Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
24.12.08 10:51

Ahoj holky,

My stále nemáme ozdobený stromeček, ale už se na to snad jde :roll: :) Jinak asi budeme večeret kolem té páté, aby z toho taky neco Adámek mel, jelikož co jsme tady, tak už koupeme nekdy okolo šesté 8) zmena vzduchu delá svoje :wink: jen kdyby ráno spal dýl :lol: :lol: :lol:

Jdu popohnat chlapa 8) :lol: :lol:

Snad se ješte večer ukážu :D :-)

Jinak, holky, máte mooooc krásná PF-ka 8) 8) 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.12.08 16:46

Ahoj maminky!
Chci vám všem popřát šťastné a veselé,užijte si dnešní večer dle svých představ!!!
U nás to vypukne asi za hodinu,nakonec to ani nebyl nejak extra shon,stromeček stojí,řízky jsou nachystané i nejaké ty laskominky…Doufám,že hlavně Dorotka bude mít radost z dárků,Matyášek z toho asi rozum mít nebude,ale aspoň si ho po:,–(íme pod stromeček-nášho dárečka! :D Jsem trochu naměko…
Tak příjemný večer,maminky…
PACALA.

• Citovat
  • Upravit
15883
24.12.08 19:36

Ahojda,

tak u nás je už počástečném Ježíškovi :wink: Další nás čeká v nedeli :-) Adámek to zvládl na jedničku, ale musel s námi dlabat..sice né štedrovečerní večeri :) Príští rok to zase bude o nečem jiném :potlesk: :potlesk: :D

Doufám, že se vám pránička pod stromečekem splnili :wink: :wink: Jdu se dívat na nejakou tu pohádku a asi si zamlsám dobrým zákukskem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.12.08 22:40

Tak už Beník spinká, ale docela se budí, já už to taky pomalu balím, včera jsme toho moc nenaspali a padám únavou :roll:

Snad jste si všichni užili štědrý večer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
24.12.08 23:17

My uz to taky mame za sebou :D Vse probehlo hladce a Stepanovi se darky zrejme libily :wink:

Zitra ale pokracujeme ve vanocnim maratonu :D

Uzivejte si pohody a klidu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
24.12.08 23:46

ahoojte, u nas sa teraz zaspalo, Manzelik na polnocnej… tak MAtusko bol naramne spolocensky,.. bolo to naadherneeee :D :D :D :D
tak, sup ho do hajan.. vidim, ze nie som sama, co tak neskoro pisem :lol:
take zvalstne,ze uz po zhone…
a je to rkasne, ze VAinoce s nasimi bubacikmi, minule Vianoce v brusku santili a teraz uz rozbalovali darceky.. jeejda, mne je nejak dojemno, pappaa :srdce:
mamulky mam vas rada, a som stastna, ze sme to tehulkovanie zvladli a etarz sa tesime z drobcov :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
25.12.08 11:55

Ahoj holky,
tak Vanoce za nami, doufam, ze jste si to vsechny pekne uzily, poprve s mimcama, huraaaaaaaa 8) :wink:
Domca vydrzel az do 20 hodin, spal jen na prochazce a pak vydrzel pripravy, veceri, rozdavani darecku a tak :lol: Ale kolem 20 h jsem ho nakojila a padl za vlast :lol:
Jak byl unaveny, tak z darecku zase tak moc nemel, trosku mucil ty vanocni papiry :lol: ale dnes uz vesele zkouma to, co dostal… 8)
Tak uzivejte, vcera tu hrooozne prselo, tak jsme sli jen na kratkou stedrovecerni prochajdu, ale dnes uz sviti slunicko a trosku i snezilo, takze opozdene na ten vanocni vylet preci jen vyrazime :wink:
Ahoj ahoj a kraaaasne svatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
25.12.08 14:58

Ahojky,
tak i my jsme to zvládli úspěšně. Kluci si dali od čtyř do šesti šlofíka, takže jsem si v klidu všechno nachystala, dosmahla a tak vše probíhalo pohodičkově. Strašilo se u nás trochu dýl, Tom to zabalil po desáté a Jůřa si vydržel hrát až do půlnoci.
http://sweb.cz/…eee/mini.jpg …a takhle nějak to u nás vypadalo, vánoční papír až u stropu, ale kluci byli maximálně spokojení a úžasní, takže z toho mám dobrý pocit.

Trochu horší byl celý den před tím. :roll: Ráno nám popeláři nabourali auto, odpoledne nám přestala téct teplá voda a pak jsem zjistila, že jsem to poprvé po 17-ti měsících dostala. Vůbec jsem nevěděla, co si s tím mám počít, čučela jsem jakoby to bylo prvně v životě! :lol: Jsem si tak krásně odvykla a ona mrcha se mi nadělí rovnou pod stromeček!!! :lol: :lol:
No nic i to všechno jsme přežili a rozhodně nám to svátky nějak nezkazilo. Teď se chystáme na večer k našim, takže repete, abychom nevyšli ze cviku, tentokrát v ještě větší bandě. Zítra praprarodiče, tchánovci a v sobotu můj taťka, no a v neděli má manža narozky, takže zas naklušou všichni k nám - docela se těším, až bude tenhle maraton za námi! :lol:
Takže se jdu zas na nějakou dobu odklidit od počítače, papa a krásně si užívejte svátky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
25.12.08 20:59

Ahoj holky,
tak u nás jsme to taky zvládli, večer byl úžasnej, děti hodný :! akorát že se probudily, zrovna když se prarodiče k půlnoci chystali domů, a pak jsme tu měli do půl třetí veselo :? 8O Takže za chvilku jdem spát a doufám, že dnes budou spát líp…

Holky, kdo ohříváte příkrmy v mikrovlnce - v čem? Na talíři, nebo ve skleničce :?: Já to vždycky vyklopila na talíř (keramický) a ohřála na něm, ale teď jsme dostali krásné misky, ovšem nevhodné do mikrovlnky, tak co s tím? Přendat ze skleničky na talíř a pak ještě do misky mi přijde trochu krkolomné… 8O

Jára včera poprvé vařil domácí příkrm - mrkev s bramborem - a super úspěch, hlavně u Silvinky :D Paráda!

Jo a Evelína myslím psala, že kaše doma vaří :?: Jak??? Já s tím nemám zkušenosti :oops: A nemusí se tam přidávat mléko?! Pokud ano, tak leda UM, že?

Posílám taky pár fotek :wink:

Rodinka pospolu :wink:

Chlapi spolu:

Zubejdiny šatičky

Úsměv „U sedmi zubů“ - u babičky Marie:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
26.12.08 09:38

Ahoj holky,

tak my se vrátili včera večer od mámy a vše proběhlo v pohodě.Dneska jsme doma,zítra odpol jedem ke tchýni pro třetí nadílku :D a v neděli půjdem možná na návštěvu ke kamarádce. :wink:
Kluci byli spokojení s dárkama a já taky,od ježíška manžela jsem už dvacátého třetího dostala zlatý prstýnek :wink:

Tady je po ránu minus 5 stupňů 8O
Dneska se asi půjdem na chvilku projít,včera jsme někde píchli kolo na kočáru a nemáme lepení,takže musíme jezdit opatrně :roll:

Simi ohřívám rovnou ve skleničce nebo v keramické misce 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
26.12.08 10:47

Ahoj holky,

my jsme včera meli taky návštevní den a dneska odpolko to bude pokračoat 8) A zítra po koupání už razíme dom, je nám tady dobre, ale znáte to: Doma je doma :) 8) :wink: :wink:

Adél: Pekný dárek od manži :D Já ho dostanu až v Čechách…tady jsme meli jen slovenské dárekčky a Adam tedy musel být hodnľ hodný :lol: :lol:

Lucy: No to jste tedy meli perný štedrý den 8O Hlavne že se večer podaril a kluci byli spokojení 8) Pľkný fotky :wink:

Simčo: Já tedy ohťívám rovnou ve skleničce :oops: :wink: :wink: A když na to prijde, tak mu to i rovnou ze skleničky dávám :wink: Musíme terpve koupit mističku :) A pľkná roidiiná fota 8)

Tak já se jdu zkulturnit na tu návštevu, Adam spí v kočárku na zahrádce…jinak tady je taky solidní kosa a Vánoce máme na snehu :D Sice částečném-ale jooo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
26.12.08 11:54

Týnko , Vánoce na sněhu závidím!!! :D Hmmm, a copak Adámek všechno dostal? No jo, on měl vlastně zároveň svátek, proto je toho tolik! :wink:

Adél , prstýnek, to je krásný dárek!!! :D Já dostala vesměs to, co jsem si sama vybrala, kosmetiku a oblečení. Ale překvapil taky - koupil mi pravý šampaňský, a ještě v krásném balení :oops: :D

Jinak trochu mě vytočila tchyně - já pro ni (stejně jako pro celou rodinu) chystám dárky už od října, čas si na to najdu, vymýšlím atd., a ona mi tři dny před Vánoci dala tisícovku, „ať si něco koupím“ - no jasně, měla jsem spoustu času běhat po obchodech, zvlášť v těch davech :evil: a pod stromeček nám zabalila akorát cedník na těstoviny, kafe a oříšky. Jo a ještě mi dala STAHOVACÍ kalhotky :twisted: :? (asi aby naznačila, jak jsem tlustá) - takový červený bombarďáky!!! 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
26.12.08 12:04

Jo ještě jsem se chtěla pochlubit - včera jsem chystala věci na koupání a Jára hlídal v kuchyni Silvinku (Ondra si hrál v obýváku), a najednou slyším, jak si malá žvatlá… „tá-ta, tá-ta“… :D :D :D Děsně se jí to líbilo, opakovala to ještě asi 15×, byli jsme oba dojatí… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
26.12.08 13:52

Simčo: Jj, snehu jsme si užili včera na horách :arrow: skoro Zakorpatská Rus 8) K svátku dostal Adámke spíše oblečeníčko (od obou babiček).. a pak dostal: velké nákladní autíčko, trojkolku, multifunkční míček, autičíko od FP a pak ho čeká ten druhý Ježuch… ty jsi musela být taky hodná :wink: :wink: Ale ty bombarďáky by me taky pobourily :? :lol: :lol: :lol: A co dostal Ondrášek se Sylvinkou ?? :wink: :wink:

A ostatní detičky :?: 8) :wink: :wink:

Jdu zase za návštevou, trošku jsem pred nima utekla :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
26.12.08 14:18

Ahoooj,
tak za chvili vyrazime opet do Prahy, nejak se mi odtud nechce :oops: navarino, naklizino, hlidani Domciii :oops: 8) :lol:
Je tu v podstate nablaceno, ale vcera posnezilo a na vylete byl snih a mraz, Domca v satku dolezl az na rozhlednu, tak alespon tak jsme si snehu uzili :wink:

Darecky..noo, dostaneme v podstate co jsme chteli, jak jsem tu psala, my si s manzelem piseme obalky a davame za okno, ale my si spolu udelame Vanoce sami, zitra vecer :wink: takze vlastne jsme si darky jeste nedali :wink: Ale s nasima a tchanovcema se taky domlouvame, ale vetsinou je tam jeste par darecku navic „pro poteseni“ :P
Treba ja letos asi dostanu novou bundu na snowboard, akorat nevim, jak moc ji vyuziju 8)
Domca dostal trebaaa zahradni cirkus, co jsem moc chtela :wink:, super interaktivni knizku a vkladaci kelimky, no a pak dostane takove kosticky od FP, ty umele balonky jsem proste nesehnala :?

Super stromeckove fotky, no to ja taky budu muset neco vlozit 8) treba zmrzliky z rozhledny :wink:
Sylvinka ma teda fakt hooodne zubu, to je legracni, u nas furt bezzubka…
Jo a dnes mel poprve k obedu kruuutu, takze uz neni vegetarian :wink:

Jinak ted jsem prispela na diskuzi o kojeni a alkoholu, ja si teda holky myslim, ze sklenicka vina (vecer) nebo pivko preci nevadi neee??? :wink: A jeste mit kvuli tomu vycitky?? :roll:

Tak se mejte kraaasne, jeste si uzijeme spolecny vikend a pak nam jde zas tatka do prace :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí