Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
907
17.4.08 14:24

Áno tie hranaté závorky boli príčinou.

No pozerám,že každú chvíľu príde manželík z práce,takže dnes už pokusy s obrázkami nestihnem,idem mu pripraviť obed.Zatiaľ sa tu majte pekne,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
17.4.08 14:25

Jo jo Evelín těstovinky to vyhráli - akurát jsem o polovic přišla, neb se přiřítil Jířa a hned se mi na to vrhnul - nenažranec a to si byl dvakrát přidat ve školce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.4.08 15:05

Ahojda!!!

Především: OBROVSKÁ GRATULACE ZEBRUŠ K BENÍKOVI!!!!!!! Hodně štěstzíčka, zdravíčka a mlííííííčka :wink: :wink: :wink: 

Dneska jsem úplně kantáre! Noc krásná, ale od rána resp. od šesti do devíti krmeníčko a pak jsem vyráželi do Liberce. Vyběhovačky a tak…ufff,jsem ráda, že jsem doma!
Sice to tady vypadá jak po výbuchu, ale dneska na to prdím! (Tedy zatím…)

Holky! Díky za podporu! Jsem fakt ráda, že tot forum existuje a můžeme se tady vylít srdíčko, poradi a vypovídat a tak!!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
17.4.08 15:07

Ahojky všem, :D

tak my už jsme konečně s Kubíčkem doma, dnes nás pustili.
Moc děkujeme všem za gratulace, jak se trochu rozkoukám, tak napíšu víc. :P :D

Akorát jsem stihla postřehnout, že Zebruš už má miminko. Zebruš, velikánská gratulace k Beníkovi, hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka, mlíčka a ať se vám všem daří. :dance: :potlesk: :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.4.08 15:13

Leni: Vítej doma!!! :dance:

Zuločku: Tak my máme spíš do žluta hovínka, ale dneska jsem tam měli HLEN?
Nevíte co to znamená :?: :! :!
Doufám, že zítra bude už dr. O.K. a bude ordinovat, jelikož mám na ní takových dotazů! 8O :D

Ernat: Gratulace k dobré KO! :-) Býček je taky zajímavý znamení, kamarádi mají dvouletého a býčka a tvrdohlavý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
17.4.08 17:25

Ahojec holčinky,

Ryntyntyn zdravíím :wink:

Lenčo vítáááááme vás doma :srdce:

Jinak ohledně kojení a všeho kolem jsou super stránky www.kojeni.net :arrow: Tak se mrkněte! :! :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
17.4.08 18:30

Lencu zdravime doma :)

Evelin, ja bych radsi zadne poslicky nemela, proto ze uz fakt nevim, podle ceho poznam, ze rodim, rikam si, ze jedine, az budou bolesti, ze se nemuzu hybat. Ted kamaradka kamaradky rikala, ze takhleto mela dva tydny a pak ji malem vyvolavali, ale rodila strasne rychle, malem to nestihla.

Dnes jsem delala bio-rizky :) , dosla nam strouhanka, tak jsem je obalila do jemnych ovesnych vlocek, a je to mnohem lepsi nez do strouhanky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
17.4.08 19:03

Lenco, vitejte doma!

Je jeste nekdo krome Zebry v porodnici??? :oops:

Na ty stranky o kojeni jsem se divala uz driv a je tam toho spoustu dobre vysvetlenyho a ukazanyho co se kojeni tyce.

Ryntyntyn, tak si vsechny dotazy pekne sepis, at jsi zitra moudrejsi a klidnejsi! 8)
Uz vidim sebe, jak budu ze vseho zmatena a nervozni, jestli tak ci onak je to spravne :roll:

Born, mne maminy porad rikaji, ze az to bude ono, tak ze to poznam, tak jsem zvedava. Abych zase nemela opacny problem, jako ty, ze pojedu s prvni kotrakci, kdyz mi doted nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
17.4.08 20:10

Lencoo, vitajte domaaaa :D :D :D

Ryntyntynka, zlta kakacka je dobra, tak to ma byt, ako prazenicka. My sme mali zelenu, lebo sa malo napapal a to len toho predneho mliecka, ale uz je dobre. My mame teraz pazrave obdobie, to zevraj byva okoo 3. a 6. tyzdna a 3. a 6. mesiaca. :?
Hlien v kakani neviem, co je, mozno ho len trochu prehnalo, alebo sa este cistiii. Ak to bude este mat, pripadne zavolaj lekarke.

Weneee, vy mate dnes mesiaac , gratulujeeeeeeeeeeeeem :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
17.4.08 20:32

Holky,věčné téma krupičná kaše,škoda že tu není ta Zebruška :D
Myslíte,že na ní můžu být závislá?Já jí fakt jím každej den k večeři,jinak jsem nervózní :roll: :lol:

Sofince už je měsíc 8O To není možné…tak všechno nejlepší :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.4.08 08:52

Dobre ranko!

Kdepak vsechny jste???

Sofince preji dodatecne vse nej k mesicninam! :srdce:
Matuskovi preji vse nej k dnesnim mesicninam :D :-)
Toto leti, to ani neni mozny 8O

Jsme si rikali s manzelem, ze tento vikend by se nam ten porod docela hodil, tak uvidime, jak se bude hodit prckovi :D

Adel, tak krupicka stale vede? :lol: U nas by to mohl spis manzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
18.4.08 10:35

Dobré ránko,

nikde nikdo :roll:

Matuškovi všechno nejlepšííí :huban: :srdce:

Evelín tak snad to o víkendu vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
18.4.08 12:48

Hezké popoledne! Všecko nej nej nej dodatečně Sofince a Matuškovi k jejich malým měsíčním narozeninkám!!! http://www.gify.nou.cz/…/valentin%20(13).gif

Já mám dnes zase vánoce - dorazil kočárek, tak ho testujeme, akurát to miminečko by to chtělo! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.4.08 12:57

ahojky holky :-)

tak jsme zpatky z KO a presne jak jsme predpokladali, vuuuubec ale vuuuubec zadny posun. jediny co jsem se noveho dozvedela ze me nechaji cekat a az pokud se to samo nepohne do 10 dnu od terminu tak pak uz se mnou neco zacnou delat. tedy, pokud bych do te doby nemela nejake problemy jako vysoky tlak, krev nebo bilkovinu v moci atd … to by pak vyvolali hned.

evelin nam by se taky s manzilkem libilo kdyby to bylo tento vikend, ale asi nic nebude :?

sofince i matuskovi vse nej k mesicninam :-) teda to utika! tady uz jsou mesicni miminka ...... a my nekteri porad nic ...... no, aspon se utesuju ze este stihnu neco nachystat :D

leni vitejte doma s kubickem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
18.4.08 13:12

Ahoj všetci :D

To snaď ani nie je môžné,kde všetky ste?Inokedy nestíham dočítať a dnes úplny útlm 8O 8O 8O ?

Lenča-vitaj doma!!!!

Ernat-gratulujem k dobrej KO.

Zulok-Matúškovi prajem všetko najlepšie k mesačninám :srdce:

A ďakujem všetkým za prianie k mesiacu Sofinke.

Ešte Vás chcem poprosiť,keď dávate do galérky fotky,píšte tam aj mená,lebo potom musím dlho predlho rozmýšlať,čie Zlatíčko je na fotke.

Idem dovariť polievočku a pôjdeme na prechádzku ,Sofinke sa vonku dobre spinká.

Ozi,beriete si Drobcov na noc do postele k sebe?Mne Sofinka cez deň spí v postieľke,no v noci tam nechce byť ani za svet a tak je s nami v postely.Radšej by som bola,keby bola v postieľke,bojím sa,aby sme jej v spánku niečo nespravili a tak spím len na poly,čo sa mi už začína prejavovať,občasnými bolesťami hlavy.
Ale zas na druhú stranu je super,že je tak blízko a môžem ju stále pozorovať a hladkať a cítiť jej bábätkovskú vôňu.
Tak neviem…

Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí