Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
6.1.09 18:49

Tak holky, musim Vam napsat, jak jsem nasrana, sorry, ze pouziju tyto slova!!! :twisted:
Narozeninova oslava asi nebude, protoze Dan mi prave volal z tramvaje, ze ho okradli, presne to tusil, uz jen videl, jak vystupuji, samozrejme svine cikansky!!!! :twisted: Takze s kytkou :oops: co mi nesl, sel do banky, ale tam maji asi uz zavreno a na policii a vubec, ma totiz tu blbou chlapskou penezenku, kde ma nejen penize, ale uplne vsechny doklady a karty!! :roll: :twisted: :twisted:
Ja uplne tyhle lidi nesnasim, svine nechtej makat a kradou!!! :twisted: tak jsem si ulevila a jdu dat Domcovi kasi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.1.09 19:27

Ahoj,

tak jsme venku pěkně vymrzli,ale Jiříček si zaboboval.Akorát to skončilo neslavně,dělal scénky a vztekal se.Doma pak zlobil,když přišel manžel,tak dostal vařečkou,teda Jiřulín,néé manžel :roll:

Veru to je teda děsný :x a zrovna dneska :roll:
A na tý fotce bych tě normálně nepoznala 8O ,teda né že bys byla tak tlustá :D

Evelín tak Štěpán je pěkně průměrnej :D Koukám ty taky furt někde lítáš,dneska zas trsat :wink:

Týnko video super,Adámek je teda akční :D

Ernat tu žábu dělá Vítek taky :wink:

Katy Péťa má pěkné míry :wink: Vítek se taky zatím jen plazí,však na to budem vzpomínat,že byl ještě klídek :wink:

Holky u nás v panelákovém bloku někdo skočil z okna,sebevražda,na zemi je ozdobená větev a zapálené svíčky :cry: Tak jsem se dneska ptala sousedky,a prý to byl chlap,33 let,s přítelkyní měli dvě děti.Ona se s ním prý rozešla a on to neunesl a vyřešil to takhle.Mladej člověk.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.1.09 19:42

Veru: To mě mrzí!!! :( Ale je to vážně k nas..í :evil: Já s touto menšinou národa nenmám dobré zkušensti ani v práci, ale to by bylo na jiné povídání… a ty jseš tříkrálové dítko?? :wink: :wink:

Adél: Taky bych chtěla být trošku vymrzlá (jsem netušila, že to někdy řeknu 8O :lol: :lol: ), celý den smrdět doma :roll:
A s tou sebevraždou je to mazec 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
6.1.09 20:03

No tak tu holky sedim u PC a u Pratel misto slavnostni vecere :? , dite mrci v postylce a Dan sedi na policii :roll: a pry jeste tak hodinu bude… :roll: To je rodinka… :wink:
Vite, ze zablokovani mezinarodni karty stoji 2.000,– Kc? Se zblaznili v ty bance!! :twisted:

Tynko , jojo, jsem trikralove dite… Prenasene asi tyden, mela jsem byt v jinem roce :lol: :lol:

Adel , to je teda drsny s tou sebevrazdou, u nas na kolejich na Jiznaku jednou vyskocila holka, videly jsme rano lezet ji dole, uz prikrytou dekou 8O desny… Ze nekdo vyskoci z okna, co? To je hrozny zpusob… :?

Evelin, ja citim podbrisek uz tak 10 dni, furt si rikam, jestli prijde mrcha nebo jestli to je neco dole, zanet nebo tak… :roll: furt nevim.. ale samozrejme mi mrcha nechybi 8) :wink: jen at si jeste chvili pocka… :wink:

Tynko , video dobry… :lol: Adamek je sikula…

No nic, jdu se koukat na jidelni listek te nasi pizzerie, co jsem si jako mohla dat… :lol: mozna si to objednam domu, protoze tu nic nemam a nic se mi nechce delat, abych si to tu oslavila 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
6.1.09 20:32

Veru , to fakt nas..e :evil: ale i tak všechno nejlepší!!! :D To je sranda, že ses měla narodit v jiném roce :D A taky mi teda na té fotce nepřijdeš nijak tlustá, spíš tak akorát 8O :D

Holky, včera jsem byla u gyn. a doporučovala mi antiko Depo-Provera, jednou za tři měsíce by mi píchli injekci a měla bych vystaráno, a ani při tom nemusí být MS :! To mi přijde fajn, máte s tím někdo zkušenosti? A berete někdo Cerazette? Je to totiž v podstatě totéž, akorát v injekci (a finančně též stejně). Ale nevím, nejsem rozhodnutá, jestli budu HA brát, jen o tom uvažuju…

Adél, s tou sebevraždou je to hrozné, tím spíš, že dotyčný měl děti :cry: Ach jo…

Evelín , krásné míry :D a tancování si užij, upřímně závidím!!!!!!!!! :D

Katy , jaký úspěch měl jogurt??? Já ho dnes dávala taky poprvé - i na povzbuzení Týnky :D - a šklebili se na to, že jsme se museli chechtat, ale malá vždycky zkřivila pusu,jak je to kyselý, ale hned už ji dokořán otvírala, zvlášť když viděla, že další lžička míří k bráchovi… :lol: holt v něčem jsou dvojčata výhodou :lol: Snědli dohromady jeden jogurt, a v půlce jsem jim do toho přimíchala jednu Frutapuru. Měli to jako dopolední sváču.

Holky, Ondra mi už druhý večer usnul asi po 15 minutách (běžně se trápíme hodinu, dáváme dudlík, utěšujeme, chováme… :roll: ) - včera jsem náhodou zhasla v chodbě (mají částečně skleněnou výplň dveří) a zabral rychle, tak jsem to dnes zopákla… a dobrý! 8O Že by to fakt zabíralo?! No, uvidím další dny :wink:

Chodíte s dětma v těch mrazech ven? Nám s nimi dnes tchyně s tchánem šli, já byla navštívit kámošku a ta s půlročním chlapečkem radši ven nešla, tak nevím :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.1.09 21:43

Simi myslím,že už tě Verča upozorňovala,že nám nemáš psát,jak děti pěkně spí :D
My teda ven chodíme,ale dneska se Vítek vzbudil a byl ubrečenej,tak jsem byla nervózní,jestli mu není zima nebo něco,asi ho bolelo bříško.Nakonec jsme byli venku skoro hodinu a půl :roll: Myslím,že hodinka úplně stačí..
Jinak HA beru Azalii,dr.říkala,že je to stejné jako Cerazette..

Veru prohlížet si jídelák je taky dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
6.1.09 21:55

ahojky, tak dneska v tom mrazejku jsme ani nešli ven, Pája dostal poprvé mléčnou kaši, k obědu, slupnul těch 150ml jak malinu a ještě jsem mu musela přidat jednu activii, a za minutu byl tuhej :lol:

Zelvi: také přeju vše nejlepší k narozeninám, i když se to teda dneska vůbec nevydařilo, tak ať je líp

Adél: to je smutné s tou sebevraždou, je hrozné řešit věci tímto způsobem

Evelín: krásný míry a užij si tanyny, jinak učení nic moc, musím se našrotit češtinu, literární myšlení, literaturu, anglinu…hrůůza…stíhám se učit jen večer a to jsem po celym dni parádně utáhlá…a ty sepisuješ diplomku???a o čem????já psala o Krizi Český televize…

Tynko: parádní videa, teda až bude takhle postávat i Pája, už se těším, koukám, že jsi z Liberce, manža tam má jet v únoru makat na 14 dní kvůli vysílání toho MS v lyžování, uvidíme, jestli vůbec bude sníh, ale zatím to vypadá že jo :( se nám bude stejskat…

Katy: pěkný míry

Simi: tak super, že jogurt měl úspěch, nedávno u nás švagrová byla na návštěvě, Páju jsem zrovna krmila jogurtem, tak se hned divila, co mu to dávám za blafy, že ho chudáka trápim, ani ochucenej jogurt mu prý nedám… 8O

jinak ohledně toho srazíku…zatím nevím, my máme v 10 sváču…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
6.1.09 21:56

ahojky, tak dneska v tom mrazejku jsme ani nešli ven, Pája dostal poprvé mléčnou kaši, k obědu, slupnul těch 150ml jak malinu a ještě jsem mu musela přidat jednu activii, a za minutu byl tuhej :lol:

Zelvi: také přeju vše nejlepší k narozeninám, i když se to teda dneska vůbec nevydařilo, tak ať je líp

Adél: to je smutné s tou sebevraždou, je hrozné řešit věci tímto způsobem

Evelín: krásný míry a užij si tanyny, jinak učení nic moc, musím se našrotit češtinu, literární myšlení, literaturu, anglinu…hrůůza…stíhám se učit jen večer a to jsem po celym dni parádně utáhlá…a ty sepisuješ diplomku???a o čem????já psala o Krizi Český televize…

Tynko: parádní videa, teda až bude takhle postávat i Pája, už se těším, koukám, že jsi z Liberce, manža tam má jet v únoru makat na 14 dní kvůli vysílání toho MS v lyžování, uvidíme, jestli vůbec bude sníh, ale zatím to vypadá že jo :( se nám bude stejskat…

Katy: pěkný míry

Simi: tak super, že jogurt měl úspěch, nedávno u nás švagrová byla na návštěvě, Páju jsem zrovna krmila jogurtem, tak se hned divila, co mu to dávám za blafy, že ho chudáka trápim, ani ochucenej jogurt mu prý nedám… 8O

jinak ohledně toho srazíku…zatím nevím, my máme v 10 sváču…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
6.1.09 22:01

jej, koukám, že se mi to nějak zaseklo…tak to tu je třikrát 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.1.09 22:24

Ahoj holky

Jen vás zdravím, dočtu vás zítra, už jdu raději spát…
Beník mi přes den spal 2× půl hodiny a i teď večer se 2× vzbudil a brečel - raději jsem mu dala čípek, ale už mě to nebaví, nechci ho cpát pořád Panadolem :( . Dávám mu homeopatika, ale pořád na ně zapomínám, vždycky to někam odložím na lžičce s MM rozpustit a pak na to zapomenu :oops:
Dnes měl „lítací den“, padal víc než normálně, vždycky na něco vyleze a pak spadne a ťukne se do hlavy :( , sice ne moc, ale brečí. Ne jak Adámek od Týnky na tom videu - pěkně na zadeček (má super rovnováhu, šikulka :wink: ), Benda padá tak, že se bouchne do hlavy :roll:
Teď naposled jak se Beník vzbudil, tak brečel jak kdyby se mu zdál zlej sen, plakal tak jinak a nechtěl dudlík, chovat, ani prso nechtěl, hrůza - taková bezmoc :cry: Tak za ním raději jdu, ať se mu líp spinká, tak dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
6.1.09 22:35

Ahojky kočky,

Veru Jiřulda je 5. (jako Tom, jen v jiný měsíc :lol: ), téda s tou peněženkou je to fakt k nasr…!!! :evil: Chudinko a ještě jsi kvůli tomu přišla o oslavu, tak snad si to vynahradíte později! Já bych měla slavit koncem ledna, ale jsem vždycky po těch Vánocích a kozorozích tak vycuclá, že z toho asi stejně nic nebude. Jinak máme jich 5, a do toho ještě 3 svátky - no je to vždycky na palici. Jiřík byl původně plánovaný někam úplně jinam :lol: (to jsem byla ještě mladá a naivní a myslela si, že když se přiblížim k chlapovi, tak že z toho otěhotním :oops: :lol:)

Adél to je dost nepříjemný, a člověk to jentak nevymaže. Nám se tu jednou stalo něco podobného a já od té doby nemůžu ani stoupnout na to místo. Z těhle věcí mi úplně běhá mráz po zádech!

Týnko teda video je bezva, Áďa je tak moc šikovný, připadá mi takhle o hrozně moc starší. Ten bude určo brzy běhat!

Simi já jsem teda dnes vylezla jen protože jsem musela do poradny, jinak by mě nikdo ven nedostal. Mamina prý zakázala i učitelkám ve školce jít s dětičkama na prochajdu, ale zas tys měla děti v kočárku určitě pořádně zachumlaný, tak to je ok. Na nějaký dlouhý prochajdy to ale asi nejni. No já už se teda nemůžu dočkat teploučka. Tom mi každý oblíkání tak příšerně řve, že si s manžou střiháme, kdo bude oblíkat.

Evelín užij si trsandu, mě tu ještě vysí šaty z plesu, hned bych znova vyrazila! Ale raději s manžou, ani jsem se vám nesvěřila, jak si mě tam vyhlídl nějaký pochybný týpek a dokonce pro mě přišel, vypadal jak sňatkový podvodník, pořád se nesnesitelně culil, kdyby to byl alespoň nějaký fešák, tak by mi to třeba polichotilo, ale takhle si připadám, že už patřím do šrotu! :lol:

A k té naší dortové story:
nakonec musel Jirka ráno s Jiříkem koupit nějakou krémovou příšernost v krámě, mě ale stejně doma zůstalo rozmrazené ovoce a jiné zdobeníčko, takže jsem to vyřešila koupením piškotového korpusu za 19,– korun, upatlala jsem jogurtový krém, nakladla ovoce a zalila želém a dozdobila lentilkami - no nebyl to krasavec kterým bych se chtěla chlubit, ale neurazil! Ono jde spíš o to, že jsem rodinu namlsala jinými výtvory a teď to ode mě každý očekává :roll: a hlavně jsem chtěla udělat radost tomu našemu raráškovi, který touží po svých hrdinech v sladké podobě! :lol:
http://sweb.cz/…ee/dort2.jpg …tak jen pro představu, ten poslední v řadě je fešák roku! :lol:

Tak končím svůj mega příspěvek, kolem už vše uslo, dokonce bez mého přičinění, takže hurá, vida jak to jde. Teď už ale pádím následovat panstvo. Mějte se krásňánce a teploučce hlavně! Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
6.1.09 23:18

Ahoj holky,
teda Veru , to je fakt smůla, to by mě taky vytočilo, někteří lidi jsou fakt hrozní. A zrovna na narozeniny… :( :evil: Ale přeju i tak všechno nej …

Lucy - ty jo, to je ale dortová přehlídka, ty jsi šikulka… :wink:

Týnko - super video, Adámek je šikulín… :P

Zebruš - ať je Beníkovi brzy líp…

Simi - u nás je teda jogurt pochoutka dne, Adam ho přímo miluje…vždycky ho zhltne a chce ještě :roll:

Jinak u nás dnes Adam pilně trénoval sezení - akorát se z toho svého sedu ještě neumí dostat do jiné polohy, takže se většinou svalí jak hruška, tak musím „dělat záchranu“, jinak by to byl u nás dnes jeden úraz za druhým… :roll: , ale snad se to zlepší…
To je zase hodin, včera jsem šla spát o půl druhé ráno a dnes jsem byla totálně hotová a chtěla jsem jít brzo spát… :? a stejně jsem ještě nestihla udělat všechno, co jsem chtěla, ach jo......tak dobrou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
6.1.09 23:19

Ahoj holky,
teda Veru , to je fakt smůla, to by mě taky vytočilo, někteří lidi jsou fakt hrozní. A zrovna na narozeniny… :( :evil: Ale přeju i tak všechno nej …

Lucy - ty jo, to je ale dortová přehlídka, ty jsi šikulka… :wink:

Týnko - super video, Adámek je šikulín… :P

Zebruš - ať je Beníkovi brzy líp…

Simi - u nás je teda jogurt pochoutka dne, Adam ho přímo miluje…vždycky ho zhltne a chce ještě :roll:

Jinak u nás dnes Adam pilně trénoval sezení - akorát se z toho svého sedu ještě neumí dostat do jiné polohy, takže se většinou svalí jak hruška, tak musím „dělat záchranu“, jinak by to byl u nás dnes jeden úraz za druhým… :roll: , ale snad se to zlepší…
To je zase hodin, včera jsem šla spát o půl druhé ráno a dnes jsem byla totálně hotová a chtěla jsem jít brzo spát… :? a stejně jsem ještě nestihla udělat všechno, co jsem chtěla, ach jo......tak dobrou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
6.1.09 23:21

No nazdar, koukám, že poslední dobou posílám skoro všechno dvakrát.. :roll: :roll: jsem fakt šikovná, už bych asi fakt měla jít chrnět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
6.1.09 23:55

JANUSKO, len pekne posielaj dvakrat, aspon to lahsie nezasbudnem.. akosi zabudam, co som chcela napisat

ZELVI, slak by ma trafil.. :twisted: nenavidim, ked sa kradnu veci

RYNTYNTYNKO, jeeej Adamko je sikulaaaa

LUCY, teeeda perektne tortyyy 8O :D :D :D ta morska panna je uzasnaaa :lol: :lol: :lol:

a my doma nevieme, aku autosedacku… uz ze vyberieme Romerku 9 az 18 tu king plus, ci ako sa to vola ale ved MAtusko voobec nesedii ani nahodou… a dlhy je az az… vo vajicku uz byt nemoze a hmotnost ma uz 9 kg… jeeejda… :? potrebujem nejaky :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí