Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminky!
Chci vám všem popřát šťastné a veselé,užijte si dnešní večer dle svých představ!!!
U nás to vypukne asi za hodinu,nakonec to ani nebyl nejak extra shon,stromeček stojí,řízky jsou nachystané i nejaké ty laskominky…Doufám,že hlavně Dorotka bude mít radost z dárků,Matyášek z toho asi rozum mít nebude,ale aspoň si ho po:,–(íme pod stromeček-nášho dárečka!
Jsem trochu naměko…
Tak příjemný večer,maminky…
PACALA.
Ahojda,
tak u nás je už počástečném Ježíškovi
Další nás čeká v nedeli
Adámek to zvládl na jedničku, ale musel s námi dlabat..sice né štedrovečerní večeri
Príští rok to zase bude o nečem jiném
![]()
Doufám, že se vám pránička pod stromečekem splnili
Jdu se dívat na nejakou tu pohádku a asi si zamlsám dobrým zákukskem ![]()
Tak už Beník spinká, ale docela se budí, já už to taky pomalu balím, včera jsme toho moc nenaspali a padám únavou ![]()
Snad jste si všichni užili štědrý večer ![]()
My uz to taky mame za sebou
Vse probehlo hladce a Stepanovi se darky zrejme libily ![]()
Zitra ale pokracujeme ve vanocnim maratonu ![]()
Uzivejte si pohody a klidu ![]()
ahoojte, u nas sa teraz zaspalo, Manzelik na polnocnej… tak MAtusko bol naramne spolocensky,.. bolo to naadherneeee
![]()
tak, sup ho do hajan.. vidim, ze nie som sama, co tak neskoro pisem ![]()
take zvalstne,ze uz po zhone…
a je to rkasne, ze VAinoce s nasimi bubacikmi, minule Vianoce v brusku santili a teraz uz rozbalovali darceky.. jeejda, mne je nejak dojemno, pappaa ![]()
mamulky mam vas rada, a som stastna, ze sme to tehulkovanie zvladli a etarz sa tesime z drobcov ![]()
Ahoj holky,
tak Vanoce za nami, doufam, ze jste si to vsechny pekne uzily, poprve s mimcama, huraaaaaaaa
![]()
Domca vydrzel az do 20 hodin, spal jen na prochazce a pak vydrzel pripravy, veceri, rozdavani darecku a tak
Ale kolem 20 h jsem ho nakojila a padl za vlast ![]()
Jak byl unaveny, tak z darecku zase tak moc nemel, trosku mucil ty vanocni papiry
ale dnes uz vesele zkouma to, co dostal… ![]()
Tak uzivejte, vcera tu hrooozne prselo, tak jsme sli jen na kratkou stedrovecerni prochajdu, ale dnes uz sviti slunicko a trosku i snezilo, takze opozdene na ten vanocni vylet preci jen vyrazime ![]()
Ahoj ahoj a kraaaasne svatky
Ahojky,
tak i my jsme to zvládli úspěšně. Kluci si dali od čtyř do šesti šlofíka, takže jsem si v klidu všechno nachystala, dosmahla a tak vše probíhalo pohodičkově. Strašilo se u nás trochu dýl, Tom to zabalil po desáté a Jůřa si vydržel hrát až do půlnoci.
http://sweb.cz/…eee/mini.jpg …a takhle nějak to u nás vypadalo, vánoční papír až u stropu, ale kluci byli maximálně spokojení a úžasní, takže z toho mám dobrý pocit.
Trochu horší byl celý den před tím.
Ráno nám popeláři nabourali auto, odpoledne nám přestala téct teplá voda a pak jsem zjistila, že jsem to poprvé po 17-ti měsících dostala. Vůbec jsem nevěděla, co si s tím mám počít, čučela jsem jakoby to bylo prvně v životě!
Jsem si tak krásně odvykla a ona mrcha se mi nadělí rovnou pod stromeček!!!
![]()
No nic i to všechno jsme přežili a rozhodně nám to svátky nějak nezkazilo. Teď se chystáme na večer k našim, takže repete, abychom nevyšli ze cviku, tentokrát v ještě větší bandě. Zítra praprarodiče, tchánovci a v sobotu můj taťka, no a v neděli má manža narozky, takže zas naklušou všichni k nám - docela se těším, až bude tenhle maraton za námi! ![]()
Takže se jdu zas na nějakou dobu odklidit od počítače, papa a krásně si užívejte svátky!
Ahoj holky,
tak u nás jsme to taky zvládli, večer byl úžasnej, děti hodný
akorát že se probudily, zrovna když se prarodiče k půlnoci chystali domů, a pak jsme tu měli do půl třetí veselo
Takže za chvilku jdem spát a doufám, že dnes budou spát líp…
Holky, kdo ohříváte příkrmy v mikrovlnce - v čem? Na talíři, nebo ve skleničce
Já to vždycky vyklopila na talíř (keramický) a ohřála na něm, ale teď jsme dostali krásné misky, ovšem nevhodné do mikrovlnky, tak co s tím? Přendat ze skleničky na talíř a pak ještě do misky mi přijde trochu krkolomné… ![]()
Jára včera poprvé vařil domácí příkrm - mrkev s bramborem - a super úspěch, hlavně u Silvinky
Paráda!
Jo a Evelína myslím psala, že kaše doma vaří
Jak??? Já s tím nemám zkušenosti
A nemusí se tam přidávat mléko?! Pokud ano, tak leda UM, že?
Posílám taky pár fotek ![]()
Rodinka pospolu
Chlapi spolu:
Zubejdiny šatičky
Úsměv „U sedmi zubů“ - u babičky Marie:
Ahoj holky,
tak my se vrátili včera večer od mámy a vše proběhlo v pohodě.Dneska jsme doma,zítra odpol jedem ke tchýni pro třetí nadílku
a v neděli půjdem možná na návštěvu ke kamarádce. ![]()
Kluci byli spokojení s dárkama a já taky,od ježíška manžela jsem už dvacátého třetího dostala zlatý prstýnek ![]()
Tady je po ránu minus 5 stupňů ![]()
Dneska se asi půjdem na chvilku projít,včera jsme někde píchli kolo na kočáru a nemáme lepení,takže musíme jezdit opatrně ![]()
Simi ohřívám rovnou ve skleničce nebo v keramické misce ![]()
Ahoj holky,
my jsme včera meli taky návštevní den a dneska odpolko to bude pokračoat
A zítra po koupání už razíme dom, je nám tady dobre, ale znáte to: Doma je doma
![]()
Adél: Pekný dárek od manži
Já ho dostanu až v Čechách…tady jsme meli jen slovenské dárekčky a Adam tedy musel být hodnľ hodný
![]()
Lucy: No to jste tedy meli perný štedrý den
Hlavne že se večer podaril a kluci byli spokojení
Pľkný fotky ![]()
Simčo: Já tedy ohťívám rovnou ve skleničce
A když na to prijde, tak mu to i rovnou ze skleničky dávám
Musíme terpve koupit mističku
A pľkná roidiiná fota ![]()
Tak já se jdu zkulturnit na tu návštevu, Adam spí v kočárku na zahrádce…jinak tady je taky solidní kosa a Vánoce máme na snehu
Sice částečném-ale jooo
![]()
Týnko , Vánoce na sněhu závidím!!!
Hmmm, a copak Adámek všechno dostal? No jo, on měl vlastně zároveň svátek, proto je toho tolik! ![]()
Adél , prstýnek, to je krásný dárek!!!
Já dostala vesměs to, co jsem si sama vybrala, kosmetiku a oblečení. Ale překvapil taky - koupil mi pravý šampaňský, a ještě v krásném balení
![]()
Jinak trochu mě vytočila tchyně - já pro ni (stejně jako pro celou rodinu) chystám dárky už od října, čas si na to najdu, vymýšlím atd., a ona mi tři dny před Vánoci dala tisícovku, „ať si něco koupím“ - no jasně, měla jsem spoustu času běhat po obchodech, zvlášť v těch davech
a pod stromeček nám zabalila akorát cedník na těstoviny, kafe a oříšky. Jo a ještě mi dala STAHOVACÍ kalhotky
(asi aby naznačila, jak jsem tlustá) - takový červený bombarďáky!!!
![]()
Jo ještě jsem se chtěla pochlubit - včera jsem chystala věci na koupání a Jára hlídal v kuchyni Silvinku (Ondra si hrál v obýváku), a najednou slyším, jak si malá žvatlá… „tá-ta, tá-ta“…
Děsně se jí to líbilo, opakovala to ještě asi 15×, byli jsme oba dojatí… ![]()
Simčo: Jj, snehu jsme si užili včera na horách
skoro Zakorpatská Rus
K svátku dostal Adámke spíše oblečeníčko (od obou babiček).. a pak dostal: velké nákladní autíčko, trojkolku, multifunkční míček, autičíko od FP a pak ho čeká ten druhý Ježuch… ty jsi musela být taky hodná
Ale ty bombarďáky by me taky pobourily
A co dostal Ondrášek se Sylvinkou ??
![]()
A ostatní detičky
![]()
Jdu zase za návštevou, trošku jsem pred nima utekla
![]()
Ahoooj,
tak za chvili vyrazime opet do Prahy, nejak se mi odtud nechce
navarino, naklizino, hlidani Domciii
![]()
Je tu v podstate nablaceno, ale vcera posnezilo a na vylete byl snih a mraz, Domca v satku dolezl az na rozhlednu, tak alespon tak jsme si snehu uzili ![]()
Darecky..noo, dostaneme v podstate co jsme chteli, jak jsem tu psala, my si s manzelem piseme obalky a davame za okno, ale my si spolu udelame Vanoce sami, zitra vecer
takze vlastne jsme si darky jeste nedali
Ale s nasima a tchanovcema se taky domlouvame, ale vetsinou je tam jeste par darecku navic „pro poteseni“ ![]()
Treba ja letos asi dostanu novou bundu na snowboard, akorat nevim, jak moc ji vyuziju ![]()
Domca dostal trebaaa zahradni cirkus, co jsem moc chtela
, super interaktivni knizku a vkladaci kelimky, no a pak dostane takove kosticky od FP, ty umele balonky jsem proste nesehnala ![]()
Super stromeckove fotky, no to ja taky budu muset neco vlozit
treba zmrzliky z rozhledny ![]()
Sylvinka ma teda fakt hooodne zubu, to je legracni, u nas furt bezzubka…
Jo a dnes mel poprve k obedu kruuutu, takze uz neni vegetarian ![]()
Jinak ted jsem prispela na diskuzi o kojeni a alkoholu, ja si teda holky myslim, ze sklenicka vina (vecer) nebo pivko preci nevadi neee???
A jeste mit kvuli tomu vycitky?? ![]()
Tak se mejte kraaasne, jeste si uzijeme spolecny vikend a pak nam jde zas tatka do prace ![]()
Ahoj holky,
My stále nemáme ozdobený stromeček, ale už se na to snad jde
Jinak asi budeme večeret kolem té páté, aby z toho taky neco Adámek mel, jelikož co jsme tady, tak už koupeme nekdy okolo šesté
zmena vzduchu delá svoje
jen kdyby ráno spal dýl

Jdu popohnat chlapa

Snad se ješte večer ukážu

Jinak, holky, máte mooooc krásná PF-ka