Poradna duly
Jana Čurdová
Rayntyntynko, akuu MASAAAŽ, o žiadnej neviem, prosím, poradíš mi? ![]()
Adi, Sanelko vítejte doma! ![]()
Hani to je fajn, že je Matýsek takové zlatíčko. Užívej si to!
My máme taky doma „zlatíčko“
už se tomu směju, ale dnešek byl teda náročný. Vymyslela jsem výlet autobusem (cca půl hoďky) do vedlejšího města - je tam pěkný velký park, dětské hřiště a nějaká zvířátka. Když jsme dorazili, čekali jsme chvilku na kamarádku s holčičkou a Jířa mi mezitím spadl do hluboké louže, takže byl totálně promočený. No sláva budiž vietnamcům, komplet nový oděv nás vyšel na 240,– korun. Pak mi přiběhl z klouzačky s krvavým rtem - naštěstí jen tak zakňoural, tak jsme to moc neřešili. A při cestě domu si svlékl v autobuse bundu (což jsem nějak nezaregistrovala) a já se pak strašně divila, co je to za poprask, že řidič tak příšerně troubí a huláká na mě nějaká běžící paní. Pak mi došlo, že je to na nás, kvůli bundě! Asi jsem byla jak jahoda
. Tak jsem se omluvila, poděkovala a když se otočila Juřan byl fuč, nasedl na odstrkávadlo a odjel úplně opačným směrem. Přes rámus neslyšel, že řvu jak tur, takže mi naordinoval další neplánovanou procházku - ani nevíte s jakou úlevou jsem zabouchla domovní dveře.
Toť náš krásný slunečný den a já si jdu konečně lehnout, neb mám toho dnes plné kecky! ![]()
Pěkně se opatrujte berušky, dobrou noc
Lucy, tak veru pernyy deň
doma je vždy najlepšie
tak máme sa na čo tešiť, čo budu naše drobátka stvárať. ![]()
MAlý Vitek je nááádhernučkýý, taký ňuňu
![]()
To je nádherné kukať do galerky na tych mrňouskov ![]()
A my už máme očko vporiadku, ani náznak karpinky
![]()
Dobré ráno ![]()
Manža mě v 6h. ráno koupil v místním obchodě koblihy s čerstvým krémem
, tak už se od rána cpu ![]()
Adel , moc pěkný fotky, Vítek je moc roztomilej ![]()
Zuločku , díky. Já už asi počkám do zítřka, jdu na kontrolu, tak jim o tom špinění řeknu. Ale je to slabší každý den, tak to asi nic vážnýho není, jen ten doktor asi nebyl moc opatrný
. Snad tam nebude zase ten stejný ![]()
Snad se vám to očičko brzo uzdraví ![]()
Adiko , vítejte doma ![]()
Haňul , to je super, že je Matýsek tak hodný, snad mu to vydrží co nejdýl ![]()
Lucy , to sis teda s Jířou užila, to je teda drak
![]()
Zebruško, super, že je to už slabšie, no, ono špinenie ako take podla mňa nie je nič vážne, teda takto na konci tehu, ved asi ti to tam len moc prehrabol
veď čo „prinajhoršom“ čoskoro porodíš ![]()
Lekar ma len upozornil, že ak budem špiniť , nemám palšiť
a ja som robila čo? plašila, tak som si zavolala ![]()
DRžím palce na zajtrajšiu kontrolu ![]()
Včera v televizi mluvili o nebezpečných výrobcích, tak jsem se na to dívala a je tam plno věcí pro děti, tady je odkaz, kdybyste se chtěli podívat
Zuločku , on mě právě na nic neupozornil, tak mě to vyděsilo
. Špinění bych se asi nelekla, ale ze začátku ze mě teklo dost krve, tak jsem tam taky volala
. Ale asi už je to v pohodě. A kdyby mi to vyvolalo porod, to by bylo super…
![]()
Dobré ranko,
tak se nám počasí pěkně pokazilo. Tady prší, ale co se dá dělat, ven musíme. Jdu za chvíli na monitor. Tak se tu zatím mějte, papa
Ahojda holky, tak já stále 2v1 a nic se neděje ![]()
Akorát ty otoky, ale už to snad nebude dlouho trvat ![]()
LUCY: teeeeda, fakt dobrej den, hlavně, že jste to zvládli
. Dobrý to bylo s bundou, že jí nějaká hodná babička nesbalila pro svého vnoučka ![]()
Radimek šel dneska do školky a měl v puse žvejkačku, tak jsem na to upozornila učitelku a ona mi řekla, že to si nemá zvykat do školky, tak jsem mu jí vzala (dobrovolně), ale měla jsem pocit, jakobych dostala vejprask
. zjistila jsem to po cestě do školky, to by se učitelka zbláznila ještě kontrolovat děti jestli nemaj žvejkačky
, takže všechno schovám ráno z dohledu ![]()
ZEBRO:díky za odkaz, jukla jsem tam, už mi začínaly chybět tyhle upozornění
. Je to vždy zajímavé a poučné, dík ![]()
ZULOCKU:Tak je to dobrý s tím očíčkem, takovej ňuňu miminek a zlobilo by ho očíčko. Bude to v pořádku.
ADIKO:vítejte doma a hezky si užívejte sebe navzájem
![]()
HANUL: I když se to časem trochu změní, myslím, že bude Matýsek hodné miminko, to je dobře, je důležité aby maminka byla v pohodě a pak to přejde i na mimi ![]()
ADEL: krááásný fotky už se moooc těším ![]()
Dobré ránko,
tedy počasí nic moc proti včerejšku ![]()
Já a Jirkové jsme spali do třičtvrtě na šest a prdelka Víteček si vyspával,že jsem ho po sedmé musela vzbudit,papal někdy kolem půl třetí
![]()
Chystáme se na chvilinku všichni ven,včera jsem zjistila,že víc jak hodinu se procházet s kočárem nevydržím,sotva jsem dopajdala domu..Půjdem něco pokoupit,tu motorku pro Jířu včera neměli..
Lucy držím palce a dáš mi prosím do seznámku fotku?Děkujů ![]()
Zebruš koblihy mňam
Já pokračuju s krupicovou kaší každý večer k večeři
Figura zatím nic moc,no co by jeden nechtěl šest dní po porodu…se utěšuju ![]()
KAtynka, držíím na dnes palce ![]()
Teda , tie vyrobky, to je des, ze aj detske su take brekeke, a od skleneneho hrnceka by som to necakala
![]()
Adel , já jsem s krupičkou taky ještě neskončila
Je zajímavý, že jiných věcí se lehce přejím, ale na krupičku s grankem mám chuť skoro permanentně
![]()
aj ja by som si dala krupičku s grankom, ale MAtuško by sa hneď vyhadzal
z toho Granka, tak ja papám puding, to je tiež zaberák na postavu
hlavne ked ho zhltnem v takom mnzostve ![]()