Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
30.12.08 17:20

Zebruš: Zatím můj favorit:
http://www.eshopbaby.cz/…esign-p2446/
Ale přesně jak jsi psala…jsou skoro všechny golfáče stejné 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
30.12.08 17:22

Ahoj maminky!
Po doktorech jsem nepochodila,všude dovolená,zítra bude druhý pokus.
ZEBRUŠ:než na to myslím-píšeš,že Beník nechce prso,brečí a chytá si ouško-tak to raději honem na ORL!Nepřeju ti to,ale takhle měl zánět Mates a já to ani nevěděla.Byla jsem pak vykulená,když mě dr.poslala na ušní. :? :(
Holky-s tím chodítkem,to vím,že to škodí páteři,měla bych být ráda,že už nemusíme cvičit Vojtovku,ale to neznáte Matese,ten mi veru v židličce sedět nebude,jen když jí-VERU-co za křupky to dávaš Domďovi?Možná by to zabralo.On je hrozně netrpělivý,nic ho nebaví,jen sedět u mámy,už jsem z něho občas na prášky. :evil: No a když ho dám na zem lozit,tak hned maže k něčemu aby se mohl postavit-na gumový nožky a to je zase o strach!Tak babo raď!
No nic,nerváček už se dožaduje tak AHOJ!!!Natália alias Pacala!!! :D :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
30.12.08 17:22

Takhle si Adam „stoupá“ k spodnímu šuplíku:
http://img1.rajce.idnes.cz/…IMG_8349.jpg

A takhle k vrchnímu:
http://img1.rajce.idnes.cz/…IMG_8351.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
30.12.08 17:26

TINKO:to je přesně ono,akorát pak malé zaváhání a je v šupliku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
30.12.08 19:40

Ahoj holky,

téda vy jste toho nakecaly,to je děs :lol: Dneska jsem počítač ani nezapla,měla jsem doma honičku :roll: :wink: Vyprala jsem dvě pračky,dělala jsem oběd a tak různě 8)

Móc pěkný fotky všechny :wink:

U nás žádné zuby a stále plazení,k svačině spořádá Vítek celé jablko a celý banán 8O :D ,jak psala Terka,za chvíli jsou na řadě rodiče :lol:

Ad polštář,mám ho v postýlce jen na okrasu.Vítek spí ve sspacím pytli a teď jak mrzne ho přikrývám ještě peřinou :wink:

Pacal o chodítku jsem četla nějakou diskusi,většinou byly holky proti,ale spousta ho taky používala a v pohodě :wink:

Týnko golfky máme Inglesina Zippy nebo jak se to jmenuje a dobrý.Jsou dražší,ale my je kupovali už na Jiřulku a počítám na léto už v nich Vítek bude a sporťák prodáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
30.12.08 20:08

Pacal: To se nám zatím nestalo, pokaždé, když tam lezl, jsem ho jistila…ael nikdy neříkej nikdy… :roll: :roll: To abych mu za chvilku koupila tu ochranou batolecí helmu :lol: :lol: :lol:

Adél: Koukala jsem na ně, pěkný…ale ta cena 8O Ale ono když chceš kvalitu, tak aby sis připlatila :)

Veru: Na to kino myslím a snad to vyjde :! 8) :wink: A kafíčko samosebou :) :) :) Joooo a asi tam potkáme i březňajdy :D

Tak já jdu pokračovat v tom žehlení, ať nemám resty do nového roku :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
30.12.08 20:16

Pacalko: Já jsem dávala (teď co dáváme rohlík a tak už je dlouho neměl :oops: ) kukuřičný či rýžový křupky, u nás jsem je kupovala ve zdravé výživě, aby byly bez soli :wink:
A krásné jméno-stejně se jmenuje neteř :pankac: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
30.12.08 21:12

Ahoj holky,
krááásný fotky!!! :D :D :D Mně teda zatím jen lezou, ale přiznám se, dnes jsem Ondru po:,–(ila (fakt to normálně nedělám! :oops: ) - a vida, vydržel sedět bez opory asi 15 minut 8O Samozřejmě jsem ho jistila, nebyl úplně pevný, ale vypadal děsně spokojeně :D Ale jeho nejvíc baví, když si „stoupá“, taky ne ještě sám, ale když ho držíme - to miluje :D :wink:

Chodítek se taky bojím, a polštářek bych fakt dala až po tom roce, ale já jsem taková přeopatrnělá matka :oops:

Verčo , náhodou pěkný míry! A aspoň na délku je můj Ondra určitě menší - v 7 měsících měl jen 65 cm (ovšem na 8 kg :lol: ). Jinak ohledně chlapů mi mluvíš z duše… No, dneska je Jára docela milý, ale poslední dny to bylo dost napnuté :? Jo a taky mám děti ještě v hlubokém kočárku - vejdou se sice tak tak, ale nefouká tam na ně, nic je nerozptyluje… Po Novém roce ale už asi dáme sporťák, spíš kvůli mě - nějak se na něj už těším… :D

Holky, taky máte takové závisláky :?: U nás je to v poslední době děs - děti si v pohodě hrajou nebo se u někoho chovají, a když opustím místnost, okamžitě spustí jekot… stačí, když mě viděj odcházet :roll:

Jinak Jára dneska vlastnoručně vařil příkrmy, „aby se ušetřilo“ - a při mixování chcípl tchynin ponorný mixér, a to definitivně… takže paráda, máme deset dávek příkrmu - a vyhlídky na kupování nového mixéru… :? :lol:

Vkládám aspoň pár fotek:

plaziči - včera ráno :D

něžný detail :wink:

Máma v obležení… nebo obložení :?:

"Máme přesilu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.12.08 22:17

Baf 8O :D

Simi, krasny fotky! Tolik deti :lol: A s tim hlubokym kocarem - nenudi se tam deti??? Nam Stepan uz dost rval, uz ho to v hlubokym proste nebavilo, pritom tam mista mela jeste dost…

A s tema chlapama, tak ja jsem si musela zvykat, ze je manzel cely den doma. Napred si stezuju, ze chodi pozde domu a pak mam zase problem, ze ho vidim cely den :roll: :oops: Ale ted jsem moc rada, ze ma vic jak 14 dni dovolene a venuje se Stepanovi. Spis to bude sok, az pujde v pondeli do prace :roll: Dneska dve hodiny mrzl s kocarem venku a ja mela klid na psani :wink:

Tynko, pekny golfky :wink:

Pacalo, huraaa, tak uz vime, s kym mame tu cest :lol: 8) A krupky davam asi ty stejny, co Tynka - kukuricny bez soli a tuku ze zdrave vyzivy a pada to do neho jak Nemci do krytu :wink:

Simi, zavislaka mame taky, ale spis jen kdyz jsem jedina v dosahu nebo uz je fakt protivnej. To si doleze a rve mi u noh tak dlouho, dokud ho nevezmu a je desne nastvanej, kdyz mu nekam poodejdu a musi se za mnou vydat nanovo :twisted: :lol:

Jinak jsem si dnes stihla po hoooodne douhe dobe dat preliv na vlasy a jsem do cervena (podle muze do fialova, ale preliv mel byt cervenej) a pak se jeste podarilo osladit polivku - vyvar :roll: Ale manzel si dal i tak, prece se nevylije :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
30.12.08 22:50

Simi: Ty dvojčátkový fotky jsou táááák sladkýýýý :srdce: :D :D A s tím mixérem je to vážně k naštvání :?

Evelín: :lol: :lol: :lol: Jj, to je nám plazivé řvaní za mámou dost známe :lol: :lol: :lol:

Já jsem dodělala přípravy na zítřejší přípravy chlebíčků (saláty, oloupat vajíčka, atd. …), takže se jdu vykoupat a pak padnout za vlast do postýlky :D Zítra ráno brzy vstáváme a tu další noc se taky moc neprospím :lol: :lol: :lol:

Dobrou noc všem :-) :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
31.12.08 14:00

Ahojte

Tak jsme ráno byli u dětské doktorky a Benda je prý v pořádku - dívala se do uší, do krku, poslouchala ho a nic :nevim: . A on se na ně ještě usmíval, tak teď vypadám jako hysterická matka :lol: :roll: . Ale raději pojedem 100× pro nic, než pak jednou něco zanedbáme. Tak snad to jsou zuby, včera měl i 37,5, tak dostal kus čípku a ani se moc nebudil.

A jen tak pro zajímavost - kolik máte stupňů v místnosti, kde spíte? Teda děti, pokud je máte jinde? My máme tak 19-22 a myslela jsem, že je to docela zima a teď mi doktorka řekla, že se má spát tak v 16-18 8O , to bych asi zmrzla, máte někdo tak málo? 8O

Týnko , včera jsem se dívala na ty golfáče a přemýšlela jsem, jestli třeba nekoupíme jen levný, stejně máme sporťák. Našla jsem tyto a za tu cenu mi přijdou dobrý http://www.medabeda.cz/…e-49562.html
Fotky super, Adámek je moc šikovnej. Beník takto „napadl“ šuplík s ponožkama a vyndával je ven :lol:

Verčo , na ty tekutý ořechy se podívám, to zní dobře. A mě teda Lovela pěkně smrdí, ořechy zkusím :D

Zuločku , já bych raději, aby Beník nikam nespěchal, staví se a ještě ani nesedí. Však Matuško začne, až se na to bude cítit, všechno má svůj čas. Jednou ještě budem rádi, když si kluci na chvilku sednou a budou v klidu :roll: :lol:
Jé, a indián - to je šikulka :potlesk:

Pacal , díky za radu s ouškama, raději jsme jeli k doktorce, nechci riskovat. Tak snad doktorka nic nepřehlídla a bude v pohodě. Mate mě, že brečí takto jen v noci, přes den je v pohodě a usměvavej, tak nevím :?

Adel , kočárek krásnej, ale cena je fakt drsná 8O

Simi , krásný fotky. Stejně to musí být super mít dvě děti najednou - teda až na ty starosti. Jinak to musí být super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
31.12.08 16:29

Ahoj holky,
Zebři , to jsi přesně vystihla - super až na ty starosti :lol: Jinak je jen dobře, že jsi s ním radši šla k dr., přesně jak říkáš, lepší stokrát „zbytečně“, než jednou něco zanedbat!

Holky, do nového roku vám všem přeju plnou náruč štěstí - asi takovouhle:

Krásně si užijte večer a těším se, že se i v roce 2009 budeme „vídat“ i vídat. Je super, že tu jste! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
31.12.08 16:33

Kde jste??? 8O To uz vsechny slavite? :twisted: :lol:

Ja mam zrovna chvili volno, Tatinek vozi, chlebicky jsou udelane a mne se nechce psat prace :oops: :wink:

Zebrus, jesteze je Benik ok :wink: A teplotu v loznici mame asi taky kolem tech 20 stupnu, i tak mam pocit, jestli nebude Stepanovi zima :roll:

Holky, preju Vam prijemne proziteho Silvestra a vse nejlepsi do noveho roku!!! :-) :-) :-)

Ten letosni rok byl pro me prevratny a jedinecny :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
31.12.08 16:59

Ahoj holky,

konečně usedám s Adamem na klíně :D :wink: :wink: Dneska to bylo tak trošku hektické, dopoledne do toho Liberce a nakonec sama s Adámkem, bo se nakonec Radkovi nechtělo :roll: :roll: Na dopraváku jsem nepořídila a pak nákup v Globusu, zase lidu, jak kdyby tam dávali něco zadarmo :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Evelín: U nás taťka taky vozil a já jsem udělala v klídku chlebíčky 8) , ale víc jsem nestihla, jelikož jsem jich dělala jak pro celou armádu :-D :-D , ještě že jsem si připravila pomazánky včera :D

Simčo: S plnou náručí štěstí jsi to vystihla :srdce: :potlesk:

Zebruš: Ty jsou taky pěkný 8) Akorát já scháním barvu černou…už teďka občas lituju, že jsem si to XAčko neobjednala v černý, jelikož na tom oranžovým jde všechno vidět :-) :-)
To je dobře, že Beníkovi nic není a žádná hysterická mamka, jela by každá z nás 8) :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
31.12.08 16:59

Ahojda!
Měli jsme mít návštěvu,ale sešlo z toho-tak budou všechny chlebíčky pro nás-HAM!Zmohla jsem se na studenej dort z piškot a tvaroh.krému,moooc se na nej teším!
ZEBRO:super,že to nic není!!!Já jen,že Máťa přesně takhle večer zlobil a já nevěděla proč-zuby pořád nikde-a pak z toho byl zánět. 8O My dnes byli na kontrole a máme to už OK,doufám,že tam dlouho nepujdem-Mates už má z doktorů strach,chudáček.A to bílý v puse je ta moučnivka,takže budeme mazat pusu na modro.Taky jsem se chtěla na to teplo v bytě ptát-i kůli tomu našemu vlhnutí zdí a oken-my jsme zvyklí na 20-21°C přes den,do rána-jak netopíme v noci- těch 18.Ale jak teď tolik mrzne,máme míň,do rána i 15°C. :oops: My jsme dost otužilá rodinka. :D
SIMI:hezký fotky!Na metříku jsou tak křehoučcí a ono už jsou to takový cvalíci!Taky můj má to období mamánkovství,to je veru ukřivděného breku,když si ho nevemu a nebo jdu někam bez něho!Ale někde jsem to četla,že je to normální kolem 8-9 měsíce-strach ze stráty maminky.
Zase slyším sezhora toho mýho Matlafouska,ach jo.A Radeček dnes „dokouřil“,takže bude mrzutý i on. :evil:
Inu maminky,užijte si večer a na shledanou v roce 2009!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí