Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
3.5.08 15:02

Ahoj, tak tady prší, takže dneska se malej asi moc slunit nebude :?
Ale zase leží v lehátku a docela ho to tam baví :D
On si možná ještě úmyslně nehraje, ale kouká na hračky a šťouchá do nich, otáčí se a občas se tomu i zasměje. Ale i z toho máme radost :lol: A ani mu nevadí, že má škytavku :lol:

Dnes Beník pro změnu počůral tátu :D

Katy , vítejte doma :)

Ernatko , tak alpoň už se ti bude líp sedět :) . Já taky nestíhám uklízet :roll: , trochu pouklidím každý den, ale za chvilku je to stejný :? :roll: :oops:

Haňule , my kapeme do očí už od porodky - 5× denně a kapu tak 1 kapku do každého. A zbytek z oka utřu vatou - novou vatu na každé oko.

Jinak u nás zatím vaří manža, ale dnes si asi uvařím dušenou mrkev - to on nejí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
3.5.08 15:11

Lenčo, ráno jsme taky poprvé udělali flíček na bodýčku i na dupačkách, tak jsem taky zvědavá, jak se to vypere :roll:

Lehátko mám z kika, a bylo docela levný, stálo jen pár set :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
3.5.08 15:26

Ahoj holky,

tady se počasí taky pokazilo,dopol bylo ještě krásně,byla jsme s dětma dvě hodiny na hřišti.
Teď je Jířa u tchýně a Víteček po jídle hned usnul,tak jsem teď žehlila,no a za chvíli zas bude papat :roll: :wink:

Lenčo až dodělám Lovelu,tak budu používat ten Persil sensitiv :wink:

Haňul já dělala rajskou,kousek masa jsem si uvařila večer a omajdu udělala dopol než jsme šli ven.Nejlepší by bylo vařit večer,když děti usnou,ale toho teda zatím nejsem schopná :oops: ,leda tak usnout u telky :lol:
Vitek má taky rýmu,kapu Libenar a ráno a večer odsáváme..

Ernat za pár dnů už budeš běhat jako laňka :wink: :lol:

Katy vítej doma! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.5.08 18:39

Ahojky,

u nás bylo dnes fajn, takže jsme konečně mohli spáchat tu zoologickou. (včera to kvůli lijáku nevyšlo) Jsem teda pěkně uťapkaná, ale moc se nám líbilo. Potkala jsem tam dokonce sestřičku z gyndy, tak na mě valila oči, co tam ještě dělám 8O, manža se smál, že mě najali jako instruktorku pro tučňáky a kachny! :lol:

No nic jdu nakrmit dravou zvěř a pak se vyvalim u televize, neb dnes už nic víc nezvládám! Tak se zatím mějte, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
3.5.08 19:28

Ahoj, holky, tak my už taky zdravíme z domova, vrátili jsme se dnes s Jonášem, narodil se v pondělí 28.4. hned po ránu- byli jsme první v pořadí na operačním plánu :) . Měl 3,36kg a 50cm a všechno bylo v pořádku, takže už jsme doma. Akorát mě teda pěkně bolí břicho, to jsem s Emou určitě takhle dlouho neměla, doufám, že to už brzo nějak poleví… Co vy ostatní, Zebro a Haňu, jak se vám po týhle stránce daří? Časem se pokusím něco dočíst, bych byla trochu v obraze, jak se vám vede, ale doufám, že aspoň převážně dobře!
Tak zatím ahoj, e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.5.08 20:39

Evičko gratuluji k Jonáškovi, oběma hodně zdravíčka a Jonáškovi spoustu mlíčka!!! :srdce: :srdce: :srdce: :-) :-) :-) ........a vítejte doma!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.5.08 07:49

Dobré ránko!!!

U nás včera bylo pěkně, jen se asi třikrát zatáhlo a sprchlo z toho :roll: :D A i tak jsem se rozhodla jet s našima k babičce ukázat jí pravnoučka 8) (je jí totiž 82, ale i tak k nám za 14 dní přijede s tetou!, jsem na to zvědavá, byla tady napsled.....hm, tak to si už ani nepamatuju :! ) Dopoledne byl Adámek výjmečně doma spavý!, ale za to si to vybral na návštěvě! Trápily ho prídky, chuděrka moje…ještě doma večer jsme s tím zápasili, usnul až v deset a já s ním :D Nerumytá, zoubky nevypucovaný...... :oops: Ještě mi Radko sundaval brýličky :lol: :lol: :lol:

Leni: Koukám, že ti naši kluci se nějak domluvili! Ten náš taky moc přes dopoledne nezabere… teďka jsem ho uspala na ruce, položila do lehátka, hm…a už se tam něco ozývá a chruje, tak je to dobrý :wink: Takže taky musím vařit jen rychlovky, pokud by měl být „složitější“ oběd, tak je to na mamce :D

Evi: Gratulace k Jonáškovi!!!!! Přejeme hodně zdravíčka, štěstíčka a mlííííčka :-) :dance: :-) 

A vítejte doma!!!! Těšíme se na fotky :wink: :wink: :wink:

Lucy: A kde jste byli v ZOO, v Ústí?? My se v létě chystáme s kamarádama do liberecké :D

Zebruš: My jsem ještě nikoho nepokřtili, ale taky umíme čůrat při přebalování :D Jednou jsem to málem dostala do obličeje, jsem se totiž schýbla pro plínku a proletělo to těsně kolem mě :lol: :lol: :lol: :lol:

S Lovelou to dělám přesně jak Zuloček, pak pustí a už tam mám naštěstí jen kousíček a v záloze už tekutý Persil sensitiv :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.5.08 08:10

Stihla jsem vložit pár našich novýcho foteček do galerky :wink: :wink: :wink:

S maminkou:

Takto se tváříme při tvoření do plínky :lol:

Počůrat a pokakat…jo, jo, to všechno stihneme po koupání 8O :D 

Spinkáme v kočárku!

A doma:

Takto se zlobíme:

A „hrajeme si“:

U nás je dneska krásně, tak já frčím něco udělat, aby jsme mohli odpoledne vyrazit s kočárkem ven! 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
4.5.08 08:58

Eviiiii, gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeem, tak mame na svete dalsieho kamarata. Jonasek, vitaaaaj a nech sa ti tu paaci a si veeelmi stastnunke chlapciatko. cmuuk

Ryntytntynko, kraaasnunkiii ste :D :D :D

Peknu nedelu vsetkyym :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
4.5.08 09:04

Dobré ránko :lol:

Tady je zase pěkně, tak se Beník sluní v lehátku :D

Manža jel nakoupit, tak mě snad koupí něco dobrýho :D . Já bych tak jela někam do obchodu, podívat se mimi věcičky :lol: , kdy myslíte holky, že s malým můžem? Je to teď nebezpečný, že něco chytí? Napadlo mě jít někdy brzo ráno, když tam není moc lidí, co myslíte?

Dnes si asi uvařím koprovku, snad tam není nic alergickýho nebo nadýmavýho, mám na ni velkou chuť :lol:

Lucy , manža je teda srandista - instruktorka pro kachny a tučňáky :lol: :lol: :lol:

Evi , vítejte doma :D . Mě břicho bolelo hrozně v porodce, několik dní jsem nemohla ani vstát z postele, ale nutili mě to rozhýbat, tak jsem to zvládla. Prý i docela rychle. Chtěla jsem totiž malýho u sebe a když jsem nedošla ani na záchod, tak by to nešlo :roll: . Teď už jizva nebolí, jen břicho (asi děloha, jak se to všechno vrací), ale ne moc. Jizva se mě krásně zahojila, skoro není vidět (teď teda není vidět vůbec přes ten „převis“ :roll: :oops: :roll: :lol: ).

Ale to břicho fakt vypadá hrozně, snad se to časem spraví, mám břicho jak mívají starý babky, se striema, visací, křivý… :lol: :roll: . Ale alspoň už mám jen 4kg nahoře, dnes jsem se vážila :D . To asi jak mě v porodce trápili hladem a pak doma jsem z únavy skoro nejedla (ale už na mě zase lezou chutě, tak nevím nevím :lol: ). A taky mám asi z tlačení u porodu hemoroidy :oops: , ale nevím to jistě, jdu ve středu na gyndu, tak se zeptám :roll: :oops:

Týnko , já už jsem na to vyzrála - dávám na malýho plýnu :lol: , ale ne vždy si na to vzpomenu… :roll: :lol:

Mám pocit, že už začínáme dělat věci víc pravidelně - večer nemůžem usnout, pak nakojíme kolem 11,12, pak se kolem 3,4 budíme, nakojíme a spíme do 6,7. Pak se najíme a jsme vzhůru. Pak se přes den budíme tak po těch 3 hodinách na jídlo. Takto už se to dá zvládnout. Hrozný je, když se budí pořád :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
4.5.08 09:06

Jé zapoměla jsem - Týnko , moc pěkný fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
4.5.08 10:31

Ahoj holky, tak jsem od vcerejska doma. V porodnici meli naval, tak i po cisari me pustili uz 4. den po poporodu domu. Stepanek je zatim moc hodnej, mliko se mi uz spustilo, tak bastime o 106 :D Porod vam snad casem popisu, ale uz ted muzu rict, ze to zadna sranda nebyla :?

POmalu jdu docitat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.5.08 11:47

Pěknou neděli přeji,

tak už jsem se v noci zase balila, manža kvůli tomu nemohl vůbec spát jak byl nervózní a po sedmý jak když utne a strašim tu pořád. Teď jsem byla s Jířou na hřišti a v průběhu dne jen odpovídám na smsky a telefonáty, protože všichni mi vyčítavě píšou, že jsme jim zapomněli dát vědět, kdy se to narodilo! :roll: No říkám si, že stejně nemá cenu se tím nějak zabývat, ale když to je tááááák nemožný!!!

Týnko jojo v Ústecký, ale na léto asi prubnem i libereckou, děčínskou, chomutovskou a pražskou. Jířa včera vůbec nechtěl domu, tak budem podnikat různé výlety - snad to půjde. Taky nás láká safari ve Dvoře K., tak snad taky časem. Ono je to finančně docela náročný, na každém rohu nějaká lákadla a co byste těm vašim drobečkům nedopřáli, že?! No a až to bude dvojmo, tak potěš! 8O :lol:

Zebruš manža je veselá kopa, především když si může dělat legrácky ze mě! (ale já mu to náležitě oplácím!) :lol: :lol: :lol:

Evelínko vítejte!!! Tak ať vám to společně pěkně klape! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.5.08 14:14

Ahoj holky,přeju kráásnou neděli :wink:

Evi všechno nejlepší,hodně zdraví a štěstí tobě i miminku!!!!kytka: :huban: :-)

Týnko pěkné fotky :D
Vítek většinou krásně spinká dopol,když jdeme ven.Nakojím ho,do hodiny se vyhrabem,pak jsme dvě hodiny venku,doma se ještě stihnu naobědvat a pak ho musím budit :lol:

Zebruš klidně vyraž na nákupy!Já jsem ze začátku taky nikam nechodila,ale teď už v pohodě.Teda jenom tady u nás,nechce se mi nikam jezdit mhd..
Koprovku budu v týdnu taky dělat :wink:
Evelínko vítej zpátky! :srdce:

Lucy prážská zoo je super,taky se tam těším :)
No máš to teda napínavýý! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.5.08 15:39

Sama jsem z toho docela vykulená, nečekala bych že jako druhorodička se v tom budu takhle plácat :lol: 8O
Manžílek se dost bojí toho abych nakonec nerodila mimo porodnici, proto jak se začnu koukat na telefon a sledovat čas, tak je jak na trní. Tašku mi tahá všude sebou i přes moje protesty a samotnou mě nepustí ani na krok.
Je to vlastně docela sranda. Kdyby tak chtěl Jířa zůstat alespoň jednu noc u babičky, ale je teď jak klíště, takže o nějakém vyhánění si můžem nechat zdát. :lol: :lol: :lol:
No budem mít asi nějakého narcíska, když se tam tak dlouho fintí! :lol:
Jurášek je kouzelný, ten každý den chodí a prosí ho, ať vyleze. A když vidí nějaké mimi, tak si jentak posteskne, že ho máme ještě v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí