Poradna duly
Jana Čurdová
Evelín:
To víš, že šmírovala…při krmení (večerní kašičku baštíme na židličce u PC-nejpohodlnější
), tak jsem koukala na emimi a tam mezi posledníma diskuzema Brno
Taky mám manžu v luftě-s kámošem na fotbálku, říkal, že dorazí brzy, tak to jsem na něj zvědavá
![]()
Téééda, teď jsem četla diskuzi: SÁM DOMA… a teda jestlije to pravda, tak je to vážně drsný
![]()
No nic, tak já asi půjdu dneska brzy do hajan…včera jsem se samo zakoukala na Hause, alespoň jsem u toho pobalila dárky
A díl taky dobrý, jsem zvědavá, jak dopadne ten další, jenže to asi neuvídím, páč budeme na Slováči a nevím-nevím, jestli Radkovi rodiče chytají v novém domku i české programy ![]()
Ahoj všichni,
Týnko - super fotečky, u nás se taky takhle někdy spí
A rohlíkové fotky taky parádní..
A s tím autem, to je teda fakt síla
![]()
Já mám zítra „volný“ den - Tom si vzal dovolenou a bude hlídat a já vyrážím konečně nakoupit dárky, no do těch davů se mi teda moc nechce, ale zase to bude změna bez Adámka… ![]()
Naštěstí mi poslala tchýně vánoční cukroví - mňam, minule, když jsme tam byli, jsem si postěžovala, že prd umím upéct a toho času taky moc není, takže u nás bude asi letos cukroví kupované
, ale ona mi poslala celou krabici - tak jsem moc ráda, je vynikající, akorát už jsme půlku krabice snědli
, musela jsem část schovat, aby nám vůbec do vánoc něco zbylo
Když tady čtu, jak všechny pilně pečete a uklízíte, tak se musím stydět.
no nic, jdu chrnět, ať mám sílu na zítřek ![]()
Dobrou noc,
prave se mi povedlo upect neco bezmlecneho s jakoby kakaem a neco bezmlecneho s kokosem, jako ze cukrovi, tak uvidime, jak to bude chutnat, necham to odlezet
![]()
Jeste mam po nedeli zaludek nepripravenej na cukrovi, tak jsem to ani neochutnala
![]()
At deti pekne spi a ja jdu uz taky ![]()
Dobroooou
Ahoj holky,
jdu vám popřát krásný nový den
My razíme za chvilku do Liberce a už bych se měla jít připravit, aby jsme dorazili včas
![]()
Jančo: Náhodou je lepší mít hodnou tchýni, která napeče, než se s tím patlat sama
![]()
Veru: A to jsi zkoušela recepty z emimi - z diskuze Bezmléčná dieta? ![]()
Ahoj holky,
Janus taky máme takovou hodnou tchýni ![]()
Týnko pořiď v Liberci a super fotky ![]()
A my měli jít zítra na poslední plavčo v tomto roce s Vítkem a měli jsme to pěkně vymyšlené,manžel má volno,tak že vezme Jiřulku taky někam do bazénu.Ale naše plavčo se ruší,tak nakonec pojedu s nima a budu v nák.centru ještě dokupovat dárky a počkám na ně až se vyplavou
Jen doufám,že tam ve čtvrtek dopoledne nebude hafo lidí ![]()
Evelín dík za info,tak to celkem dobře dopadlo,ráno jsem to zjistila,že byl poslední díl,to je škoda ![]()
No a dárky snad zabalím o víkendu
![]()
Holky tady je zase tma,mě se vůůůůbec nechce vylejzat ven..
Ale zapomněla jsem na to nejdůležitější:máme doma malého plazivce
,Vítek sice není takové torpédo,jako byl Adámek,ale prostě se plazí ![]()
Ahoj holky,
jsem Vam uz 2× psala, ale vzdy jsem napsala max radek a musela letet, takze to zkusim znova ![]()
To svoje cukrovi jsem dnes ochutnala, docela to jde a to jsem udelala fakt to nemlecne nemaslove testo, rozdelila ho na 4 dily, a vcera upekla to s kakaem a s kokosem..
takze to vzdaaalene pripomina pracny a nejake kokosove susenky
Dnes jdu na linecke a mozna rohlicky, tak uvidime
![]()
Janus , jak Domcu moc nekoupeme, tak jsem si rikala, ze on ve vane neblbne, jak tu pisete, ale zrovna v pondeli jsem s nim plavala a pak se s nim vykoupala a pocakal celou koupelnu, to bylo super
![]()
Zulocku , me se to taky parkrat stalo, ze Domcovi vypadla bradavka z pusy a pak se prisal na prso nekde vedle a cucal mi to
zjistila jsem to az za chvili, ze cuca uplne vedle ![]()
Katy , ja ti ty Rajcata a emaily poslu jo, teda jestli na to nezapomenu, jen co napisu tento prispevek
A vyhrali jste balonky jo?? Tak to je super, takove ty lehke barevne umele?? Ja je proste nemuzu sehnat, na MMB vyprodane, kamoska rikala, ze je maji v Intersparu, tak to zkusim pohledat…
Hele Tynko , to je nejaky divny ne, s tema listkama?? Neni to proto, ze je konec roku a lidi jako obvykle blbnou??
![]()
Pekne fotky s tim rohlikem, jak Adamek kouka ![]()
Jo a s tim 2.dilem Dr. House, co bude pristi tyden, nevzpominam si, jestli na Slovensku chytaji Novu, kdyz jsme tam v srpnu byli, tak jsme na olympiadu cuceli na Slovaky, ale vim, ze tam davali presne tento zaverecny dil serie
jsem se na to nechtela divat, protoze u nas serie teprve v zari zacinala, ale pamatuju si, jak tam Amber byla v nejakem tom tunelu na pozorovani a jak Wilson s Housem nad ni smutnili ![]()
Holky ja ten serial fakt zeru
Pohotovost je na 3.miste, Chirurgove na 2.miste, ale Dr.House je nejlepsiii
dneska se mi normalne zdalo, ze jsme se domluvili, ze spolu budeme chodit (jako ja a House)
ze jsem ho jako zaujala nejakou vtipnou odpovedi a pak jsme spolu jako odchazeli a ja ho podpirala… jojo, jsem blazen, je to tady
![]()
Adel a jak se Viteckovi libi ta svetylka na stromecku?? Taky jsem premyslela, ze neco domu koupim, Domca na to ve meste furt cuci ![]()
Tak Mahul , at je Vam lip!!
Jinak nase tchyne nejen, ze nema stromecek, ani nepece (pac by to asi nezvladla
), no skoda slov… ![]()
Poustim tady nejake CD detskych pisnicek a rikanek, uz mi to leze i usima a Domca mi misto toho hryze takovou tu chlupatou ponozku, co mam na noze, tak se mu jdu radsi venovat a rikat si s nim
![]()
Ahojda,
dneska jsme si udělali s Adámkem pěkný den..doplko teda ne ten katastr to podat a v půl jedný jsem měla sraz s kámoškou a byli jsme s ní až někdy do čtyř, krásně jsem se odreagovaláááááá
A ještě jsem jí pomohla dokoupit dárky
Chodíme spolu na oběd do vegetariánské restaurace (teda né že bych nejedla maso, ale je tam příjemné prostředí, dětský židličky a na WC přebalovák…taková liberecká baby restaurace
)
Veru: Oni lidí šílej a nechávají to na poslední chvíli (mno, jako já
), jelikož od nového roku platí zákon, který pro:,–(ili Zelení
při přepisu auta starších 10-ti let se bude plati ekologická daň
A navíc pokud náš doma na sebe přihlášené auto a neplatí se na něj pojištění, tak s tím taky něco bude-jako že ti bude domů chodit složenka či co…ale to nevím přesně jak to bude…prostě pakárna hadr…
tam budu muset v lednu, no
Oni jeho rodiče, když bydleli na sídlišti, tak chytali českýprogrami kabelovkou…tak uvidíme, dyštak si to nechám nahrát od taťky ![]()
Adél: Ale i tak budete mít zítra hezký den
a gratulace k plazení
![]()
Zítra jsem se měla jít projít odpolko s kámoškou, ale přesunulo se to na pátek, což jsem po tom rozježděném týdnu i ráda
A beztak bych asi nemohla, jelikož nám zítra přijede truhlář dodělat lišty k plastovým oknům a nevím, zda bude doma někdo jiný než jenom já ![]()
Jooo a Adam konečně přišel na to, jak patří do pusinky cucací váček, takže ho dneska cucal jak o život
a taky umíme dělat „indiána“
(ale ještě díky pomoci mojí ruky, ale už mu to začíná jít i jeho ručkou…a to dělá pěkně srandovně
)
Veru: Taky mám ráda tyhle seriály … mě nestačilo v nemocnici dělat, já se na to musela i koukat
![]()
Veru světýlka se Vítkovi určitě líběj,hlavně ale celej stromeček jak je ozdobenej.Máme ho na stolku od staré singrovky a hned vedle přebalováku,takže když na něm leží,nad hlavou má akorát větev s ozdobičkama,máme takový ty slaměný,prostě staročeský styl ![]()
Jinak ze seriálů koukám akorát na Ošklivku,nahráváme si Muži na stromech,jelikož je na nás dávaj pozdě..
Týnko zítřek se snad vydaří,akorát přemýšlím,jak to udělat,aby tam Vítkovi nebyl hic,když bude mít pod sebou v kočáru fusak.Asi mu tam dám ten tenčí a pak ho vyndám úplně a dám dolu do kočáru.Pěkně dlouho jsme takhle nikde nebyli..
Adél: To jsi mi nahrála do noty ![]()
Chtěla jsem se zeptat : Jak teďka oblékáte dítka, když sestujete…venku-nákupní centra?
Já mám totiž pocit, že oblékám Adama asi moc, ale spocený mi nikdy nepříjde…dávám:
body s krátkým rukávkem a tričko s dlouhým rukávkema budničku (pokud je větší zima tak s dlouhým a mikču …)
punčocháčky-zateplená kaďata-botky (když je větší zima, tak i ponožky)
k tomu fusak a nánožník
V centrech odryju a rozepnu bundičku a mikču…tak nevím
![]()
jeeej, u nas sa spinka, doteraz zaspaval o desiatej vecer, sice spal rano do deviatej… ale dnes spinka a vyzera to tak, ze nocnym spankom, lebo si dal za spanku cucu a spi dalej…
preto som ani nestihala pisat. mali sme navstevu, MAtusko uz dostal vianocny darcek od nej a ja ako som umyvala tu hrajucu hracku, akosi tam asi kvapla voda a nehra to
jaaaj…
hadam to pojde..
a konecne jeme jogurt, teda pije z poharika..lebo som mu to v tom davala a lyzickou a tak nechcel a ked sa s tym len tak hral, tak zrazu jogurt vypil ![]()
RyNTYNTYNKA, aj ja tak obliekam drobca, tiez take vrstvy
a supeee, ze cuca z pytlika
Vianoce pred nami a u nas zas neporiadok v byte
![]()
Týnko oblíkám stejně i když jdeme ven,jen dávám pořád body s dlouhým rukávem a mikinu.Když je větší zima tak kombinézu a pod ní to samé ale bez kalhot ![]()
Zuločku u nás se spí už od sedmi,ale zase se brzy vstává ![]()
Dobrou ![]()
No k tomu oblekani, me prijde, ze kdyz je Domca v kocaru, ma fusak (fleece + ten vrchni sustak, nebo co to je) a na kocaru jeste ten vrsek, tak je mu tam vedro, je uplne teply, takze vetsinou mame jen zateplene kalhoty-manzestraky, nebo slabe plataky + puncochacky ![]()
Nahore je obleceny vic, protoze ho nastavim, aby byl v pololehu, takze ma body s kratkym, tricko s dlouhym, mikinu a bundu. V tram nebo buse ho rozepnu a sundam cepici, v tech nakupnich centrech jsme vetsinou autem, takze bundu ani nema, jen tricko + mikinu..
Ale my jezdime jeste v hlubokym, takze mozna proto… ![]()
Tak, konecne dopeceno, z rohlicku jsou rohliky, nejak se rozplizly
a prvni varka trooochu pripekla ze spodu
no nic, pokus se taky pocita ne? ![]()
Tak dobroooou