Poradna duly
Jana Čurdová
Zebruš: Zatím můj favorit:
http://www.eshopbaby.cz/…esign-p2446/
Ale přesně jak jsi psala…jsou skoro všechny golfáče stejné ![]()
Ahoj maminky!
Po doktorech jsem nepochodila,všude dovolená,zítra bude druhý pokus.
ZEBRUŠ:než na to myslím-píšeš,že Beník nechce prso,brečí a chytá si ouško-tak to raději honem na ORL!Nepřeju ti to,ale takhle měl zánět Mates a já to ani nevěděla.Byla jsem pak vykulená,když mě dr.poslala na ušní.
![]()
Holky-s tím chodítkem,to vím,že to škodí páteři,měla bych být ráda,že už nemusíme cvičit Vojtovku,ale to neznáte Matese,ten mi veru v židličce sedět nebude,jen když jí-VERU-co za křupky to dávaš Domďovi?Možná by to zabralo.On je hrozně netrpělivý,nic ho nebaví,jen sedět u mámy,už jsem z něho občas na prášky.
No a když ho dám na zem lozit,tak hned maže k něčemu aby se mohl postavit-na gumový nožky a to je zase o strach!Tak babo raď!
No nic,nerváček už se dožaduje tak AHOJ!!!Natália alias Pacala!!!
![]()
Takhle si Adam „stoupá“ k spodnímu šuplíku:
http://img1.rajce.idnes.cz/…IMG_8349.jpg
A takhle k vrchnímu:
http://img1.rajce.idnes.cz/…IMG_8351.jpg
TINKO:to je přesně ono,akorát pak malé zaváhání a je v šupliku!
Ahoj holky,
téda vy jste toho nakecaly,to je děs
Dneska jsem počítač ani nezapla,měla jsem doma honičku
Vyprala jsem dvě pračky,dělala jsem oběd a tak různě ![]()
Móc pěkný fotky všechny ![]()
U nás žádné zuby a stále plazení,k svačině spořádá Vítek celé jablko a celý banán
,jak psala Terka,za chvíli jsou na řadě rodiče ![]()
Ad polštář,mám ho v postýlce jen na okrasu.Vítek spí ve sspacím pytli a teď jak mrzne ho přikrývám ještě peřinou ![]()
Pacal o chodítku jsem četla nějakou diskusi,většinou byly holky proti,ale spousta ho taky používala a v pohodě ![]()
Týnko golfky máme Inglesina Zippy nebo jak se to jmenuje a dobrý.Jsou dražší,ale my je kupovali už na Jiřulku a počítám na léto už v nich Vítek bude a sporťák prodáme ![]()
Pacal: To se nám zatím nestalo, pokaždé, když tam lezl, jsem ho jistila…ael nikdy neříkej nikdy…
To abych mu za chvilku koupila tu ochranou batolecí helmu
![]()
Adél: Koukala jsem na ně, pěkný…ale ta cena
Ale ono když chceš kvalitu, tak aby sis připlatila ![]()
Veru: Na to kino myslím a snad to vyjde
A kafíčko samosebou
Joooo a asi tam potkáme i březňajdy ![]()
Tak já jdu pokračovat v tom žehlení, ať nemám resty do nového roku
![]()
Pacalko: Já jsem dávala (teď co dáváme rohlík a tak už je dlouho neměl
) kukuřičný či rýžový křupky, u nás jsem je kupovala ve zdravé výživě, aby byly bez soli ![]()
A krásné jméno-stejně se jmenuje neteř
![]()
Ahoj holky,
krááásný fotky!!!
Mně teda zatím jen lezou, ale přiznám se, dnes jsem Ondru po:,–(ila (fakt to normálně nedělám!
) - a vida, vydržel sedět bez opory asi 15 minut
Samozřejmě jsem ho jistila, nebyl úplně pevný, ale vypadal děsně spokojeně
Ale jeho nejvíc baví, když si „stoupá“, taky ne ještě sám, ale když ho držíme - to miluje
![]()
Chodítek se taky bojím, a polštářek bych fakt dala až po tom roce, ale já jsem taková přeopatrnělá matka ![]()
Verčo , náhodou pěkný míry! A aspoň na délku je můj Ondra určitě menší - v 7 měsících měl jen 65 cm (ovšem na 8 kg
). Jinak ohledně chlapů mi mluvíš z duše… No, dneska je Jára docela milý, ale poslední dny to bylo dost napnuté
Jo a taky mám děti ještě v hlubokém kočárku - vejdou se sice tak tak, ale nefouká tam na ně, nic je nerozptyluje… Po Novém roce ale už asi dáme sporťák, spíš kvůli mě - nějak se na něj už těším… ![]()
Holky, taky máte takové závisláky
U nás je to v poslední době děs - děti si v pohodě hrajou nebo se u někoho chovají, a když opustím místnost, okamžitě spustí jekot… stačí, když mě viděj odcházet ![]()
Jinak Jára dneska vlastnoručně vařil příkrmy, „aby se ušetřilo“ - a při mixování chcípl tchynin ponorný mixér, a to definitivně… takže paráda, máme deset dávek příkrmu - a vyhlídky na kupování nového mixéru…
![]()
Vkládám aspoň pár fotek:
plaziči - včera ráno ![]()
něžný detail ![]()
Máma v obležení… nebo obložení ![]()
"Máme přesilu!!!!
Baf
![]()
Simi, krasny fotky! Tolik deti
A s tim hlubokym kocarem - nenudi se tam deti??? Nam Stepan uz dost rval, uz ho to v hlubokym proste nebavilo, pritom tam mista mela jeste dost…
A s tema chlapama, tak ja jsem si musela zvykat, ze je manzel cely den doma. Napred si stezuju, ze chodi pozde domu a pak mam zase problem, ze ho vidim cely den
Ale ted jsem moc rada, ze ma vic jak 14 dni dovolene a venuje se Stepanovi. Spis to bude sok, az pujde v pondeli do prace
Dneska dve hodiny mrzl s kocarem venku a ja mela klid na psani ![]()
Tynko, pekny golfky ![]()
Pacalo, huraaa, tak uz vime, s kym mame tu cest
A krupky davam asi ty stejny, co Tynka - kukuricny bez soli a tuku ze zdrave vyzivy a pada to do neho jak Nemci do krytu ![]()
Simi, zavislaka mame taky, ale spis jen kdyz jsem jedina v dosahu nebo uz je fakt protivnej. To si doleze a rve mi u noh tak dlouho, dokud ho nevezmu a je desne nastvanej, kdyz mu nekam poodejdu a musi se za mnou vydat nanovo
![]()
Jinak jsem si dnes stihla po hoooodne douhe dobe dat preliv na vlasy a jsem do cervena (podle muze do fialova, ale preliv mel byt cervenej) a pak se jeste podarilo osladit polivku - vyvar
Ale manzel si dal i tak, prece se nevylije
![]()
Simi: Ty dvojčátkový fotky jsou táááák sladkýýýý
A s tím mixérem je to vážně k naštvání ![]()
Evelín:
Jj, to je nám plazivé řvaní za mámou dost známe
![]()
Já jsem dodělala přípravy na zítřejší přípravy chlebíčků (saláty, oloupat vajíčka, atd. …), takže se jdu vykoupat a pak padnout za vlast do postýlky
Zítra ráno brzy vstáváme a tu další noc se taky moc neprospím
![]()
Dobrou noc všem
![]()
Ahojte
Tak jsme ráno byli u dětské doktorky a Benda je prý v pořádku - dívala se do uší, do krku, poslouchala ho a nic
. A on se na ně ještě usmíval, tak teď vypadám jako hysterická matka
. Ale raději pojedem 100× pro nic, než pak jednou něco zanedbáme. Tak snad to jsou zuby, včera měl i 37,5, tak dostal kus čípku a ani se moc nebudil.
A jen tak pro zajímavost - kolik máte stupňů v místnosti, kde spíte? Teda děti, pokud je máte jinde? My máme tak 19-22 a myslela jsem, že je to docela zima a teď mi doktorka řekla, že se má spát tak v 16-18
, to bych asi zmrzla, máte někdo tak málo? ![]()
Týnko , včera jsem se dívala na ty golfáče a přemýšlela jsem, jestli třeba nekoupíme jen levný, stejně máme sporťák. Našla jsem tyto a za tu cenu mi přijdou dobrý http://www.medabeda.cz/…e-49562.html
Fotky super, Adámek je moc šikovnej. Beník takto „napadl“ šuplík s ponožkama a vyndával je ven ![]()
Verčo , na ty tekutý ořechy se podívám, to zní dobře. A mě teda Lovela pěkně smrdí, ořechy zkusím ![]()
Zuločku , já bych raději, aby Beník nikam nespěchal, staví se a ještě ani nesedí. Však Matuško začne, až se na to bude cítit, všechno má svůj čas. Jednou ještě budem rádi, když si kluci na chvilku sednou a budou v klidu
![]()
Jé, a indián - to je šikulka ![]()
Pacal , díky za radu s ouškama, raději jsme jeli k doktorce, nechci riskovat. Tak snad doktorka nic nepřehlídla a bude v pohodě. Mate mě, že brečí takto jen v noci, přes den je v pohodě a usměvavej, tak nevím ![]()
Adel , kočárek krásnej, ale cena je fakt drsná ![]()
Simi , krásný fotky. Stejně to musí být super mít dvě děti najednou - teda až na ty starosti. Jinak to musí být super ![]()
Ahoj holky,
Zebři , to jsi přesně vystihla - super až na ty starosti
Jinak je jen dobře, že jsi s ním radši šla k dr., přesně jak říkáš, lepší stokrát „zbytečně“, než jednou něco zanedbat!
Holky, do nového roku vám všem přeju plnou náruč štěstí - asi takovouhle:
Krásně si užijte večer a těším se, že se i v roce 2009 budeme „vídat“ i vídat. Je super, že tu jste! ![]()
Kde jste???
To uz vsechny slavite?
![]()
Ja mam zrovna chvili volno, Tatinek vozi, chlebicky jsou udelane a mne se nechce psat prace
![]()
Zebrus, jesteze je Benik ok
A teplotu v loznici mame asi taky kolem tech 20 stupnu, i tak mam pocit, jestli nebude Stepanovi zima ![]()
Holky, preju Vam prijemne proziteho Silvestra a vse nejlepsi do noveho roku!!!
![]()
Ten letosni rok byl pro me prevratny a jedinecny
![]()
Ahoj holky,
konečně usedám s Adamem na klíně
Dneska to bylo tak trošku hektické, dopoledne do toho Liberce a nakonec sama s Adámkem, bo se nakonec Radkovi nechtělo
Na dopraváku jsem nepořídila a pak nákup v Globusu, zase lidu, jak kdyby tam dávali něco zadarmo
![]()
Evelín: U nás taťka taky vozil a já jsem udělala v klídku chlebíčky
, ale víc jsem nestihla, jelikož jsem jich dělala jak pro celou armádu
, ještě že jsem si připravila pomazánky včera ![]()
Simčo: S plnou náručí štěstí jsi to vystihla
![]()
Zebruš: Ty jsou taky pěkný
Akorát já scháním barvu černou…už teďka občas lituju, že jsem si to XAčko neobjednala v černý, jelikož na tom oranžovým jde všechno vidět
![]()
To je dobře, že Beníkovi nic není a žádná hysterická mamka, jela by každá z nás
![]()
Ahojda!
Měli jsme mít návštěvu,ale sešlo z toho-tak budou všechny chlebíčky pro nás-HAM!Zmohla jsem se na studenej dort z piškot a tvaroh.krému,moooc se na nej teším!
ZEBRO:super,že to nic není!!!Já jen,že Máťa přesně takhle večer zlobil a já nevěděla proč-zuby pořád nikde-a pak z toho byl zánět.
My dnes byli na kontrole a máme to už OK,doufám,že tam dlouho nepujdem-Mates už má z doktorů strach,chudáček.A to bílý v puse je ta moučnivka,takže budeme mazat pusu na modro.Taky jsem se chtěla na to teplo v bytě ptát-i kůli tomu našemu vlhnutí zdí a oken-my jsme zvyklí na 20-21°C přes den,do rána-jak netopíme v noci- těch 18.Ale jak teď tolik mrzne,máme míň,do rána i 15°C.
My jsme dost otužilá rodinka. ![]()
SIMI:hezký fotky!Na metříku jsou tak křehoučcí a ono už jsou to takový cvalíci!Taky můj má to období mamánkovství,to je veru ukřivděného breku,když si ho nevemu a nebo jdu někam bez něho!Ale někde jsem to četla,že je to normální kolem 8-9 měsíce-strach ze stráty maminky.
Zase slyším sezhora toho mýho Matlafouska,ach jo.A Radeček dnes „dokouřil“,takže bude mrzutý i on. ![]()
Inu maminky,užijte si večer a na shledanou v roce 2009!!!