Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
9.1.09 13:15

Jezis marjaaaaa 8) , tak kdyz je tu tolik matek a tolik deti, porad nekdo neco pise, jako ten predchozi prispevek na pul stranky, tak se mi to nejak mota :lol: :lol: :lol:
Ale Janusa je ma urcite taky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
9.1.09 14:20

Veru: ten lefax je suspenze na prdíky. měli jsme sab simplex, ale ten se u nás míjel účinkem. Sice už to moc nepoužívám, ale chtěla jsem mít ještě jedno balení pro sichr. Přeci jen, ještě občas večer dám před spaním při kojení, když vidím, že se moc kroutí a je klid.
Aspoň terasa, to je dobrý.Myslela jsem, že máte baráček se zimní zahradou, už jsem si ho úúúplně představovala :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
9.1.09 15:02

ja uschnem.. teda perpadla ma nostlagia.. :lol: :lol: nasla som predavat presne taku autosedacku, aku mame my teraz a to som myslela, ze sa uz daaaaaaaaavno nepredava :lol:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ale my mame s autickami
ale teda do 10 kg nie je .. ved z nej M uz trcii .. ja som len musela prist ukazat ako vyzerali starodavne romerky :lol:
ta nasa m hadam aj zo 10 rokov 8)
nasa je mozno este starsia ako ta na obrazku
pre porovnanie :lol:

http://img1.rajce.idnes.cz/…ges/0083.jpg

a tu co predavaju, chichi
http://img.mimibazar.cz/…d8966325.jpg

ako z muzea :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.1.09 15:19

No aspon vidis Zulocku , ze je ta sedacka kvalitni, sice stara, ale porad ji prodavaji a vydrzela a Matusko jak v ni jezdil :-) :wink:

Jinak Katy , ja jsem z velkeho baraku, 2 patra, megapuda, megasklep, takze ja moc do domku nejsem, pamatuju si te prace okolo a vubec :wink: jezis, jeste si pamatuju,jak jsem v kanadach a monterkach vynasela kolecka kdyz se delala koupelna :roll: Tata me vydiral, kdyz chci jit na diskoteku, tak at makam :-(
Ale tak nerikam, ze bych nekdy do nejakeho prizemniho s peknou zahradkou nesla 8) Zatim nas to ale drzi v centru Prahy :wink:

No a ted mam cerstvy zazitek prave diky terase :wink: obcas nam z ni na jare lezou do bytu mravenci, maji par cesticek.. ale dobry 8) no a ted jak je mraz, tak asi utikaji taky dovnitr, takze ted tu obcas par vidim.. Zrovna ted tu jeden Ferda lezl, tak jsem ho ukazala Domcovi a ten se po nem natahoval a smal se jak blazen :lol: milovnik zvirat… :lol: nastesti na nej nedosahl, jinak by ho rozmazl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
9.1.09 15:22

Ahoj holky,
tak mám obě děti nemocné :( a sama jsem to od nich chytla, takže - v noci spaly jen od 2.30 do 4.45 a pak ještě zdřímly od půl sedmé… A to já jsem v mezičase prakticky nespala, protože mě děsně škrábe v krku :roll: takže paráda.

Veru , Silvince už je vcelku dobře, ale Ondra to má nějaké horší, šílená rýma, a jak je zahleněný, tak vyblinkal půlku oběda :( A to jsem si ještě kvůli cvičení přehazovala zubařku… :? Tak snad to klapne příští týden. No, moji jsou na tom pohybově podobně jako Domča, tak budeme taková obhlížecí partička :wink: No co, hlavně že se vespolek zrelaxujeme, ne?

Capáčky moje děti ještě nemají, ale ty z odkazů jsou krááásné :D takže už se těším, až je budu pořizovat.

Jo a pití - dávám ředěné šťávy Hami či Hipp, od začátku příkrmů, a zatím vypijou dohromady asi stovku. A jindy než těsně po obědě nechtějí pít vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
9.1.09 17:35

Ahoj,

tak jsme byli po o chvilku bobovat a pak honem na nákup,málem jsem umrzla :roll:
Po vzoru Evelíny jsem dala Vítkovi k svačině po jogurtu chleba s Ramou,moc mu šmakovalo :wink:

Simi ať jsou děti brzy zdravé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.1.09 18:52

Ahoj holky, u nás se už spininká :wink: Celkově je Adam dneska spavější 8O Jde vidět, že mu není pořád dobře, chjooo, už aby ta rýma byla pryč, jelikož odsávání je jak mučení jehňátek :-( :-( …

Katy: Ten Lefax taky nezmán :o Nám dr. napsala na prdíky Sabík, pak jsme používali Baby-Calm a ty jak-štak zabíraly a to jsem chtěla tenkrát ještě koupit probiotické kapky, ale skoro hned na to jsme odstavili a bylo po problému :)

Zuločku: Autosedačka sice starší, ale stále jezdí 8) 8) :wink: :wink: :wink:

Adél: Mě stačilo, když jsem se byla autem „vyvenčit“ do města na rychlý nákupek 8O :D :D

Zítra vyzkoušíme s Adámkem a s našima Prahu, budeme v bytě (nejdřív u tety a pak ještě pojedeme k ségře), tak snad se to ještě nezhorší :? :?

Jo, a na srazík určo nepojedu, jelikož by jsme neměli kde přespat :arrow: Tobiášek od ségry je nemocný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.1.09 18:56

No Tynko , ja myslim, ze srazik nebude, protoze asi nikdo neprijde, teda ja jo :wink:

Tak dnes se loucim, jdu na dalsi 30tiny, teda letosni rok bude opravdu hojnej, protoze vlastne vsichni spoluzaci ze SS i VS jsou skoro stejne stari jako ja 8) :wink:
Ale vubec se mi nechce, protoze je tam zimaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.1.09 21:28

Veru: Ale za to si to užiješ :arrow: zima/nezima :wink: :wink:

A tady videjko, jak se Adýs ve stoupání zdokonalil, už má konečně pevný nožičky a už skoro není jak balerýnka :lol: :lol: :lol:
 http://s495.photobucket.com/…/Ryntyntyna/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.1.09 21:35

Ještě jsem si vzpomněla na dotaz Adél :wink: Já dávám dětský čaj od Megafytu a pak taky granulované čaje, ale ty dělám slabší než je v návodu a čas od času dostane naředěnou šťávičku buď od Hami nebo Hippu, ale po tom se může utlouct :lol: :lol: :lol: :lol:

Veru: A když si mluvila o té zimě, tak u nás je dnes pohouhých -12 :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
9.1.09 21:35

ahojky, Pája sice v noci občas spinká krásně, ale přes den je to bída, dneska usnul jen na půl hodky, jinak byl vlastně od 8 ráno vzhůru až do 8 do večera…chlebík s máslem jsem zatím zkoušela jen jednou a byla opatlaná celá židlička i Pája :D

Zelvi: užij si oslavičku, na kontrolu k mudře jdem 14., tak se jí zeptám na ten fluorid…

Týnko: odsávání nosánku aneb mučení největší, dobře známe, Páju musim držet zuby nehty, a toho řevu…jenže jak řve, tak se mu dělá další rýma, takže to je takovej nekonečnej kolotoč…achjo, ať je Adámkovi líp

Simi: ať jste všichni brzy zdraví…

Zuločku: ani stůl nemáme :oops: nechali jsme udělat všude plovoucí podlahy a v obýváku máme kusovej koberec, kterej slouží místo sedačky, židlí a stolu…hihi, budeme vše zařižovat časem, teď před vánoci na to nezbyly korunky…tak bude zatím muset postačit ohrádka a Pájovo postýlka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
9.1.09 21:39

Týnko: krásný video, Adámek je šikulka a jak píšeš s těmi šťávami, u nás to samé, Pája se po nich taky může utlouct…jinak dávám granulovaný čaj, máme i normální od Lerosu, ale ten mu nějak nechutnal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
9.1.09 21:40

Zdravim pri veceru!

Simi, to je mi lito, ze jste vsichni i nemocni, pro tebe to taky musi byt zahul, kdyz ti neni dobre a jeste mas na starosti deti :( A manzel urcite pomaha :wink: Preju brzke uzdraveni!!!

Tynko, Adamek sikula!!! :D Stepan je na tom podobne, uz si zacina suverene stoupat o co potrebuje a dneska uz hezky padal na zadek :potlesk:

Veru :lol: jj, pry je nas moc, nebo moc kojis :twisted: :lol:
Ale jinak jsem taky myslela s tou zimni zahradou, ze mate minimalne byt pres cely patro 8O :wink:
A uzij si narozky!

Uzijte si vecer, my se jdem asi na neco koukat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
9.1.09 21:46

Aho holky,
Veru - my capáčky Nolen nemáme… :wink: , ale třeba si je pořídíme… :lol:

Týnko - parádní video, Adámek je frajer :wink:

Ten flourid máme v tabletkách (Zymafluor), které se mají rozdrtit a rozpustit v trošce vody nebo čaje, tak jsem zvědavá, zítra zkusím dát první… (jo a dostali jsme je v lékárně i bez předpisu).

Jinak já dávám Adamovi k pití taky Teekane čaj nebo někdy naředěnou šťávičku od Hami (spíš výjimečně) ale taky jen převařenou kojeneckou vodu - tu má kupodivu taky rád 8O

Jo holky, jáké dáváte večer kaše? My jsme doteď byli jen na rýžové, tak aby byla změna… :wink:
zatím ahoj, snad se tu ještě dnes ukážu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.1.09 21:46

Terko: Jj, ty dítka si to umí dobře přebrat, co je sladké-to je lepší 8) 8) :lol:

Evelín: My jsem se dokoukali před chvilkou Vall-i a moooooc krásné, bych i skoro nakonci brečela, kdyby nebyl vedle Radko :-( Ať se líbí jako nám :wink: :wink:

Simčo: Ať jste doma brzy všichni zdravoučcí :wink: :wink: :wink: Ty nemoci jsou na prd :? a to k nám teprv blíží chřipková epidemie 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí