Poradna duly
Jana Čurdová
Skvělýýýý, Katarinko bůahopřejeeeem k Elišce, hodně štěstí a hlavně zdravíčka.
![]()
Jinak jsem po ko
a cela, ale dr me prohlidl tak, ze mi slibil, ze zitra rodim
taaak jsem zvedavaaaa
Jinak podle UZ mame 3070g. Takze prcicek malej, ale to jsem si prala.
Stravila jsem tam cele dopoledne, strasnyy, na natackach se jim
to take nezdalo a pry to bude brzo. Tak se jdu natahnout, spinim.
Kraaaasny den vsem!!!
Katarínka-gratulujem k Eliške
a prajem Vám všetko najlepšie,zdravíčko,šťastie,mliečko a krásne spoločné dni.
![]()
Tak jsem vás dočetla, zpráva od Katarinky mi došla zrovna v čekárně na gyndě, tak jsem byla jak na trní, abych vám to mohla předat. A zrovna jak na potvoru, to tam bylo dnes o nervy. Jinak nic nového. Jen taková maličkost: mamka chtěla vidět utz a tak jsem doktorovi dopředu řekla, že pohlaví tajíme, a maminka že ho bude jistě vehementně hledat, tak ať ho moc neukazuje. Načež on mě pochopil obráceně a začal tím: „tak maminka by chtěla vidět pohlaví, no podívejte je to kluk jako buk!“ Dostala jsem záchvat smíchu, co jiného mi po tomhle taky zbývalo. Takže toť můj úspěšný den.
Born, právě kvůli tomu šílenému svědění se na to přišlo, nehorší to bylo než se to zjistilo a začaly působit léky, tak kolem vánoc a v lednu, pak jsem byla i v nemocnici. To bylo fakt na sebevraždu. Celé tělo svědilo, nevěděla jsem kde se škrábat dřív a u jsem z toho měla i modřinky jak jsem to drápala, hlavně ty šlapky a dlaně nejdou poškrábat
Teď už to nejni tak strašný, ale stejně vždycky navečer mě všecko kouše a v noci svědí šlapky. Taky důvod proč se těším na porod, někdy mi připadá že už mě to snad nepřejde. To by mě trefilo.
Jinak to měla i moje mamka, prý šílené svědění, ale tenkrát se játráky nekontrolovaly, tak jí na nic nepřišli, ale asi měla to samé…
Tak výsledky mám prý o něco vyšší, to jsem si myslela, vy:,–(ili mi minule totiž ty jedny prášky. Mám je začít znovu brát, jinak nic. No těch pár týdnů už doklepem, hlavně doufám že malá po těch všech lécích a špatných játrech bude v pořádku. Mě už nevím kdo strašil i s tím že může mít nějakou tu mozkovou disfunkci nebo něco, ale prý to není pravda. Tak já nevím ![]()
Katarinka, veliká gratulace k Elišce, hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka a spokojenosti.
![]()
Adi, Adel, vám přeji, ať máte miminka brzy u sebe a hlavně pohodový a rychlý porod. ![]()
Ahojky
Super,že máme ďalšie miminko-Elišku.
Evelínka-ja som brala celé tehu calibrum mami 2× denne a Sofinka mala 2700g,takže asi tie vitamíny nespôsobujú nadmernú veľkosť bábätka.
Zebra-gratulujem k zaujímavému ctiteľovi-k papuchovi. ![]()
Adel-gratulujem k výročiu ![]()
Gratulujem všetkým k úspešným KO a držím palčeky tým ktoré idú dnes,aby všetko bolo o.k.
My včera na KO so Sofinkou-veľmi dobre,vraj má športové klbiky,tak som sa naplašila,že čo to znamená a doktor na to,že sú super,že z nej môže byť dobrý športovec.
Dnes v noci bola dobručká a spali sme spolu do 10 hod
,to sa nám teda stalo prvý krát,väčšinou sme už o 07,30 hore.Tak sme si pospinkali.
Už sa teším na ďalšie miminká,mám taký pocit,že je tu ďalších pár horúcich kandidátov na blízke pôrody,držím palce.
Papa
Wenee tak Sofinka je teda hodňoučká a pěkně spinká,tak si to pěkně spolu užívejte
Posílám ![]()
Moc gratuluju Katarince k Elišce, jupí další mimi…
![]()
To svědění musí být nepříjemný. Mě teda svědí jen břicho, jak je teď ta kůže moc napnutá, ale když se poškrábu, tak to necítím, takže je to taky na palici ![]()
Adel , gratuluju ke kontrole, tak snad už to do čtvrtka vyjde
. A moc gratuluju k výročí ![]()
Adiko , tak snad ti to zítra vyjde a váha mimča je super
. Já bych taky chtěla zítra, už mám termín… ![]()
Lucy , to je teda doktor popleta
. A co maminka, není naštvaná, že jste to tajili?
Amazonko , držím pěsti, ať je malá v pořádku ![]()
Wenee , gratuluju k dobré kontrole, a o „sportovních kloubech“(jestli dobře rozumím) jsem taky ještě neslyšela
. A super, že jste se dobře vyspaly ![]()
Zebruš naštvaná snad ani ne, ona prý tušila, že to víme. Jen byla taková trochu zaražená, chtěla aby to teď byla holčička, ale pak jsme o tom debatovali v autě, tak ji to přešlo. Když si vzpomenu, jak jsem byla zklamaná já a teď se naopak těšim, že Jurášek bude mít brášku. Akorát mi řekla, že teda to třetí ať si dobře rozmyslíme - 4 chlapy na krku, to nebude sranda! ![]()
Ale já to stejně asi risknu!
![]()
Ještě mi teď volala, že našim rodinným přátelům právě rodí dcera. Bude mít maminku u porodu, tak to babči hrozně prožívají! Já mám teda taky husinu. Navíc měla dnes nastoupit na vyvolávání, tak jí to parádně vyšlo.
Takže děvenky neklesejte na mysli, ještě jste v toleranci a já věřím, že vaše miminka už vás moc dlouho trápit nebudou. Navíc jak by to tu vypadalo, kdyby jste všechny vzaly roha?!
Hezky pěkně na střídačku! Ačkoliv vám to samozřejmě moc přeju!
Taky moc gratuluji Katarince a Elisce preji vse nej do zivota
![]()
Wenee, tak si hezky vychutnavej spave miminko ![]()
Lucy, tak to je bud na nastvani nebo na zasmani ![]()
Adiko, tak to jsou dobre zpravy, tak at je porod rychly!
Amazonko, preju at jste s malou v poradku a svedeni muze porodem skoncit!
ja uz mam hrozny hlad, ale jidlo jeste neni hotove ![]()
Lucy , ono je to asi i o trochu jednodušší s druhým klukem, může dědit oblečení, hračky…a budou si spolu líp hrát. Ale taky bych chtěla druhou holčičku, ale i když to bude kluk, tak to zvládnem ![]()
Taky jsem chtěla tři, ale asi zůstanem jen u dvou, ale kdo ví, možná si to časem rozmyslím ![]()