Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
14.4.08 20:18

Rayntyntynko, akuu MASAAAŽ, o žiadnej neviem, prosím, poradíš mi? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.4.08 20:20

Adi, Sanelko vítejte doma! :-)

Hani to je fajn, že je Matýsek takové zlatíčko. Užívej si to!

My máme taky doma „zlatíčko“ :lol: už se tomu směju, ale dnešek byl teda náročný. Vymyslela jsem výlet autobusem (cca půl hoďky) do vedlejšího města - je tam pěkný velký park, dětské hřiště a nějaká zvířátka. Když jsme dorazili, čekali jsme chvilku na kamarádku s holčičkou a Jířa mi mezitím spadl do hluboké louže, takže byl totálně promočený. No sláva budiž vietnamcům, komplet nový oděv nás vyšel na 240,– korun. Pak mi přiběhl z klouzačky s krvavým rtem - naštěstí jen tak zakňoural, tak jsme to moc neřešili. A při cestě domu si svlékl v autobuse bundu (což jsem nějak nezaregistrovala) a já se pak strašně divila, co je to za poprask, že řidič tak příšerně troubí a huláká na mě nějaká běžící paní. Pak mi došlo, že je to na nás, kvůli bundě! Asi jsem byla jak jahoda :oops:. Tak jsem se omluvila, poděkovala a když se otočila Juřan byl fuč, nasedl na odstrkávadlo a odjel úplně opačným směrem. Přes rámus neslyšel, že řvu jak tur, takže mi naordinoval další neplánovanou procházku - ani nevíte s jakou úlevou jsem zabouchla domovní dveře.
Toť náš krásný slunečný den a já si jdu konečně lehnout, neb mám toho dnes plné kecky! :lol:

Pěkně se opatrujte berušky, dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.4.08 20:59

Dala jsem pár fotek do galerky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
15.4.08 07:45

Lucy, tak veru pernyy deň 8O :lol: :lol: doma je vždy najlepšie :lol: :lol: tak máme sa na čo tešiť, čo budu naše drobátka stvárať. :D

MAlý Vitek je nááádhernučkýý, taký ňuňu :D :D :D :srdce: :huban:

To je nádherné kukať do galerky na tych mrňouskov :dance:

A my už máme očko vporiadku, ani náznak karpinky :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
15.4.08 07:46

Dobré ráno :lol:

Manža mě v 6h. ráno koupil v místním obchodě koblihy s čerstvým krémem :-) :lol: , tak už se od rána cpu :oops:

Adel , moc pěkný fotky, Vítek je moc roztomilej :D

Zuločku , díky. Já už asi počkám do zítřka, jdu na kontrolu, tak jim o tom špinění řeknu. Ale je to slabší každý den, tak to asi nic vážnýho není, jen ten doktor asi nebyl moc opatrný :roll: . Snad tam nebude zase ten stejný :roll:
Snad se vám to očičko brzo uzdraví :(

Adiko , vítejte doma :lol:

Haňul , to je super, že je Matýsek tak hodný, snad mu to vydrží co nejdýl :)

Lucy , to sis teda s Jířou užila, to je teda drak :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
15.4.08 07:49

Zuločku , super, že už máte očičko v pořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
15.4.08 07:53

Zebruško, super, že je to už slabšie, no, ono špinenie ako take podla mňa nie je nič vážne, teda takto na konci tehu, ved asi ti to tam len moc prehrabol :roll: :? veď čo „prinajhoršom“ čoskoro porodíš :wink:
Lekar ma len upozornil, že ak budem špiniť , nemám palšiť :wink: a ja som robila čo? plašila, tak som si zavolala :lol:
DRžím palce na zajtrajšiu kontrolu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
15.4.08 07:55

Včera v televizi mluvili o nebezpečných výrobcích, tak jsem se na to dívala a je tam plno věcí pro děti, tady je odkaz, kdybyste se chtěli podívat

http://www.mzcr.cz/…vyrobky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
15.4.08 07:59

Zuločku , on mě právě na nic neupozornil, tak mě to vyděsilo 8O . Špinění bych se asi nelekla, ale ze začátku ze mě teklo dost krve, tak jsem tam taky volala :lol: . Ale asi už je to v pohodě. A kdyby mi to vyvolalo porod, to by bylo super… :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
15.4.08 08:35

Dobré ranko,

tak se nám počasí pěkně pokazilo. Tady prší, ale co se dá dělat, ven musíme. Jdu za chvíli na monitor. Tak se tu zatím mějte, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
15.4.08 09:08

Ahojda holky, tak já stále 2v1 a nic se neděje :wink:

Akorát ty otoky, ale už to snad nebude dlouho trvat :roll:

LUCY: teeeeda, fakt dobrej den, hlavně, že jste to zvládli :wink: :wink: . Dobrý to bylo s bundou, že jí nějaká hodná babička nesbalila pro svého vnoučka :wink:
Radimek šel dneska do školky a měl v puse žvejkačku, tak jsem na to upozornila učitelku a ona mi řekla, že to si nemá zvykat do školky, tak jsem mu jí vzala (dobrovolně), ale měla jsem pocit, jakobych dostala vejprask :cry: . zjistila jsem to po cestě do školky, to by se učitelka zbláznila ještě kontrolovat děti jestli nemaj žvejkačky :wink: :D , takže všechno schovám ráno z dohledu :lol:

ZEBRO:díky za odkaz, jukla jsem tam, už mi začínaly chybět tyhle upozornění :lol: . Je to vždy zajímavé a poučné, dík :wink:

ZULOCKU:Tak je to dobrý s tím očíčkem, takovej ňuňu miminek a zlobilo by ho očíčko. Bude to v pořádku.
ADIKO:vítejte doma a hezky si užívejte sebe navzájem :dance: :huban:
HANUL: I když se to časem trochu změní, myslím, že bude Matýsek hodné miminko, to je dobře, je důležité aby maminka byla v pohodě a pak to přejde i na mimi :huban:
ADEL: krááásný fotky už se moooc těším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
15.4.08 09:11

Dobré ránko,

tedy počasí nic moc proti včerejšku 8O

Já a Jirkové jsme spali do třičtvrtě na šest a prdelka Víteček si vyspával,že jsem ho po sedmé musela vzbudit,papal někdy kolem půl třetí 8O :lol:
Chystáme se na chvilinku všichni ven,včera jsem zjistila,že víc jak hodinu se procházet s kočárem nevydržím,sotva jsem dopajdala domu..Půjdem něco pokoupit,tu motorku pro Jířu včera neměli..

Lucy držím palce a dáš mi prosím do seznámku fotku?Děkujů :wink:

Zebruš koblihy mňam :wink: Já pokračuju s krupicovou kaší každý večer k večeři :lol: Figura zatím nic moc,no co by jeden nechtěl šest dní po porodu…se utěšuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
15.4.08 09:20

KAtynka, držíím na dnes palce :wink:

Teda , tie vyrobky, to je des, ze aj detske su take brekeke, a od skleneneho hrnceka by som to necakala :twisted: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
15.4.08 09:22

Adel , já jsem s krupičkou taky ještě neskončila :lol: Je zajímavý, že jiných věcí se lehce přejím, ale na krupičku s grankem mám chuť skoro permanentně :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
15.4.08 09:25

aj ja by som si dala krupičku s grankom, ale MAtuško by sa hneď vyhadzal :( z toho Granka, tak ja papám puding, to je tiež zaberák na postavu :lol: :lol: :lol: hlavne ked ho zhltnem v takom mnzostve :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí