Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre ranko
,
my jsme meli klidnou noc, zadne poslickovani. Dnes mame 37+0 a pridavam se k nedockavym ![]()
Vsem preji prekny den
Ahoj těhulky a maminky!
Všem co jdete na kontroly držím palečky a myslím na vás. Já včera strávila v porodce čekáním 4 hodiny
To mám za to, že jsem si to minule vychvalovala jak to bylo rychlé.
No měli jsme včera celkově den blbec.
A teď jsem přišla na to, že se mi na puse dělá opar, to jsem taky nedávno říkala, že jsem ho dlouho neměla a že doufám že ho nebudu mít kolem No co už nadělám.
Hezký den, opatrujte bříška a mimínky, já se jdu zkulturnit a žehlit a vařit, Měla jsemposlední dny lenoru, jak jsme doma oba tak nic neudělám. Musím to dohnat. Zatím papa.
Dobré slunečné ráno ![]()
Hned se mi líp vstává, když svítí sluníčko. Máme okna na východ, takže vlastně ani nemám na výběr
![]()
Docela dobře jsem se vyspala - pro změnu ![]()
Lucy , hodně štěstí na kontrole ![]()
Lenčo , já s tím trochu počítám, i když z toho mám strach. Ale nějak ven musí
. A je to asi lepší, než kdyby byl nedonošený… ![]()
Brzo se uzdrav
, já ještě pořád smrkám, ale jinak už jsem snad zdravá i manža
Amazonko , manža teď opar konečně doléčil
. Ale bacha na krémy na opary, v těhu se asi nesmí používat, protože když jsem ho šla kupovat pro manžu, tak mi ho nechtěli dát, jestli by byl pro mě ![]()
Dobré ránko,
hodně štěstí všem,kdo jdou na ko a ostatním pěkný den ![]()
Jdu snídat
Adel , co ty tu ještě děláš?
Přeju dobrou chuť, já jsem právě dosnídala…
Dobre rano!
Vsem, kdo jdou dnes na KO, preji co nejlepsi zpravy - jakoze se to na porod chysta vic nez minule ![]()
Jsem zvedava, co Katarinka ![]()
Zebrus, ja se taky bojim, ze nas prcek bude moc velkej, jak podle odhadni vahy, tak podle meho bricha, ale ja nejsem zadnej obr a manzel ma taky normalni vysku, tak nevim, po kom by to dite bylo
No rada bych rodila uz tento tyden, tak se snazim gruntovat a chodit, ale telo na to nereaguje ![]()
Ale jak uz jsi psala, jsem zase moc rada, ze se prcek nenarodil jako nedonoseny…
Adel, dnes by mel byt tvuj slavny den, tak sup, chceme slavit
![]()
My si vcera uzili jeste kino a docela se pobavilil, ted uz jen cekame, kdy zacne to porodni kino ![]()
Tak já už jsem taky po snídani a teď tady mlsám, udělala jsem si puding do hrnečku. ![]()
Zebruš, to je dobře, že už je Ti líp. Brala jsi nějaký prášky nebo jen čaje? Já jsem teď poprosila babču, ať mi donese něco z lékárny na ten krk, tak jsem zvědavá s čím dojde.
Dobre ranko! ![]()
taky za par minutek vyrazim na kontrolu, tak doufam ze se neco dozvime noveho. i kdyz, jak rikate pochybuju ...... citim se porad stejne a se skracenym cipkem otevrenym na prst ziju uz dva mesice ![]()
vidite, ja mam zas opacny problem s velikosti mimi, budu rada kdyz se do porodu dostanem aspon na tech 2,5 - 2,7 kg. ale snad bude mimi vporadku i tak, pry jsem sama mrnous tak nemuzu mit velke dite ...... tak doufam ze je to tim ![]()
me taky holky skrabe v krku od te doby co jsem se vratila z nemocnice, ale je zajimavy ze vzdycky jenom v noci. pres den ani pamatky. dneska si pujdu koupit ten malinik, snad ho u nas nekde sezenu. nejspis asi v lekarne, vidte? no a pak budu honem pospichat zvedave dom - snad se katarinka uz ozve s novinkou, moc na ni myslim a tesim se na dalsi mimi. dneska by se taky mohla vratit nektera z maminek z porodky z minuleho tydne ![]()
tak se mejte kasne, uzivejte dalsi hezky den (aspon u nas krasne sviti)
papa
Ahoj Jeno, dobře pořiď na kontrole a jen samé dobré zprávičky. ![]()
Tak holky já teda taky razím,držte palce,ale na oběd jsem asi zpátky
![]()
Evelín , já jsem ani nemyslela výšku, manža je tak celkově velikej
a já taky nejsem „malá“, takže Beník by měl být po kom větší ![]()
Lenčo , já jsem jen pila čaj s medem a citronem, kloktala slanou vodu a vyplachovala nos slanou vodou - a pomohlo to. Prášky neberu, protože nemívám teploty - minulý rok jsem se nechala očkovat proti několika tropickým nemocem (nakonec jsem to nepotřebovala, protože jsme nikam nejeli
) a od té doby už nemám ani zvýšenou teplotu
Ale prý to není moc dobrý ![]()
A taky beru ty těhu vitamíny a jedla jsem hodně ovoce. Tak snad ti bude brzo líp… ![]()
Já jsem si po snídani dala ledový kaštany ![]()
Jeno , ať dopadne kontrola dobře
2,5 kg by bylo v pohodě, to už není malinký. A líp by se ti mimi rodilo ![]()
Maliník buď v lékárně nebo obchodě se zdravou výživou, nebo s bylinkama. Možná i v nějakých potravinách.
Holky by už mohly být zpět z porodnic ![]()
Jen tak pro zasmání
:
Můj korelák Dominik (narodil se u mě, takže mě zná od mala), se do mě asi zamiloval
, když je jdu krmit, tak se mi klaní a zpívá mi milostné korelí písně
Což není až tak normální, protože není sám a není moc ochočený
, ale je to roztomilý…
![]()
Dobré ráno, tak dneska žádné žrádelní inspirace? No, dneska by mě to asi nedostalo, protože včera jsem nakonec neodolala a k večeři koupila kynuté jahodové knedlíky a od té doby mě příšerně pálí žáha, takže tady popíjím akorát tak vodu. A teď jsem si ještě říkala, že bych to možná mohla zahnat jogurtem.
Všem dnes přeji příjemné KO, ať dlouho nečekáte a samé dobré zprávičky. Jinak těm odhadům váhy prý nejde zas tak věřit. Kamarádka byla ráno na KO, doktor odhadl 2,8 kg a večer když se mimi narodilo tak mělo 3,40 kg ![]()
Zebruš , tak to máš dobrého ctitele ![]()
Já mám na vaření dnes den blbec - právě jsem spálila maso pro psy
. A není to poprvé
. Už mě to štve, vždycky na to zapomenu
![]()
Na pálení žáhy si beru Rennie, je to i pro těhotné a mě to zabírá a do 5ti minutek se mi uleví.
Zebruš, já ani krémy na opary nepoužívám, nic mi nepomáhalo a osvědčil se mi obyč. ocet, hned jak to začne svědit si to napatlám octem a kolikrát se ani nevyrazí.
A papoušek dobrýýý:)
My měli ve 34+0 podle ultrazvuku 2200gramů, ale kdoví, fakt to není přesné. Brala bych porod tak ve 38.týdnu a váhu do 3 kilčo, takže počítám že budu přenášet a rodit 4kilovýho macíka sloníka ![]()
No jdu si volat na výsledky včerejších jaterních testů, tož doufám že budou ok.