Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
238
10.4.08 21:13

Gratulujeme Adice a hodne stesti a zdravi princezne Sanelce!!!!!

To byl teda tyden, krasny!

Holky, taky vas podeziram ze za ta kila, co by uz nemeli lezt nahoru, muzete :) .

Cokoladu jsem nejedla, jak jsem kojila, prislo mi, ze je to silny alergen, ale treba u druheho diteti uz tak opatrna nebudu. Byla jsem hodne opatrna prvnich pulroku a je pravda, ze Zbynda nikdy nemel zadnou vyrazku. Sama jsem dost alergicka prave na potraviny, tak jsem se snazila.

Mliko jsem odstrikavala a davala do mrazaku do malych sterilnych falkonek. Bylo to v pohode, 3 mesice urcite vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
10.4.08 21:18

Zebruš, tééééda, ten dort vypadá nádherně. :potlesk: To jsi si teda mákla. A díky moc za recept. :P Tak si pěkně pochutnejte a pěkně si užijte oslavu manžových narozek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.4.08 21:46

Evelín , manža si dal hned 2× a ještě dojedl můj :lol: , na mě je to dost sytý, takže jsem měla jen kousek :)

Lenčo , moc to neslavíme - jen ten dort :lol: Ani už moc nedárkujeme, protože nevíme, co si pořád kupovat. Ale manža si dnes koupil dárek sám (že prý je jako ode mě :lol: ), koupil si veliký repráky k počítači :roll: :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
11.4.08 06:14

Dobré ránko,

Adiko hodně štěstí a ooooobr gratulace k Sanelce Anně :srdce: :srdce: :-) :-) :huban: :huban: :huban:

Přejeme hlavně pohodičku hodně mlíčka, a štěstí do života tvojí princezně.

Je to moc hezký, jdu si přečíst co je nového a ono mimi :dance: , hned mám lepší náladu.

Musím se jít zkrášlit, páč dneska vyrážíme brzo do školky, musím být po 8 u Apolináře v poradně, tak mi držte palce ať tam nestrávím mládí a hlavně ať stihnu vyzvednout Radimka ze školky nějak inteligentně.
Hezký den a miminkům obzvlášť
Jo a Zebro, už máš taky na čase vid? :wink: Tak třeba mimi dostane chuť na ten tvůj nááádherně vypadající a určitě chutnající dort a vykoukne na svě ayb mohl ochutnat aspoň v mlíčku :lol: :lol:

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.4.08 07:25

Ahoj :)

My jsme pořád ještě tady :roll: :lol: . Už se mi i zdají sny, že mám miminko, dnes se mi zdálo, že jsem měla malou holčičku Báru 8O .
Už jsem si říkala, že v noci určo pojedem, ale nic. Tak alspoň dnes stihnu uklidit kuchyň po včerejším pečení a nebude to muset dělat manža :lol: .

Včera jsem si taky konečně koupila ten kruh na sezení po šití :) . A taky mám jahody, tak se do nich brzo pustím, pak už je asi dlouho jíst nebudu, prý dělají alergie :?

Snad dnes přijde Týnka nebo Haňulka… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.4.08 07:27

Katy , ať ti ta kontrola dopadne dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
11.4.08 07:55

Dobré slunečné ráno, :D

Katy, dobře pořiď na kontrole a hlavně ať nemusíš dlouho čekat. :D

Zebruš, to vaše mimi teda na sebe nechává čekat, třeba to ale už dneska klapne, moc bych ti to přála. :wink: A jahůdky bych si taky dala, mňam. :P

Nám dnes mají řemeslníci přijít dělat plot, tak budu mít vařící den, nějaká svačinka, oběd, a to se mi tááááák nechce, nejradši bych spala celý den. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
11.4.08 08:05

Ahojky,

tak mi ráno v půl šestý přišla zpráva o narození dalšího miminka. Byla jsem přesvědčená, že je to Zebruška, ale pak mi došlo, že by mi to asi neposílala moje mamča. :lol: Porodila kamarádka chlapečka 4,25 kg - pěkný macíček.

Dnes mi zas na týden odjíždí morální posila, tak doufám, že to tady s tím naším drakem sama zvládnu. Už si manža bere raději auto, ale nemyslím si, že ho použije na předčasnou cestu domu. :lol: I když už na nic jinýho nemyslim!

Tak já jdu snídat - bych si teda s chutí dala nějaký dortíček, co Zebruš?! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
11.4.08 08:08

Juchuuuuuuuuuuuuuuu, Adike a Sanelke gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, ste sikulky. A SAnelke zelam do zivota leeeen to naj a nech pekne rastie, je zdravucka a rodicia sa z nej moooc tesia :dance: :dance: :dance: :potlesk: :potlesk: :huban: :huban: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
11.4.08 08:11

Dobré ranko Tak jsme si nepřítomnost Adiky vyložily správně ;)

Moooooc gratulujeeeeeeeeeem k berusce!!!!!!!!!!!!! :srdce: :srdce: :srdce:

Nejak se mi dnes nic nechce dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.4.08 08:40

Dobre rano,

Zebrus, tak sis to ve snu hezky nacvicila a ted uz muzes rodit i naostro :D

Lucy, tak to je uz poradny macek a toho se prave bojim, ze budu tlacit taky takoveho :roll:

Lenco, tak se valej, uz toho valeni moc nezbyva! Ja si to rikam cely tehotenstvi :lol:

Katy, preji dobre porizeni na KO!

Ja dopoledne taky vyrazim na monitor a kontrolu, tak jsem zvedava, zda bude nejaky posun :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.4.08 08:53

Lenčo , to by se mě teda taky nechtělo vařit pro víc lidí :roll:

Lucy , ani nevíš jak ráda bych ti už tu sms poslala :roll: . Ale s těma 4 kilama mě nestraš 8O . Ale naštěstí už mám kruhy na sezení (rovnou 2, kdyby pode mnou jeden třeba prasknul :lol: ), tak jsem i na velký šití připravena :roll: :oops:
Měla jsem kousek dortu i ke snídani :oops: :lol:

Evelín , ráda bych si to už vyzkoušela „naostro“, ty sny jsou docela depresivní :roll:

Poslední dny mám víc tlaku na spodek a pobolívá mě břicho, ale nic velkýho, takže mě to akorát znervózňuje :?
A už mě dokonce začínají vadit telefonáty rodiny, jestli už. Dřív mě to nevadilo, ale teď mám už takový pocit, jakože je to moje vina, že se nic neděje. Jako kdybych s tím mohla něco dělat… :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
11.4.08 10:03

Dobré ráno
Adiko velká gratulace, přeju hodně štěstí a zdraví vám oběma :wink:
Teda já už vůbec nevim, co mam furt vařit..připadá mi, že to je pořád do kola to samý..
Venku zase ošklivo..no ale aspoň že neprší..
Zebruš, jahody ty bych si teda taky dala..mňam.. tak to dneska vypadá asi na nákup :lol:
Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
11.4.08 10:13

Evelín, dobře pořiď na kontrole a monitoru. :D To já bych se válela, ale holt dneska to nejde.

Jinak s tím jídlem jsem to vyřešila tak, že strčím kuřecí stehna do trouby a uvařím rýži ze sáčku. Je to rychlý, klasika. No a polívka se nekoná, na to už nemám sílu. :?

A vymýšlení, co pořád vařit, už mě teda taky vůbec neba. Dochází inspirace. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
11.4.08 10:22

Gratulujem Adika k malej zlatučkej Sanele Anne!!!Hurááá ďalšie dievčatko.Prajem veľa zdravia,šťastia,pohody :dance: :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí