Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
2.1.09 21:46

A tou autosedackou: tak my pujdeme asi taky do Romera. Patri k nebejzpecnejsi sedackam vubec, nasim jsme ji uz koupili, byla dokonce se slevou a libi se mi. Do izofixu asi nakonec nepujdem, to pridelavani neni az tak jednoduchy, ale koupime asi Romer King plus … toz tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.1.09 22:21

Ahoj, tak Beník zatím spinká, snad už to spaní bude lepší :?

Wenee , ráda bych se přidala, ale já bych to nevydržela ani den :oops: :oops: :oops:

Evelín , pěkný fotky a barva ti sluší :)

Holky, já jsem se ještě dívala na autosedačku Britax Evolva, ta je od 9 měsíců až do 36 kg 8O , to je dobrý. Ale chtěla bych ji vidět na živo, přijde mi nepohodlná :? . Ale jinak Britax máme a je super a mám pocit, že májí s Romerem něco společnýho - některý sedačky se jmenují Britax Romer myslím. No, to je zase vybírání 8O 8O 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.1.09 22:22

Kde jste kdo, vikend po Novem roce, vsichni jeste pryc :wink:

Evelin , me se to libi, je to pekny, ja si davala na stredni skole vzdy jen dve barvy → bordo nebo mahagon, tohle mi trochu pripomina to bordo 8) Ale muj manzel - konzerva ma rad pouze hnede vlasy, takze tu ted stridam cokolada - kapucino :lol: ale jednou ho prevezu, zkratim, obarvim a uvidi :wink:
Jojo, my jdeme taky asi do te King plus 8)

Teda ted tu koukame na Krause - Uvolnete se prosim a je to fakt zabavny, probiraji s tim sinologem cinstinu, ta rec je fakt ulitla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.1.09 22:26

Jo, už vím, co mají společného ty firmy, ta sedačka, co se mi líbí je Romer Britax Evolva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.1.09 22:33

Tak diky za pochvalu 8) Ja jsem si taky davala mahagon, ale moc mi nechytal, tak jsme zkusila tmave cervenou a vypada to takto :D
Manzel je tady v tom docela v poho, sam mel modrou hlavu, tak nemuze moc kecat :twisted: :lol:

Zebrus, takze taky Romer :lol:

A koukame taky na Uvolnete se a je to prca :D A ted se tesim na Sex ve meste :wink:

Zitra vyrazime do Freeportu, potrebuju zimni bundu a manzel boty, tak doufam, ze neco sezene a hlavne levneji nez v Brne. Stepan bude u nasich, tak snad to zvaldne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.1.09 22:49

Taky cucim na Sex, i kdyz uz jsem tyhle serie videla, ale zase se tu smeju „ty zatracena devko, ty zatracena ku*vo“ :lol: :lol:

Koukam, samej Romer…

Jo a Evelin , Freeport zaaaaavidim 8O 8O , my to mame dalekoooo, zitra razime maximalne do Sterbohol, tam je nejen Interspar kvuli jidlu a Obi, ale taky par obchodu a outlet centrum, tak snad neco pokoupime… ale Freeport je teda lepci… :P
Stejne, ty oblecky v CR jsou taaak drahy, fakt si z nas ty obchodnici delaji srandu :wink: 8) vsude v cizine hadriky za babku a tady???? :roll:
Ja myslim, ze to Stepanek zvladne, jestli si od Vasich da prikrm a pak treba kasi, tak hlad snad mit nebude.. Pije z lahvicky? Jestli jo, tak je to podle me uplne v pohode… :wink: jestli nema mamankovske obdobi :wink: U nas se to zatim nerozvinulo, porad je radsi ve spolecnosti lidi nez sam s mamou, se kterou se obcas nudi :P Doufam, ze to tak vydrzi.......

Zebrus , tak at mate dnes tu noc lepsi, podle me to taky budou zuby, je divny, ze by se to zacalo dit jen tak, z niceho nic… :roll:

Joo, jeste mam jeden dotaz, jsem si vzpomnela… Domca nikdy po mlicku nezvracel, ale ted, jak ji prikrmy a kasi, tak potom zacne blbnout, ze jo, na brise, prevraci se, hejbe se, plazi se po brise, proste si to bricho macka, takze po kazdem jidle minimalne jednou blinka → na podlahu nebo na tricko a tak, nejhorsi je, kdyz ji neco oranzovyho, tak to rozmatla plineckou a trickem, kdyz si toho hned nevsimnu, mate to taky?? :wink: Doufam, ze ho to brzo prejde :lol: 8)

No nic, jdu zase sledovat Sex :wink: A dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.1.09 22:53

Jo a Wenee , ja se k tobe s hubnutim asi nepripojim :wink: :oops: ne ze bych tu chtela nejak provokovat :wink: ale ja se svou desivou dietou hubnout nepotrebuju, naopak… 8) potrebovala bych trochu nabrat, ale hlavne nekde ziskat svaly :lol: nebo mi upadne pater brzo :lol:
Budu muset zacit cvicit nebo co 8)
Ale je to dobre predsevzeti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
2.1.09 23:04

Ahoj holky,
my jsme si Silvestra užili parádně, mejdan ve stylu 80. let, vytáhli jsme staré oblečení, takže Jára byl za přestárlého rockera a já za „spartakiádní lolitu“ :lol: no legrace. Děti spaly poprvé obě celou noc 8O :D nikdo se nebudil na kojení, to jsem ještě nezažila!!! 8O :D Ale na dnešek už to bylo zas při starém :wink: Ale i tak vcelku OK.

Evelín, moooc ti to sluší!!! :D

Wenee , my s Týnkou už chodíme do nově založené diskuse Hubneme (nejen) s dvojčátky - připoj se, nejsou tam zdaleka jen dvojčátkový maminy. Máme už tabulku a popsaných zatím 6 stran, takže se snadno chytneš :wink: :D Je to v sekci Cvičíme, krásníme a třeba i hubneme.

Veru , paráda, že malej tak krásně leze! Mně Ondra taky couvá, je to legrace. A Silvinka pro změnu válí sudy - a je tak rychlá, že ji normálně nestíhám vyfotit v jedné z fází, vždycky se mi odkulí :lol: Ale pózuje mi jak modelka, natáčí se, valí oči… :lol: Jinak blinkají mi maloučko, vlastně už skoro nikdy, a to byl Ondra pěknej poblijón… :lol: Dokud jsem plně kojila, zvládal blinkat po každém kojení a klidně i 2 hodiny po jídle 8O Asi měl trochu reflux. A to po půlroce odeznívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
3.1.09 00:10

Ahoj Ryntyntynka-Ty máš X-lander?
Rozmýšlam,že ho kúpim,tak mi poraď,či áno.Si s ním spokojná?
Ja chcem,trojkolku.Je k nemu aj nánožnik a pláštenka?Nie je moc veľký a ťažký?Ľahko sa ovláda? Ďakujem,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
3.1.09 00:11

Simi-ďakujem za radu pridať sa do novej diskusie.Už som sa pridala,tak a teraz už len veľa a veľa a ešte viac pevnej vôle vydržať.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
3.1.09 07:55

Ahoj, tak noc lepší :D , večer Beník dostal kousek čípku Panadolu, tak možná proto, ale jsem vyspaná a on taky, jen manža ještě vyspává :lol:

Evelín , do Freeportu už se chystáme asi rok a ještě jsme tam nebyli a to to máme kousek od nás :oops: :roll: Pak dej vědět, co tam mají :wink:

Verčo , Beník blinká pořád a ze všeho :roll: , všechno mám flekatý. A blinká i po mlíku, i když ho chvilku po jídle držím, aby hned nelezl, tak pak stejně blinká :?

Jdu nabalit Bendu do manduci a dělat snídani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
3.1.09 09:27

Tak teď už spí zase oba - manža ještě pořád a Benďa už zase :lol: :lol: :lol: a máma má volnoooooo 8) :lol:

Tady je pár fotek, dostali jsme od ségry sedátko do vany, její Kubík už v tom nechce být, prý už leze i ve vaně :lol: . Ale Bendu to baví, sice jak ještě nesedí, tak mi v tom ujíždí, ale jinak je to super. Jednou za čas to snad ekzému neublíží :roll:

A tady Benda dnes ráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
3.1.09 11:02

Ahoj holky,
Zebři, krááásný fotky! :D

U nás za poslední týden spala Silvinka už tři noci bez buzení na kojení :! tak jsem zvědavá, jestli jí to vydrží. Bylo by to fajn :wink:

Holky, já vím, že není dobré děti posazovat, dokud samy nesedí, ale… v posledních dnech jsem Ondru párkrát po:,–(ila a jeho to děsně baví :oops: Jako nepodkládám ho - udrží se v sedě sám. I čtvrt hodiny! 8O Jen jsem samozřejmě poblíž a jistím ho. Dělám to hlavně navečer, když už je děsně protivnej :roll: a ničím se mu nezavděčíme - sezení zabírá. Jak říkám, udrží se dobře (Silvinka ani náhodou, tak ji ani nezkouším posazovat), nicméně sám se do sedu ještě nedostane… tak nevím…

Sedí asi takhle: :D

A aby to Silvince nebylo líto, přidávám i její aktuální fotku: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.1.09 11:37

Ahojda :wink:

U nás noc úplně na pytel :evil: Byli jsme u kámošů (stejných jako na Silvestra) slavit Radkovi narozeniny, domů jsme se vrátili ve dvanáct (cestou jsem řídila já, sníh na silnicích, decentně namrzlé :roll: :roll: :x ), Adam se samozřejmě vzbudil a tak jsem ho uspávala nevím do kolika, pak budíček ve tři- před čtvrtou mlíčko a od té doby nemohl zabrat :-( Někdy po páté jsem mu odsála z nosíku hleny (jo, jo, vypadá to u nás na rýmu :arrow: já nachlazená a do toho ještě Adámek :( :( ), pak mi zabral do půl sedmé a konečná … od té doby mi spí už podruhé, aspoň že tak …

Veru: My teda taky pořád blinkáme a už toho mám plný zuby + teda ještě to slintání jak bernardýn :roll: :roll: Taky jsme měli slabší reflux resp. asi pořád máme :?: (dovyvynutí záklopky mezí jícnem a prvním oddílem žaludku, po šestém měsíci by to mělo být v cajku, ale taky to může trvat do roka..) Takže taky máme pořád barevný trička-bodýčka a plínky :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Evelín: Freeport taktéž závidím :oops: :oops: chtěla bych si tam pokoupit levnější hadry, ale my by jsme ten rozdíl daly za naftu :lol: :lol: :lol: Jednu dobu jsme si kupovali značkový hadry na Ukrajině (od bydliště Radkových rodičů to není tak daleko…), akorát už máme oba dva propadlé cestovní pasy 8) :lol:

Dítko se mi vzbudilo…zatím pápáááááááááá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
3.1.09 12:34

Týnko , chudinko, taková noc… nezávidím, ale důvěrně to znám :roll: :evil:

Holky, chtěla jsem se zeptat, dáváte už všechny
a) jogurt,
b) křupky, rohlík apod. do ruky :?:

Já nic z toho zatím nedávám, myslíte, že je to už nutné? Mně děti baští příkrmy krásně, ale zatím jsme všichni spokojení s tím, jak to máme teď. Ráno a dopoledne jim stačí kojení, pak mají oběd, snědí celých 250 g, pak odpoledne kojím + mají ovoce, a večer kaši, také snědí plnou dávku.

Ohledně křupek a rohlíků - přiznám se, že mi jednak trochu jde proti srsti, aby tak malé dítě jedlo pečivo (i proto, že je hodně slané, i samotné těsto), nejradši bych počkala až po roce, jednak i tak mám co dělat, abych děti uhlídala, a ještě hlídat, aby jim nezaskočil drobek… :roll: :oops: Ale zase je to prý dobré pro motoriku, tak nevím :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí