Poradna duly
Jana Čurdová
Holcicky ♥♥♥♥♥ vsem preju dobre ranko !!! Nevim jak ted budu na tom s casem, R budeme mit doma a tak budu u pc minimalne, chci Vam vsem poprat kraaasne Vanoce, pro vetsinu z nas prvni s cipiskama, hlavne hodne pohody, zdravicka a stesticka VSEM! Hezky si to uzijte … Sanel uz se nemuze dockat ![]()
MEJTE SE KRAAAAAAAAASNE!!!!
Ahojte ![]()
ADIKO:tobě taky hezké vánoce, užijte si taťku doma a hlavně první vánoce s prťouskem ![]()
Všem co budou mít první vánoce s mimi přeju: užijte si to, je to bezva věc a hlavně každý rok jiná a je to fajn to sledovat ![]()
SOFINCE, MATUSKOVI a BENIKOVI vše nejlepšíííííí
![]()
Letí to jak ![]()
ZULOCKU: krásné míry
, partyzánské plazení - Péťa se spíš jen otáčí a to tak, že si dá jednu nohu do kleku, tak očekávám partyzána taky ![]()
ZEBRUS: budíček před šestou to znám denně
, ale dneska musím uznat vztával ve čtvrt na osm
. Oni si najdou vždycky místo, kde se zaseknou a pak se tam mrskaj, ale za chvilku jsou tam znovu ![]()
Přeji brzké uzdravení celé tvé rodince, je to vopruz být nemocní ![]()
A co dělá tvůj manžel?? (jestli to neva, jsem zvědavá
jak opička)
TYNKO: to bude určo wil smith, film jsem neviděla, ale kouknem na to, když to chválíš
Šunčičku, to se Adámek má, určitě si pomlaskával co? ![]()
Tak v rychlosti, jdu dodělat polívku a jsem tu poprvéééé sama doma, manžel naložil Péťu a jel se chlubit do práce
. Radímek jde dneska po obědě. (jak on říká O O) Má prázdniny a do školky jde až 5.1.
Stejně už to vidím, využiju chvilku volna k uklízení, no jo ![]()
Mějte se
![]()
Jo a ještě VERU: dííííky za odkazy, už je nesmažu. A dej si pozor na porušování diety (
) tuhle mi bylo těžko, nevím z čeho, ale myslela jsem celou dobu na tebe. (jo a ještě něco, je to nespravedlivý jak jsi hubená
pošlu ti nějakých pár kilo ze mně ![]()
Zebruš: Jo, jo, jo…to je přesně ooooon
Přesně tak, chlebík dávám na kostičku přímo do pusinky … tedy má snahu si to brát sám..ale než se mu to dostane do pusinky, tak to je rozpatlaný všude možně a tak kam to příjde se dostane jen drtek
A taky jsem už dávali k snídani i housku na kousíčky (ta mu teda chutná víc než chleba…)
Ovesnou/jáhlovou/špandlovou kaši se taky chystám koupit a pak mu do toho budu přidávát ovoce a tak, teďka máme od Sunarky jahodovo-jogurtovu a banánovou…takhle budu mu moct udělat víc variant…my stejnak kaši jen k snídani pro změnu
![]()
Jo a dneska dělám k obědu zeleninovou (u nás tedy i mixovanou
) polívku a na žužlání jsem dala Adamovi i syrovou mrkev a taky dobrý (v cucacím váčku ji nechtěl..)
Adél: Tý jo…to by mě porazilo, tak brzy budíček, to bych asi byla přes den dost nepříjemná
![]()
Zebruš: Jo, jo, jo…to je přesně ooooon
Přesně tak, chlebík dávám na kostičku přímo do pusinky … tedy má snahu si to brát sám..ale než se mu to dostane do pusinky, tak to je rozpatlaný všude možně a tak kam to příjde se dostane jen drtek
A taky jsem už dávali k snídani i housku na kousíčky (ta mu teda chutná víc než chleba…)
Ovesnou/jáhlovou/špandlovou kaši se taky chystám koupit a pak mu do toho budu přidávát ovoce a tak, teďka máme od Sunarky jahodovo-jogurtovu a banánovou…takhle budu mu moct udělat víc variant…my stejnak kaši jen k snídani pro změnu
![]()
Jo a dneska dělám k obědu zeleninovou (u nás tedy i mixovanou
) polívku a na žužlání jsem dala Adamovi i syrovou mrkev a taky dobrý (v cucacím váčku ji nechtěl..)
Adél: Tý jo…to by mě porazilo, tak brzy budíček, to bych asi byla přes den dost nepříjemná
![]()
Týnko dyk já taky jsem pak celej den nepříjemná
![]()
A manžel má volno,v sedm vstal s Jiříčkem a pak si šel klidně ještě lehnout ![]()
Adrian: Vám taky přejem krásné Vánoce!!!!
Už se taky na ně moooc těším, první s Adámkem, to bude o úúúplně něčem jiném
![]()
Katy: Tak to si užij, že jsem sama..... pěkně nožky hore a relax
![]()
To víš, že pomlaskával, doslova
![]()
Koukám, že dubňátka jsou převážně vojáci…táta komentuje, když se plazoleze Adámke za ním…AAA, naše vojsko
![]()
Zuločku : Neboooj, do poloviny ledna se toho může ještě naučit
Adam taky pořád trénuej sezení a včera se mu to povedlo hned dvakrát za sebou a od té doby zase nic
![]()
Jdu taky něco dělat, zatím ![]()
Adrian: Vám taky přejem krásné Vánoce!!!!
Už se taky na ně moooc těším, první s Adámkem, to bude o úúúplně něčem jiném
![]()
Katy: Tak to si užij, že jsem sama..... pěkně nožky hore a relax
![]()
To víš, že pomlaskával, doslova
![]()
Koukám, že dubňátka jsou převážně vojáci…táta komentuje, když se plazoleze Adámke za ním…AAA, naše vojsko
![]()
Zuločku : Neboooj, do poloviny ledna se toho může ještě naučit
Adam taky pořád trénuej sezení a včera se mu to povedlo hned dvakrát za sebou a od té doby zase nic
![]()
Jdu taky něco dělat, zatím ![]()
Tak Beník vytuhnul po sváče v posteli, tak mám chvilku ![]()
Adel , 4.30
, to bych asi nerozdýchala
![]()
Verčo , taky jsem se chtěla zeptat, fakt 20? Nebo to byl vtip ![]()
Adiko , taky přeju pěkné Vánoce ![]()
Katy , manža je projektovej manažer, takže má pokaždé jiný projekty, teď ty francouze a až to dokončí, tak ho šoupnou na jinej ![]()
Týnko , se dívám, že ty příspěvky posíláš pro jistotu dvakrát ![]()
A asi dáváš jen ten vnitřek z chleba, že? Tu kůrku asi spíš jen na žužlání
A jaký máslo používáš? Jestli teda máslo dáváš…
Mi nějak blbno odesílání čo co
.....
![]()
Zebruš: Dávám jen ten vnitřek
Mě se zase Adam vzbudil…a to mám rozklizíno (jak jinak…), tak to mi budu muset suplovat v židličce ![]()
Zuločku: Jsem si vzpomněla
já dávám čočku asi tak měsíc…mám koupenou červenou loupanou půlenou od nějaký BIO firmy (prý radši červenou, psali na kojen.net
)
Ahoj holky,
tak dnes uz nemame cviceni
(Vanoce), takze cvicime doma, ale neni to ono ![]()
Vcera uz jsem to jaksi nezvladla a vytuhla jsem - taky po filmu…
Doporucuju → jmenuje se to Burn after reading, asi teda cesky Po precteni spalte, je to novy film od bratru Coenu a je to fakt prca
Jestli je mate radi, treba Fargo, nebo tak, tak je to podobny ![]()
Tynko , my toho Hancocka nevideli, protoze Dan rikal, ze se mu na to nechce divat, takze jsem to jeste ani nestahla, ale me podle ukazek to prislo docela dobry, takze mozna na to nekdy mrknu, ale ted neni moc casu, ze jo
Ale jinak Willa Smithe mam rada a treba Ja Legenda bylo super!!!
A Adamek uz ji sunku jo?? To je teda prukopnik tady, syr, sunku, chleba…
To Domca bude jist tak za rok
![]()
Adel , Mamma Mia jsem videla minuly tyden a i kdyz Meryl Streep moc rada nemam, ani Abbu, tak musim rict, jak pises, ze ona byla v tom filmu super a pekne zpiva, to se mi taky libilo…
ale prisel mi srandovni ten Brosnan, jak zpival ![]()
A budicek v pul 5??
By me odvezli ![]()
Zebrus , ja taky nevim s tim lepkem, my nedavame, zeptam se az pujdeme na kontrolu, jestli ho teda mam fakt dat, dokud kojim, nebo pockat, ja zase slysela pockat po 1.roce…
kazdej fakt rika neco jineho
Ale podle me, jestli to dite ma byt na lepek alergicke, tak uz to ma v sobe ne????
S tim kalendarem je to smula
hlavne kdyz ses s tim delala, ale jak tu nekdo uz psal → alespon mas uz darky na pristi rok
![]()
No a bohuzel, narozky sice mam, ale je mi o 10 let vic, nez jsem psala
Tak musim to nejak maskovat, ze jo
![]()
A Benik je fakt teda dlouhan ![]()
Katy , zkus dietu a la ekzem
uvidis, jak jdou kila rychle dolu aniz bys chtela
Akorat, ze kdyz te nic nenuti, tak to nejde dodrzet, ze jo
![]()
Zuli , neboooj, i kdyz ti doktori to tak jako porovnavaji, tak znam plno deti, co mi rikali znami, ze treba vubec nesedeli a hned stali, nebo moc nelezli po kolenou… Do ledna casu dost!! A kdyz ne, tak si Matusko rovnou stoupne, no
![]()
Jinak ja bych teda nejradsi porad kojila, ted kojim, protoze jsem byla lina
delat sklenicku, dam mu ji az kolem 13 h
Sice uz spapa tu velkou, ale ohrat to, nakrmit, tahat to ven kdyz jdem pryc…
zlaty prso
![]()
Holky chtěla jsem se zeptat,kolik mám dát Vítkovi do jídla masa,kolik cca gramů na jednu porci by měl sníst? ![]()
Jee, Adel , na to byla ted nejaka diskuze, pamatuju, ze jsem ji cetla, ale ted abych nekecala → 20 gramu?? Myslim, ze jo.. Nebo to bylo 50 gr?? To je asi moc co??
Jsem ti asi moc nepomohla
![]()
Adél: Je to těch 20-cet
![]()
A já čekám návštěvu-kámošku se skoro roční a skoro tříměsíční holčičkama a jelikož se asi zdržely, tak ještě nahlížím ![]()
Jsem to popletla
..néééé jako jednu kámošku s dvěma holčičkama, ale dvě kámošky a dvě holčičky…když by to taky jedna stihla
![]()