Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
5.12.08 11:20

Evelín já jsem to teda nepochopila :roll: :oops: :D Myslela jsem,že se ty skleničky kupují podle toho odpovídajícího měsíce :roll: Týnka by to mohla vědět…

Adámkovi dodatečně všechno nejlepšííííííííííí :dance: :-)

Simi já taky Vítka cíleně nic neučím,ony ty děti to tak nějak pochytí samy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
5.12.08 11:29

Evelín , ano, já to tak dělám, přesně jak píšeš :wink: Přikrmujeme měsíc a zatím dávám jen skleničky od 4. měsíce. Ale myslím, že později už můžeme dávat vše podle toho „skutečného“ měsíce. Takže ty od ukončeného 8. měsíce budu dávat klidně už v 9. měsíci - teoreticky. Myslím, že ve skutečnosti budu ráda, když mi přijmou skleničky od 6. měsíce - v těch jsou totiž kousky a oni jsou zatím zvyklí na hladkou kašičku a la 4. měsíc :wink: Důležité je nepřepálit start :wink: pak už bych to neviděla tak striktně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.12.08 12:04

Adel, takze Vitkovi davas sklenicky od 4. a 6. mesice zaroven?

Simi, tak jsem rada, ze to tak nedelam sama :D Vcera jsme mu prave dala sklenicku od sesteho a byly tam kousky, ale nejak mu to nevadilo, tak treba to vase dvojcatka taky prijmou v poho, hlavne, ze bude jidlo :-) :lol:

Mahul, tri zuby naraz 8O To musi byt u vas veselo :roll: Snad noc nebyla nakonec tak hrozna :?:

Hura, Stepan chvili spi, tak asi zadelam testo na pizzu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
5.12.08 13:44

Ahojte,
u nas pod mrakem nejen venku ale i doma…
Kubik to snesl celkem fajn(moc fajn to teda nebylo, ale mohlo byt jeste hur :lol: ). ted uz si hraje, mlsa krupky a doufam, ze to za chvilku zalomi! Ale ja nejsem ve sve kuzi, od rana me tresti hlava, mam silenou nauzeu, uz jsem i zvracela a je mi fakt blbe! :evil: Snad manzel prijde brzo, jinak nevim..

Simi , at probehne i dnesek co nejlip!

Evelin , ja osobne se ridim spis podle u nas uz zarazenych potravin a obsahu sklenicek. Obecne u deti, ktere maji sklon k atopii, by se mel pricist 1-2mesice k mesicum uvedenych na sklenicce…tak aspon literatura. Ja uz jsem zkousela davat i vetsi kousky a zvladli jsme to uplne v pohode.

Mejte se, ja jdu ukolebat toho maleho sviste a taky si jdu lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.12.08 13:49

Ahoj holky,

Adámek usnul, byt trošku poklizen tak honem-honem píšu 8) Na KO v pohodě, přišli jsme jako první na řadu … Adam má 9080g a délku mu musím odpolko přeměřit, ale vzhledem k tomu, že měl před měsícem a půl 72 cenťáků a 74 mu ještě je, tak k 80-ti určo mít nebude :lol: :lol: :lol: Včerejším mini-narozeninkám dostal kousek houstičky a ode-dneška to máme posvěcený i od dr., takže můžem baštit lepek-housky, rohlíky, chleba a těstoviny bezvaječný 8O 8) A taky můžem dávat žervé :D

Děkujeme za přáníčka :D :D :D

Evelín: Určo už můžeš dávat od toho šestého měsíce, když ho máte ukončený :wink: Ty od toho 4. měsíce jsou jako startovací a hlavně jsou i pro mimi, kterým UM (či i MM) nestačí a musí se začít přikrmovat dřív jak na ukon. 6-tém… vy jste v podstatě mohli rovnou začít dávat ty od toho 6 měsíce, ale tam jsou kousky a taky to není jednodruhové :wink: :wink: :wink: Já už mám doma pokoupené od toho ukon. 8-mého a tam jsou ještě větší kousky 8O :? Jsem zvědavá, jak to bude Adámkovi chutnat :lol: :lol: :lol: Ale teďka se pomalu-ale jistě začínáme navracet k domácí stravě, tak abych to nezakřikla :D :D :D
Joooo a jsem zvědavá, jak bude reagovat odpolko Radek, až mu řeknu, že chci taky nový šatýýýýýý 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bavily jsem se o tom s dr. a ona, že tam asi něco vidí (mno, řekla to tak, abych ho našla a viděla já první :lol: :lol: :lol: ) a přitom tam včera ještě nic nebylo :lol: :lol: :lol: :lol:

Wenee: Teda Sofi je fakt šikulkáááá!!!!! Jsem netušila, že devíti-měsíční dítko už takhle zareaguje 8) 8) 8) :D :D :D Adam umí pěkně „pápá“, „paci-paci“ ho moc nebere :roll: :lol: a taky mu docela jde „bác“ na povel :lol: :lol:
My máme plovoučku v patře všude+pěnové puzzle v „herně“ a potom kusový koberec v obýváku a u kuchyňské linky…takže má teďka Adam buď bodýčko s dlouhým rukávkem nebo s krátkým a tričko s dlouhým a teláčky nebo punčocháče a taky už pomalu musí mít protiskulový ponožky :lol: Včera mi „utekl“ naháč před koupáním z nočníčku (a zrovna se do něj i vyčůral :evil: ) a jak měl holá kolínka, tak se pokoušel i lézt… v přízemí máme koberec a tam mu jde to plazení rychleji a víc u toho nadzvedává tu svoji prdýlku :wink: :wink: :wink:

Simi: To je dobře, že jste měli po očku klidnou noc :wink: :wink: :wink:
Jo, a Prima je docela „mrcha“, že dává Zoufalky tak pozdě :evil: V létě jim nevadilo, že běžely někde od čtvrt na deset a potom, že to vadí kvůli nezletilým a bum a dávaj to tak pozdě…beztak to mají kvůli sledovanosti (aby si zvýšili sledovanost po desáté :evil: , což se jim asi daří :roll: :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.12.08 13:52

Mahul: Ať jseš brzy fit!!! :wink: :wink: :wink: A perfektní že Kubík zvládá růst tolika zoubku v pohodě 8)

Evelín: Já tedy míchám skleničky (tedy né v jeden den…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.12.08 14:09

Ahoj holky,
ja ted nejak nestiham, vcera a dnes maraton jak Adel :lol: Solna jeskyne, kavarna Vesmirna (tam by byl super prazsky sraz!!, ale problem je misto na kocary… vzadu v „cajovne“ bychom sedely na polstarkach a deti by lezly kolem, ale kam dat cca 7 kocaru, fakt nevim 8) ), cesta za tatkou, dnes cviceni, nakup, darky, ted zase ven za kamoskou… :roll: zblaznim se asi :lol:

Simi , teeeeeda tys mi to vzala, ja tady chtela machrovat, jak mam slavnou kamaradku, ctu si takhle vcera MF Dnes a koukam na recenzi a hlavne na tvou fotku :wink: 8) Tak jsem to hned sla ukazat Danovi do loznice, ze to je moje kamaradka 8) No a tys to tady uz napsala… :wink:

Wenee , Sofinka je teda sikulka, no Tynko , Adamek samozrejme taky :wink: Ale je fakt, ze se na ty nase pokroky taky tesim, protoze vidim, ze i kdyz je Domca pomalejsi a lenoch, tak postupne se to zlepsuje 8) I kdyz zuby staaale nic :lol: No ale dnes mi psal email kamos a bylo tam "Ladikovi je 11 mesicu a uz ma 1 zub 8) :wink: " takze taky moc nespechal :lol:

Jeee, holky, ja uz si nepamatuju co jste psaly, jo uz vim, Evelin , s tema sklenickama :arrow: my stejne teprve zaciname, tak kupuju ty maly 1-2 slozkovy, mrkev-brambor, brambor-cuketa (ty jsou oblibene), po vikendu zacnu spenat-brambor, takze ty jsou od 4.mesice.. Ale myslim, ze casem uz to nebude vadit, az si mimco zvykne na „jinou“ stravu nez mliko, tak pak je jedno, ze budes v 8.mesicich davat sklenicky 8.mesicu :wink:

Zebrus , mate krasny metrik, takovy zimni!!! :wink:

Jo a my mame v obyvaku kusovy koberec, v loznici dva mini a v decaku taky dva mini kusove, v obyvaku jeste ta penova puzzle, ale stejne Domca z toho „slejza“ a nejvic se mu libi na plovouci podlaze :arrow: ma taky vetsinou teplacky a tricko s dlouhym, takze mu snad neni zima 8)

No a koralky, ja jsem vyrabela hodne pred porodem, to bylo panecku casu a po porodu jsem vyrobila tak max 3 sety :oops: 8) ale muzete mrknout na www.koralkyvaiska.rajce.net, tam jsou nejake vytvory. Kdybyste fakt chtely, tak muzu nekomu neco umotat, problem je, ze nejsou ta magneticka zapinatka ktera pouzivam, takze do Vanoc bych to asi nestihla :? 8)
Neni to tak tezke, jak to vypada, nausnice se zakoupi komponent do ucha, pak retizek, ruzne ketlovaci jehly (hrebicky, ocka) a ty koralky se na to vesi a pak se tema jehlama zachycuji na ten retizek :wink: No a koralky se motaji na vlasce…

Tak ja letiiim, nebo me kamoska zastreli, ze jdu zase pozde…
ahooooooooooooooooooj a vse nejlepsi vsem mini oslavencuuuuuuuum :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.12.08 14:12

Jo a v tom odkazu na koralky je spatne carka, pak se to nezobrazi, jeste jednou
 www.koralkyvaiska.rajce.net

tak ted snad uz..
a uz letiiiim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.12.08 19:14

Ahojky,

Veru: Koukala jsem na korálky a fakt PĚKNÝ!!!! 8O 8) :wink: :wink: :wink: A to ses naučila sama? :D

A kdepak jste ostatní?? :( :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
5.12.08 20:22

Katynka, no sice je Lidl blizko, super, ale tie petardy, fuujha

EVELINKO, gratulujeeem k zubuuuu a k sedeniuu, teda fakt ste mali pokrokovy den
A stymi satami k zubu, chichi,… no manzela treba riaadne poucit… a on nech radsej zuby nehladaa 

SIMINKO, gratulujem k uspesnej kontrole, a teda peekne narastli.. jeeeeeej a vysla recenzia, supeeeer, a perfektne ,z e sis a pochvalila,… ja by som to tu na SLovensku inak vobec nevedela.. akosi uz enmam prehlad o nicom, sa hanbim…

LUCY, nech s ati podari zohnat nejake plesove saty.. ozaj, pojdete tento rok aj na nejaky ples, alebo len ten maturak? By s ahodili nove, no niee???? Na nove saty je vdy daka prilezitost :)

MAHULKO, no teraz su deti aktivn, malo riberaju, ja len dufam, ze MAtusko daoc pribrall.. a hadam budete bez teploty…

RYNTYNTYNKO, no vy sa teraz nabehate po lekaroch.. nehc je uz vsetko zas vporiadku
A teda pekneee mieryyy, eejha

WENEEE< jeeeeeejda, SOfinka je sikulkaaaa

ADELKO, no vy ste mali teda ubehane dni

ZELVI, teda koralky su naadherneee, to by si ohla aj rpedavat na MMB.. fakt uuzasneee.. ale mne ta stranka nejde zobrazit .. :(
Ja som kedysi zas vyrabala zvieratka z koralok… ale akosi to uz vyslo z mody, hihi
A drevene, a pri vyrobe je z toho vela prachu a hluku .. teraz nepripada do uvahy… ale si veelka sikulka, a teda riadne vela setov si spravila :)

a co som MAtuskovi vyrobila tunel, taak sa mu vnom paaci, a naucils a hrat nahanacku.. ked mu poviem,ze CHytim ta, chytim ta, tak sa zacne ponahlat a ked ho dolapim, tak sa zacne rehotat a zas sa ponahla, hihi.. no,ale inak pohybovo sme v tako zavese za vami… ale ved jedneho dna to dobehne…
tiez patri asi medzi take knizkove deti.. ked zbada vcelu na obrazku, zacn e po nej buchat.. to ho manzel naucil. , akoze vcela urobi pich, pich :lol: :lol: :lol: , n

a Matusko si z mIkulasa nic nerobil, asi zostil, ze je to ejho ocko, bol spokojny, ani sa necudoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
5.12.08 20:29

Tak uz je mi lip, ale zustala jsem jen na rohlikach…jiny jidlo nemuzu ani citit. Manzel si ze me dela srandu, at si radsi udelam tehu test, to by sranda moc nebyla…
Veru , krasny koralky. Svica taky neco tvori, ja na to nemam bunky :oops: , bohuzel.
Tynko , krasny miry a jaky je Adamek dlouhan! Fiha.

Koukněte sem, dneska jsem tam strávila dost času :) Libi se mi tato hracka a dost o ni premyslim :lol:
 http://www.mamasandpapas.cz/?…

A jake jste nakoupily jidelnizidlicky? Manzel chtel tu z Ikey, moje mamka nam chce pridat na koupi Fabuly nebo nejake podobne…toz nevim 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.12.08 21:26

Ahoj holky,

Mahul ta knížka je moc pěkná :wink:
Ať je ti brzy líp!Jídelní židli máme z Ikea :wink:

Zuločku to musí být legrace,když honíš Matuška v tom tunelu :D
A už jste měli doma Mikuláše? :D

Veru ty korálky jsou kráááááásnýýýýý :potlesk:

Jinak mikulášská u mámy se vydařila,akorát jsem se předtím nestihla naobědvat :roll: A cesta domů metrem taky nic moc,hafo lidí :roll:
Vítek bude asi papat… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.12.08 21:34

Ahoj holky,

Mahul, ta hracka vypada fakt dobre :D Ja myslim, ze by se to Kubikovi mohlo libit :wink:
A budu drzet palce, at je Ti „jen“ blbe :lol: :twisted:
Ja to dneska dostala, takze uz jsem bez problemu 8) Jo a zidli mame z Ikei, rozhodli jsme se, ze si pak radis koupime drazsi autosedacku :wink:

Zulocku, teda, to je superk, jak uz ty deti jsou vnimavy 8O :D Super!

Holky, diky za za info ohledne tech sklenicek. Ja jsem ted radsi oatrnejsi kvuli alergiim a navic jako prvorodicka to asi resim jeste vic :roll: :oops:

Jinak jsem dnes koupila Stepanovi k Vanocum ty penovy puzzle a od Fisher price misticky http://www.fisher-price.com/…/product.asp?…
ale ten tip od Mahul me taky nadchl :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.12.08 21:52

Jo ale hlavně jsem se chtěla zeptat,co vaříte mimísům k obědu?Děláte už rýži? :?: Já jsem zatím dělala cuketu s mrkví a kedlubnou,plus brambor.Předtím jsem dávala jen skleničky Alnaturu a občas Hipp,ty Vítkovi chutnaly.Jo a jednou jsem zkusila něco od Hami a ta mu nejela,má to úplně jinou chuť a navíc tam byly kousky,tak nevím,co z toho mu vadilo. :wink:

Týnko ,pěkná váha :wink:

Evelín ty mističky jsou taky pěkný,my ještě nic nekoupili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.12.08 22:14

Evelín: Tak jsem si říkala Radkovi o ty nový šaty a taky to nepochopil :lol: :lol: :lol:

Adél: Jízdu předcpaným metrem a kočárkem vážně nezávidím, já takhle jela ve středu busem :evil: Alespoň ses pak mohla pěkně nadlábnout u mamky :arrow: to je to nejlepší pošušňáníčko :D 8)

Mahul: Pěkná knížečky a zajímaví tip :wink: :wink: :wink: Mamka sice už má pro Adama k Vánocům, ale přemýšlí, co ještě k svátku 8)

Jinak my kupujeme Adámkovi k Vánocům aktivní chodítko od F-P: http://www.detskyraj.cz/…ice-choditko a k tomu už jen hračku … na Slovensku dostane nějaká ta autíčka a asi i tatrovku 8) a hlavně bombastickou trojkolku :D :D Od mamky dostaneme povlečení a deky do dětský postýlky z Ikea (jsem si tedy spíš přála já :lol: :lol: :lol: ) a pak ještě nevím :arrow: prý ať mám taky překvápko :P

Mikuláše jsme drželi, když jsme byli malí a bylo to moc fajn, dneska jsem dostali od mamky ledové čokolády a Adámek dostal zimní botičky a jak v nich hned frajer ťapinkal, už se těším na příští rok, to už z toho něco bude mít :srdce:

No a aby toho dneska nebylo málo, tak se nám Adámek postavil v posýlce 8O 8O Byla sranda ho pozorovat z povzdálí, jak na tom usilovně pracuje :lol: :lol: Nakonec se zadařilo a radost byla veliká 8) Teda na jeho straně :wink: :wink: :wink: U mě hrůza, že až na to přijde, že to jde provozovat i u nábytku a tak :lol: :lol: :lol: Alespoň jsme ho s Radken s takovým tím užasně divným pocitem sledovali :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí