Poradna duly
Jana Čurdová
Asi rodi ![]()
Evelin, no prave ja bych uz taky jela, ale bylo mi lito budit sve kluky, tak jsem si rikala, ze snad to vydrzim do rana a ono to prestalo.
Já bych tipla, že už má Zebruš Beníka u sebe
![]()
K těm náladám v šestinedělí: Hormony jsou záhul, hlavně když miminko brečí, to pak brečím i s ním, naštěstí zatím jenom když jsem sama…Jinak jsem to dneska při prořvaném dopoledni nevydržela a zavolala na laktační ligu, pěkně jsem si tam popovídala a snad nám to pomůže! Vypadá to, že je malý pořád nedojedený (že je to tím, jak miminka zhubnou po porodu…). Snad to bude O.K., nerada bych přecházela na UM (i když manžel mě s tím už otravoval
). Ale my se rozpapáme
![]()
Born: Jůůj, ty poslíčky máš fakt krutý
Ale porod bude rychlý, se ti vytrénuje děloha a bude
![]()
Adik : Sanelka je krásná princezna ![]()
Wenee: Já používám taky vlhčené ubrousky a plímky máme teďka Hugies jedničky a zatím dobrý…je teda fakt, že jsou asi dobrý, jelikož někdy se fakt musím pořádně dívat, jestli je počůraná nebo ne-e
![]()
A vybavovačky nás taky čekají…byla jsem dneska na sociálce u nás a porodný nejde zařídit tady, musíme kvůli tomu do Liberece! A ještě zařídit pojišťovnu…
Ahojky kecalky,
tak už mám novou hlavu a vyřízeno spoustu věcí, ale jsem ztahaná až hrůza.
Ještě v pátek pár podpisů a pak už má prcek povoleno klidně vykouknout!
Koukám, že jste jak na trní ze Zebruščiny nepřítomnosti - tak já budu s vámi! ![]()
No asi půjdu nakrmit zvěř a pomalu to zabalim. Zívám tak intenzivně, že bych tu mohla klidně spolknout monitor!
![]()
Lucy: Paráda že vám to vychází kolem pozemku tak dobře! Jen tak dál ![]()
A tady dnešní fotečka ![]()

Tak jsem si hodku schrupla a je mi lip
I kdyz dnes je mi celkove nejak divne, asi uz mi z toho tehotenstvi a cekani na porod hrabe
A to ani nemam takove poslicky jako Born…
Tynko, verim, ze se rozkojite!
Tech hormonu se bojim, ze tu budu becet a bezradne koukat na placiciho prcka, uz ted me prepadaji pocity uzkosti, jak to spolu zvladnem, zvlast pokud bude uplakany ![]()
Ale mas moc peknyho klucika!
Lucy, takze od patku uz muzete rodit, jo? Tak snad vas mimis slysi ![]()
Ryntyntyn při Jířovi jsem taky volala na tu ligu,hlavně ať se vám kojení daří!
Super fotka
A jak se prosím tě vkládá rovnou sem?
Vítek taky plakal,bolelo ho bříško,tak jsem mu ho namazala olejíčkem,cucnul si mlíčka a usnul.My s manželem taky,takže chudák papal až po 4 hodinách
![]()
Evelín vydržať! ![]()
Lucy pěkně se vyspi ![]()
Jo a zvážíme se až na kontrole za týden,tak to bude napínavé
Ale myslím,že je Vítek spokojený,tak snad pěkně přibere..
Ahoj holky, myslím, že se tu někdy rozebíraly domácí pekárny chleba, bylo to tady???
Chtěla jsem se zeptat na Etu Harmony a tu druhou, kterou byste mi doporučily?? Někdo tu říkal, že ta druhá je tišší, ale bohužel si nedovedu vybavit její název.
Díky
Katy
Jeejda, tie miminka su kraasne
![]()
Tak, čo je s tou našou Zebruškou ???
![]()
Weneee, ja používam vlhčene, a ked sa mi precika, ze ho musim prezliect, tak vtedy mu očlapocem zadoček v takom lavoriku. ![]()
SMS služba: http://smajlici-1.ic.cz/…/deti026.gif Ahojte, tak už je Beník na světě - narodil se 16.4. ve 21:15 hod, má 3,9 kg a 54 cm. Narodil se císařem, ale jsme ok. Moc jsem ho ještě neviděla, ale prý je krásnej. Voda praskla včera ráno a pak jsme celý den rodili, ale nakonec udělali císař, protože to nešlo. Ale přesně nevim proč. Bylo to dlouhý, ale už to máme za sebou
Zebra
Krásná ranní zprávička!
Hip Hip Hurá!!! Zebruška se dočkala!!! Takže obrovská gratulace k Beníčkovi!!!
Hurááá, malý obřík je na světě !!! ![]()
Zebruško, gratuluji k Beníkovi!!! Ať jste oba co nejdřív v pořádku!
![]()
Ryntyntynko , s tím kojením to bude v pořádku. Hlavně se nedej nikým zvyklat a žádné příkrmy zatím nezkoušej. Já měla s Marečkem taky ze začátku velké problémy, ale nakonec mi PA, když byla u nás doma na kontrole poradila jak kojit a hlavně taky na doporučení jsem koupila chrániče bradavek - sběrače mlíka, které mi pomáhaly mezi kojením, aby se prsa nezapařovaly, sbíralo se do nich mlíko a na kojení jsem pak neměla prsa tak nalitá, takže se malý daleko lépe přichytil a dostal se k tomu tučnějšímu zadnímu mlíčku. A to pak teprv začal pořádně přibývat. Vždyť my taky ze začátku ztratili skoro 0,5 kg. Neboj, to půjde, každý začátek bývá těžký… ![]()
Dobré ráno,
Zebruško všechno nejlepšíííí a hodně zdravíčka tobě i Beníkovi
![]()
Beníík, juchuuuuuuuu, tak vitaj . MAminka sa asi poriadne natrapila, chudiatko, tak pekne priberaj a apapj mliečko , nech sa už len všetci vytešujete
![]()
Ryntyntynka, držíím palce, hlavne, nech má v puse cele to ružové a skus si ho prikladať často, teda, mne zo začiatku nie a nie mliečko.
A jasnee, ze sa rozpapate, MAtusko zo začiatku len spal a teda malo papal, a ani sa zobudit nechcel na papanie, ale už to dohnal. Neboj, zvladnete to. cmuk
Inak, my sme mali zeleny kakanec, hovori sa, že ked je babo hladne ma zeleny kaka, ale že to preto, že vypije len predne mliecko. No, moj maly drichmoš zaspal a k zadnemu sa nestihol dostať.
musim ho vykrmiť, nech už kakaá nažlto ![]()
A už nemusíme baliť naširokoo, juchuu, ale teraz má takú malú riťku, že sa ho pomaly aj chytiť bojím ![]()
Jeeej, ozaj, Ryntyntynka, ta vesta, to je ručne pletenáá?? je to úúúžasný komplet
![]()
ZEBRUŠKO VŠE NEJLEPŠÍ TOBĚ I BENÍKOVI, hodně štěstí a hlavně mlíčka ať má pěkně napucnuté bříško
![]()
Dobre rano!
Tak i Benik si dal rict, ale asi si Zebra „uzila“
Zebrus, moc gratuluji k Benikovi, preji rychle zotaveni, spoustu mlicka a radosti z toho, ze uz jste tri!!!!
![]()