Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
8.1.09 17:58

Ahoj holky,

Stepan je s babickama, tak snad neco napisu :wink:
Dnes jsem se dozvedela, ze svagrova bude mit kluka, jupiii, Stepan bude mit kamarada. Segra ceka holku, tak to bude asi trochu chudera mezi nima :twisted: :)

Simi, taky jsem to nekde cetla, ze se detem ma stavet, aby to shazovaly, ze je to pry zaklad k tomu, aby pak zacaly stavet samy :wink:
Jo a analyzuju Žena život a Svět ženy…

Adel, ja uz teda davam caje neb stavu docela dlouho (asi 1,5 mesice), ale az ted to zacina vic pit, spis mu to nabizim, aby se naucil pit nez kvuli tekutinam, ale dnes treba vypil skoro 100 ml, coz je fakt uspech 8O :wink:

Takze capacky mam davat co nejdyl, jo??? Stepan je nosi a jsou super, kdyz si stoupne, tak mu nic neujizdi :)

Adel, super fotky :wink:

A Stepanovuv oblibeny koutek je misto pod stolem, u ktereho sedim s pocitacem, ma me blizko, je schovanej a jeste si tam muze trenovat stani, pac tam ma polici akorat pro nej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
8.1.09 18:15

Ahojky

Tie vyplakavacie metódy sú hrozné.Skúsili sme to,no nepomohlo.A keď som Sofinku videla po tom plači a to som ju nechala plakať asi 5 minút,no hrozné,celá červená,uslzená,usoplíkovaná a ten nešťastný pohlad a vzlyky ešte keď som ju už mala na rukách,tak to už nechcem zažiť.

Inak už sa nám podarilo 5 krát zaspať v postieľke s flaškou.Dávam ju spať okolo 19hod a spi niekedy aj do polnoci,no potom sa do rána zobudí ešte aspoň 6-7 krát.Ale aspoň do tej polnoci je to lepšie,možno postupne prespí celú noc,uvidíme.

Holky,máte krásne fotky,detičky su sladučké.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
8.1.09 21:33

Evelinko a Ryntyntynko, tie capacky normalne predavaju v obchodoch??? ja to hdam ani nepoznam.. aspon nie pod nazvom capacky :oops: :(

Evelinko drzim palce so skolou, uff, ved ja nestiham ani obycajne veci, nie to este studovat.. klobuk dole sikulkooo

Weneee, ale teda obdivujem, ze si to vobec tolko s tou metodou vydrzala, MAtusko vyzera hrozne ked place a az dychat prestava :roll: :(

Zelvi, aj ja rada studujem tie fotky na rajcati,a le hm.. co som chcela vlastne povedat.. :oops: :lol: :lol: :lol: zabudla som.. mna ntrafi, vzdy zabudnem, co som chcela :twisted:
jaaaaj, ze Amazonkina Deniska vyzera ako normalne dospela slecna , take uzasne crty tvare :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.1.09 21:43

Zulocku, my mame tyto, znacka Inch Blue:

http://www.4baby.cz/…y-inch-blue/

a jeste se prodavaji jedny, jsou drazsi, stoji kolem 1000 Kc, ale ted si zaboha nevzpomenu na jmeno, od R..... :roll:

Ja ty Inch Blue miluju, kdyby byly levnejsi, tak jich koupim viiic 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.1.09 21:48

Jo uz vim, Robeez to je:

http://www.malvik.cz/…z-celokozene

ale ty ceny, ty ceny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.1.09 22:03

Příjemný večer přeju :wink:

Nakonec jsem byla na aerobicu a paráda, takže snad jsem ten nějaký špíček spálila, musím, abych se v létě dostala do šatičků před těhu :D Radek to zvládl na jedničku a taky byl trošku ve stresu, když mu brouček řval při oblékání pod rukama :lol: :lol: :lol: Péči zvládá čím dál tím líp a jem za to moc ráda, že se zapojuje víc a víc :D :D :D

Ad capáčky: Tak my máme ty od Robeez :wink: Adam dostal od ségry pod stromeček, jsou po jednom dítku z MMB, ale jsou jako skoro nové a fakt bezva :D :D Zkusím hodit foto :wink:

Veru: Jsi mě navnadila a tak jsem taky konečně shlédla rajčátka :lol: :lol:

A ještě k tomu pláči: Čím je Adam starší, tím ho míň a míň vidím nerada brečet (teda jako srdce mi to rvalo vždycinky, ale teďka je to trošku jinačí…ten nešťastný výraz, slzičky tečou a tááák :( …)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.1.09 22:08

Zuločku: Tak jsem koukala na MMB-tedy český, a mají jen nové, ale určo by se dali časem sehnat i použité, tady odkaz:
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php
A ty holčičí jsou k sežrání :-)
A Adam má vel. 12/18 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
8.1.09 22:19

ahojky, tak včerejší noc sice parádní, ale zas jsem se budila já a kontrolovala Páju, jestli je v pořádku…spal 14hodin… 8O plínu měl jak bochan naduclou, pročůraný bodyčko i pyžamo a byl celej oteklej, fakt pěknej pohled hihi, škoda, že mi akorát došla baterka ve foťáku :(

Evelín: přeju hodně síly a nervíků s bakalářkou, já jí psala ještě když jsem byla těhu, takže to šlo dobře, akorát mi u toho pěkně otejkaly nohy…

capáčky máme jen takové ty obyč od Farlinu a dávám je jen do kočáru, Pája je přes den doma v punčocháčích…teď pořád spekuluju nad tím, jak doma nemáme žádnej nábytek v obýváku, jestli Pájovi nějak nebránim v rozvoji stání u nábytku, že se vlastně nemá o co přidržovat…možná že to jen moc zkoumám :?

Adel: taky dáváme čajík asi od půl roku, ze začátku si jen párkrát loknul, te´d už vypije celou 150 někdy i víc, má hrozně rád štávy od Hami, tak mu je ředím vodou a toho vypije docela dost…

Pacal: překrásná fotka, taky říkám, že jsou dítka nejkrásnější, když hajaj

Janus: krásné míry

jinak s tím fluoridem, mně o tom mudra neříkala, to jsou nějaké tablety na předpis???

Zelvi: dík za info ohledně chození a stavění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.1.09 23:35

Jeste se rychle hlasim a padim spat :wink:

Byly jsme ted v kine na „Vymene“ a byl to vazne zazitek 8O Podle skutecne udalosti a to vesti drama, kdyz si predstavim, ze tak nejak to skutecne bylo :(

Capacky mame znacku Nolen a spokojenost, staly max 300 kc (vyrabi je mylsim v CR), kupovala jsem tak o 3 cisla vesti a diky tomu je nosime uz od zari a jeste mame kousek mista :wink: Chystam se, ze casem jeste doobednam vetsi…

Pajo, ja byla lenora lenosna a uzivala jsem si klidu, jinak bych tu praci uz mela taky napsanou :roll: Takze Tobe ted zavidim a sobe si tak akorat muzu nadavat :twisted: :oops:

Padim do postele, mejte se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
9.1.09 00:25

CAPACKY, jaaaj, tak uz si spominam, ale take pekne som teda nevidela.. krasne su.. no, ta cena.. ale asi si uz musime zvykat, ze toapnocky stoja desne peniaze 8O
no, som zevdava , kedy sa drobec postavi… tak az potom objednam, aby sa mi este tri mesiace \nesusili doma a vyrastol z nich. dakujeeeem velmi :srdce: :srdce:

TERKO, a stol v obyvaku mate??? ten by mal stacit, moze cupitat okolo stola alebo gauca… mne zas toho nabytku pride doma az moc.. a vidis… ani nestoji, nieto este chodit okolo neho :roll: :lol: :lol:

RYNTYNTYNKo, teda cvicit. to by som asi nezvladla.. teda vy ste tu nejake akcne maminky.. musim aj ja daco so sebou porobit 8)

ozaj, akos a vam dari vysavat.. MAtusko vobec nechce byt ani stibinku sam, tak v jedej ruke on a v druhej vysavac..
co amte sedave deti… vedias a uz vozit na vysavaci??? my sme sa ako decka vozili a mamina tahala a vysavala, ja sa uz nevieeeem dockat :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
9.1.09 10:02

Dobre dopoledne :D

Dneska jsem dala ke snidani Stepanovi chleba s Kiri a snedl skoro cly krajic :D Vcera na veceri dostal taky s lucinou - puvodne t mela byt vecere pro me, ale jak me videl, tak to chtel taky zkusit a musela jsem jit nakonec jeste domazat a pak si dal jeste kasi 8O Ale asi mu to sedlo, protoze spal v kuse do sesti a pak se mnou do omi :wink: Timto Vas ale vuuubec nechci nastvat :oops: :twisted: :wink:

Zulocku, vy jste se vozili na vysavaci???? To se u nas nejak nepraktikovalo a ani me to nenapadlo :lol: Jinak vcera jsem zrovna vysavala a Stepan lezl se mnou a mel to jako dobrou zabavu :wink:
A jinak ty capacky jsou dobry i pro lezeni na zemi, nemusi u toho deti jeste stat. My nemame moc kobercu, tak ho to nestudi a neprokluzuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
9.1.09 10:31

Ahoj holky, tak u nás je právě venku -10,5 stupňů 8O
A to jsem absolvovala cestu do školky a nan ákup s Péťou v kočárku. Byl spokojenej a krááásně teploučkej, když jsem ho vyndavala doma z kočárku. Teď Jsem ho šoupla chrnět a jdu rychle něco uklidit a uvařit jídlo.

ZULOCKU:teeda, vození se na vysavači, to u nás asi neproběhne, páč ten náš děsně řve :roll: . Všichni se raději kliděj a já vysávám co nejrychleji :oops:

My máme capáčky taky s macko pú a jsou mu ještě dobrý i když za chvilku už to asi bude horší.
Ty co jste tu inzerovali jsou moc hezké, ale ta cena, to asi naše dítko bude holt chodit na boso :oops: (no co, máme všude koberce, tak se utěšuju)

VERUUU: zimní zahrada?? bydlíš v paláci? :wink:

TERKO: zááávidíím spaní, já bych byla šťastná, kdyby spal alespoň ty 3-4hodiny v kuse :-)

Adel: já nabízím k pití čaj od teekanee pro děti a pije jak kdy, ale někdy vypije 50-100ml. Piju ho teď i já, páč ho měli u nás v drogerce za 25,–, tak jsem si jich koupila několik.

Nemůžu sehnat LEFAX suspenzi :-( , volala jsem výrobci a oni mi sdělili, že bude až někdy v březnu :-( . Nechápu v čem mají zádrhel, nechtěli říct. Nám pomáhá nejvíc, dávám ho jen někdy na noc, tak snad nám ten zbytek co mám vydrží.

Jů už tam někdo bulí, tak já musím letět - pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.1.09 12:46

Ahojda,

tak já dneska taky dopoledne spala s Adámkem, no, dopoledne od osmi do půd desáté :D A Adam to zařezává znova další hodinu 8O 8O Ale v noci měl zas hodinový koncert a úspěšně ho uspal Radek 8) 8) Teda až po hodině mého zápasení :roll: :roll:

Evelín: Jé, Výměna :arrow: to bych chtěla taky vidět :D :D Viděla jsem na to ukázky v televizi :-)

Aaaaa, drobek je vzhůru, pokračování příště :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.1.09 13:06

Tak jsme zpet ze cviceni, koukala jsem, ze jste Simi nebyli co? :cry: Takze Silvince asi neni jeste dobre.. No koukla jsem k tem starsim, pulku hodiny maji „opici drahu“, lezou a tak, takze Domca tam bude na brise a bude na ne cucet, max poleze pozadu, hehe :lol: Ale dnes na tech mladsich uz nechtel lezet, to je fakt, utikal mi z podlozky a porad oblejzal sousedni deti :wink: Takze uz je na case ho presunout, snad ho ty ostatni deti nauci pohybu :lol: 8)

Tynko , ja se musim smat, Adamek ma ty capacky 12-18 mesicu?? 8O Domca ma porad ty 0-6 mesicu a jeste mu tak 1 cm zbyva :lol: :lol: To mam asi fakt nejaky pidi dite :lol: :lol:
Jo a ty ses ptala, kam jedeme na hory, ze jo? Vzdycky jezdime do Italie do Livigna, je to tam super nejen na jezdeni, ale je tam bezcelni zona, takze parfemy, hodinky, kabelky, cigara, alkohol… no proste super ceny :lol: akorat, ze letos se rozhodlo, ze se zkusi neco bliz, protoze vetsina kamaradu ma male deti 0-4 roky, no a do Livigna se jede tak 8 hodin :roll: . Takze jedeme nekam do Rakouska, ale fakt netusim kam :lol: Uvidime, co na to Domca, furt nevim jestli nekde pujcit boby nebo sanky..jestli neni malej.. 8)

Janus , vy mate capacky Nolen? To je dobra cena, ty bych pak taky koupila (ty vetsi :wink: ), ale vim, ze se hodne i tady na E-mimi diskutovalo, ze stopli e-shop, protoze meli nejak moc objednavek nebo co.. :roll: Tak snad to uz ted bude zase fungovat!! (je to www.capacky.cz)

Zuli , tak my doma taky na vysavaci nejezdili 8) Priznam se, ze vetsinou o vikendu vysava manzel, pres tyden to splachnu tim rucnim malym vysavacem, kdyz je potreba, protoze Domcovi trochu vadi ten hluk a hlavne on musi byt v jine mistnosti kdyz vysavam (alergik - prach :roll: ), takze by mi tu rval, zatimco bych vysavala vedle :oops:

Terko , me ten Fluorid predepsala doktorka na nejake kontrole, ale zatim to nedavam, tak se na to asi zeptej, zvlast kdyz Paja ma takove pekne zubiky :wink: Ale myslim, ze to neni nijak hrozny, kdyz to nedavas..
A spanek 14 hodin v kuse?? 8O To je teda sila.. ale presne chapu, proc jsi ho chodila kontrolovat, me by to taky prislo divny :lol:

Adel , jak ses ptala na piti, ja Domcovi nedavala do minuleho tydne nic, protoze jsem porad dost kojila. Jak ted ale vynechava po obede a po kasi vecerkojeni a dnes treba vynechal i po dopoledni ovocne svacine, tak jsem koupila ten Tekanee detsky caj, jak psala Katy, to je asi ten samy a zkousim to. Ale protoze mrska nepije z lahvicky, tak mu to davam bud z hrnicku (pulka tricka polita :roll: ) nebo zkousim magicke pitko Avent, vcera to docela bral, ale zase se zlil, protoze musim vyndat tu membranu nekapaci :roll: :lol: ). Ale rekla bych, ze mi denne vypije max 20-60 ml, zalezi na nalade… Ale kojim (i s noci) tak 4-5 x jeste za den, tak snad ma tekutin dost 8)

Katy , ty si taky palac :lol: 8) Mame normalni 3+kk byt, ale koupili jsme ho hlavne proto, ze mel velkou terasu a vybornou polohu :wink: No a pred tou terasou je zimni zahrada, ale uprimne, je to uplne naprd, v lete vedro, v zime zima, takze tam v lete susim pradlo a v zime tam mam ted dite :lol: Jinak je to spis prestupni stanice kdyz jdes ven a za chvili se tam asi budou skladovat detske hracky, kolo a jine blbiny, protoze nemame sklep 8)
A co to je Lefax, to je k piti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
9.1.09 13:10

Veru, capacky Nolen mame my 8) :lol: Nevim, jestli je ma Janus :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...