Poradna duly
Jana Čurdová
Jannkaaa, gratulujeeeeeeeeeem, teda klobuuuk dole. Bravurne ste to zvladli a si pre mna fakt neuveritelne silna osobka. Nech sa vam dari.
Tak takyto porod som fakt necakala, no nemam co dodat, dych mi to vyrazilo
esteze fakt neboli komplikacie. Jennka si hrdinka ![]()
No tak to nerikam nic ! ! ! ! TO je maaaazec!!! DObre vse dopadlo !! !! !!! Gratuluji !!! Az me rozbolelo bricho, teda jaa dneska poslickuju ze to neni normalni !!!
Zebrus, ta co? Neupracovala ses k porodu? ![]()
Adel, tak to mas dilema, jestli oslava nebo porodnice ![]()
Mne dnes bricho tvrdne o 106, ale to je asi tak vsechno, co se u nas deje a ja uz bych ani nemela nic proti, kdybychom rodili. To cekani, kdy nevis dne ani hodiny, je sice napinave, ale take ubijejici… No nic, jdu neco delat k bakalarce a pak na me ceka narocna literatura Žena a život ![]()
Ahoj Holky
Gratulujem Haňulke,Ryntyntynke a Janke,huráá
![]()
Konečne ste to rozbehli,juchúúú
![]()
Prajem veľa šťastíčka,zdravíčka,pohodičky,mliečka a šťastný život detičkám.
Wenee, jsem koukla do galerky a Sofinka je moc krasna, takovy miminko na mazleni ![]()
Wenee Sofinka je tááák sladká holčička ![]()
A Zebruš tu nějak dlouho nebyla..
Dobré ránko ![]()
My jsme ještě pořád tady, asi musím víc pracovat
![]()
Ani neposlíčkuju, jen mě občas zabolí břicho a hned zas nic ![]()
To čekání je fakt na nervy, malej asi čeká, až nebude manža doma, abych ho pak mohla děsit telefonátem
![]()
Nějak jsem se včera zapoměla odhlásit a vypnout počítač, tak byl chudáček zaplý celou noc ![]()
Dobré deštivé nedělní ráno,
Zebro tak jsem myslela,že už
My taky nic..Mimča si nás vychutnávaj.Už klesám na mysli a včera jsem si představovala,jak budu přenášet a dál čekat a čekat
Ještě do úterka je čas..
Ahojjky ![]()
Janno taky gratuluju..No byla sem z toho v šoku, ale dobře že je všechno vpořádku
..
Holky, chtěla sem se zeptat, jestli si do porodnice berete nafukovací kruh na plavání..že je to prej dobrý kvuli šití,aby se pak lépe sedělo..
Poslední dobou mam strašný bolesti zad..nemůžu spát a ani u ničeho nevydržim dýl stát a tak
achjo..
Cely víkend jsem teď sama doma, tak se docela nudim.. Venku taky zrovna počasí na procházku neni..no tak nevim copa budu dělat ![]()
Neli já si ho s sebou neberu,kdyžtak vyšlu manžela..Při prvním porodu bych ho bývala potřebovala,ale nějak mi to nikdo neporadil.Tak se mi moc prima sedělo obzvlášť v porodnici při obědě na obyč tvrdé židli ![]()
My chtěli jít dopol ven,ale pořád prší…a je to pěkně spací počasí,tak se tu tak ploužíme..
Ahojky
přeji krásné i když trochu ubulené ráno, alespoň u nás je teda počasí fuj.
Neli pokud kruh máš, tak si ho vem. Já asi taky v nejhorším zaúkoluju manžela. Poprvé jsem se nějak obešla bez i když je pravda, že to sezení nic moc. Tedy pro mě spíš usazování a vstávání, jakmile si najdeš polohu, tak to jde.
Kluci mi teď upravují postýlku do finální podoby, tak doufám, že bude tento týden svítit trochu sluníčko, abych mohla vyprat ještě povleční a mantinely, no a máme hotovo. Pak tu už začnu taky netrpělivě vysedávat, kdy už!
dobre rano maminky ![]()
tak my jsme taky jeste vcelku
na to jak se drobek tlacil ven v 7. mesici tak ted se mu uz zase nechce. v patek jsem pry vypadala uplne stejne jak v tom mesici, cili zadne otevirani nic ..... ted pro zmenu uz nemam byt v klidovem rezimu ale behat a delat vsechno proto abychom porodili ..... no, jak aprilove pocasi
Janno, moc gratuluju k miminku a preju hlavne hodne zdravicka!!! jeste jsme necetla jak probihal ten porod ale z tech reakci tady se skoro bojim to cist .....
kazdopadne, velka poklona ze jsi zvladla rodit doma!!!
lucy , tak to mas doma pekne loupezniky
ale je to krasny ze takhle spolu blbnou, ja bych asi pukla smichy divat se na to ![]()
holky, chci se zeptat na ten malinik co tady o nem pisete. na co je dobry? jeste jsem o nem neslysela ..... dik
neli ja si kruh do porodky uz koupila, hodne maminek mi ho doporucovalo, pry je to po tom siti mnohem lepsi nez sedet na tvrdem. a pry se to i mnohem rychleji pak hoji kdyz to tam dole neni tolik zatezovane tlakem tela pri sezeni. ale vyzkousene to jeste nemam, takze jenom info ze slyseni ![]()
Dobre rano ![]()
Nerodite?
Janno, velka gratulace a velky obdiv. Ten paracetamol jsem teda nemohla dlouho stravit.
Dnes je osklivy den, tak jsem si myslela, ze tady bude uz od rana sepsano.
Mahule asi taky ma mimco, nejak se vubec neozyva.
My jsme vcera udelali zeleninovy a jahodovy zahon, zasela jsem tam zatim jenom redkvicky. Jahody chci nejake dobre celorocni.
Dnes mam vareci, uklizeci a zehlici den, pocasi je k tomu taky. Koupila jsem konecne novou super-zehlicku, je skvela.
Jinak poslicci me strasne trapeji, vnoci spatne spim nervozitou, a to jsem 37 tt v utery. Takze nikomu se nedivim. Ale musime si to vychutnat.
Jeni, malinik je caj, ktery se pije na konci tehu pro snazsi porod. Uz muzes, driv bys jeho nemohla, mela jsi co delat, aby mimco se nenarodilo driv.