Poradna duly
Jana Čurdová
Evelín: Oni nám ho tam půjčili. Potom jsem u nás v lékárně koupila jiný než jsem měli v porodce (velký výběr tu nemají
), ale naštěstí jeli včera naši do Liberece, tak mi koupili ty co jsem měli v porodce a zdá se, že to snad bude lepší!
Neboj, prídky určo budeš probírat s náma, oni na ně i kluci víc trpí
Já jsem na ně taky jako miminko trpěla, takže super kombinace ![]()
Tak já mám poklizeno, vyžehlenou jednu várku prádla a čekám až se mi probudí štěstíčko (dám mu půl hodky a pak půjdem budit
) Spinká s tatínkem ve velký postýlce ![]()
Ryntyntyn jenže pod tím kloboučkem se zas ta bradavka zapařuje,takže to taky není úplně ideální ![]()
Jinak Vítek v noci krásně spinká,vydrží 4 hodiny,takže ho nakojím,než jdu spát,pak se jednou vzbudí a pak zas až ráno…pohodička,na dnešek jsem spala asi 5 hodin
Tak snad mu to vydrží ![]()
Evelín klobouček ti může koupit manžel,když bude potřeba,třeba ti i poradí,jaký si máš pořídit ![]()
Každou chvíli má dorazit dr.kouknout na Vítka,to je nervák ![]()
tynko ty jsi i po porodu stejny nezmar jako pred porodem
ty uz ses zapojena do pracovniho procesu jako bys ani nerodila
ja si to tedy neumim predstavit ale maminky z rodiny povidaji ze prvni dny po porodu jen spali a spali ![]()
zuli tak at vam to vyjde s tim zastizenim farare, snad tam bude i dyl kdyby jste se netrefili. dve hodinky uradovani je dost malo ![]()
mnam, na grilovane masicko bych si taky nechala rict. v posledni dobe mi obecne maso moc nejede, ale s prichuti ohynku a uhliku bych ho zblajzla hned a klidne bez prilohy ![]()
me vlastne tak trochu vyhovuje ze jeste nerodime. vnitrne bych si to sice trochu prala mit bobka doma, na druhou stranu - jeste mame hooooodne co chystat, uklizet, pripravovat a dohanet atd
… on to drobecek nas asi citi a chce jako spravny baron prasil prijit az do perfektne nachystaneho, potvurka nasa malusenka
![]()
Týnko , ty jsi fakt nějak aktivní
. Snad to taky budu takto suprově zvládat ![]()
A od jaké firmy máš ty kloboučky?
Evelín , já už takový otázky ignoruju a některým už ani nezvedám telefon
. Mám pocit, že Beník čeká, až se lidi přestanou ptát a dají nám pokoj a pak se narodí ![]()
Dnes toho mám dost na uklízení
, ale alspoň mě ten den rychleji uběhne ![]()
Tynko, tak to jo, ja myslela, ze uz jsi dopredu vedela a kloboucky si poridila… A jsi vazne nejaka akcni, jak ty to delas???
![]()
Adel, tak to je super, ze je malej takovej spavej, tak at mu to vydrzi ![]()
Zebrus, a myslis, ze ty dotazy jen tak skonci? Aby tam Benik s takovou nemusel cekat do vyvolani ![]()
Dobré dopoledne =)
Lenče taky moc gratuluju ke Kubíčkovi!!
Vítek i Adámek jsou moc krásný!! ![]()
Adel, tak to máš taky hezký, přeju ti, aby to Víťovi vydrželo co nejdýl ![]()
No jinak mě začlo bolet v krku a mam rýmu..nic hroznýho, ale doufam že to rychle přejde ![]()
Dneska je venku nádherně, přítel má konečně volno, tak to vypadá na procházku ![]()
já si du dát makrelu, mam na ní strašnou chuť
.. tak zatím pa
Zuločku to je mazlíček!!!! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/175.gif
Gratulujeme Lence k Jakubkovi!!!! ![]()
Holky, prdiky prejdou, proste to musime vydrzet.
Velká gratulace k Jakoubkovi Leni, hodně zdravíčka a hlavně mlíčka
![]()
Jinak já stále 2v1, ale ouveeej moje nožičky, jsou jako konve a ta pravá ruka dneska ráno tak ynic moc, sotva jsem sevřela prsty k sobě. Vyrážím pro Radimka, tak doufám, že půjde brzy do hajan, páč jsem byla od 8 na nohou, musela jsem k dr, protože mi špatně vyplnila sestra těhu rpůkazku
. Tak jsem teď tak trochu mrtvá.
Drobek je samo v pohodičce a vesele se tam vrtí. Všichni na m ěvenku koukaj jak na exota a ségra mi řekla, že mám ooobr břicho, tak nevím jestl nevypadám jako když čekám dvojčátka ![]()
Tak letim, zatim pa a opatrujte se
tedy zuli to je fesak! to mate generalku na krest nebo se matusko takhle paradi kazdy den?
![]()
neli uzijte si prochazku, my taky dneska pujdem, je tu nadherne, skoda sedet doma ......
ale musim predtim jeste aspon neco malo zase pochystat pro drobecka a poklidit, mame to tu jak po bombe ![]()
Ahoj maminky a těhulky.
Nejdřív gratulace Leničce k dalšímu chlapíkovi!
Tak a teď stručně:
byla jsem na KO, máme asi 2950g, vše by mělo být v pořádku.
No ale vzhledem k těm mým játrům se brali další odběry a zítra kolem12 si mám volat, když budou výsledky dobré, tak poslední kontrola v pondělí21. kde se domluvíme na nástup na vyvolání asi ještě ten týden. Kdyby byly výsledky hodně špatné tak asi i dřív.
Zůstala jsem na dr. úplně hledět, nikdo mi totiž neřekl že mě to čeká, že mě nenechají donosit do termínu. Takže si asi dovedete představit jak jsem byla vykulená.
No aby toho nebylo málo, tatínka jsem včera odvezla na vojenské cvičení na týden, takže doufám že se nám stihne vrátit.
Ani jsem se nezeptala na CS nebo něco, vlastně vůbec na nic ![]()
Dneska mi celou noc tvrdlo břicho, ale spala jsem a vždy si to jen uvědomila azase usnula.
Takže náš krásný termín 5.5. přenecháme jiným miminkům a půjčíme si nějaký ten váš dubnový no.
Zulok to je ale fešulínek ![]()
Amazonko tak držím palce!
My se taky chystáme ven,jen na chvilku,okouknout sluníčko
Jdu jen s Vítečkem,Jiřulka odjel s tátou do práce pro výplatu,koupit boty,motorku-odrážedlo a plyšovýho hada ![]()
K akčnosti: Tak horký jak to vypadá není
, alepoň myslím
Já mám hodně naspáno z porodnice…od pondělka mi bylo dobře, takže jsem se do pátku vyspinkala až do zásoby
O víkendu jsem taky skro nic nedělala, jelikož byla doma mamča, tak jsem si užívala
Ale ono se to nic nedělání nedá vydržet ![]()
Adél: Hm, trošku se tam zapaří
Musíme to vydržet, snad bude líp
Já taky nakojím Adámka před spinkáním (okolo půlnoci…), pak okolo čtvrté a ráno
Jenže to večerní čoromoro před tím ![]()
Užijtete si prochajdu, taky se půjdem připravit…pro sichr ještě nakojím ![]()
Zulok: Krááásňoučký klučík
A jak se pěkně usmívá ![]()
Amazonko: Deniska má pěknou váhu
Jinak držím pěstičky, ať vyjdou testy dobře
Duben je pěkný měsíc na rození, navíc už budete donošení a všechno bude v pořádku ![]()
Zebruš: Kloboučky mám značky Medela…předtím jsem si koupila Baby-Nova nebo tak nějak a ty nic-moc
Neli: Tak ať seš brzy zdravá a rýma tě netrápí dlouho ![]()