Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2345
2.12.08 00:05

Holky, ještě jsem se chtěla zeptat, v čem mícháte UM a vodu??? Jako v čem to smícháváte a protřepáváte… Protože já používám VIA kelímky od Aventu a každý večer se při přípravě UM na kaši vztekám, jak to netěsní a vyšplouchává ven, nebo se to naopak zase utěsní tak, že to nejde otevřít :evil: Používáte některá něco jiného :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.12.08 07:54

Dobré ránko,

včera večer byl obklopován PC mamkou a pak jsme se koukali s Radkem na zajímavý film (Bílé peklo) a jelikož jsem byla včera večer už KO, tak chrupajdá už okolo půl desáté :)

Simi: Já teda míchám UM přímo ve flašce a dělala jsem to i tak, když jsem dávála večer tu rýžovou nemléčnou kaši od Nestlé :wink:

Zebruš: No to tedy taky potěš-koště :? :? Ale jak říáš, hlavně že jsme zdraví !!!
A to s těma zubama je to asi dost běžný, jelikož hafíková našich to měla taky.. :wink:

Pacal: Ahoooj, vítejte domaaaa! To tedy byla dovolená a cesta dom…hlavně ať se ouško brzy uzdraví!!! :wink: :wink: :wink:

Zuločku: Tak vy už taky třetí zub :D :D :D To že ti odmítá příkrmy bych taky přisuzovala k růstu zoubků :wink: :wink: :wink:

Evelín: Až když se setkáme s „cizí“ nemocí, tak si uvědomíme, jaká výhra je mít zdravé dítě a blízké :( :wink: :wink: :wink: Kamarádce držíme pěstičky pro štěstí!! A pokud nebyl malý pět minut bez kyslíku, tak snad nebude mít poškozené mozkové buňky…

Musím pádit za hladovcem, už se dožaduje snídaně :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.12.08 09:24

G

Příspěvek upraven 18.08.13 v 16:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
2.12.08 14:21

Ahojte,
hlasim se mezi zive!
Posledni dobou jsem toho mela nejak moc a na pc nebyl cas aa chut… :roll: Snad vas ale dozenu, i kdyz asi stejne vsechno nedoctu :)

U nas nic moc noveho. Kubik je vesele dite, strasne rad ma spolecnost lidi a hlavne deti. To se vzdycky rozrehta a vrha se po nich, i po tech starsich, kteri se ho boji… :lol: :lol: tedy ze zacatku.
Rostou nam ctyri zuby, takze pristi nebo dokonce uz tento tyden jich budeme mit sest. Pohybove zvlada polosed, plazeni a perovani na kolinkach a zacina se stavet :roll: :roll: , takze taky postupne prerovnavam :wink:
To snad vse, co me ted napada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.12.08 15:43

Hezke odpoledne,
tak jsme dorazili z kycli, konecne ma Domca taky jadra, tak uz tam nemusime, huraaa :lol:

Amazonko , vse nejlepsi k svatku!! :dance:

Simi , ja micham UM a vodu, kdyz delam kasi, tak taky normalne v Aventacke lahvicce, alespon si tam odmerim ty mililitry. :wink: Nasypu UM, doliju vodu a micham to teda umelou lzickou a musim rict, ze nic nesploucha ven.. 8)

Me se Domca nastesti jeste nicim nedusil, jednou jsem mu dala banan a nevsimla jsem si, ze uhryzl hrozne velky kus, tak jsem mu ho lovila rychle v puse 8) ale nastesti se nic nestalo.. :roll: To musi byt desny, kdyz jim zaskoci.. jednou se mi poradne nalokal vody ve vane, to byly zvuky :? :roll:

Zebrus , no jo, znas to, kdyz se neco s..e, tak poradne… :twisted: Ale presne jak pises, hlavne, ze jsme zdravi, to vlastne souvisi i s tim Eveliny prispevkem.. Clovek resi svuj problem a nadava a pak staci kouknout vedle a je rad, ze je zdravej a hlavne, ze ma zdravy dite 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.12.08 19:46

Ahoj holky,

dneska jsme si už vyzvedli hafíkovou, je moooc ráda že je doma 8) Je to taková moje oholená pajda :( Cestou zpátky jsme se zastavili u kámošů, takže mi ten dnešek utekl rychle 8O :D

Veru: No paráda, že už máte kyčle dovyvinuté :wink: :wink: :wink:

Amazonko: Tééda, Deniska je pořádný číslo 8O :D :D :D

Mahul: Ahooooj :-)

A kdepak jsou ostatní? :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
2.12.08 20:09

Ahojte

A sme tam kde sme boli,zase spánok s milion prebudeniami a cez deň pre istotu nespíme vôbec a stále máme kopu energie,teda Sofinka ju má,ja teda nie.

A zeleninka nám nechutí ani náhodou.Snáď na ňu raz dostaneme chuť.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
2.12.08 20:11

Mahule-všetko najlepšie Kubíkovi k 8m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.12.08 20:52

Ahojky :)

Beník měl zase vločkovou koupel, ale tentokrát na něm plno vloček zůstalo a nešlo to dolů, příště to musím pořádně přecedit :roll:
Nedávno jsem Bendovi koupila krásný červený jablíčka, že budou sladký a ono prdlajs, Beník se pěkně ksichtil, jak byly kyselý :roll: , tak si pochutná maminka :lol: :oops: :lol:

Evelín , snad bude chlapeček v pořádku :( Fakt bysme si měli vážit toho, že jsou děti zdravý :(

Zuločku , gratuluju k zoubkům :) , Beníka taky nejvíc baví - pet lahev, myš od pc, tužka, papír, ovladače, … :roll: :lol:

Simi , Benda mi taky spal dvě noci krásně - kojila jsem ho večer v 9 a pak až v 5 ráno 8O - jsem se ráno cítila, jako znovuzrozená :lol: , ale už se zase normálně budíme a kojíme pořád :roll: :lol: Dnes jsme vstávali ve 4, protože se pročůral a pak spal už jen tak napůl :roll:
UM míchám ve flašce, kterou jinak nepoužívám - taková levná, má hrozně malý dudel. A pak až v misce přimíchám kaši. Ty kelímky fakt vůbec netěsní :roll:

Týnko , a byli vaši s hafuškou na operaci s těma zubama? Nevíš, kolik to přibližně stojí? Vůbec nemám představu… 8O
Super, že už je hafinka doma :D

Zdravím Amazonku a Mahul :-) A Kubíkovi všechno nej :-)

Verčo , taky jsem Bendovi zkoušela tu okurku lovit v puse, ale nějak jsem to nevylovila :oops:
Super, že už máte jadýrka :D

Wenee , snad ti tu zeleninu brzo začne jíst :? Zkus možná dát do zeleniny trošku másla, přijde mi, že to chutná líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
2.12.08 21:37

Ahoj holky,
Veru , gratuluju k jadýrkům!!! :D

Mahul , ty jo, už osm měsíců 8O :D A úžasný pokroky!!! :D

Týnko, super, že máte psičku zas doma :wink:

Holky, díky za rady ohledně míchání UM, zítra to zkusím dle vás :wink: Do VIA kelímků budeme asi mrazit příkrmy - manžel je hodlá vařit 8O :D Máme i ty větší pohárky, 260 ml, tak ty budou akorát :wink:

Jsem po dnešku nějaká utahaná, byla jsem dopo v Praze, odpo jsme byli s Járou nakupovat pár věcí pro děti (mj. novou přebal. podložku - děti tu původní „prokopaly“, dole se protrhává :roll: ) a pak jsme se pěkně chytli :evil: Ale už je to dobrý. Naštěstí si vždycky všechno rychle vyříkáme, aspoň že tak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.12.08 21:39

Ahoj holky,

o mimcu zatim zadny novy zpravy nemam, akorat, ze ma horecky, antibiotika a v nemocnici bude minimalne dalsi mesic :( Tynko, diky za info o tom dychani a poskozeni mozku. Kdyz to zjistili v nemocnici, tak na to snad prisli vcas :roll:

Jinak dnesek jsem si uzila. Byla jsem se segrou v nakupnim centru, koupily jsme darky, zasly na kafe a odpoledne vozily babicky, tak jsme mohla psat… :wink:

Zebrus, pomaha ta koupel Benikovi? Tchyne mi o tech vlockach rikala, ze to pomohlo manzelovymu brachovi a ja na to vzdycky zapomenu :roll:
A jesteze se Benikovi nic nestalo! Z duseni mam taky strach :?

Veru, parada, gratuluji k jadyrkum! Simi, Ty jsi psala, ze uz je mate taky?

Simi, ja mliko delam v kastrolku a promichavam kvedlackou…

Ahoj Mahul :D Kubikovi taky preji vse nejlepsi k mesicninam :-) :srdce:

Amazonko, teda ta Vase mala dela ohromne pokroky 8O Super! Stepan uz vic jak mesic peruje na kolinkach a dela spis takove priskoky, lezenim bych to urcite nenazyvala :roll: :lol:

Wenee, ty mas teda aktivni ditko 8O Ze ani v pres den si nechce odpocinou :roll:

Tynko, hlavne, ze uz ji mate doma! :wink: At je brzo fit!

Uz si nic nepamatuju, tak radsi zatim pa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.12.08 21:59

Simi , a jakou jste měli podložku, že se prokopala? Já mám od Bebo-jou (nebo jak se to píše :oops: ) a už mám skoro smazaný obrázky, je to sice blbost, ale docela mě to štve, kdybych ji pak někdy chtěla prodat, tak vypadá hrozně :?
To máte dobrý, že si s manžou hned všechno vyříkáte, u nás je to vždycky na dlouho :( , já přestanu mluvit a jsem uražená :oops: a manža zuří :?

Evelín , já myslím, že mu ta koupel pomáhá, je vždycky krásně heboučkej a promaštěnej :lol: , vždycky je uvařím do měkka, pak je rozmixuju s olejem a dám do vany s vodou, má tchýně stejný recept? Jo a po koupeli už ho jen osuším, neumývám ho ničím. A dost mu teď pomohla ta smradlavá hnědá mast, ta je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
3.12.08 10:54

Ahoj holky,
vecer tradicne nesel net, tak jsem se nasr.. :twisted: a vypnula PC :wink: Nekdy to je ok, nekdy ne, ja se v tom fakt nevyznam… :roll:
Dite tu vydava sileny zvuky, za chvili jedeme do mesta na obed s kamoskou, tak snad se uklidni.. Lidi ho vzdycky uklidni, protoze na ne cuci, ted jsem byla na rehabilitaci a jak koukal na pani maserku 8) ona ma takovej zvucnej hlas, tak ho bavi :lol:

Zebrus , my mame taky Bebe-jou prebalovaci podlozku, ale tu malou. Jakou mate vy?? A ja na ni vzdycky davala ty papirove prebal.podlozky a ted tam mam plinu, tobe se uz setrely ty obrazky? To je zajimavy… 8O
Jo a vidis, s tema vlockama si me zase pripomnela, ze ja je mam doma uz asi 4 mesice, koupila jsem je na koupani a jeste nepouzila, no jak my koupeme 1× tydne, tak si na to nevzpomenu 8) tak to o vikendu asi zkusime…

Simi a jak Vam to prokopali, az na vnitrek?? To jsou teda divosi :wink:

Tynko , tak super, ze je psice doma a ze je ok… Ja si pamatuju, ze kdyz jsem nemela jeste Domcu a mela pejska, tak to bylo takovy moje detatko taky, proste clen rodiny, takze to urcite prozivate s ni jako s ditetem :wink:

Wenee , to je fakt hruuuza.. :roll: ty deti si s jidlem vymysleji, to jo, ale to nespani je des!! A je fakt zajimave, ze Sofinka nespi ani pres den, ze neni unavena.. Ze by hyperaktivni miminko? :wink: 8O No a co na to rika Vas doktor??

No, Domca tu hrozne vyrvava, jdu mu dat jist a hura do mesta, dneska je tu kraaasne, zima, ale slunicko.. :P Snad nakoupim nejake darky, nebo Dan dostane pod stromeckem maximalne namalovanej obrazek ode me 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
3.12.08 11:10

Ahojky

Hurááá Sofinka zaspala,asi jej došla šťava po tých dňoch a nociach nespania.Už si pomaly začínam zvykať,že je stále hore a ona si teraz zaspí :D .
Doktorka povedala,že jedno mimi spí viac a druhé menej,že to nie je nič zvláštne.
Ibaže Sofi je taký Drobec a určite to má aj z toho,že málo spí,lebo deti vraj najviac rastú počas spánku,Sofi má momentálne 6,8kg.

Tak ja idem žehliť :(

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.12.08 11:38

Ahojda!!!

Kubíkovi dodatečně všechno néééj :-) :-) :-)

V rychlosti jenom nakukuji, jelikož s tím lezavcem víc nestíháááám 8O :( Takže si vás počtu zase večer :D 8)
Odpolko asi míříme do Liberce, ale ještě uvidím, jak se to vyvrbí a tak, mějte krásně sluníčkový den :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí