Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
5.4.08 08:05

Zebro to jsme na tom podobně..A manžel už je taky na nervy.. :roll: Každé ráno si říkám,tak dneska?Už mi to lehce leze na mozek.Dneska budu asi celý den doma,dopol budu dělat jídlo a odpol jede manžel na ten fotbal a Jiřulku si berou tcháni.
Co ty, zas budete něco pracovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.4.08 09:08

Dobré ranko,
tak už máme taky po snídani. Teď musím donutit ty svoje chlapy, aby se zapojili do domácích aktivit a ne jen dělali čurbes! Zatím je tu pěkný blázinec, ti dva jak se chvíli nevidí, tak by pak zbořili celý barák. Teď zrovna se baví tím, že si navzájem stahují trenky a mají z toho hroznou prču :roll: , ale já můžu být ráda, že mě alespoň pět minut nikdo neotravuje! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.4.08 09:17

Adel , zatím jen ležíme v posteli a koukáme na film :lol: . Ale snad později budem něco dělat, měli bysme dodělat voliéru, aby byli papouši co nejdřív venku :roll:

Lucy , alspoň, že si kluci spolu vyhrajou, ne? :lol:

Teď jsme museli opět vykoupat tu menší hafinku, protože jsme ji odblešovali a asi toho olejíčku měla moc (je malá), tak si od včerejška pořád třela krk a třepala se, tak jsme to umyli :roll: . Ale dal nám to veterinář, tak mě nenapadlo, že by to na ni bylo silné :? Tak teď leží mokrá vedle topení a schne :wink: , ale vypadá šťastnější…

Já už mám tak naplou kůži na břichu, že ji fakt vepředu necítím, už aby přestalo růst :roll: . A neskutečně už mě svědí :( A kdysi jsem měla v pupíku piercing, tak tam teď kvůli té díře mám jizvu, jak se to napnulo a vypadá to, že tam zůstane :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.4.08 09:19

Dobre ranko,

tak jsem se sla rychle podivat, jestli se neco nedeje a zatim se vsude jen snida :D

Zebrus, nervozita stoupa i u me a navic, jak se lidi zacinaji ptat, tak to klidu vazne moc neprida. A manzele uz jsou taky asi trochu nervozni, kdyz uz o tom mluvi i ze spani :lol:

Ja jdu vzbudit toho sveho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
5.4.08 09:26

Dobré ráno, tak kontroluji stav miminek a prozatím žádný další přírůstek. No, aby nepřišla náhodou nějaká bouřka nebo úplněk a nepojedem všechny najednou :-)

Born , taky jsem koukala, že máme stejný termín až na konci dubna. Takže zatím můžeme v klidu sledovat co se děje 8) Akorát mě doktorka na kontrolách pořád tvrdí, že se k porodu ještě vůbec nechystáme. Tak doufám, že nebudu přenášet. Manžel mě zatím poprosil, ať to ještě vydržíme aspoň do 21., že nechce doma dalšího berana (jeho maminka je beran a opravdu to stojí za to :lol: ).
Lucy , jen nech chlapy blbnout. Ti moji právě vyrazili na brigádu na úklid hřiště, tak mám dopoledne od nich taky chvíli klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.4.08 10:37

Sms od Haňulky: Ahoj tety,moc vás pozdravujeme.Matysek je nadherenej.Trochu nas pozlobilo dychani,tak ho mame na jipce,ale vcera uz to bylo mnohem lepsi!Moc na vas myslime.Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.4.08 10:44

jo však já si to taky užívám, hlavně když mě moc do těch svých úžasných nápadů nazatahují :lol:
Nejhorší je když začnou mezi sebou a pak se spojí proti mě. A já jim ještě dobrovolně pořizuju parťáka :lol: :lol:

Jé Haňulka je hodná, že se ozvala. Hlavně ať je prďolka Matýsek brzy ok! Taky si říkám, jak to ty čtyři dny v nemocnici bez vás vydržim - zjišťuju, že mám opravdu vážnou závislost!

Tak ať máte víkend podle představ, já si vás tu sem tam zkontroluju!
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.4.08 11:00

Holky psala jsem Týnce,jak jsou na tom: Ahoj Adel,ja se citím v pohode az na to sití:-) Adamek je sladky a uz se nám konecne zacina darit s kojenim!Tak jsme to pekne rozjely s porodama po dvojicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
5.4.08 11:07

Dobre dopoledne :)

Zebrus, taky nas vsechny znervoznuji, hlavne v praci manzela, jestli jsem uz v porodnici. Delame spolu, a protoze do prace jsem chodila dlouho a jeste chodim na anglictinu, tak vsem se zda to moje bricho obrovske. Neni to pravda, je normalni, jen na celem ustavu zadna dalsi tehotna uz nepobiha.

Lusy, to jsi me vcera pobavila s porodem :lol:
Ja taky nerada ukazuji slzy na lidech, ale u toho porodu to fakt nejde. Brecet nemusim, ale chce se mi rvat a neco rozbijet 8O . Asi si vemu nejaky hadr na trhani, aby to tentokrat nebyla manzelova kosile.

Ernat, nam doktor nam v patek rikal sice, ze se chystame, ale rikam si, jestli jsem jeho k tomu nedonutila :)

No moje chlapy vzdy blbnou pred spanim, je to hrozny, kdyz ja uz chci mit klid. Hlavne me pobavi, kdyz vynadam manzelovi, tak me rika, ze nic nedela, ze je to Zbynda, a provokuji se navzajem. Jako dve deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
5.4.08 11:18

Tak se holky ozvaly. Ja se siti taky bojim, se Zbyndou me vubec nenastrihali a vubec jsem se ne roztrhala, ale to mel 3100 a 51 cm.

Jinak me zacinaji docela trapit poslicci. Hlavne vnoci, jak se probudim. Tak jsem dnes myslela vnoci, Adel, na tebe, ze jsi rikala, ze zadne necitis. Aspon si uzijes konec tehu. Ja mit to 29 dubna, tak snad umru vycerpanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.4.08 11:54

Born dneska mi od rána docela tvrdne břicho,ale nic mě nebolí..

Já jsem u porodu manželovi málem rozmačkala ruku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
5.4.08 12:25

Ahooojte, tak nakukujem, ze co a ako, ci neprsiel cas na dalsiu dvojicu :lol: :lol: :lol:

Pozdravujem Hanulku a Tynku, nech Matysek pekne dycha a Adamek pekne papaaaa.

A holcinky, vam pre istotu uz teraz zelam rychle co najmenej bolestive porody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
5.4.08 12:26

Pěkný den, :P

Zebruš, moc pěkný přebalovák, super. :potlesk:

Lucy, sladký knedlíky taky miluju. Vždycky si jich v létě dělám taky zásobu do mražáku. Už se těším, až budou jahody, meruňky a švestky, mňam. :D

Já jsem včera celé odpoledne poslíčkovala jako blázen, chvílema to bylo až hodně bolestivé, :oops: už jsem si myslela, že se to rozjede, že by brácha dostal krásný dárek k 30.-tinám, ale v osm večer to přešlo a jako když utne, nic. :cry:
Tak jsme ještě večer jeli na tu bráchovu oslavu a super. :lol:
V noci jsem nemohla spát, ale dnes se cítím báječně. :D Břicho netvrdne, nic mě nebolí, tak nevím, jsem z toho jelen. Ten malej drobek si fakt se mnou pěkně zahrává. U Marti jsem tohle nezažila, žádné bolesti dopředu. Teď mě to zlobí už 2 týdny a pořád nic. Ale říkám si, že možná hodně dělá psychika, čím víc už by člověk chtěl mimi u sebe, tak zrovna nic. Jednou to přijde a už se smiřuju s tím, že to bude možná až koncem měsíce a nebude to beránek, ale možná býk. Kdo ví.

Týnce a Haňulce držím pěsti, ať jsou mimi OK a daří se kojení a hlavně ať jdou brzy domů. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.4.08 12:52

Pokračujeme s voliérou ale pro mě je to docela utrpení, protože mám „včelo a voso fobii“ :lol: a venku teď lítá včel čím dál víc :roll: . A nějak se jim líbí v té voliéře :(

Jé, super že máme zprávy od holek :lol: :potlesk:

Born , my taky děláme s manžou na stejném místě, takže se ho i v práci pořád někdo ptá, jestli už :roll:

Lenčo , Býci taky nejsou špatní…(já jsem Býk :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
5.4.08 12:54

Zebruš, to já vím moc dobře, že býci nejsou špatní. Taky jsem býk. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie