Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
5.1.09 21:25

ZELVI, az sa hanbim, ja sa vobec teraz nejak extra neupraujem, hodim na seba teple oblecko a letim von.. ach jaaaaj
Jeeej a super, ze mate lacnu dobru hracku.. Matusko sa tak dlho hral s obalom od salonky :)

SIMI, ta mrkva na hranolky, super napad, len pozor.. aby si Zubejda moc neodkusla, Matusko tak odkusol a musela som ho vytriasat

RYNTYNTYNKO, ja som sa tiez snazila ucit MAtuska tie veci tak, ze mu chytim rucicky.. ale tiez to tak neungovalo.. naucil ho to moj ocino, len mu to ukazal a on opakoval.. aj dat papa ho tak naucil a ostatne veci.. kastne odomna sa naucil len aky si velkyyy a to len tiez ukazovanim.. skus nech ho to nauci manzel alebo dakto iny,,…
Adamkovi vseeeeetko naj

ZEBRUSKO, s tym bruskom a bolesatmi na ms si ma ukludnila… nuz ma nic neboli a ms nikde.. tak dufam, ze tak skoro nepride.. taaak mi je bez nej dobree :)

PACALKO, teeda mas doma sidlo, super fotky

JANUSKO, nech ste rychlo fit

EVELINKO, no hrozne, zas bez ocinka, my uz len jeden spolu a koniec dovolenky

TERKO, teda s ucenim, klobuk dole… A MAtusko este nestojiii
A peeerfektne fotkyyyy

LUCY, jej, na plese, uuuzasneeeeee

AUTOSEDACKA, tiez sme uvazovali nad Romerkou, ale nasli sme este tuto.. tak teraz nevieme…
 http://kociky.dema.sk/…edacky/beway

jaaaaj, bubak je hore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.1.09 21:48

Ahoj :lol:

Tak konečně i tady je sníh, je krásně bílo :D , ráno jsme šli v manduce do obchodu a Beník nechápal, co mu to padá na obliček a suprově se ksichtil :lol:

Pacal , Terko - super fotky :D

Lucy , škoda s dortem, to znám :( . Včera jsem dělala piškot a i když v receptu varovali, že může spadnout, tak vůbec nevím kde jsem udělala chybu, ale prostě se mě po vyndání z trouby scvrknul, musím to zkusit znovu :roll:

Verčo , to byla myslím Týnka s tím Romerem, mě se líbila Britax 9-36kg, ale došlo mi, že kdybysme měli druhý někdy brzo, tak budeme muset stejně koupit další - Beník by v ní ještě byl a další mimčo už by z vajíčka asi vyrostlo. Takže taky vybírám nějakou 9-18. Já se zase dívám na to, aby vypadala pohodlně, některý mi přijdou jak prkno. A barvu chci spíš nenápadnou, aby to v autě nelákalo zloděje a asi stejně koupím nějaký potah :?

Adel , a ty jsi na facebooku? Nenašla jsem tě tam podle jména ani emailu, pošlu SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
5.1.09 23:03

Ahoj Želvička,čo Ti je smiešne na slovíčkach „macko Pu“ ?

Inak závidim Vám tie noci,mne Sofinka už zase spáva tak,že je 8 krát za noc hore a po 5 už pre istotu nespí vôbec.Strašnéééééé.

U nás je krásne všetko biele,už sa teším na zajtrajšiu prechádzku.

Dobrú nocku,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
5.1.09 23:45

Ahoj mamulky,
tak u nás teda bylo dnes děsné ráno - Adámek mi zničehonic při sváče vyblinkal celou přesnídávku, bylo to fakt děsné, chudák, nemohl ani dýchat. Zbytek dne v pohodě, tak snad to bylo jenom z té jeho rýmy.....ve středu jdeme na KO k dr., tak uvidíme.
Jinak u nás dobrá zpráva dne - Adam si dnes poprvé sám sedl - hned dvakrát, zatím sice jen tak nejistě, ale aspoň nějaký pokrok… :wink: :wink: Navíc začal na kolínkách couvat - sedne si jako žába a odráží se rukama a klouže po podlaze dozadu - je to legrační. :wink:
Veru - u tchánovců to bylo celkem fajn, tchýně je bezva, akorát děsně rozmazluje Adama, a to už teď, je to opravdu až trochu extrémní :roll: takže s tím budeme muset něco udělat. :? Trochu horší je to s tchánem, nějak mi poslední dobou moc nesedí, ale to se nedá nic dělat. Navíc ve stejném městě bydlí i moji rodiče, takže taky trávíme dost času na návštěvách u nich. Jenom většinou býváme naknedlení u tchánovců, protože mají domek a máme tam víc soukromí než v bytečku u našich… :wink:
Jinak holky - parádní fotečky a je fajn, že jste si tak užily Vánoce a Silvestra. U nás největším vánočním hitem pro Adama byla plastová ryba do vany za dvacku :roll: - zato ostatních dárků si pomalu ani nevšiml..... :roll:
To je zase hodin, chci ještě stáhnout vánoční fotky na rajče, to zase půjdu spát kdoví kdy..... :roll: :roll:
Tak dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
6.1.09 09:41

Januš , neboj, to bude určitě tou rýmou - když byl v prosinci Ondra nastydlý, tak dvakrát opravdu hodně blinkal, jednou vyblil celý oběd :roll: chudáka jsem ho musela komplet převlíkat 8O ale neplakal, nic, jen se mu asi z té rýmu udělalo šoufl :?

Veru , paráda, tak se tam snad uvidíme, a příští týden bychom už mohly jít do stejného kurzu :D Jinak my taky chodíme do Holmesu, ale na Čerňák, Jára má předplacenou kartu. On tomu přezdívá „houmles place“, to se mi líbí :lol: :lol: :lol: Ale později bych chtěla vyzkoušet fitko na Floře (Hit Fitness) a ještě je jedno u Míráku a tam mají hodiny už od 14 a 15 hodin, což je super :! Pro mě totiž bude, až půjde Jára do práci, snazší zajistit si hlídání přes den než někoho na ukládání dětí - u toho je přece jen lepší, když jsem já :wink:

Tak dnes jsem v noci 1× kojila, oba lehce po půlnoci, a pak se spalo až do sedmi nonstop, ani žádné podávání dudlíku :D paráda! Sice po té sedmé Ondra už vstal (malá ležela do devíti), ale i tak fajn :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
6.1.09 10:02

Ahojky, tak Vás zase po dlouhé době zdravím a přeji brzké uzdravení všem prckům.
Taky u vás tak mrzne? Brrr, tady je ještě teď -12 a ráno když jsem vedla Máru do školky, tak bylo -16,5 st. Brrrr
Tak vás třeba aspoň dneska trošku dočtu a než se po novém roce zase navalí práce, tak třeba zas napíšu. Zatím pa, letím za tou naší kňourou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.1.09 10:58

Ahoj holky,

zdravím Ernatku :-)

Simi s tím vaším spaním mě neštvi :x :D.Já kojila Vítka 2×,pak v půl páté,což je většinou už konečná,ale milostpán si ještě chrupnul,ovšem jen do čtvrt na šest :roll: Tak jsem jak vyvoraná myš :wink:

Janus tak u vás pokroky v sezení :wink: Vítek celkem slušně péruje na kolínkách,tak čekáme,kdy to rozjede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
6.1.09 11:46

Ahoj holky, po dloooouhéééé době zase jááá. Konečně jsem se dostala k PC, ale bhůůů buli buli buli vás teda fakt dočíst nestihnu :cry: :-(

Vánoce jste měli určitě suprový, tolik dárečků, to je teda věc, u nás měl nejvíc dárků Radimek a to hlavně se spidermanem. Taky dinosaurus a robot, ale hlavně svítící meče, to byl na větvi i Péťa. Péťa dostal nějaké ty zvukové klíčky a hrací jahodu a super prasátko, kterému píská čumáček. A pak ještě byli dárky u babiček a dědečků a tetičky atd…

Mordovala jsem s e s vánoční výzdobou tady a pak jsme tu moc nepobyli, 25 jsme šli k našim na oběd a 26 jsme šli ke tchýni na oběd a pak rovnou k tchánovi do Trutnova. Byl to takoverj fofr, že jsem se nestihla ani rozoučit, páč nikdo nemá net :twisted:

Takže se spožděním přeji všem vše nej a hlavně šťastné a zdravé ratolesti :huban:

Dneska jsem byla v poradně a Péťa má 9,18kg a 74,5cm. plazí se tu jak meresjev, ae docela rychle. Sám si nesedne ani nestoupne :roll: . Ti vaši miláčci jsou tak šikovní…
V noci je to na :-) , budí se furt a chce prso a ke mně, vracím ho zpět do postýlky, ale za hoďku je to znovu. Ráno v 5 si ho dám k sobě a pak chrní až do 7.
Pomohlo by nechat ho vyřvat, ale když s námi spí i Radimek, tak nevím jak to udělám.

Dneska dostane první jogurt, jsem zvědavá co na to řekne.

Až se zorientuju, tak budu reagovat jednotlivě, ale teď je to jen na okraj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
6.1.09 11:58

Wenee , to neni, ze bych se posmivala slovenstine, proste mi „macko Pu“ prijde hodne roztomily a legracni :wink: U nas „medvidek Pu“ mi prijde uplne normalni, ale „macko“ je takovy jako macicek, no proste dobry :lol: Vubec mi nektera slovenska slova prijdou lepsi, je to takovy mekci jazyk :wink:

Simi , moc tu nepis, jake jsou u Vas ty noci, nebo te tu holky virtualne ukamenujou :lol:
No hele a ten Holmes v Karline byste ted taky meli bliz co? I kdyz je fakt, ze tam se musi MHD a na Cernak asi jezdite autem co?

Janus , tak to je super, ze Adamek zkousi sedet.. :wink: A taky si myslim, ze blinkal proto, ze je zahleneny, nebo ze proste ma tu rymu, tak mu to chudakovi nesedlo a spojilo se to s nudlema a … :roll:

Ahoj Katy a Ernatko :-)
No u nas na Zizkove je ted -7, rano bylo jeste vic, ale to sel Dan do prace a my byli zalezli v pelechu :wink:

Jinak opet pripominam pro prazske mamky a Tynku , ze 14.1. od 10 h je to kino pro matky s detmi, na Flore, takze pak se nejak musime dohodnout, kdo teda jde 8)
Ja jdu ted zrovna prebalit, protoze tu v obyvaku neco hrooozne smrdi a ja to nejsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
6.1.09 12:20

Jo jinak ted jsem si vzpomnela, cucim na nejake fotky na Facebooku, jak jsme tu davaly ty starsi nase fotky, tak jednu svou jeste mam :lol:
Takze nazorna ukazka toho, jak se clovek muze vyzrat, na fotce vpravo jsem ja, pred temer 8 lety, studovala jsem semestr ve Francii a to byly samy cokoladovy chleby, rozinkovy sneci, pivo ze sirupem atd. atd. a hned bylo par kg nahore.. To jsem mela o 15 kg vic nez tedka 8) :oops:

http://photos-d.ak.fbcdn.net/…1683_177.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
6.1.09 12:24

Tak jsem aspoň vyfotila a dala do galerky foto naší princezny v hračkárně :-) Už toho tu máme nějak moc - hračky po bráchovi a babičky samozřejmě ignorovaly že maj dát pod stromeček plýny a místo toho tam byly zase další hračky :roll:
Klárka si sama taky ještě nesedne (2× se jí to nějakým omylem povedlo když jsme jí dali na kolínka), ale na plavču nám instruktorka říkala, že když takhle hezky sedí a nekřiví zádíčka, tak sedět může, ale samozřejmě ne pořád. Sama už se dostane na kolínka a to je sranda jak se kýve - občas z toho poskočí jako žába, ale většinou se pak rozplácne :lol: anebo taky couve. Říkáme jí princezna Zubejda, protože už má 6 zubů a vypadá to na další :roll: Vlásky už taky spínáme sponečkou, protože jí to leze do očí a vzadu má háro až na lopatky.

Jinak s tou autosedačkou. Když byl Mára malý, tak jsme si s kamarádkou vyměnily autosedačky - my jí půjčili vajíčko a ona nám 9-18. My si mezi tím koupili 9-36, ale stejně když jsme po půl roce vraceli tu prostřední sedačku, tak se nám zdálo, že v té velké ještě moc klimbá a koupili v bazáči další 9-18 a tu větší používali jen v manželově autě, kde jezdil jen občas. Teď máme pro Máru dvě velký - do obou aut a prostřední je prozatím na půdě, ale už jí asi sundám, protože vajíčko začíná být těsný (zvlášť v tom zimním oblečení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.1.09 14:34

Ahoj holky,

já nějak nestíhám a vy jste toho :-) :pankac:

Včera skoro celý den v Liberci, vyrážela jsem po osmé sama a po poledni přijel na námi Radek…a stejnak jsem na tom dopraváku nepořídila :twisted: :twisted: Měla jsem číslo 114/115 (dvě auta), a když jsem byli po obědě skoro na ochodu (byla jsem na dopraváckých záchodkách přebalit smrdícího Adámka :lol: :lol: ), tak mi dal jeden pán 88-mičku, ale i tak ..... musím si něco napsat na PC a vyrazít tam pozítří znova a tentkorát brzy a sama.
Zpříjemnila jsem si to procházkou po centru, ale tahat kočárek na neupravených chodníkách :-) :-) :-) A to jsem si dala ve finiši výstup na obr kopec a připadala jsem si jako kdybych zdolaal Mont Everest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A dneska jsme pěkně na Tři krále odstrojili stromeček a k tomu generální úklid s povlíknutím, ale naštěstí pěkěn vzorně hlídal Radek a teďka spolu klici chrápou 8) Radek mu dělal pořádný opičky (jako že bubnoval a pak něco jako epileptický záchvat) a Adýs se tom tááák řechtal, no, bylo to kouzelné :D :D :D

Ernat: Ahooooj!!! My jsme dneska měli ráno -21 a teďka je tam asi tak -12, brrrrr......ani nejdem dneska ven :( A Klárka má tak dlouhé vlásky? 8O To se musím potom kouknout do fotogalerie :wink: :wink:

Veru: Kdyby to šlo tak krásně dolů, jako jdou ty kila nahoru :roll: :? Ale tvářičky jsi měla pěkně fajnové 8) 8) A s tím kinem na Floře to asi nevyjde :-( :-( :-( A já jsem se táááááák těšila :cry: :cry: Chjooo…nějak nejsou penízky na cestování a výletování, ale zítra jde Radek ohledně jedné práce, tak snad to klapne ťuk-ťuk-ťuk…

Katy: Ahooooj :-) To museli být u vás Vánoce taky na 1* :wink:

Jančo: Adámek je šikulkááá :D :D :D Počkej, však on to vytrénuje k dokonalosti, já to vidím na tom našem stoupání :-) :lol: :lol: :lol: Je to pořádný ďáblík a nejsladší je, když spinká :-) Ba né- to bych zase kecala :-) :-)

A, holkýýýý, že Adámek děkuje za přáníčka a posílám všem tetičkám :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.1.09 14:36

Jo, Veru, u nás to nachlazení pořád nic-moc…a včera jsem mu asi tím výletem ani moc nepomohla :oops: :oops: Dneska radší nejdeme ven, v tom mrazu :roll: :roll: A kam se chystáte do hor?? My jsem si plánovali Alpy, ale to až Adam povyroste, teď budu ráda, když se dostaname k nám na Ještěd :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.1.09 15:19

Holky, posílám odkaz na jedno videjko :wink: Jak se snaží postavit, teďka mu to jde už víc profesionálonějš :lol: :lol: :lol:

http://s495.photobucket.com/…/Ryntyntyna/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
6.1.09 17:29

Ahoj holky,

dite je venku s babickama, tak mam chvili cas :D Dneska jsme byli v poradne a myslim, ze se Stepan radi svymi mirami k prumeru - 73 cm a 8,73 kg :wink: Ale i tak se docela pronese :roll: Ptala se, jestli uz umi neco rikat (ta, da,ma,…), ale ten nas mrnous je ted zaujaty asi daleko vic pohybem, takze, to co umel („ma“), tak uz zase vubec nerika a jen na nas haleka :lol: A asi byla docela prekvapena, ze uz leze a pomalu by uz taky i chodil :roll: :lol:

A dneska jdu delat zaskok kamaradce do tanecnich - jsou to myslim latinskoamericke tance a nepotrebuje se k nim partner a pry tm budu asi nejmladsi, tak doufam, ze ne i nejvetsi kopyto :oops: :lol: :twisted:

Jinak u nas moc mrazivo nebylo, trochu snezilo a dalo se docela dobre jezdit po venku :wink:

Veru, i na te fotce mi prijdes hubena 8O Ne, tak aspon akorat! :wink:
A vsechno nej ke kulatinam :twisted: :wink: :srdce: :huban:

Zdravim po douhe dobe Ernat a Katy :-)

Holky, vy me teda stvete, ze zatim JEN citite podbrisek a stale cekate na prvni mrchu :-) :twisted: Ale ne, ja jsme hodna preji Vam, at ji mate, az kdyz budete zase samy chtit :-D :lol:
Jinak ja mam porad dost rozhozenej cyklus, merim bazalni teplotu a uz je to vic jak 30 dni a ovulace jeste neprobehla :nevim:

Terko, tak jak jde uceni??? Kolik mas predmetu na statnice? Ucit se stihas asi jen vecer, ze? Ja ted po vecerech pisu a az to nekdy dopisu, tak me uceni taky ceka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí