Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
4.12.08 15:08

Ahoj holky, píšu zase v letu, než přijdou ti dva chlapi ze školky. Dneska u nás otevřeli Lídl, máme ho hned u baráku. Okamžitě jsou slyšet petardy :roll: , který se tam prodávaj.
Jinak my jsme v pořádku, Péťa v noci každou hodinku hore, ale už se na něj chystám. Vykopu manžela s Radimkem k dědovi na pár dní a nastane tu teror :wink: :wink: .

Tak zase letím, jen jsem s e chtěla ozvat, že žiju a pokouším se vás sledovat, ale asi týden jsem se nemohla vůbec přihlásit, :twisted: takže mám velkou mezeru :roll: :roll:

Tak pa, zdravíme všechny dětičky i maminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
4.12.08 18:27

Objevila jsem prvni zub 8O :dance:
Jeste neni venku, ale je tam! To chce novy saty, ne :?: :twisted: 8) Byla tady manzelova mamka s babickou, ale tem jsem to nerikala, at to vi nejdriv tatka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
4.12.08 18:28

Jo a jeste si tedka sam sedl opory 8O Mame dneska nejaky pokrokovy den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
4.12.08 20:02

Ahoj holky,
tak kontrola dopadla OK, děti dostaly hexa, tak jsem zvědavá na noc… Ale dali jsme homeopatika a teď na noc i nurofen, preentivně, tak doufám, že to nebude tak dramatické jako minule (horečky). Uff…

Jinak děti pěěěěkně přibraly Silvinka má 7,5 kg, Ondra skoro 8 kg 8O tzn. za pět týdnů ona přibrala přes půl kila a on kilo!!! 8O :lol: Myslím, že dohání, na co jako plně kojený neměl „zdroje“ :wink: Silvinka je ovšem o 3 cm delší, má 68 cm, on jen 65 cm. Ale i do délky vyrostli oba, tak mám radost :D

Taky jsme si dnes byli s Járou zacvičit, já poprvé od loňského září, a to jsem předtím sportovala 4× týdně… no byla jsem ráda, že jsem se dnes protáhla a trochu si na závěr zaběhala na pásu, ale chtělo by to aspoň dvakrát týdně :wink:

A musím se trapně pochlubit :oops: dnes v MF vyšla recenze na tu mou sbírku, sice s více než ročním zpožděním, ale i tak mám radost :oops: O ničem jsem nevěděla, upozornila mě až kamarádka smskou :wink:

Evelín, veeeliká gratulace k prvnímu zoubku!!! :D :D :D

Veru , korálky jsou nádherné!!! Jsi fakt šikulka!!! 8O :D Jinak rádi bychom s Járou chodili s dětmi cvičit, když teď jsme oba doma :wink: ale asi pro děti od 6 měsíců. Můžeš mi prosím přes SZ napsat kontakt na cvičitelku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.12.08 20:17

Juj Štěpánek teda válí!!! My pořád zuby nikde a já bych tak potřebovala nový plesový šaty! :lol: protože brácha bude mít maturák a moje maturitní jsou jaksi v jiné velikostní kategorii :oops: :lol:

Pro zájemce: knížku jsem nechala dělat u Heysmile http://www.heysmile.cz/ Týnko zkusim udělat nějaké fotečky, snad se mi to přes víkend s těmi mými čertíky povede. :twisted:

Verunko ty korálky jsou fakt moc krásný, ty jsi takový tvořítko všestranný šikovný! :potlesk:

Tak já jdu nachystat mikuláškou nadílku, jsem zvědavá na toho našeho hrdinu, už o tom blekotá skoro 14 dní a zpívá mi dokola písničku, maluje obrázky pro Mikuláše a nakonec mi strčí hlavu do rukávu a ani nepípne! :lol:

Pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.12.08 20:36

Ahoj kočky!!!

Evelín: Štěpánek je tedy úžasný, v jeden den sezení i první zoubek 8) 8) :D Tak ať jsou nový šaty doma co nejdřív :wink: :wink: :wink:
A dobře že to dopadlo na VZP-tce hladce :wink:

Veru: Whauuuu, šiklkááááá…jéééé a kdyby se ti chtělo tvořit a neměla jsi udavatele, tak tady na severu by se jeden našel :lol: :lol: :lol:

Simi: Ať u vás proběhne noc bez poočkovacích komplikací :wink: A dětičky se tedy zeleninko a ovocem pěkně vypapali 8) 8) 8) Cvičení tiše závidím, já jsem měla jít dneska k nám na malo-město na aerobic, ale nakonec musel jít Radek na noční, ale neva, jelikož jsme s kámoškou a kočárkama nachodily dneska dobrých dvacet kilásků 8O :D A nožky au-au :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.12.08 20:37

Katy: Ahoooj :-) Jsem si říkala, kdepak se touláte … a kdy u vás nastene teror? :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
4.12.08 21:18

Ahoj

Dík za rady,aký darček svokre,no bohužiaľ ona bižutku nenosí :( ,inak je krásna,tá na tých fotkách.

Evelínka-gratulace k zúbku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
4.12.08 23:56

Bleskurychle zdravím. Manžel už na me hudruje, at jdu spat! Musim poslouchat :wink: :D
My byli taky dnes na 8-mesicni kontrole a 3.hexe. Vaha nam nastesti stagnuje- za 2mesice pouze +350g - tedy 8700 a 69cm. Je chudacek cely rozmrzely, jsem zvedava, jak prezijeme noc. Jeste k tomu se mu prorezavaji tri zoubky…

Simi , gratulace k recenzi. Kdybych mela MF, hned bych nakoukla. At noc prezijete v pohode.

Lucy, jsem taky zvedava na fotoknizku. Objednavala jsem vcera a dneska me varoval kamarad, abych si dala pozor na kvalitu. Pry si mam pro jistotu nechat zaslat dvojstranu na ukazku-pry to nekteri tak delaji…uplne me nahlodal, platit budu zitra. Nebo bych mela zitra zaplatit…nerada bych si nechala udelat neco nekoukatelneho :cry:

Veru, me uz net nastesti nepada!! Hura, hura. kamarad mi cosi opravil v notasu a jede, ani jednou nezavahal!

Jdu nasledovat ty svoje chlapaky. Dobrou! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.12.08 08:02

Dobré ránko,

my jsme vzhůru už od šesti, jelikož nás vzbudil-resp. Adama, Radek, který se vracel z noční :evil: :evil: To bude den…a jelikož jsem šla spát až po Zoufalkách, tak dneska tu pusu od zývání nezavřu :roll: :lol: :lol: :lol:

Mahul: Pěkné míry 8) 8) Já jsem zvědavá na ty naše dnešní :D

Wenee: Já mám tchýňce(i tchánovi a vlasně skoro všem z Radkovi rodiny) taky jenom kosmetiku, ale ona pro ni bude nějvětší dáreček, když přijedeme k nim na Vánoce :wink: :wink: :wink:

Dneska nás čeká opět náročné dopoledne…s Aris na KO na veterinu a pak na KO s Adamem a pokaždé je to do jiného města v našem okolí :? Ale co se dá dělat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
5.12.08 08:25

Ahojte

Tynka,moja svokra býva na konci našej ulice,takže až taká prekvapená určo nebude,keď nás uvidí,keďže sa vidíme dosť často :D .

Hurááá Sofinka už vie ukázať na bábike,kde má očko a keď jej poviem,že koľko máš prštekov,tak hneď rotvorí tu mini ručičku a chytá si pršteky,je zlatá,ani sa mi nechce veriť,že už tak chápe.

Dávate Drobcov loziť po zemi?My totiž nemáme koberce,iba v Sofi izbe a tá plávajuca sa mi zdá hrozne studená.

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.12.08 09:27

Dobré ránko,

tak my vzhůru od pěti,sice je to tak každý den,ne-li dřív,ale stejně si nemůžu zvyknout :roll:

Wenee my máme taky plovoučku,tak jsme do obýváku koupili jen kusový koberec,aby se Vítek mohl válet :wink: Zatím neleze,jen se kutálí :D

Jinak tchýni budu kupovat asi nějakou drobnou keramiku,manžel jí většinou kupuje oblečení..

Mahul pěkné míry :wink: A 3 zoubky,u nás stále nic…

Týnko dvacet kilásků 8O :D To jsi dobrá :wink:

Já měla včera maratonek,dopoledne na plavčo s Vítkem,navíc jsem v metru zjistila,že nemám batoh s věcma,takže jsem se musela vracet a pak jsem trošku běžela,abychom stihli aspoň začátek.No a kupodivu jsme to stihli :wink: No a odpoledne do Sokola s Jiříčkem,ale naštěstí se moc necvičilo,přišel Mikuláš s čertem a Andělem a rozdávali adventní kalendáře.Jiříček se pěkně bál :wink:

Simi tak pěkně rostete! :wink: A gratulace k recenzi 8)

Evelín koukám,že máte veselo,zub a ještě sezení :wink:

Veru krásný korálky :wink:

Jdu se aspoň převlíct s noční košile :oops: ,dopol ven nepůjdem a po obědě jedeme k mámě,sejdem se tam skoro celá rodina a bude mikulášská nadílka :wink:
Jo a Vítek včera snědl k svačině celou přesnídávku,tak nevím,jestli to byl nějaký záchvat,nebo mu začlo ovoce chutnat,uvidíme dneska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
5.12.08 09:39

Ahoj holky,
tak u nás noc dobrá, i po hexe 8O radši jsem večer dala dětem preventivně nurofen sirup, malá měla zvýšenou teplotu (Ondrovi jsem neměřila, ale ten měl minule reakci slabší), o půlnoci jsem ji kojila a docela hicovala :( ale pak hned usnula a spala až do rána :D a to už byly obě děti bez teploty. Ale minule jí to pak znovu vylezlo ve čtyři odpoledne, tak to budu hlídat :?

Týnko , já taky koukám na Zoufalky, i když jsou takhle pozdě, prostě si je neodpustím :wink: Nejsem žádný televizní maniak, ale čtvrtek je „seriálový večer“ - koukám na Ordinaci a pak na Zoufalky :oops:

Wenee , to koukám, takové pokroky!!! 8O Sofinka je veliká šikulka!!! Já teda děti zatím nic neučím, ale asi bych měla :?: Jinak v obýváku máme koberec, a jinam se zatím nedostanou :wink: ale i tak je dávám hlavně na hrací deku, i když Ondra z ní „odchází“ na koberec…

Mahul , krááásné míry :D 8) Co noc po hexe :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.12.08 10:14

Ahoj holky!

Predne gratuluji Simi k recenzi, skoda, ze jsem si ji vcera nestihla uz koupit :( Ale i tak gratuluji k uspechu :srdce:

A Adamkovi prejeme dodatecne vse nej k osmi mesicum :dance: :-)

Lucy, kdyz jsem vcera na manzela vybafla, ze chci nove saty za ten zoubek, tak na me koukal, ze jsem jako spadla z visne a ze o tom slysi poprve :roll: Tak jsem mu oznamila, ze na emiminu je to bezna vec, tak at se neosiva :twisted: :lol: Akorat se ptal, jestli kdyby ten zub nasel on, jestli by taky dostal nove saty :wink:

Wenee, Sofinka je fakt sikovna 8O Gratuluji! Ja kdyz delam se Stepanem paci paci, tak se na me tlemi a kdyz chci pokracovat, tak ze to uz jako pry stacilo :roll: :lol: A „pa pa“ zkousime uz dva mesice a taky se evidentne nechysta to po me opakovat. U nas zatim holt prevlada pohybova stranka pred tou intelektualni :lol:
jo a Stepan se na plovoucce plazi, ale vetsinou je na kobercich…

Simi a gratuluji k miram! Asi jim pevna strava svedci :wink: A super, ze noc dobra :D

Tak ja letim neco delat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.12.08 10:55

Jeste jsem se chtela zeptat: kdyz jsou prikrmove sklenicky vzdycky od urciteho mesice, tak to plati pro deti co jsou prikrmovany uz od 4. mesice, ze? Kdyz jsme zacali prikrmovat kolem 6.mes., tak jsme zacali se sklenickama od 4. mes. a ted mu obcas dam i sklenicku, ktera je pro 6. mesic. Ma se tak postupovat porad nebo kdyz bude mit 8. mesicu, tak mu muzu dat sklenicku urcenou pro 8. mesic nebo pockat zase ty dva mesice??? Ssnad je to aspon trochu pochopitelne? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí