Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1197
10.12.08 20:02

Ahoj holky,
tak mě napadlo - jak často myjete dětem všechny hračky - takový velký mycí úklid? Já se na to jdu vrhnout teď a vůbec se mi nechce :? :?
Pak si ale udělám čajíček a pěkně tady všechno dočtu a taky něco písnu… :wink:
Tak zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
10.12.08 20:31

ahoj holky, dneska manža po dlouhý době hlídal skoro 4 hodky a v pohodě, je už super, že mu může dát normální dlabanec a já nemusim spěchat…taky byl pak z toho Pája pěkně utáhlej a dneska šel spát o hodinu dřív. Už přikrmujem i dopoledne, pokaždý zbaští celou velkou skleničku a ještě otvírá pusinu, že by si ještě dal, asi máme doma „malýho“ žrouta. Kojení sme radši stáhli na 3× denně…

Matýskovi přeju vše nej nej

Wenee: pozoruj Sofinku, určitě bude v pořádku, to je hned ty pády, zatím…musím zaklepat, jsem vždycky na poslední chvíli stihla zarazit pád…ale párkrát už taky buchnul hlavou o podlahu :(

Taky plánujeme očko prevenar, chtěla jsem se zeptat, kolik je dávek a jak je to s cenou???kuju

Zuločku: to cukroví je parádní, nikdy by mě něco podobného ani nenapadlo…hihi

Lucy: máte parádní míry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
10.12.08 20:31

Janus , dnes jsem Domcovi davala svuj Powerball (takovej ten malej mic, nosila jsem ho do prace pod zada 8) ) a jeho micek, oba jsem umyla a presne me napadlo, ze hracky jeste nebyly od koupeni umyty (teda po koupeni jo, ale od te doby ne :wink: ). Ale nic jsem s tim neudelala a nechala to tak :oops: :lol:
Ale rikala jsem si, ze bych mohla umyt takovou tu snurku k dudliku, furt to zuzla a taky to jeste nebylo myty, mame tu z DM a je takova uz vozuzlana mi prijde 8) :wink:

Tak jsem chtela delat cukrovi a doslo mi, ze testo musim dat do chladna, pak vykrajovat a pict a nechce se mi u toho stat do pulnoci, takze to asi presunu :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
10.12.08 20:35

Teda nevim, proc se mi prispevek smazal, tak znova :x

Terko , ja bych s tim Prevenarem pockala, jedna se o tom, ze by mohlo byt ockovani proti pneumokoku plosne zavedeno v CR a hradila by to pojistovna. Zeptej se treba u vaseho dr. a nebo mrkni na internet.
Jinak tusim, ze to asi stoji kolem 2.000 Kc jedna davka, jsou tri a pak za nejakou dobu ctvrta, u odrostlejsich deti snad jen tri, je to podle veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
10.12.08 20:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
10.12.08 20:43

Ahoj

Iba Vám chcem poďakovať za podporu kvôli Sofinkinmu pádu.
Myslím,že je o.k.,žiadna modrina,žiadna hrča,nie je spavá,nevracala a vymýšla stále,vôbec sa nepoučila.
Dobrú nocku,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.12.08 22:04

Jančo: Já jsem jsem je myla jen dvakrát :oops: :lol: :lol: Po koupení a před dvěma-třema měsíci hromadné mytí…mno, taky by to zasloužily :lol: :lol:

Terko: Já právě s tím očkováním Prevenaru čekám, jestli to tedy schválí či ne-e a bude hrazené očko plně VZP (jak psala Verča :wink: ) S dr. jsme se o tom bavily na podzim a na začátku měsíce jsem se zapomněla zeptat, jak to tedy bude… na další preventivku jdeme ze začátku února, tak to snad už nezapomenu!

Veru: Koukám, že net funguje 8) Já jsem zas měla dneska žehlit a taky jsem na to hodila bobek :wink: :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.12.08 22:05

Holky, tak jedna stojící :D Ale slina nám tam teče až ouvej :? :lol: :lol: :lol:

http://img1.rajce.idnes.cz/…IMG_8102.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
10.12.08 22:27

Holky, jdu spat, ale jen jsem Vam chtela napsat, ze jak nam jde vecer net, tak jsem konecne mela zase cas, mrknout na Vase fotky :lol:
Jsou super!!!
Treba Amazonka s Deniskou na plavani, jojo, to zavidim 8) Deniska ma dobry faldicky co?? :wink: Nebo Petrik od Katy s brachou, jsou si hodne podobny… Taky jsem se pobavila Zulocku, jak tam mas „ted rychle klikejte a uvidite, jak lezu“ :lol: :lol: to jsem si pustila asi 3× :P Hihi, Matusko se plazil pro ovladac.
Tynko, ja teda fakt cucim, jak Adamek slinta, pulka tricka mokra 8) 8O to my doma nemeli, tak to neznam…

A kdo nedodal novejsi fotky, tak to koukejte napravit :wink:
Tak dobrooou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.12.08 08:20

Dobré ránko,

ze severu hlásím pěkně zasněžené…sice né nějak extra, ale je tu bílo a odpeledne z toho bude břečka :roll: :evil: Noc u nás ušla, budíček už v šest…strašně ospalý před osmou-lehnem si spolu do postýlky, usíná hned v zápětí-přenos do postýlky nezdařen-řvaní a nakonec vyndání z postýlky a teďka si hraje :roll: :D :D

Veru: Slinta je hroznej :x :( Že to prý s prvními zoubky přejde…a ono zatím prd :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
11.12.08 11:03

Ahoj,
tak včera večer jsem byla nějak totálně utahaná - mytí hraček byla pěkná dřina :wink: :) , tak jsem se tu už neukázala… :oops: Já taky právě ty hračky nemyju nějak často, tak jsem ráda, že nejsem sama a nemusím mít špatné svědomí… :wink: :P
Noc u nás jako obvykle nic moc, po Prevenaru byla taky stejná jako ostatní, naštěstí žádné horečky......
Budu to noční vstávání muset nějak řešit, teď si pořád ještě říkám, že možná jsou to zuby, ale až se vyklube zub a nepřestane to noční běsnění, tak budu muset něco vymyslet, už to začíná být neúnosné… :( :? Ach jo.

Týnko - Adámek je fakt šikovný, už aby náš Adámek taky trošku něco začal dělat, lenoch jeden. :wink:

Adámek už od včerejšího odpoledne nějak ublinkává, doufám, že to nic nebude, to by nám tak ještě chybělo, nějaká nemoc… :roll:

No musím jít něco uděla, Adýs chvilku chrní......
Jo a Týnko - sníh, to závidím........ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
11.12.08 11:49

Ahoj holky,
omlouvám se, vůbec jsem se sem teď nedostala - jak je manžel doma, tak využívám volna a vyřizuju si všechno možné, což je super, no a druhý důvod už tak super není - obě děti jsou nastydlé :cry: a to už od neděle, Ondra to zvládá bez teplot (zato zvrací, občas - to ta napolykaná rýma :evil: ) a Silvinka neblinká, zato jí včera pořád lítala teplota k 38 C :cry: dnes už to snad bude lepší. Oba frkají, takže odsáváme a odsáváme a to hlavně v noci - Silvinka poslední dvě noci de facto nespala, takže my taky ne :roll: no aspoň že nevzbudí Ondru. Ten je pak zato čilej ráno, kdy my tři zbývající odpadneme… :roll:

Veru , zítra jsme přihlášení na cvičení, ale pokud se to dětem do rána výrazně nezlepší, tak nejdeme :( Ale my bychom jinak stejně chodili na tu hodinu od půl desáté…

Jo a jedna dobrá zpráva: Jára má od úterka podepsanou smlouvu do nové práce!!! :D :D :D Získal totiž místo, na které dělal pohovor den předtím, než ho z idnesu vyrazili :? Nakonec je to k něčemu dobré: nastupuje až 1. února (v současné práci je do té doby vázán), takže teď bude doma s náma, což je super, dostane odstupné a v nové práci si ještě trošku finančně polepší :wink: Akorát teda bude muset chodit (poprvé v životě :lol: ) v obleku a košili, takže nás po Novém roce čeká nakupování :wink: Ale na to se zrovna těším :wink:

A tak mě napadá - holky, co máte doma „kravaťáky“, kde nakupujete pánské oblečení? Já se v tomhle fakt nevyznám :oops: Jo holčičí butiky, to mám přehled :lol: :wink: ale tohle nás zatím fakt míjelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
11.12.08 15:08

Ahoj holky,
dnes jsme byli v solne jeskyni, potkala jsem tam naahodou kolegyni z prace, to bylo fajn, pak jsem se na chvili v praci stavila (aby mi jako drzeli misto, ze jo, a nezapomneli na me 8) :oops: ) a dozvedela jsem se, ze pristi stredu je vecirek → teda spis vecere, nas je tam malo… Tak se jdu do prace jeste jednou pripomenout, az tam bude sef, aby me jako pozval, protoze to neni jisty :roll: Protoze porad jsem zamestnana, ze jo :lol: 8)

Tynko , snih taky zavidim, tady je hnus, prsi a zatazeno, predpokladam, ze to tak bude do konce roku :roll: Nastesti na Vanoce jedeme k nasim, tak snad sever nezklame a bude sniiiih 8)

Simi , tak to je super s tim Jarou!!! Odstupny, doma do unora a nova prace, to je to nejlepsi, jak to mohlo vyjit co? :wink:
Tak uvidite, jak to zitra bude, mozna se uvidime v satne, mozna ne.. Tak po Vanocich, to mozna uz taky prestoupime do tech „starsich“ deti :lol: 8) jestli se teda Domca pohne :wink:

No, kravaty a obleky a kosile… hodne nakupujeme v Blazkovi, mivaji akce treba „kosile + kravata“, „rukavice+pasek“ za jednu cenu, to meli ted, vetsinou cekame na lednove slevy, to jsou tam svetry a kosile za pulku, protoze na to, ze je to ceska firma, tak docela podrazili.. Takze vyckejte na leden!! Kosile a kravaty taky Dan rad nakupuje v Nextu nebo v Zare, obcas v Azzaru, tam maji nadherne kosile i damske, ale to vetsinou ve slevach, pac to prehani s cenama 8O 8)

Sraz → holky z Prahy, co byste rekly tomu, ze bychom se 14.1. sesly na Flore v multikine, probiha tam uz nejakou dobu Cinemama > kino pro matky s detma. Neumela jsem si to predstavit, vcera v jedne diskuzi psala mamka, ze je to dobry, deti se tam batoli a plazi, lezi, muzes je nakrmit a tak, no mrknete treba na www.cinemacity.cz a dejte kino Flora. Tam budeme v teple, muzeme pokecat treba a jeste k tomu hrajou Snezenky a machri po 25 letech, takze bychom to jako jednim ockem videly 8) :lol: Ja tam teda asi pujdu :wink: Jako Domcu asi nedonutim spat :lol: abych to videla cely, ale rikam si, ceskej film, tak 1,5 hodky, chvili vydrzi, bude koukat na ty deti kolem… to by mohlo byt fajn… Je tam i obcerstveni a pak debata Psychomotoricky vyvoj → jedna pani od nas z mat.centra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
11.12.08 15:13

Jo ted jsem si vzpomnela, jeste ty kosile pro Simi , hodne barev a druhu maji v AMJ kosile, nebo jak se to jmenuje, je to i na Flore v centru, a ty ceny jsou priznivejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.12.08 19:54

Ahooojte,

Weneee, joojda, je mi luto, ze aj ty si zazila tu hrozu, pad drobca. Ale urcite bude vporiadku ked vravis, ze je nezmenena,… ze ani sa nepoucila.. SOfinka urcite na pad uz zabudla, horsie to bude s tebou..si super mamina… Sofinka musi byt stastnee detatko.
Jeeej a tuzis po surodencekovi.. uuzasneeee…
Ozaj, ak chces rychly obchod psika, skus cez www.biga.sk… Pripadne im zavolaj, dokedy by ti to vedeli dodat, ale myslim, ze velmi rychlo.. alebo mne poslali balik z www.detskahracka.sk za 4 dni…

Uklid hraciek, no, kedysi castejsie, teraz akosi zabudam… .. daktore ked popadaju vonku, tak ich hned umyjem,, na ostatne vacsinou zabudnem, takze casto to nie je

Ryntyntynka, jeeeeeeej, vy stojiite, gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.
No a zuby mu asi este rastu o 106 ked tak slintaaa.. ale je uuzasnyyy

Janusko, no hadam Adamek chorucky nebude :(

SIMi, chudiatka chorucke, nech su rychlo fit. A jeeeejee gratulujeeeeeeeem manzelikovi k praaci, sikulaaaaaaaa… a super, ze bude s vami domka

Zelvi, no tak hadam vecierok sa bude konat len s tebou, pekne sa chod pripomenuut, no esteze si bola v tej jaskyni :)

Zebrusko, dufam, e sa Benik kraasne rozpapa, ktovie, co sa deje..asi si setri brusko na vianocne cukrovii

Lucyyy, jeeeeje, no vy s tou kraasnou vahou ste tam museli ziarit..no, aj neviem, ci stihnem tie ritky s gatuskami upiect .. jaaaj

MAtusko sa plazi a je na kolienkach uz enjak dlho… a stale nic viac.. a on sa odraza len jednou nozickou, tak sa bojim, ci ho to nebrzdi v dalsom vyvoji, tak som zvedava, o tyzden mame poradnu.. aj nejaka ta rehabilitacia by padla vhod.. ved vase dietka tu uz stoja… stvornozkuju.. no, mne nevadi, ze je pomalsii. Hlavne nech to plazenie raneneho partizana nie je znamkou niecoho divneho

A ja so staale este nenapiekla na Vianoce, no esteze su pred nami dva vikendy..

zulok

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí