Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
jdu vás jen pozdravit ![]()
Týnko už chceš trénovat nočník ![]()
Oslavencům všechno nejlepší ![]()
Snad už je Pavlík v pořádku …
Wenee tak přeju lepší noc ![]()
Evelín užij si kávovar ![]()
Adél: Musíme…aby jsme si zvykli na otlačený zadeček a studený
Néééé, Adámek vždycky tááák pracně tlačí do plínky, tak snad mu to půjde takhle líp…doufám
![]()
ahoj holky, tak Pája už v noci v pohodě, spal neuvěřitelných 13 hodin, v půl 9 se vzbudil, tak sme nakrmili a chrupal až do 11, pak spal dvě hodky po O a teď nechtěl ani nakrmit a vzteká se v postýlce, slyším jak se s ním celá posunuje…Dneska už dostal odpol příkrm, koupila jsem jehnečí se zeleninou, a holky ono je to dobrý, taky jsem si dala pár lžiček
![]()
Týnko: už nočník???teda to docela brzo…
Wenee: díky za gratulaci..
také přeju Štěpánkovi a Dominikovi vše nejlepší…
Zebrus: taky by se mi takovej manžel zamlouval… ![]()
Terko:
Jj, to chce ochutnávat dítka jídlo
Hlavně že už je Pájoví líp
Holky z března už dávaly tak od toho osmého měsíce na nočník a za pokus se nic nedá
Mmch, my se „musíme“ zbavit plínek do dvou let…
Ahojky, tak kalendář už je hotovej
, snad ho manža v práci vytiskne, jinak mě klepne
![]()
Terko , dobře, že se Pája prospal, snad už to bude dobrý
A některý ty příkrmy jsou fakt dobrý
, mě se dnes povedlo uvařit moc dobrý domácí příkrm, ale Beník dnes moc jíst nechtěl, tak jsem to snědla já ![]()
Týnko , taky koukám, že už budete nočníkovat…Já jsem myslím někde četla, že když se začne moc brzo, když na to dítě ještě není zralé, tak se můžou začít počůrávat později, ale nevím, co je na tom pravdy… - nechci strašit, možná je to blbost ![]()
Jinak Beník taky pořád tlačí a kaká takový malý kozí bobky ![]()
Všem oslavencům vše nej ![]()
Dala jsem kalendář na rajče, kdybyste se chtěli podívat. Jméno je stejné, ale heslo je emimino (aby to nevyděla rodina
)
Některý měsíce jsou trochu odbytý, už mě nic nenapadalo ![]()
Dobré ránko,
Zebruš: To si nemyslím…počůrávání má dost příčin, ale dávání brzy na nočník to né
To by jsem se museli počůrávat všichni doma
![]()
Na kalendář bych se moooc ráda koukla, jenže jsem si v mailu vymazala mail od Verči, kde jsou všechny přístupová jména a hesla, no šikulka
![]()
Veru: Prosííím, až se vrátíte ze severu a budeš mít čásek, pošleš mi ho?
![]()
Týnko , poslala jsem ti rajčata a emaily na email ![]()
Musím jít vařit oběd, jinak mi Beník sní notebook ![]()
jeeeje, no chvilu tu nie som a take novinky
ozaj, kraasny advent vsetkyyym
RYNTYNTYNKA< tak som zvedava ,javascript:emoticon(‚:D‘) ako nocniiik
kamoska dava asi 7 mesacne a vie s atam vykkat.. no Matusko by to nezvladol, ved este nesedii, ale Adamcook je sikulaaaa. tak nech sa dariiii, a nezabudni skusit fotooo
![]()
a jeejda, chudinka pejskovaaaaa… no a niet pochyb, ze zveiratka sa stavaju clenom rodiny… aj nas zverinec sme si vzdy veelemi oblubili
WENEEE< drziim stale palce so spankom
ZEBRUSKO, jeeej, tak idem kuk na kalendaaaar
TERKO, jejda, tak vysoke horucky, drzkajte sa
EVELIINKo, eejha kavovar.. tak pekne nohy do luftu a kavickovat… keby tak etse cas bol…
LUCY, paraadne fotky, chichi,…
a MAtusko stale nechhce papat nic okrem mliecka, aach jaaaj a to uz taak pekne papkal, no co uz…
oslaaavencok vseeetko naaaaj
a chorucki nech su cupidup zdravii
a ja som zistila ze nemam doma jediny cisty obrus na Vianoce, vsetky amju nejake skvrny..
ahojky, krásný advent všem…vánoce už ťukají na dveře a já zdaleka nemám všechny dárky
Pája už je v pořádku, dneska mu vylezla vyrážka..takže šestá nemoc…
Tynko: držím palce s nočníkem, ale jak koukám, jak je Adámek šikovnej, tak myslím, že to hladce zvládnete…
Dneska jsem do Páji dostala banán, dávali jsme si spolu a docela si u toho pomlaskával…třeba mu před tím vadilo, že byl rozmixovanej a proto ho nepapal…no nevím
Chtěla jsem se zeptat, jak se pozná alergie na některou potravinu???Pája má lehčí atopickej ekzém, tak se bojím, že až bude mít na nějaký jídlo alergii, že to nepoznám…
Dobrý večer všem ![]()
konečně jsem se taky dostala na PC…Adam je poslední dva-tři dny přes den protivka protivný, moc nespí a pořááááád je jak houkačka
Snad to budou konečně ty zuby
Jinak jsme ještě měli oslavu svátků, takže jsem se přecpala chlebíčků
, ale od zítra zas nejedu na dietní systém, aby se mě na Slovensku nelekli
![]()
Jinak taky přeju krásné adventní období
Do Vánoc už jenom chvilka!!!
Zuločku: První nočníkové foto
![]()
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8054.jpg /> Jinak se mi dneska do něj i vyčůral
Náhoda
![]()
Krásně klidnou noc
![]()
Terko , tady na té stránce je to popsané, je to v „příkrmech - postup“ až skoro na konci - „alergické dítě“
„kolikové bolesti, průjem s nitkami krve, atopický ekzém, další kožní, reakce (dítě se „osype“ vyrážkou), otoky, časté ublinkávání či zvracení, plynatost, rýma, neprospívání či úbytek na váze (lze vypozorovat až po delší době)
Tyto reakce nemusí vždy souviset s reakcí na konkrétní potravinu, může jít i o projev běžných jiných onemocnění, někdy může jít třeba o reakci na očkování. Proto podezřelou potravinu vyřaďte z jídelníčku a za pár týdnů ji znova opatrně zkuste. Pokud bude reakce opakovaná, lze alergii téměř jistě potvrdit."
Ale je tam toho víc ![]()
Ahoj holky,
Týnko super fotka ![]()
Teri tak to je dobře,že už je Pavlík v pořádku!
Tak my jsme vyndali keramický adventní věnec a vyštrachali svíčku z loňska ![]()
A byli jsme dnes aktivní,až moc,protože na mě skočila rýma
Dopoledne jsem byla s Jiřulkou v divadle,dávali Děda Vševěda
a zároveň tam byla mikulášská nadílka..s předstihem
Pak domu na oběd a po obědě k ségře na návštěvu ![]()
Jdu vyležet tu rýmu.. ![]()
RYNTYNTYNKO, uuzasnaaaa fotkaaaa
sikulaaa, a teeda aj sa vycikal, tak co najviac takychto „nahod“
ADELKO, jeejda, zas choroba
nech si rychlo fit..
ZEBRUSKO, tie priznaky alergie su desne.. clovek fakt dakedy nevie, co z coho ![]()
a zajtra zas pondelok… no chystam sa dat doporiadku byt / Vianocne upratovanie
uz viem ako to dopadne
budem rada ak stihnem upratat klasicke veci.. ![]()