěla aby to teď byla holčička, ale pak jsme o tom debatovali v autě, tak ji to přešlo. Když si vzpomenu, jak jsem byla zklamaná já a teď se naopak těšim, že Jurášek bude mít brášku. Akorát mi řekla, že teda to třetí ať si dobře rozmyslíme - 4 chlapy na krku, to nebude sranda! :lol:
Ale já to stejně asi risknu! :lol: :lol:

Ještě mi teď volala, že našim rodinným přátelům právě rodí dcera. Bude mít maminku u porodu, tak to babči hrozně prožívají! Já mám teda taky husinu. Navíc měla dnes nastoupit na vyvolávání, tak jí to parádně vyšlo.

Takže děvenky neklesejte na mysli, ještě jste v toleranci a já věřím, že vaše miminka už vás moc dlouho trápit nebudou. Navíc jak by to tu vypadalo, kdyby jste všechny vzaly roha?! :lol: Hezky pěkně na střídačku! Ačkoliv vám to samozřejmě moc přeju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.4.08 13:58

Taky moc gratuluji Katarince a Elisce preji vse nej do zivota :-) :-) :srdce: :srdce: :dance:

Wenee, tak si hezky vychutnavej spave miminko :D

Lucy, tak to je bud na nastvani nebo na zasmani :lol:

Adiko, tak to jsou dobre zpravy, tak at je porod rychly!

Amazonko, preju at jste s malou v poradku a svedeni muze porodem skoncit!

ja uz mam hrozny hlad, ale jidlo jeste neni hotove :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.4.08 14:03

Lucy , ono je to asi i o trochu jednodušší s druhým klukem, může dědit oblečení, hračky…a budou si spolu líp hrát. Ale taky bych chtěla druhou holčičku, ale i když to bude kluk, tak to zvládnem :wink:
Taky jsem chtěla tři, ale asi zůstanem jen u dvou, ale kdo ví, možná si to časem rozmyslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí