Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
17.4.08 09:07

Lucy, ti smailici roztleskavacek jsou uzasni :lol:

Jsem predtim prehlidla vahu Benika a je poznat, ze byl prenasenej, peknej cvalda 8O

Dneska se mi zdalo, ze jsem sice jeste neporodila, ale ze se mi ztratil brich a ja si pripadala, tak lehka a pohybliva… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
17.4.08 09:26

Zebro, veliká gratulace!!! Asi jste si pěkně „užili“, ale hlavně že už je mimi s vámi a že jste v pořádku! Tak se pěkně zotavuj a Beník bude brzy u tebe, neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
17.4.08 09:39

Gratulace Zebrusce a Benikovi! At jsou oba brzy v poradku a spolu :) .

Ryntytyn, holky prave maji pravdu, nedej se a snaz se kojit conejvic. Ja jsem taky na zacatku nejake problemy mela, ale prave jsem neposlouchala babicky atd, a proste jsem kojila skoro 24 hodin denne, prsa jsem mela tak bolave, ze jsem proklinala to kojeni nejvic ze vseho. Ale zas jsem vedela, ze nic lepsiho neni. A i kdyby to nakonec nevyslo, vubec si nic nevycitej, nakonec stejne je nejdulezitejsi spokojena maminka, pak i miminko bude v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
17.4.08 09:57

Dobré ránko!
Co to vidí oči mé?

Zebři jupíííííííí :! Velikánské gratulace k Beníkovi. Asi vás potrápil, ale teď už bude jen dobře. Užívejte si štěstíčka a ať vás brzičko pustí domů!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.4.08 11:15

ahojky holky :D

tak mame dalsi miminko, super!!! Zebrusko a Beniku, velikananaska gratulace! hodne zdravicka, brzke zotaveni z porodu, at jste brzy spolu na pokoji a honem domuuuu :lol:

hanicko , jste fakt s matyskem a pritelem sikulky ze jste to vsechno zvladli, hlavne ze uz je to za vami a mate se tedka dobre. maminka priroda je spravedliva, obcas nas zkousi, ale pak nam zas nadeli koooooopec krasneho. tedka uz jste doma a vporadku, takze ted uz bude jen to hezke :wink:

no my meli vcera spaci den. ja prospala snad kompletne cely den, kdyz nepocitam jidlo a hygienu. nastesti dneska uz je to lepsi, asi je to tim slunickem co dneska vylezlo.
jinak u nas vse po starem, zitra se zase chystame na KO, ale ocekavam ze dostaneme zase ty stejne informace, ale vsak to neva. na zebrusce vsichni vidime zeto miminko nakonec musi ven tak si hold jeste pockame :lol:

evelin ti nasi krtci jsou fakt asi nejak spolceni a domluveni. jak jsi psala ze se malej chtel jednu chvilu vykopat briskem a manzilek mu radil ze to musi zkusit spodkem, tak u nas bylo 2 dny predem ale uuuuplne to samy. lezeli jsme s manzilkem vecer v postylce a povidali si s drobeckem. no ten snad pul hodiny v kuse kopal, rany jak z dela - starsne jsme se nasmali. a taky mu manza celou dobu vysvetloval ze nabral spatny kurz, ze musi kopat smerem dolu, ale malej si nenechal rict ...... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
17.4.08 11:16

i jaaaaaaaaaaaaaaaa se pripojuji!!! VELKA VELKA GRATULACE!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
17.4.08 12:13
  • Zebruška-GRATULUJEM k BENÍKOVI :srdce: !!!! Juchuuuu,ďalšie bábätko!!!!

Prajem Vám všetko najlepšie,veľa zdravíčka,šťastíčka,veľa mliečka a radosti. :dance: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
17.4.08 12:15

Holky,už som vyskúšala všetko možné a stále mi to nepíše farebne :cry: .Prečo?To som fakt taký antitalent? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
17.4.08 12:40

Wenee a zvetsit pismo ti jde? Ja akorat kliknu na barvu, kterou chci a mezi ty uzavreny zavorky vlozim text… Takze pokud to takto nejde, tak asi vic neporadim :nevim:

Holky, co dnes varite? potrebuji inspiraci! Chtela jsem si udelat palacinky, ale uz jsem upekla babovku, tak tolik sladkeho se mi delat nechce (a na slano je delat nechci)…

Jeni, toz to jsem zvedava, jak se ti prckove domluvi na termin porodu :D Pak dej vedet, jak jsi dopadla na KO. Ja jdu az v sobotu a bojim se, ze mi reknou, ze zatim zadna zmena :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.4.08 13:00

evelin to ja se nebojim ze mi reknou ze zadna zmena neni, ja jsem si tim jista :? ponevadz se citim naprosto stejne uz X dni, zadne „prave kontrakce“ pouze to moje tradicni tvrdnuti briska, zadne bolesti, proste nic ...... ale co, hold to jistijou ti bycci :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
17.4.08 13:17

Ahoj Evelín

Písmo sa mi nedá ani zväčšiť.
A ako dať text medzi závorky?Keď kliknem na farbu písma vyskočia mi tam až dve závorky.
Tak do ktorej mám vpísať text?A to čo tam už je napísané mám vymazať?Alebo napísať predto,či za to? ďakujem,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
17.4.08 13:19

Wenee napiš jak to děláš s tím textem, nějak to vykoumáme!

Evelín, Jeno to jsem teda zvědavá, jestli se vám to fakt povede nastejno! :lol:

Taky přemýšlím co si uvařím, nějak se mi to toho pořád nechce a už je tolik hodin. Asi nějaké rychlé rizoto z toho co dům dá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
17.4.08 13:26

Wenee - vyskočí ti vždy dva texty v závorkách, jeden znamená začátek požadované funkce a druhý ji ukončuje. Tzn. že to co chceš obarvit musíš vložit mezi ně xxxxxx[/color ] (schválně jsem poslední závorku příkazu od:,–(ila, aby se nám to zobrazilo v html znacích - jinak tam být mezera samozřejmě nemůže)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
17.4.08 13:28

Takže skúška farby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
17.4.08 13:29

Lucy ďakujem,jupííí :D ,si zlatá.