Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
19.12.08 21:42

Jani: to mě moc mrzí, že zemřela babička, je to smutný takhle před Vánocema…

Evelín: ve vaničce je Pája taky divokej, už jsem ho párkrát dala i do velký vany, pořád cáká, pusu otevřenou, jazyk vyplazenej a vodu si hází do pusy, je u toho děsně štastnej… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
19.12.08 21:47

Teda vy pisete, me sem ty e-maily litaj, tak se musim mrknout, co tu resite 8)

Terko , koukala jsem na fotky, Paja je teda pekny macicek, fakt :wink: Neber to, ze to myslim nejak spatne, u tech malych deti je to v podstate jedno, bratrankuv syn mel v pul roce asi 10 kg, kulicka a ted ve dvou letech je to hubenour 8) Jen to pisu, protoze Domca je takova houska, co jsou ji videt zebirka, tak je to pro me fakt nepomer 8) Ale myslim, ze je lepsi kdyz deti papaj, nez kdyz by nic nejedl..

Evelin , jojo, uzit si koncert a vubec akci jako „za mlada“ je fakt super, clovek sice mysli na mimi, ale nemusi hledat hracku, rikat basnicku, resit kde zrovna leze..... :roll: a muze si dat v klidu vinko :lol: Domca se dnes koupal s tatkou ve vane a nacakali v cele koupelne, ze jsem to jeste nevidela 8) :lol: porad delali „kopy kopy“ a „cak cak“.. no desny :roll: :wink: a meli z toho oba hroznou srandu :wink:

Januso , nemej depresi, ja vzdy po precteni prispevku o stoupani a sezeni ji mam taky, ale pak me to prejde :P Staci, kdyz vidim, ze Domca ty pokroky dela, holt v jinym tempu :wink: U nas probiha podivne lezeni a otaceni, obcas kolinka, ale to je vztekacka hrozna 8)

Ja mam kralika docela rada, asi proto, ze jsem nikdy stahovani pritomna nebyla, vzdy jsem se jen dostala k hotovymu 8) akorat loni jsme od Danovy tety z Vysociny dostali kralika, zmrazenyho, tak to vezmu, rikam ok, to nejak zpracuju a vytahnu z pytle zmrazenyho stazenyho usaka, s tou hlavou, zubama, dirama po ocich, fuuuuuuuuuuj 8O :roll: jsem myslela, ze tam spadnu :lol: ale nakonec jsem ho nejak zpracovala, hlavu urizl Dan :P

Jo a jak jste tu minuly tyden resily ty kolotoce, a ja rikala, ze u nas nic, ze je Domca netaha, tak my uz budeme muset dat taky rost postylky niz, protoze Domca uz ty medvedy taky nasel a taha je o sto sest, jelikoz mu kolotoc chceme nechat, tak snizime postylku :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
19.12.08 22:02

Veru :lol: Jsem se fakt pri te predstave mrazeneho zubateho kralika zasmala, ale asi bych taky mela trochu sok 8O :lol:
A s tim kolotcem jste to vyresili chytre :wink:

Jani, to me mrzi, ze se jdete pre Vanocemi rozloucit s babickou :cry:
A preju, at zuby moc netrapi :wink:

Pri koupani mame obcas taky super louze, strikani je bezva zabava :roll: :lol: My zatim koupeme porad v male vanicce, ale taky uz pokukuju po nasi velke, ale shybat se do ni je daleko horsi nez k te male…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
19.12.08 22:03

holky, jste nektera na facebooku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
19.12.08 22:05

Ja jo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
19.12.08 22:37

jedna by uz byla, tak kdo dal? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
19.12.08 22:49

Týnko , díky za rady s jídlem :wink:

Verčo , taky si to tak myslím s tím lepkem. A zjistila jsem, že je lepek třeba i v malé skleničce od Hami s jehněčím masem a tu jsme už kdysi jedli :? - je od 4.měsíců myslím. Takže už lepek stejně měl a nedá se to úplně uhlídat :(
To je dobrej nápad s tím věkem, tak abyste věděli, mě bude v květnu 17 8)
Já dokojuju skoro po všem - přijde mi líto mu mlíko nedat, když můžu - však se po něm netloustne a má z něj obranný látky, tak dokud můžu, kojím pořád :lol: . Teda někdy po velkým jídle už moc nechce, tak mu dám mlíko trochu později, ne hned po jídle. Dnes jsem si udělala pozdě čaj a nechtělo se mi ho rychle chladit, tak Beník jedl svačinu (ovoce) a vždycky, když se chtěl pít, tak jsem mu dala prso :lol:
Dík za kokos :lol: - tak ho taky budu jíst, mňam :D

Adel , já jsem mrazila kuře syrové na kousky, vařené zmrazit mě nenapadlo, je to lepší? Teda v něčem jiným, než že je to pak rychlejší na přípravu?

Já jsem zkoušela králíka ze skleničky, ale normálně ho nemůžu ani vidět :-( , děda stahuje králíčky doteď a už mi je ani nenabízí, micáky malý, na mě je to moc roztomilý to jíst. A taky nemůžu ani cítit jehněčí - ale to mi zase smrdí :-( . Já celkově nějak maso nemusím :roll:

Terko , pěkný fotky. Brzo se uzdravte…

Evelín , super, že sis užila koncert. Taky jsem na facebooku :wink:

Januš , to je mi líto s babičkou a zrovna na Vánoce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
19.12.08 22:50

Tak se teď budem šmírovat ještě na facebooku, jdu si vás najít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
19.12.08 22:54

Tak už vás mám, tak ne že mě odmítnete přidání :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
19.12.08 23:11

Zebrus, Tobe bych neodmitla :wink:
Jo, taky po precteni slozeni na sklenickach, jsem zjistila, ze je tam lepek je. Tak jsem ze zacatku davala jen alnaturu a ted uz davam vsechno, co nabizi do patricneho mesice…

Teeeda, tady je to sama mladice :lol: 8) Nebyly jste jeste po zakonem, kdyz jste otehotnely :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.12.08 08:37
Evelína píše:Teeeda, tady je to sama mladice :lol: 8) Nebyly jste jeste po zakonem, kdyz jste otehotnely :twisted: :lol:

To říká ta pravá :twisted: :lol: :lol: :lol:

Jinak já jsem se vzbudila až teď, ráno si manža vzal Beníka a nechali mě spinkat :D . Teď šel nakoupit, Beník si hraje na zemi a já si tady ťukám 8)

Jdu snídat… :)

Jo a včera večer Beník poprvé viděl jeho druhou rodinu - manžova taťku, nevl. babičku, 3 mladé strýčky (nejmladšímu je asi 7 8O :lol: ), dalšího strýce a jeho ženu. Manža s něma kecal po netu, takže je Beník viděl na celým monitoru a když uviděl nevl. babičku, tak začal natahovat :lol: (to ještě nikdy neudělal) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.12.08 09:31

Dobré ránko,

Zebruš: Já jesm taky vstávala před chvilkou 8) Radek si vzal v šest Adámka nahoru, v 8 ho přinesl už skoro spícího, tak jsem si s ním dala ještě hodinového šlofíčka :D Takhle dlouho jsem si nepospala ani nevím :lol: :lol:

Evelín: A co je to ten facebook? :oops: :wink: U nás se ve naně moc neřádí, Adámka zajímají hračky a když nemá hračky, tak sprcha a špunt :lol: :lol: :lol:

Veru: Při představě zubatého králíka a šokujícího výrazu jsem se taky usmála :lol: Ale šok bych měla taky pořádný 8O
S kolotočem dobře vymyšlený 8) To mě tenkrát nenapadlo :oops: a teď už ho zas nemá smysl instalovat, páč by byl stejnka strhnutý :)

Jančo: Je mi to líto s Tomovou babičkou :cry: My jsem to zažili předloni se strejdou…Držte se :wink: A ať zoubky netrápí :)

Terko: Pája je pořádný kus chlapa :wink: A taky to nemyslím zle :D A vážně je lepší, že když baští, než když to sabotuje :wink:

Ad lepek ve skleničkách…jsem si nějka nevšimla :oops: teda jako v těch po ukonč. osmém měsíci jo 8) :wink: Ale já jsem koupla jednou kaši od ukon. čtvrtého a ta byla lepková a pak ovocnou skleničku od ukon. 6-tého a ta taky byla lepková :? Tu kaši nedostal, ale ovocnou skleničko jooo..ale znáte to: Co tě nezabije, to tě posílí :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
20.12.08 09:53

Ahoj holky,

to teda čumim,jak to tu žije :D

U nás noc běsná,Vítek se v půl dvanácté vzbudil a nemohl usnout,pořád jsem k němu chodila,až jsem si ho vzala k sobě do postele a usnul až někdy klem půl jedné.V půl čtvrté kojení,v pět budíček,asi hodinu skotačil na posteli a pak jsem ho nakojila a uklepala :roll: Naštěstí.

Zebruš s tím masem v tom asi rozdíl není,ale i tak je to patlání vařit tu zeleninu,tak aspoň to maso mít připravený :wink:

Jinak králíka můžu,jednoho máme v mrazáku,Vítek ho měl možná v nějaké skleničce..

Teri Pája je pěknej :wink:

Janus to je smutné pohřeb takhle před svátky :(
Ať kluci pěkně papaj,když jim chutná :D

Jo a chtěla jsem se zeptat,vaříte ještě jabko na svačinu nebo už dáváte čerstvý? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.12.08 10:35

Adel, já když dávám jablko, tak zatím vařím - míchám ho s banánem nebo s Fruktopurou. Čerstvý jablko zatím jen olizoval :oops: . Ale on se totiž ksichtí i na vařený - jako že je to kyselý a s cukrem to vařit nechci, tak s čerstvým zatím čekám (jak dlouho, to nevím :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
20.12.08 10:52

Tak já ho taky ještě vařím a taky se ksichtí,ale s banánem ho sní :D
Dávám mu buď banán,banán s jablkem nebo přesnídávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí