Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
13.4.08 12:36

Holky já zatím budím,když se nevzbudí sám,tak po dvou-třech hodinách,v noci ho nechám dýl,když vydrží,ale ne víc jak 4 hodiny,protože to bych nevydržela s prsama :( V porodnici nám říkali,že ze začátku je dobré hlavně přes den budit kvůli rozjetí laktace,od půlnoci nechat spát..

Ryntyntyn Adámek je pěkný cvalda proti tomu našemu špuntíkovi :wink: Dudlík dávám od začátku,Jířa ho taky měl a nebyl s tím žádný problém.Vítek musí mít pořád něco v puse,cpe si tam ruce a tak :lol:

Obzvlášť s jedním prsem mám problémy,mám ho pořád hrozně tvrdý,i po nakojení,zkusila jsem i odsát,ale vůbec to nepomohlo,tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.4.08 13:49

Adélko, taky se snažím budit přes den a v noci nechat spinkat…a dudlíku se nevyhneme(se mi už vyvařuje :( :( ), tak doufám, že to nenaruší kojo, ale reflex má snad dobrý! Taky strkáme do pusinky ručičky :wink:
Já už mám popraskaný bradavky a ouvej při prvním přisátí, ale mažu Bepanthenem jak blázen 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
13.4.08 14:07

Adelka a ostatok, nám v porodnici hovorili, ak máte probléms prsiami, teplá sprcha na ne a jemnučko kruživymi pohybmi masirovať a potom ench mimisek vycuca aspon to rpebytocne mliecko.
Este pomaha kapustovy list a nastruhane zemiaky, u nas to tak davali jednej maminke, co bola s nami na izbe.
A ak je moc stvrdnuty prsniiik, ryychlo odsat, aby sa vam nezapalil :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
13.4.08 15:15

Tynko, dej dudlik a vubec se nestresuj. Ja jsem taky dlouho vzdorovala a pak jeste mela vycitky. Jak maly zacal me lezt po zahrade po ctrech a strkat si vsechno do pusy nebo jak jemu rostli zoubky, tak jsem nakonec byla rada, ze jeho ma. I kdyz hlina asi by taky neublizila :) Sousedky kluk nemel dudlik, ale zase porad jedl hlinu a strkal sutry do pusy.
Jak zacal chodit, tak dudlik mel uz jenom na usinani, pak po druhem roce uz jeho rozkousel, tak jsme uz dalsi neporidili.
Bradavky tebe budou bolet, ale vydrz jeste tak dva tydny, ono se to fakt zlepsi. Ja jsem kvuli tomu brecela a narikala, ze kojeni me teda nebavi, ale pak se to najednou zlepsilo a byla pohoda. Mazat bepantenem je dobre a asi susit? Aspon se mi to zda, ze rikali, ze na chvili nechavat prsa venku :) 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
13.4.08 15:44

Tady bylo dnes tak krásně, tak jsme s manžou grilovali :-) Snad už to počasí takto vydrží :lol: Dokonce jsem si trošku opálila ruce na sluníčku 8)
Jinak nic moc novýho… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
13.4.08 19:50

Ryntyntyn taky mažu jako blázen :lol:
Zkusím dát do galerky ty fotky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.4.08 07:31

Dobré ránko holčinky,

tak v galerce je pár fotek,zatím jen z porodky,zapomněla jsem to popsat,tak aby se v tom prasátko vyznalo :oops: :lol:

Sms od Lenči:Tak jsem na světě,kluk jak buk,3500g,52cm a jmenuji se Jakub,narodil jsem se dnes 13.4.v 10:57

Lenčo přejeme tobě i Jakoubkovi hodně zdravíčka a mlíčka!!!Gratulujeme!!!:dance: :-) :-)

Trošku bojuju s metříkama… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
14.4.08 07:56

Jé Leni, moc gratuluju k Jakoubkovi :potlesk: :-)

Adel , Vítek je nádhernej :D a super, že jsi měla rychlý porod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.4.08 08:06

dobre ranko :-)

Lenusko moooooc gratuluji, obema preji moc moc zdravicka a spokojenosti, at se tu Jakoubkovi mooooc libi :-)

adelko ,vitejte doma, tedy vy jste rychlici a zrejme vzornaci kdyz uz vas pustili dom :srdce:

u nas vse po starem, dokonce bych rekla ze jeste „horsi“ co se tyce naznaku k porodu, uz mi ani tolik netvrdne brisko ...... nu co, asi chce tedka dohnat tu vahu nas huberticek :lol: :lol: :lol:

koukam ze se tady celkem rozvinula diskuze ohledne toho ockovani. ja byla presvedcena ze chci toho co nejvic, ale kdyz to tedka tak ctu tak nevim ...... je pravda ze kdyz jsem slysela kolik tech vakcin se dava behem prvniho roku, tak je to tedy dost a taky jsem se jeste nebavila s dr. jestli by to tomu mimiskovi nebylo spis na pritez … kdyz se bojim aby nas neco nepotkalo nehezkeho, ja sama totiz nejsem zrovna nejak nejodolnejsi tak aby to po me nedej boze nezdedil nas drobecek …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.4.08 08:29

Dobré ránko!! U nás krááásně slunečné, tak doufám, že to vydrží do odpol až vyrazíme na prochajdu :wink:
I když včera jsem se taky už skoro chystali ven a nakonec to nevyšlo, jelikož maličký měl opět svoje prdíky??? Nebo co ho tak trápí :?: :?: :( Možná by ho mohla trápit i zapálená zádíčka…neseme si totiž exantémek z porodky (prý ho mají skoro všichni novorozenci a sám zmizí…) a asi se mi zlatíčko zpotilo a má potničky?
Omlouvám se, za výlev svých „problémů“, ale nějak to musí ze mě ven :oops: :oops:

Adél: Díky, že jsi sem dala zprávičku od Lenči! :wink: Jsem totiž vůbec nestíhala nic :wink: Teď maličký spinká s tatínkem, tak toho musím stihnout co nejvíc :D
Už jsme opět přešli opět na kojení s klouboučkem…alespoň tolik holky netrpí a navíc jsem s ním kojili i v porodce

Born: Tak už ho má…alespoň nebudu mít ožužlaný malíček :wink: Dávám ho zatím jenom po kojo, když nezabere sám…(kojím většinou dvacet minutek z každého…)

Zebruš: Grilování, mňam!! Se taky těším až bude pěkně a taky si s rodinkou pogrilujeme :D

Jeni: Pozitivní přístup :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
14.4.08 08:49

Lenčoooo, gartulujeeeeeeeem, fakt je to riaden valibuk, paraaada, tak nech nadalej tak kraasne rastiete :wink:

tak my za sebou pernu noc , chudiatko, vzdy ked si cucol mliečka, tak ho rozbolelo bruško, a plakal a chcel cucat, ale nedalo sa :( potom sa riadne vykakal a vsetko vporiadku. :wink: no, ale 3 hodiny sa trapil, to je des. :?

Ryntyntynka, dufam, ze vam vyjde vychadzka, my chceme ist poobede tiez, vtybavit krst, ale pan farar tam bude dve hodky, tak neviem, ci sa prave na ten cas natrepem, lebo my spinkame a papame sice pravidelne kazde 3 hodiny, ale dakedy zaspavame hodinu :(

Adelko, no toto, už doma? paráááda, vitaaaaj :D

Jenka, no dufa, ze sa to uz u vas pohne, ale asi sa mu konecne v brusku zapacilo, tak si to chce uzit :wink:

No a s tý ockovaním, ved to neviem, ci toho nie je moc, zevraj sa prevenar dobre znasa s hexa, ale ani neviem, aku bude mat reakciu na hexa a nieto este ked dostane vcelicku do oboch noziciek, asi pockam tak do roka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.4.08 08:54

Ahojky,

**Lenul obrovská gratulace k Jakoubkovi! ** http://www.sirmi.ic.cz/smajl/141.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.4.08 09:03

Čekala jsem poklidné ráno a ono se tu rodilo :lol:

Mě včera děsně tvrdlo břicho, tak jsem si říkala, že bych už taky měla tu tašku dotáhnout do konce. Ale já ještě potřebuju ty dva týdny zůstat v celku!
Navíc kočár se nám někde zasekl, měl být koncem minulého týdne a nic - doufám, že ho uvidím do porodu 8O

Dneska je tu taky krásně, Jířa mě bude určitě odpoledne tahat na kolo :? , to zas bude fuška! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
14.4.08 09:09

Dobre ranko!

Tak ctu, ze dalsi mimi a svete!

Leni, velka gratulace a malymu Jakoubkovi preji vse nej do zivota!!!! :-) :-) :-) :dance:

Adel, vitejte doma!

U nas to taky zatim vubec nevypada, zacinam se vazne obavat, ze nas prenaseni nemine :? A uz zacinaji chodit sms a emaily s otazkou „tak co, uz?“ Zatim mi to jeste nevadi… :twisted:

Vcera jsme byli na navsteve u kamaradu, kteri maji tritydenniho kluka, tak jsme vsichni nosili a uspavali a kdyz jsem ho mela v naruci, tak se porad ozyval nas mimis, tak nevim, jestli zarli uz ted, co bude delat za par mesiu :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
14.4.08 09:13

Tynko, ty kloboucky sis brala uz do porodnice?

Zacinam si pripadat trochu mimo, pac kolem se resi veci, ktery v praxi jeste vubec neresim :D Ale nebojte holky, taky se k vam s prdikama urcite pridam 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí