Poradna duly
Jana Čurdová
Tak dnesni foceni dopadlo myslim fakt dobre
Stepan si to nejvic uzival, kdyz jsme ho vyslikli jen do pliny
Fakt exibous
Az mi kamaradka posle fotky, tak se pak pochlubim ![]()
Lucy, no teda, ses chtela vyrovnat Tynce, co
Nebo ji snad dokonce trumfnout
![]()
A Tomasek je teda fakt sikula
Hlavne vyuzit situace ![]()
Adel, to Ti preju, ze ses mohla odreagovat, hend se pak clovek na ty deti vic tesi ![]()
A vanocni uklid neresim, mozna zvaldnem aspon vyprat zaclony, ale na okna urcite nedojde…
Veru, takze se nedaji michat puzzle dohromady jo? hmmm, tak to si musim zapamatovat, jaky jsme to vlastne koupili
![]()
A kde je Vas vic???
Ahojda,
Lucko, světélková manie, jo? :
Když jezdíme k babi, tak je při cestě vždy na Vánoce nazdobený světélkama celý dům a vypadá to mooooc pěkně
![]()
Adél: To jsi musela mít příjemný relax
Já se chystám za kámoškou v pondělí a taky se těším jak malý dítě
![]()
Evelín: Dneska tedy u nás nebylo ani trošku pěkně
Pršelo/mrholilo snad celý den, ani pořádně venku jsem dneska nebyli… a pochlubíš se s fotkama ?
![]()
Adam byl ráno protivka protivný, ale odpolko to bylo fajn, jelikož spinkal přes hoďku v kočárku a pak si hráli s Radkem a ten když musel jít pryč, tak štafetu převzal můj taťka a pouštěl mu rock a normálně byl spokojenej
![]()
A já jsem pekla s mamkou cukroví ještě jeden druh a máme to fefko
Zbývají nám ořechy a to je taky pořádná patlačka ![]()
Přeji příjemnou sobotní večer
Radek se ještě z venčí nevrátil, takže se půjdu vykoupat a do hajan… ![]()
Evelín: Štěpánek si to evidentně užíval
Si taky říkám, že jsem na ten úklid „úchylná“
![]()
Teda holky,
vy me ale davate. Lucy , nepripadas si trosku blbe oproti nam normalnim smrtelnicim??
![]()
Ja nemam skoro nic…ach jo.
Dneska jsme si rano polezeli v posteli, snazili jsme se dospat tu silenou noc, stejne se nepodarilo…
A pak jsme vyrazili na Mikulassky obed, opravdu jsem si pochutnala. Supr. Prosli vanocni trhy, tedy jen okrajove, bylo tam dost lidi. Evelin , jak snasite ten hluk? Nebo mate dobry okna? Jestli umyty nebo neumyty, hlavne ze je pohoda! ![]()
Kubik ale cely den nespal, normalne dava 2× hodinku a dneska tak 20minut v kocare…
A ted uz se zase 3×vzbudil…opravdu se tesim, az se nekdy vyspim! treba 5hodin v kuse? Snad to bude brzy, ty zuby nam vse rozhodily…
Ahojte ![]()
Dnes jsme byli nakupovat a na skok u rodiny. Už máme dokonce pár dárků na Vánoce
. A od mamky máme jejich „starý“ umělý stromek (koupili si větší), tak mám radost, my máme jen takový asi metrový a chtěli jsme stejně kupovat větší a máme blikací barevný světýlka, to se bude Beníkovi líbit. A taky máme světýlka na ven, ale před domem máme tak leda křoví nebo malou vrbu, tak je asi raději dám na dveře, ať nevypadáme jak exoti ![]()
Jinak plno druhů pěnových puzzle mají v tom novým Tescu v Bohunicích - mají i velikánský bez obrázků, ty jsem chtěla koupit, ale 4 ks stojí 500 a na pořádkou hrací deku by to chtělo alspoň 4 balení a to mi přijde drahý, za pár měsíců si toho Beník ani nevšimne ![]()
Evelín , taky mám někde kuchařku pro mimi, ale vůbec nevím kde je. Je anglická a pamatuju si, že tam taky bylo avokádo, mango a tak. Tak to asi není tak nebezpečný, až ji najdu, tak podle ní něco zkusím
Těším se na fotky ![]()
Simi , já taky raději kupuju věci v předstihu, ale s židličkou se nějak nemůžu rozhodnout ![]()
Lucy , ty jsi teda aktivka ![]()
Adel , super, že sis to venku užila ![]()
No já vás uklidnim, kluci dokážou udělat během chvilky takovou revoluci, že ještě 24. budu mít co dělat, ale dnešek byl fakt odpočinkový. Teď mi ale pro změnu Tomáš bojkotuje spaní, tak s ním jdu zatočit, než mi vzbudí Jířu.
papa
Ahoj holky!
Nakonec včera Radek dorazil od kámoše včas a byli jsme vzhůru až do jedný a v půl sedmý budíček
Sice mě chlapi nechali ještě hodinku poležet, ale stejnak se cítím jak připitomnělá, tudíž dnešní den je více-méňě relaxační… ale moc to nejde, jelikož Adama trápí ten zoubek a dává to dost najevo
Ukňouraný mnohem víc než obvykle ![]()
Hmmm… a už se zase vzbudil
Ahoj holky,
tak počasí dneska hnusný,jeli jsme jen nasát vánoční atmosféru na trhy na Míráku,pamatuju si,jak jsem vám loni psala,že jsme tam byli ![]()
Ani jsem nakonec nic nekoupila,ale i tak to bylo pěkný,až na ten déšť ![]()
Vítek se taky v noci budí,esli taky zuby,ale pořád to naštěstí jde,až na to brzké vstávání,dneska zas v pět
Dneska se mi to podařilo malinko dospat aspoň.
Jinak přesnídávky už mu jedou,ale jak mu dám jablko,tak se kření ![]()
Jo a přijeli tchánovci,tak máme stromek a adventní věnec a brambory a jablka ![]()
ahoj holky, tak jsme měli počítač u doktora…byl nemocnej, teď řáděj ty virový onemocnění, tak to taky chytil
do toho pečení cukroví a odevzdávání diplomky…taky se vám někdy stalo, že něco pořád oddalujete a přitom si říkáte, že je na to dost času a najednou zjistíte, že vůbec nic nestíháte…??diplomku mám hotovou od dubna a 12.12. jí mám odevzdat svázanou…takže zase všechno na poslední chvíli. A ještě si vás dočíst…jejej…nestíháááám
Dárky už skoro mám koupené, jen manžovi nějaký chybí…a odhlalil mi dárek…přišel balík od babyotisku, neotevřel ho, ale zapamatoval si webovky, co byly napsaný na balíku a hned se na to musel v práci podívat…pak mi to teda řek, že mi přišel na jeden dárek…
Pájovi začíná chutnat ovoce, může se utlouct po borůvkách a švestkách…
Ahojky,
Adél: Jééé, trhy
Taky bych se ráda po nějakých prošla, mám je ráda v advetním období
U nás (tedy jako v Liberci) jsou snad je o víkendech a to se do centra nedostaneme vůbec… mno, třebas si udělám příští rok výlet do Prahy
![]()
Já jsem dneska zkusila dát oloupanou čtvrtku jablíčka Adýskovi, nejdřív nevěděl co s tím, ale pak to začal tím svým jedním pidizubkem chroupkat… drobky z jablíčka všude, ale spokojené dítko
(nakonec zbyl kousek okousaného jablka
)
To jsou tchánovci hodní, že vás takhle „zásobují“
![]()
Terko: Ahoooj
Autora počítačových virů bych ráda jednou potkala a…
Taky jsme měli nedávno PC v opravně ![]()
A na jaký dárek přišel manžel?
Takhle bude mít o překvápko míň pod stromečkem…
A jakou studuješ VŠ? ![]()
A já jsem ráda, že už se u nás dneska spí
A tak jdu taky chrupkat, ať mám enerigii na ten zítřejší maraton
![]()
Zdravim vsechny pri veceru,
tak koukam, ze nekde uz je hotovy vanocni uklid a ja otevrene, ano, otevrene priznavam, ze ja letos zadny delat nebudu
Uklizim prubezne cely rok, okna holt umeju zase v unoru/breznu, ted se stejne zaspini, max nejak osetrim kuchynskou linku, ale jinak.....
Proc? Protoze me to proste nebavi, staci, ze zehlim stohy kosil porad
![]()
Jojo, mozna neco napecu, z diskuze o nemlecne diete mam par receptu na cukrovi, takze si udelam dietni cukrovicko, jojo
![]()
Ale taky bych asi jako Lucy mela vyvesit nejake blikacky, asi na stromek a na tuje na terasu
Byli jsme totiz dnes na vanocnich trzich na Staromaku a Domca byl uplne v tranzu z vanocniho stromu a z tech blikatech, ani na me nekouk, jak cucel
Ale my nic nemame ![]()
Adel , je to super jit si sednout jen tak bez deti co??
My byli v patek na vanocnim vecirku od Dana, nejlepsi bylo, ze misto moji kamosky nam hlidal jeji pritel, pac ona musela na Moravu
Takze 40letej chlap u nas delal chuvu
ale super, Domca celou dobu spal, takze tu Milan akorat jedl a cucel na TV ![]()
Evelin , jee, tak pak ukaz fotky, to jsem zvedava, vetsinou tyto umelecke jsou super
ja se na to taky chystam, ale musime si zarezervovat nejakou hodinu a furt na to zapominam ![]()
No a to puzzle - my koupili jako ty mensi dilky, je tam 6×6 dilku, ale samo ze se daji rozlozit jako na 3×3 „vetsi“ kostky (skladajici se ze 4 dilku). No a pak mame ty velke, tech je tam 10 ks. No ale proste kazde z tech velikosti maji jine to vroubkovani, pritom je to stejny vyrobce, to mi prijde fakt blby
![]()
Terko tak Baby otisk jo?? Bacha na to
Ja koupila v pondeli uz ctvrty kus, protoze z tech tri, co jsme meli predtim se povedl jen jeden, hrozne rychle to zatvrdlo. No a dnes jsme vyrabeli ten dalsi, pro nase
Tentokrat jsem to sledovala jak ostriz, ale tvrdne to hrozne nerovnomerne, spodek skoro tuhej, vrsek voda a vnitrek maslovej
Takze jsme to delali asi na 3×, Domca mel nohy od
ry porad
Jakz takz se to vyvedlo, ale prijde mi, ze bud je to patlacka, nebo jsem fakt neschopna
![]()
Tak se mejte vsichni krasne, cerpejte atmosferu Adventu a Vanoc, sice to pocasi nic moc, dnes tu fakt mrholilo a pak chcandilo cely den, nastesti k veceru se to umoudrilo, tak jsme mohli vyrazit ![]()
A Tynko , uz moc neuklizej joooo? Nebo budes muset fakt dorazit s Adamkem na navstevu
![]()
Jdu na netu pohledat jeste nejake darecky a pak hura spaaaat ![]()
A nevim, jestli jsem prala Kubikovi a Adamkovi, mozna ze neee, tak hooodne dodatecne vse nej nej k mininarozkam
![]()
Je sranda, jak loni vsichni s brichama urcite psali na emimi porad a resily se Vanoce a porody a letos moc nestihame co?
![]()
Dobrooou
Ahoj holky,
tak vanocni trhy mam taky rada, navic je mam hned za barakem
Takze Mahul, slyset to je, ale uz jsme si zvykli. Horsi je to asi v lete, to mam otevreny okna a jak je na namesti porad nejaka akce, tak uz toho clovek ma po nejake dobe plne zuby
Ale ted si uzivam, ze mam svarak hned po ruce ![]()
Terko, tak to Ti zavidim, ze jsi stihla diplomku uz pred porodem! Ja se k bakalarce porad premlouvala, az jsem se k ni dostala az ted na podzim
Ale odevzdat ji mam az na jare
A co to studujes? A v lednu Te cekaji statnice?
Taky jsem vzpominala, ze uz je to vic jak rok, co jsme se pripojila do diskuze a jak jsme si s manzelem rikali, ze za rok uz budeme slavit Vanoce s prckem a uz je to tady
![]()
Veru, super, ze hlidani dopadlo dobre
![]()
Adel, teda to brzke vstavani by me zabilo
V kolik chodi spavat? Jetsli by to neslo treba posunout, tak aby si rano trochu pospal???
To jste byli hezky obdarovani
Nas zitra ceka darek ve forme zabijacky ![]()
Tak zatim padim, pa…
Ahooooj,
tak se hlásím po dlouhé době - za ty dva týdny vás teda asi nestihnu dočíst ![]()
Na Moravě bylo celkem dobře, akorát že jsem se rozhádala s mou mámou, ach jo, ale prý je poslední dobou nějaká podrážděná a hádá se s každým, ale tentokrát to vážně přehnala, takže jsme tam za ty dva týdny byli jen jednou - to mě strašně seřvala a ani nevím za co
a pak asi neměla zájem, protože se ani neozvala…
![]()
No nic, aspoň že Adámek nám dělá radost. ![]()
Aby toho nebylo málo, tak já jsem se celá v obličeji opupínkovala, vypadám fakt úžasně.....doufám, že to brzo zmizí
![]()
No zkusím aspoň něco dočíst.....
Jo a mimochodem, my máme doma asi Otesánka - Adam zblajzne na sváču jeden jogurt a s pusinkou otevřenou dokořán křičí „ham“ a strašně zuří, když už nedostane, takže už jí skoro dva jogurty…snad se to upraví, ale momentálně je to nenasyta
![]()
Tak zatím ahoj, jdu dočítat ![]()
Týnko: objednávala jsem si dětský otisk, prý mu ta internetová adresa utkvěla v hlavě, že mu to prostě nedalo…studuju Literární akademii, vlastně to mám jako roční nástavbu, mám hotovou vošku novinařinu a na tý literárce bych v únoru po zkouškách měla mít bc…tak uvidím, jestli to vůbec půjde se učit…já sem hlavně ten typ, co se musí všechno dopodrobna nabiflovat a jak mi vypadne slovo z věty, tak sem v háji…vlastně už mám uzavřený oba semestry a chybí mi „jen“ bakalářský zkoušky…to mi připomíná, že ve škole jsem naposled byla den před porodem, konzultovat bakalářku…hihi… ![]()
Želvi: otisky jsem dělala včera a nevěřila bych co je s tim práce, teda odhadnout, kdy už je ta hmota připravená, s Pájou sem zápasila, když jsem mu chtěla otisknout ruce, sevřel je v pěst, takže mám jen nožky…
Jinak jsem se mrkla co jste psali, a docela se mi zalíbilo to aktivní chodítko, asi o něm popřemýšlím…jo a pak mě docela nadchly ty vločkový koupele…jej, ted už nevím, kdo to psal
taky bych je chtěla zkusit…
a taky přeju dodatečně Adámkovi a Kubíkovi vše nej k malým narozeninám