Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
7.1.09 23:38

Ahoj !

uz jsem docela KO. Jeste jsem ted psala neco k bakalarce a ode dneska uz jsem zase studujici (zazadala jsem o ukonceni preruseni), tak ted uz tu skolu budu asi fakt muset dodelat :roll: :lol:

Jo Terko, tys ptala co pisu, ze? Pisu genderovou analyzu zenskych casopisu a soustredim se konkretne na prezentaci zeny v intimnich vztazich…jeste sama nevim, co z toho vyleze :lol:
A preju pevne nervy do uceni, je to docela narocne s ditetem, ze? :roll: Al my jsme holky sikovny a dame to :wink:

tak zatim pa, dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.1.09 23:41

Ahojky,
holky vy jste zlaté, děkuji za pochvaly! :oops:
Jinak vyučená jsem ekonomka a všechny ty moje blbinky jsou dílem mateřské, to aby jste viděly, jak člověk zblbne za tři roky - dřívávějc jsem sotva upekla bábovku! Jo ale přijdou první narozeniny vašeho milovaného drobečka a uvidíte, jak se div nepřetrhnete! :lol: :lol:
A marcipán i figurky z něj je taky domácí výroba, páč kupovaný je šíleně drahý! (pokud jde o nějaký větší monument, tak si nejdřív upeču kostru z piškotu a pak to jen potahuju, aby nebyla tak velká spotřeba)
Každopádně po posledním zážitku jsem se zařekla, že s tím končím! :-) Jenže ona mě ta moje banda stejně zas ukecá! :lol:

Jo a v úterý se mě doktor ptal co už všechno Tom umí a jak jako reaguje, tak jsem trochu nechápala a říkám: „no když na něj zavolám, tak se otočí“ :lol: Doktor měl na mysli údajné paci paci, jak jsi veliký apod., tak to mi teda ještě neprovozujeme, ačkoliv, jak mu chytnu ruce a začnu odříkavat paci paci, tak Tomáš dostane záchvat smíchu, ale že by sám plácal, to ne. Jak jste to děti naučili? jen jste ukazovali, nebo je vedli za ručičky? já mám pocit, že ať budu dělat sebevětší opičárnu, tak se Tomíno bude řehtat a řehtat, ale sám ze sebe kašpárka neudělá. Jemu je směšný totiž všechno!

Jé už jsem tu zas vytvrdla do půlnoci, chjo to zas bude krutý budíček! Tak pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
8.1.09 09:30

Lucy , no já jim vedu ručičky i jim to ukazuju, ale efekt prakticky nulový (jak jsem psala, jen slečna občas ukáže, „jak je veliká“), to s „tak tak všelijak“ jsem slyšela až teď a celkově mi přišlo, že je na učení ještě brzy :?:

Ale já prakticky nemám čas číst takový ty poučky, co dítě v kterém měsíci umí - vím jen, zhruba, motoricky, a v tom jsou naši stejně pozadu :roll: Třeba pokyny jako „stavěte mu kostky, ať je shazuje“ - to jsem trochu nechápala. Proč bych měla něco stavět, aby mi to děti shazovaly?! 8O :lol: Spíš si všímám, co dělají samy - třeba že rády shazují věci na zem, když jim dám drobné hračky na pult u jídelní židličky a tak. To je vysloveně baví :lol: nepřestanou, dokud nemají „čistý stůl“ :wink: Tak jim to klidně znova a znova zvedám a bavíme se všichni. Nebo Ondra už asi měsíc rád do věcí buší pěstičkou, tak mu zvedám „houpací“ hračky (různé visací a tak, třeba šustivou kostku) a on do toho buší a to je děsná legrace :wink: Anebo když tu kostku schovám za záda a pak zas „objevím“, a tak dokolečka třeba dvacetkrát, tak to se může uřehtat… Jinak podle mě na paci paci ještě nemají :lol: ani moc nenapodobují - krom toho prdění pusou :lol:

Jinak noc na houby, malá prakticky nespala, jak je nastydlá :roll: ale vážné to není, nemá ani teplotu - naštěstí. 3× jsem ji kojila, po tom jediném se zklidnila a občas i na hodinu zabrala. Takže ze zítřejšího cvičení bude nejspíš velký prd :( pokud se to nějak výrazně nezlepší.

Adél , krásný fotky, zahlcuj, zahlcuj!!! :D

Evelín, já jsem zapomněla, které časopisy analyzuješ??? Jinak čtení bylo včera super, popovídala jsem se známými… potřebovala bych to jako terapii každý týden :lol: ale to si ještě počkám. Ale myslím, že jsem díky tomu zvládla dobře tu náročnou silvinčí noc (výjimečně bez buzení Járy) - po dlouhé době jsem zas nabrala nějakou energii. V poslední době mám pocit, že jen vydávám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.1.09 14:09

Ahoj,

byli jsme dneska s Vítkem plavčit,ale tahle fotka je ještě z prosince :wink: Dneska jsme byli ještě chvilku v sauně,tak snad z toho nebude rýma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.1.09 14:22

Hoj, hoj, hoj, kočky 8)

Dneska jsem byla opět na tom dopraváku a musím vám říct, že byrokracie v tomto státě mě přivede do blázince!!! Opět jsem nepochodila a opět nas…á :-( :-( Aby jsem to vyřídila, tak musím na dopraváky do jiných měst, jako kdyby to nemohli sloučit a udělat na jednom místě, že :?: :! :-) A na tento verdikt jsem dnes čekala dvě a půl hodiny, jako kdyby mi to nemohla říct pracovnice rovnou v pondělí, měla jsem sto chutí ji poslat do oněch míst :-(

Lucko: My musíme ukazovat, jelikož když vezmu Adámkovi ručky, hned si myslí, že bude ťapkat :lol: :lol: :lol: Ale "vařila myšička … " si nechá dělat na svý dlani :wink: :wink: :wink:
Vidíš to 8O Za chvilku budeme řešit první dort 8) 8)

Adél: Pěkná fotečka :D A my jsme dneska opět doma :( Zítra asi už půjdem na chvilku ven, rýmičkujeme pořád, teplotu nemá a na mě to už začíná doma padat :oops: :oops:

Simčo: A oni by se měli komínky dětem stavět záměrně? Já mu to stavím, jelikož ho to baví „bourat“ :lol: :lol: :lol:

Jani: Pěkné míry, Adámek taky není žádné peříčko :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
8.1.09 15:05

Ahoj holky!
Tak jsem to dnes nevydržela a vzala děti ven.Matýsek hned usnul,tak jsem tahala Dorču na bobu,záhy mi byla fest kosa až mě štípal obličej.Raději jsem vzala Matýska domů,no jasně,že jsem ho tím vzbudila,čerta malého. :evil: :D
Musím se taky pochlubit-ráno nám Mates předvedl porvé ukázkové paci-paci. 8)
No a včera večer jsem skusila „vyřvávací metodu“,vydržela jsem to asi 20 minut-mladej řval jak tur,vmžiku po uložení se hned postavil a do toho začala Dori bulet,proč jsem tak zlá!Tak jsem to vzdala,stejně nemám to srdce.Ale napadlo mě,jak budu milostpána uspávat když nebudu kojit? :?:To jediný totiž zabírá.A to mě psala švagrová,že synovec spí od šesti večer do rána vkuse. :x
ADEL:jsi šikula,taky se mi ta fotka kluků moc líbí!
LUCY:já už jsem doma hooodně dlouho a takové kouzla jako ty neumím.Poctivě každej rok dortíka objednávám… :oops:
No mladej už zase nervačí,tak se poroučíme,jdeme na kozu!!!Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.1.09 15:14

Ahoj holky,
my dnes byli rano na rehabilitaci (moji :wink: ) a rovnou jsme tam resili i Domcu. Ted uz se mi ven nechce, tak jsem strcila korbicku do zimni zahrady a ted se tam jdu podivat, co se tam deje… :lol: …tak tam usnul, no ja se picnu :P 8O v postylce by ho to rozptylovalo, kolotoc a tak, no a v kocaru to zalomil, juchuuu :dance:

Chci Vam napsat, co jsem vyslechla a co mi dnes rikali, protoze jsem si stezovala, ze se Domca pretaci na brisko jen na jednu stranu, tak fyzio zavolala kolegyni, ktera se specializuje na masaze a Vojtovku a fyzio deti. Domcu zkoukla, poradila mi jeden cvik, (docela funguje :wink:) a pak tam prisla pani s 9 mesicni holcickou, ktera leze, sedi a zkousi stat, tak ji (v podstate i me) davala rady:

Pokud se zacne stavet a pak chodit, kolem nabytku nebo tak, tak podporovat, ale rozhodne nevodit za rucicku!! :! A nepodporovat v chozeni samostatnem. Musi si to nacvicit kolem nabytku, je to jako „lezeni“ ve stoje (to je zajimavy co? 8O ), pokud se bude drzet za rucicku/y, tak bude mit krivou pater, jelikoz se nakloni na stranu 8O Proste bud za podpory nabytku, nebo hlidat, ale netahat za ruku. (to mam ja, rikala, ze jsem pekne nakrivo, kabelky a tak.. :roll: )

Pokud teda dite uz doma chodi, tak pouze naboso, pokud je tedy zima, tak v tech ponozkach protiskluzkach, maximalne jsou povolene takove ty boticky z kuze, ktere jsou jako „nozicka“, protoze do 3 let se detem tvori klenba nohy a at maji boticky jakkoliv drahe a znackove, vzdy je podrazka tvrda a budou mit plochou nohu, to rikala, ze ma ted hrozne moc deti 8O

Tak to Vam jen pisu, co rikaji fyzio odbornici, abyste vedely :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
8.1.09 15:15

Tohle je výsledek vyřvávací metody-obě děti v mojí posteli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
8.1.09 15:20

Jo VERU:ono se to nezdá,co všechno má vliv na dítka,já jsem se taky nechala poučit od rehabky,když jsme museli cvičit.Já si to kazím tím chodítkem :oops: ,ale hned jak Mates získa trochu zručnosti v padání tak ho zruším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.1.09 15:22

Janus , pekny miry :wink: No tak ja teda asi ty tablety zacnu davat, ale jak, to se rozdrti do piti?? Jelikoz u nas neni cim kousat, ze jo :lol:

Pacal , to je krasna fotka :wink:
No jo, holt vyrvavaci metoda je asi jen pro nektere povahy 8) Ja to vcera zkousela taky, na usinani ne, tam nam to docela funguje, ale v noci se Domis pretocil na kolinka a zacal brecet, ale jeste nebyl cas na kojeni, tak jsem ho otocila a nechala, rval asi 30 minut, ja stejne nemohla spat, tak jsem to vzdala a dala prso, protoze mel takovej ten zachvat :roll: Ale tak me se budi 1-2×, tak to jde, kdyz nekomu vstava mimi po 2 hodinach, tak se to asi praktikovat musi :roll:

Adel , taky pekna fotka, ty plavecky jsou bomba :wink: Vitek je fesaaak :P

Lucy , u nas se na „paci-paci“ reaguje stejne :lol: Domca dostane zachvat smichu a kouka co to delam, ale ze by to jako opakoval… :roll: To je dobry s tim doktorem, ja bych taky v podstate rekla, ze slysi na jmeno (snad 8) ) a to je asi tak vse :lol:

Simi , to je skoda, ze nejdete zitra, ale tak kdyz je Silvinka nastydla, tak to je jasny.. :cry: a nebo muzes jit jen s Ondrou a manzel se postara ne? :wink:

Tynko , to by me teda nastvalo, tyhle urady jsou nekdy na ranu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.1.09 15:41

No Pacal, presne, to abych si davala pozor → at chodi bos, at ho netaham za rucicku (tak to asi jo :wink: ), ted my alergici, tak ten lepek, ruzne dalsi potraviny, pater - autosedacka vajicko, aby tam nebyl dlouho… :roll:
Jeste, ze mam zatim 1 dite :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.1.09 15:59

Veru: Díky za tipy od fyzioterapetutek :wink: :wink: Adam už začíná ťapkat kolem nábytku, takže ho občas vezmeme za ručičky :oops: :D Však on si může zkřivit páteř i sám až bude starší…, ale proč to extrémně podporovat, že? A my máme doma buď ponožtičky s protiskluzmem nebo právě ty kožené bačkůrky (mámej je s medvídkem Pu a jsou fakt kouzelný), přesně jak říkáš, do tří let pevná obuv jen na ven :wink: :wink: :wink:

Pacal: Jak píše Verča :arrow: „vyřvávací metoda“ není pro každého…my už ji teďka taky nemůžeme praktikovat, Adam si s toupne v postýlce čelem ke dveřím a ŘVE :! dokud nepříjdu a nevezmu ho … byl by schopný řvát i hodiny a jak nám to dřív šlo :roll: :roll: , minule když takhle bejčil, jsem ho nebrala do náruče-znovu jsem ho položila a uspívala ke spánku :D akorát to nejde praktikovat přes den…to mu stačí, když si lehnem do postele, on si najde svoji polohu a za chvilku je tuhej, naštěstí se nechá přenést a teďka mi spí v náruči, probudil se nevyspalý a pak to na mě zalomil :) :)

Já bych měla jít dneska cvičit aerobic, ale uvidím, jak se mi bude chtít :oops: Tělo po včerejšku OK, ale ta lidská lenost :? …tedy spíš moje :lol: :lol: :lol: Kdybych měla s kým chodti, bylo by to hnedka lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.1.09 16:45

Ahoj,

tak jsem po sváče uspala Vítka,že si jako taky schrupnu,když zas vstával ve 4.30 :x a Jiřulka je u babičky,načež si dal svoji oblíbenou půlhodinku,takže když jsem usnula,za chvíli byl vzhůru,chjo :roll:
Jiřulín přijede kolem šesté,tak nevím,jestli mám vytvářet nějaké hodnoty nebo se na to vybodnout :roll: :wink:

Týnko já ani u Vítka vyřvávací metodu nezkouším,jelikož jsme jí zkoušeli u Jiřulky,když byl trochu větší,a jednak to moc nezabíralo a jednak na to nemáme :wink:
Koukám to už jsi byla na to úřadě potřetí?To je děs běs :roll:

Pacal super fotka,ty děti jsou nejsladší,když spinkaj co :D
Taky nekouzlím dorty jako Lucy,navíc Jiřulka to stejně nejí :wink:

Simi já jsem Vítkovi teď začla stavět kostky,ať je shazuje :D
Jo a ten jogurt z lednice nedávám,ale vždycky ho zapomenu vyndat,tak ho ohřívám v trošce teplé vody z kohoutku :wink:

Janus pěkné míry :wink:
Jo a ten fluorid nedávám,jelikož na to vždycky zapomenu :roll:

Holky dáváte dětem nějaké pití kromě mlíka. :?: KOlem desáté měsíce by se prý mělo začít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
8.1.09 17:15

PACALKO 8O :D :D :D naadhernaa fotka :D :D :D :D
jeejda, uplne kraasnii.\no a teda drobizg ma doma ochrancu 8)

ZELVI , teeda, ze chodit naboso,. a mne dr povedala, ze hned sandalky… 8O no, spytam sa na buduci tyzden neurologicky.. ale cim dalej tym viac pocuvam, ze naboso.. sranda, akos a to meni a aj ortoped ze sandalky.. teraz aby ma roztrhlo, co teda.. :?

ADELKO jeeje, super, no v tekejto zime musi byt uzasne clapotat sa v bazeniku 8)

LUCY.. jeej,a kos a ja tesim na pecenie torty.. ale teda na take umenie, ake pecies ty.. ani napad.. aj budem rada, ked sa mi podari korpus :oops:

RYNTYNTYNKO, teda Adamek valii s otu jeho sikovnostou, paraadaa

SIMI, ja tiez netusim ze co ucit deti kedy… ja to ani v prirucke nemaam.. to ako sa mas.. to viem len od nasich…

JANUSKO, krasne miery

jooj, a ja s MAtuskom dnes sama vecer dom.. to zas bude MAtusko v:,–(e hladt ocka, a ktovie, ci vobec na noc zaspii. asi ho bude zas cakat. jaaaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.1.09 17:35

Tak jsem holky ted mela chvili cas, tak jsem zkoukla vsechna Rajcata co mam od Vas, vyborny fotky, je videt, jak se deti meni :wink:
Teda nektere ostudy nedoplnuji fotky 8) :wink:

Koukam, ze oba Adamci jsou pekni slintosi co? :lol: No a Deniska od Amazonky ma teda kukadla!! 8O

Je to fakt super, ze jsme si takto vymenily ty adresy a muzeme koukat :wink:

Jo, jeste jsem si vzpomnela, Zebrus , Benik dostal Train Dominik jo? :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí