Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
12.4.08 21:08

Wenee hotovo. :wink: Tahle je opravdu lepší.
Kliďánko mi dejte vědět kterou fotku byste měli v seznámku nejradši. Je však nutné z ní oříznout některé nevyužité plošky a maximálně zmenšit - takže ve finále je to na lupu, ale pro připomenutí který pokládek komu patří je to snad dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
12.4.08 21:28

Weneee, to viem, ze zlacnelo proti pneumokokom, to je fakt parada, len neviem, ci ho zaockovat uz tak maleho, ci nepockam tak do roka, ked i tak nie je v kolektive a ptori rotavirusom je tiez menej, tusim 2400 a su dve vakciny, obe treba stihnut do 6.mesiaca, takze spolu je to tak 5000, je to paaalka, ale neviem, tie rotavirusy by som asi brala skor, ide leto, a hnaciek bude viac nez dost :?

Na bradavky je aj super, ked si mliecko rozotrete po bradavke, ono to hojiii. mne zatial nerobili sarapatu, tuk, tuk.

Ozaj, Weneeeee, drziim palce na zajtrajsii krst.

Babulky a vy, co ste este v kope, pekne papkajte krupicku, mimiskom ocividne chutii :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
13.4.08 07:29

Dobré ránko holčinky,

tak my už jsme s Vítečkem doma,za dobré chování nás pustili už včera v 11 hodin.
Až bude trocha času,vložím fotky a napíšu porod,ale byl tak rychlý,že není moc co psát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
13.4.08 07:51

Dobre ranko :)

Adelko, vitej zpatky :) Stejne napis, jsme zvedave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
13.4.08 08:07

Dobré ráno

Adel , vítejte doma :D , my tady pořád ještě strašíme :roll: :lol:

Wenee , ať vám pěkně vyjde ten křest :)

Po včerejší kontrole mě tam dole divně píchá, ale jinak nic moc jinýho. Ale skoro jsem se nevyspala :?
Krásně tady svítí sluníčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.4.08 08:34

Dobré nedělní ranko!

Adélko, Vítku vítejte doma! :-)

Jak tu řešíte to očkování, taky jsem včera prolezla pár odkazů - moudrá z toho sice nejsem, jen mě to víc nahlodalo. Ale spíš než o mimčo mi jde teď o Jurajdu, když chodí do školky. Budu se muset poradit s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.4.08 08:34

Adélko co říká Jiříček na brášku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
13.4.08 08:52

Lusy, nevim jak to bude s mimcem, ale Zbyndu jsem nechala naockovat, nedavno a protoze uz jemu jsou pres 2 roky, tak byla to jenom jedna vakcina Prevenar za 1700. Nejsem zastancem vseho ockovani, spis naopak, ale o tom jsem promluvila s dvema nasima kamaradami, ktere jsou bezva detske doktori, jeden obvodni a jedna pracuje je na detskem v Ceskem Krumlove. Neni pripadu hodne, ale par za rok maji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.4.08 08:59

Uvažuju právě taky o tom Prevenaru, přeci jen ten tlak médií na mě docela působí a když pak proběhne ještě nějaká katastrofická zpráva v tele. novinách, tak si říkám, že to asi nemá cenu pokoušet. A pokud je to u starších dětí už jen jedna vakcína za 1700,– tak by to bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
13.4.08 09:18

ono ked dame teraz zaockovat mimco, su to 4 vakciny, v 3 mes., 6 mes., potom neviem kedy a po 2 rokoch, ci v 2 rokoch, tie do dvoch rokov su za nejakých 100,– a potom ta posledna sa plati do tych 2000,–…

ak sa da zaockovat rocne mimco stacia uz len 2 vakciny a ak nad 2 roky, tak jedna. Ono ta posledna sa plati tak ci tak, tak nejde o peniaze, len o to, ci je nutne ockovat uz tak male mimi… :? aj by som dala, ale s abojim tych vedlajsich ucinkov, jedno je tam uplne hrozive, ale ako som citala, vacsinou sa to dobre znasa, no, ale tpo vacsinou. Zas ak nie je dieťa v kolektive , nema to, kde chytit, ine je, ak už mate viac deti a jedno je v škôlke… :? no ja neviem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.4.08 09:28

Je to složité, co? Člověk se snaží pro ty prďolky udělat to nejlepší, jenže ještě tak vědět, co je vlastně nejlepší. Sama v tom mám hokej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
13.4.08 10:19

Lucy zatím je Jířa v pohodě,chová ho a dává mu pusinky,tak uvidíme,jestli to tak zůstane :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
13.4.08 11:24

Ahoj, holky!
Vítám všechny, co už jsou zase zpátky doma! Ať se vám daří, dobře jí i spí :) a Adel, na Jířu jsem taky moc zvědavá- pořád si říkám, co ta naše holka bude asi kolem mimina tropit… Tak prosím piš ;)

Očkování- dávám odkaz na stránku, kde je pohled z druhé strany www.rozalio.cz Netvrdím, že je vše tak, jak píšou, ale je dobré vědět i tohle. Přesně jak psala Lucy, kdyby tak člověk věděl, co má pro ty naše prďoly udělat, aby to bylo to nejlepší, nebo aspoň aby jim to bylo ku prospěchu…

Je mi od rána (= od 5…) nějak podivně, jako průjem, ale ne, jako na zvracení, ale taky ne, ležet nemůžu a přitom jsem taaak nevyspalá. Myslela jsem si, že je to z jídla, ale nikomu tady špatně není, tak mě dost štve, že vlastně nevím, co se děje… A do toho mi tvrdne břicho, miminu se to celý moc nelíbí… doufám, že nebude nějaká předbíhačka, teprv v úterý mám naklusat na první poradnu do porodnice a pak někdy by mi měli dát termín na toho císaře. No, jsem fakt zvědavá, co z toho bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
13.4.08 11:25

Jo, a nepřipadá vám, že se nám nějak ztratila Monika? Nebyla tu už pekelně dlouho, tak snad jsou v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.4.08 11:58

Krásnou neděli všem :wink:

My jsem měli noc klidnou tak na půl…od půl osmý s přestávkama malýho zlobily prdíky a zabral mi až v půl jedný! Jenže jsem ho potom musela v pět trošku probudit přebalováním! Teďka chrápeme dvě-tři hodky a zatím se vzbudil sám na jídlo, tak jsem zvědáv, jak to bude dneska dál…

Adél: Vítejte s Vítkem doma! :-) Užívejte si chvilku ve čtyřech :wink: Z Jíři bude hodný velký bráška :D

Wenee: Ať vám křtiny dopadnou dobře!! :dance: Jsem zvědavá na ty naše :D Ale my je asi budeme mít až v létě…

Born, Lucy: Díky :wink: Když já si právě nejsem jistá, jestli budit či ne-e. Uvidím jakou váhu budeme mít v úterý v poradně! Už se tam nemůžu dočkat…
Jinak večer jsem byla trošku zoufalá, ale odolala jsem nutkání jít vyvařit dudlu! Ale malíček či prso to jistí… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí