Poradna duly
Jana Čurdová
Ještě pokud to budeš chtít zkombinovat:
xxxxxxxx[/color ]
(nebo v obráceném pořadí, každopádně vždy musí tvůj pokyn pro počítač začínat nějakým příkazem a po dopsání textu ukončen právě tím lomítkem v hranaté závorce + to co vlastně ukončuješ - size, color atd. )
Jee, tak uz jste to s Lucy vykoumaly. Sikovny holky
![]()
Zrovna v televizi davaji aerobik a ja se u toho cpu spagetama (nic rychlejsiho me nenapadlo) a rikam si, jak u toho hezky funi ![]()
Ja mam akorat dnes bricho nejake naple a mozna trochu tlaky v podbrisku, ale je mozne, ze uz si na sobe hledam co muzu, abych nasla alespon nejake naznaky ![]()
(img)http://www.mysmiley.net/imgs/smile/love/love0001.gif(/img)
Pokúšala som sa sem dať smiles,samozrejme,že mi to zase nejde,prosííím Lucy pomôž mi.
Som ja ale otrava,že? ![]()
Tak dneska KO celkem v pohodě, kromě toho, že jsem po té střevní chřipce o 2 kg lehčí
, ale každopádně rodit se ještě nechystáme. Čímž jsem manžela uklidnila, protože další beranici do rodiny nechce. ![]()
Wenee, zkoušej hranaté závorky
Ernat, tak gratuluju ke KO! Vypada to, ze ty dubnovy miminka jsou ve vetsine pripadech trpelive a pockaji si na termin ![]()
Wenee, jak psala Ernat, zkus dat „img“ do hranatych zavorek. Ale radsi nechci moc radit, pac jsem sama bojovala s metrikem dost dlouho ![]()
Lucy, takze taky testoviny? ![]()
Tak a ja si jdu uvarit kafe, dam si babovku a jdu koukat na Veronicu Mars ![]()
Jéééj,podarilo sa.
teraz vyskúšam nejaké obrázky,parádička,dnes som sa naučila pár nových vecí,ďík Lucy a Ernat.
Koukám, že už jsi na to přišla - hranaté závorky byli asi příčinou, že