Poradna duly
Jana Čurdová
Veru: To se mi líbí, průkopníci
Tak my jsme vlastně byli na UM a díky tomu jsme začli s příkrmama už před pátým měsícem a už můžem baštit jiné dobroty
Domís zbaští velkou skleničku
To já jsem ráda, když sní Adam 150g …dneska nechtěl obědvat vůbec, tak má smůlu, bude mít až sváču ![]()
Týnko dík za potvrzení info o mase,ale stejně si s tím nějak nevím rady,kam s tím uvařeným masem,na mrazák a do čeho.Vím o těch tvořítkách na led..A rozmixovat? ![]()
Užij si návštěvu ![]()
Jinak Vítek dneska měl něco přes 250g zeleninky,co jsem mu uvařila
![]()
Adel 250 gramu jo? To je dost!! A dokojujes ho potom? A ty Tynko , kdyz sni Adamek 150 gramu jenom, dokojujes??
Ja proste i po ty sklenicce dokojuju, nevim, jestli musim, ale mam proste blbej pocit, ze mu nedam
asi budu kojit dosmrti
![]()
Jo Zebrus , jeste jsem zapomnela
ja nevim jak je to s kokosem, je fakt, ze je to taky orech, ale vyslovne mezi temi alergickymi potravinami nebyl napsanej (je tam orechy - arasidy, liskove atd…)..
Tak nevim, ale ja kokos miluju, zkousim to, nic mu neni, tak si ho dam
vcera jsem udelala vyyyborny kokosky ![]()
Veru já to mám úplně stejně jak ty,takže i po tom co sní ho ještě kojím,ale musím říct,že si dal docela dost i toho mlíka
Nějak se toho nemůžu vzdát..
Veru: Já tedy určo nedokojuju
Páč nekojím už dobrýho půl roku
Ale kdybych kojila, tak bych už po velké skleničce určo nedokojovala…ségra nekojuje ani už po malé
![]()
Adél: No to je teda Vítek pořádný jedlík, tolik zeleniny a ještě mlíčko
![]()
Návštěva super, zdržely se holky kvůli té starší-výjemečně spala dlouho po O, klasika, když se má někam jít
Musím teda říct, že ta jedenáctiměsíční je pořádný číslo, už chodí normálně sama
a mamka aby měla oči vzadu
![]()
No joooo prosim te
jsem zapomnela, ze nekojis
ale vis, jak jsem to myslela ![]()
Hmm, ale ja bych mela asi pocit, ze kdyz nedokojim, tak bude mit hlad
Tak budu to muset zkusit, ze dam jen jidlo a pockam, za jak dlouho zacne otravovat o jidlo ![]()
Ahoj holky ![]()
Uz jsme zpet a bylo to uzasne
Koncert byl bajecnej, bylo to v klubu, takze jsme meli kapelu skoro na dosah a pred tim jsme jeste stihli Staromak a Karluv most a k tomu svarak a dnes rano jsme frceli domu. Stepanova prvni noc bez rodicu dopadla dobre a kdyz nas uvidel, tak se usmal a pohoda
![]()
Stepan se uz krasne rozlezl po kolenach a zveda ruce na „taaaak je velikej“ ![]()
Oslavencum preji vse nej
![]()
K tomu masu, ja jsem ted Stepanovi uvarila domaciho kralika, rozmixovala a po troskach zabalila do potravinove folie a ty maly pytliky jsem dala do igelitaku. Mne to do tech sacku na led nejak neslo dat ![]()
Vsem zatim preji krasny vecer ![]()
Veru:
Za pokus nic nedáš
![]()
Evelín: To jste si to museli parádně užít
A Štěpán je šilkulkáááá
![]()
Evelín: Adam snad ani ještě králíka neměl
, když mi ho doma taky nejíme…si vzpomenu, jak je děda stahoval a
… Se ani nedívím, že to to nešlo narvat do igelitových sáčkůl na led
Já jsem slyšela, že to dávají do těch plastových tvořítek
![]()
JJ, to stahovani neni nic moc, ale ke mne uz dosly jen nozky a trup
A Stepikovi docela chutnal
Jo a tvoritka asi nekde mame, ale nemohla jsem je najit (a to jsem se divala i do mrazaku
)
Evelín tak to je Štěpán šikulka,jak to zvládl bez rodičů a že už pěkně lozí
A rodiče jsou taky šikulky,já bych to nepřežila jet někam bez dětí
![]()
Já právě ty tvořítka našla,koupila jsem si kuřecí prsa,tak to zítra prubnu,to zas bude patlání
![]()
ahojky, tak Pája je nastydlej, tak noci nic moc, má rýmu a kašel, chudinka…snad bude brzy fit, ani na plavču jsme nebyli. Vygruntováno už doma celkem máme, okna umytá, cukroví napečené…tak jsem spokojená.
Pája se dneska po:,–(il v postýlce, tak jsme hned dali dolů rošt, aby nám z ní nevyskočil
Dneska jsme udělala polívku a docela pěkně jí Pája baštil, pak sem mu v tom namáčela rohlík a to si šušňal…odpoledne si dal půlku activie a celou skleničku přesnídávky, po takovym nášupu teda už nedokojuju…aby z něj za chvíli nebyl malej otesan…tak kojíme jen ráno a večer…
Ahoj mamulky,
tak dočítám, dočítám..... ![]()
Mám z vás pomalu depresi, jak dítka lezou a sedají…
a Adámek zatím nic - teda zkouší se plazit, ale dnes u toho chytl záchvat vzteku, protože mu to nešlo a já jsem mu tu hračku nepodala.....
![]()
Po vánocích jdeme k dr. na 8měsíční KO (trošku opožděně), tak jsem zvědavá na váhu a výšku… ![]()
Jinak na první vánoce s Adamem se taky strašně těšíme, akorát u nás je to smutnější, protože včera umřela Tomova babička a v pondělí má pohřeb, ach jo ![]()
Budu muset končit, Adam má nějaké hodně špatné spaní - zuby, zuby - to je ale trápení…dnes se vzbudil ve 4 ráno a tvářil se, jako že už vstáváme, do pěti jsem se pokoušela ho uspat, pak jsem mu dala mlíko a pak ještě na chvíli naštěstí usnul......no ale je to „veselé“…ale myslím, že hodně z vás to taky zná....... ![]()
Týmko - u nás se taky králík nejí, bleee.....Adam ho měl zatím jen ve skleničce a docela mu jel… ![]()
Evelín - super, že jste si koncert užili a Štěpám je šikulka ![]()
Adel - ty jo, 250g a ještě mlíčko, to je šikovný jedlík - a já jsem si říkala, jaký je Adam žrout, když mi slupne 250g jako nic… ![]()
Jé, budu končit - Tom dorazil z nákupů, doufám, že mi dovezl nějakou mňamku......
Tak dobrou noc.......
Adel, ja jsem mela docela jistotu, ze je o Stepana dobre postarano, spala u nas sestra s manzelem a Stepan je dobre zna, tak jsem ani vycitky nemela
A ja jsem se zase chvili citila jako „za mlada“
![]()
terko, jejda, zase nemoc
Snad bude na Vanoce ok
A gratuluju k sezeni
My zaciname mit divocinu ve vanicce, Stepan by z ni nejradsi vyskocil ![]()
jeste k tomu kojeni, bezprostredne po jidle taky nedokojuju ![]()