Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
9.1.09 21:50

Ahoj

poctivě vás čtu, ale než se dostanu k psaní, tak buď Beník mrčí a nebo už jdu spát, tak dnes to snad stihnu. Zítra jedeme k mamce na narozeniny a příští týden má synovec 1 rok - to to letí 8O

Když řešíte ty věci, co se mají a nemají s dětma - mamka mi říkala, že jako malá jsem měla nosit takový ty třmeny na nohy (nebo jak se to jmenuje :roll: ) - na kyčle. A ona mi to nedávala, protože jsem prý řvala a nechtěla jsem to a pak na kontrole jí prý pochválili, že se mi ty kyčle úplně spravili a dávali ji za příklad jak mi to poctivě dávala - dobrý, co? :lol: Tak doufám, že se časem nerozpadnu 8O :lol:

Noci jsou teď o něco lepší, ale kdysi Beník vstával kolem půl 8 a teď vstává kolem 5-6h., i když jde spát třeba až v 9 večer - nechápu. Jsem z toho vedle, musím si zvyknout :roll:

Pacalo , super spící fotka. Je krásný, jak jsou přitulení :D

Simi , jogurt taky ohřívám ve vodní lázni, někdy i ovoce, protože máme v kuchyni zimu, tak je to studený - jen aby to bylo vlažný
Ať se děti brzo uzdraví :(

Adel , já dávám na pití vodu, čaj nebo dám do vody trochu přesnídávky (místo šťávy, je to stejný), nabízím mu to při každým jídle a on to někdy i vyžaduje během jídla, když má v puse kousky, tak na zapití. Zkoušela jsem mu dát i rooibos, ale ten mu moc nejede :?

Fluorid jsem se rozhodla dávat občas - když si vzpomenu a jen tak půlku tablety do flašky

Verčo , jo jo dostali jsem vlak Dominik :) , ale ty kostky jsou moc malý, tak jsem mu to zatím zabavila, aby je nejedl :roll:

Capáčky máme taky Nolen a pak jsme zdědili jedny větší z Anglie a ty už nám taky skoro jsou :)

Terko , ty tablety myslím nejsou na předpis, mě to myslím doktorka psala jen na papírek

Zuločku , já vysávám, atd. s Beníkem v autosedačce nebo v lehátku. Kdybych ho nechala hrát, tak po něm budu pořád koukat a nic nevysaju :roll:
A hlavně že autosedačka slouží :wink:

Holky, jak dáváte lučinu a tak, není v tom moc bílkovin? Někde jsem četla, že tvaroh má na děti moc bílkovin, je to pravda?

Týnko , Adámek je fakt šikulka, je vidět, že má rovnováhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
9.1.09 22:02

nové fotky

Já a Pája

Pája s tátou…tak nevím komu je Pája podobnej…

takovýhle opičárny dělal při pojídání křupek

Pája už má i prsa…hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
9.1.09 22:27

RYNTYNTYNKO, teda Adamko je sikulaaaaaaaaaaa

TERKO, postielka a ohradka je na drzanie pri chodzi ako stvorenaaaa :D urcite ked bude chciet cupitat.. najde si sposob
jeeej a super fotky.. teda ale ty si aka mladunkaaaa.. eeejha, ale po kom vase dietko je, akt netusiiim.. mozno trosku viac na ocka?? ty mas taku jemnunku tvaricku a PAJA vyzera taky riaden nezbednik

ZELVI, uzi si oslavuuuuuu a ono zabava cloveka zahreje ako aj deci vinka :wink:

ZEBRUSKO, aj ja so pocula, ze tvaroh ma moc bielkovi , ze az po roku…

ADELKO, ja davam vodicku alebo stavicku z vareneho ovocia alebo zeleninky

ja s tym vysavanim… ze sme sedeli na vysavaci teraz vyzeram ako nejaka jezibaba :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
9.1.09 22:33

Zulok: hihi, asi máš pravdu, že to bude raubíř po tátovi :lol: no mě je 23…loni, když jsem ještě nebyla těhu, jsem šla s manžou na pivko a musela jsem ukazovat občanku, nechtěli mi nalít… 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
9.1.09 23:15
terka007 píše:
Zulok: hihi, asi máš pravdu, že to bude raubíř po tátovi :lol: no mě je 23…loni, když jsem ještě nebyla těhu, jsem šla s manžou na pivko a musela jsem ukazovat občanku, nechtěli mi nalít… 8O 8O

teeeda.. uuuzasnyy pocit… kd si pytaju obcanku :D :D :D

ZELVI, ZEBRUSKO, nasla som vas na facebooku :D :D :D tak som vam hned poslala spravu… :wink:
kto tam este je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.1.09 07:35

Ahojte

Tak už to píšu po třetí a vždycky jak to odešlu, tak mi vypadne signál a zmizí mi to :evil:

My jsme vzhůru od půl 7, ale šla jsem spát brzo, tak jsem v pohodě 8)

Terko , já myslím, že je Pája namýchanej, ale oči má myslím po tátovi :) , super fotky

Zuločku , poslala jsem ti na facebook ostatní, co tam jsou a vím o nich :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.1.09 08:27

Ahoj holky,

Terko: Taky si pamatuju, když ještě předloni po ně chtěli občanku :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: Řekla bych, že je Pája namíchaný, od každého z vás něco, ale oči bych spíš tipla po tobě :wink: :wink: :wink:

My ještě Flourid nedáváme a mám pocit, že moje dr. ho doporučuje až po roku (máme s kámoškou stejnou dr. a flourid podle mě nebrali jako kojenci…), jdeme začátkem února na KO, tak se snad nezapomenu zeptat :D

Zuločku: Když vysávám sama, tak si šoupnu Adama do manducy, jinak bych nevysála…chvilku ho to sice baví za mnou lézt - tedy spíš za tím vysavačen-, ale pak se rozeřve a konec :? A nebo vždycky uženu někoho z rodiny, aby na tu chvilku mi ho pohlídal…

No, a u nás noc opět na prd :evil: Dneska koncert od půl jedné až skoro do půl třetí, ráno vstával s malým Radek, pak jsem se vykobrcala z postýlky i já, šla jsem snídat, Radek si hrál s malým na posteli a nějak se otočil či co a malý žuchl na hlavičku z postýlky :cry: :cry: :evil: Takže musím celý den pozorovat, snad to bude v pořádku…teďka chlapi spí spolu a já se půjdu připravit na výlet…
A vůbec nevím, co s tím dítětem v noci :( Nakonec jsem ho uspalala vyřváváním a to jsme s Radkem zkoušeli všechno :? :? Ale spíš na nachlazení to vidím na nějaké ty další zoubky :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.1.09 08:29

Vítkovi a Matyáškovi vše nééééj ke včerejším třičtvrtěročinkám :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
10.1.09 10:06

Holky, teď se mi smazal příspěvek, no teda nevím co jsem všechno psala :-( :-( :-)

Takže vše nej Vítkovi a Matyáškovi :-) :huban: :srdce: :pankac:

Terko:teda s tou občankou to bylo dobrý, jé když mne bylo 23…

TYNKO: Adámek je velký šikulka, už se těším až bude Péťa takhle lézt, ro už budou s Radimkem pěkná dvojka. Už takhle si pěkně vyhrají, teda spíš Radimek si hraje a Péťa se chechtá na celé kolo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
10.1.09 10:32

ahooooooooooooooj holky, tady ostuda ostudovitaaaaaaaaaa!!!
Docist nemam sanci, tak Vas jen v Novem roce chci vsechny pozdravit!
Simonce preju, aby dvojcatka byla byrzo zdrava!!!
Vrko, to s tema cigosema a prepadenim to je neco neuveritelneho,
ja bych silena, nesnasim je! Jinak ale jeste jednou dodatečně VŠE NEJ!!! :huban: :huban: :srdce: :srdce:
u nas bych rekla, ze jsem zmeny videt kazdy den … sice lezeme stale jen dozadu, ale je cim dal vic sikovnejsi a je sni cim dal vic sranda …
porad spinka pres den 2X a skoro 2-3 hodky, papa vsechno a kojim jen rano a vecer, pije taky vse a nejradeji ma cajicky. Flasku si drzi sama, kazdy den ji davam dopoledne na nocnik a kazdy den do nej kaka. Vim, ze je brzo, ale tlaci se ji do nej lepe, smeje se a pak tleska … :)
paci paci, páááápa a takhle velika a prdeni pusou to je jeji. Opakuje a cim dal vic mluvi … je hotova z Romana. Mazliiii se porad a my jsme total pokakany z ni!
Jsme bez zubu :-)
9 mesicni 9450g a 76cm.
jo taky zitra jedeme pro autosedacku … taky Romer, akorat nevime jakou a na Cernaku by je meli mit, tak se jedeme podivat, Vrko a Zebrus vy uz je mate??? Vybirali jste podle netu????
Mejte se kraaaaaaaaaaaasne a krasny zbytek vikenduuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
10.1.09 12:37

Adiko, jeeej teeda krasne miery a sikulka je to, teda nocnik a paci pac.. teeeda
no a my si ideme pre Romerku na buduci tyzden.. teraz su vypredaneee

fuujha a ja som dostala mrchu.. :roll: a to nad ranom dakedy.. teda vobec mi nechybala tych 19 mesiacov.. jeeeej to bolo daco..

ZEBRUSKO, no to s tymi kyclickmi a strmienkami.. sranda.. no, a teraz sa uz uurcite nerozpadnes :lol: :lol: ked si vydrzala vcelku tehulkovanie

Vitkovi a MAtyaskovi vseeetko naaaaaj

ani my fluorid nedavame a nam dr. povedaal, ze daco take, ako zubna pasta az po dvohc rokoch,dovetdy vodickou..

RYNTYNTYNKO, jooj, tak nech je rychlo fit Adamcok malinky… urcite bude napriek capu z opstele vporiadku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
10.1.09 13:03

Ahoj holky,
tak u nás sice blbá noc, ale už ne úplně tragická - Ondra sice usnul až v jednu :evil: a to jsme ho, když vše selhalo, nechali vykňučet, nejdřív u nás v posteli - to už jsme moc nechápali, mnul si oči jak blázen, oči zavřený, ale řval jak tur! -, pak jsem ho přesunula do postýlky a tam do 5 minut usnul. Pak se budil co hodinu se šíleným řevem, ale vyřešil to dudlík a uložení na bok. Ráno jsem dospávala já, a teď už přes dvě hodiny chrní celá rodinka :D a já se tu flákám… no myslím, že si to zasloužím :lol: :D Naštěstí i mně už je líp - je fakt soda, když je člověku blbě a musí se při tom starat o dvě mimina a tři noci prakticky nespí 8O :roll:

Holky, tvaroh by se neměl dávat do roka, kvůli vysokému obsahu bílkovin. Já bych radši počkala i s lučinou, ale já jsem známá „konzerva“ :lol: Rok jim bude už za chvilku, to už člověk vydrží :wink:

Jinak jogurt jsem dnes zapomněla vyndat z ledničky, a zbaštili to i studený :oops: :wink:

Kolik toho jogurtu dáváte??? Moji mají teď každý 150 g směsi jogurtu a frutapury (200g hollandie + 100g frutapury, rozdělím jim to napůl), ale malá potom brečí a jedla by dál… 8O :oops: A k obědu pak zblajzne svých 250g… já bych jí jogurtu i dopřála víc, ale zase abych ji nepřekrmovala :?:

O fluoridu slyším poprvé od vás 8O zeptám se na to dr., ale jdem tam až 19. února.

Veru , to byly třicetiny???!!! 8O :D Tak to gratuluju ještě jednou a hodně! Třicítka je super věk :D s kámoškou jsme se shodly, že to je lepší, než když dostaneš poprvé občanku :D Já se od 30 cítím teprve opravdu „dospěle“ :wink: :D je to paráda!

Terko, já bych zase řekla, že je malej víc po tobě :D ale ty děti se pořád mění, za půl roku to může být jinak… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
10.1.09 13:24

Ahoj holky,

Vítek děkuje za přání a přejeme všechno nej Matyáškovi a Sanelce :-)

Týnko u nás zase Jiřule strčil do Vítka a ten se bouchl do hlavičky :roll:

Teri taky jsem si říkala,že vypadáš mladě :wink:
Fotky super :D

Simi dávám Hollandii,takže 200g a pak ještě nějaký dojížďák,kousek chleba nebo křupky :wink:

Zkouším dávat Vítkovi pití,ale nechce :roll:

Jinak jsem celý víkend bez manžela,dneska do dvou v práci a pak někde na hokeji nebo co,aspoň Jiřulku si za chvíli vezme tchýně,a zítra celý den v práci :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
10.1.09 14:20

Ahoj holky,

Terko, vypadas fakt mlade :wink: Jinak mi prijde, ze je Paja vic na tebe :D

K te lucine: na kojeni.net ji doporucuji uz kolem 9. mesice, stejne jako zerve, kefir,…samotny tvraoh az po roce. Kdyztak se na to mrknete, myslim, ze ty stranky jsou docela dobry co se tyce kojeni a zacinajici stravy :wink:

Jinak kdyz dam Stepanovi porci a sni ji celou a vypada, ze by si jeste neco dal, tak mu dam krupky nebo kousek peciva…

Simi, super ze je vam lip :wink:

Ahoj Adiko :-)

A flourid taky nedavame, doktorka nic nerikala, tak to neresim…

Dneska mozna vyrazime na brusle na prehradu, tak se zatim mejte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
10.1.09 17:14

Ahoj

Juchúúú,my asi začíname lepšie spať,To by bola parádička.

Na zuby tiež nedávame nič.Ale zrovna som rozmýšlala,že kedy sa Drobcom majú začať umývať zubky?

A na vysavači sme sa tiež nevozili,ale Sofinku veľmi zaujíma,keď vysávam všade lozí za mnou.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital