Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
4.1.09 10:55

Dobré ránko, teda spíš už dopoledne 8)

Dneska budíček až po sedmé 8O 8) A teď asi zase spinká (uspává Radek…), ale mezitím protivka hadr :? Rýma a dotoho má ještě 37,5, čekám-čekám, zda-li mu to poleze nahoru :roll: A to jsme ani včera nebyli venku a dneska vyhlídka asi taky žádná…

Simčo: Pěkný fotky :wink: :wink: Denní rytmus máte dobře zavedený a jogurtík bych tady dala dopolko, já ho dávám někdy k snídani (Hollandii) a nebo na sváču (Aktivii-ta je menší :) )

My máme denní rytmus: 04,00-05,00-UM 210 ml
7,00-8,00h snídaně
9,30-10,00 sváča-ale jak kdy :arrow: dnes např. mrkev na kousání
12,00 oběd
15,00-1600 svačinka-ovoce
18,00-19,00 UM-Hajaja 270 ml

1. :D :D

Veru: Teď dostává rohlík jen k snídani (a né pokaždý, pěkně na střídačku s něčím jiným), takže z něho bordel nenadělá :) a předtím jsem mu dala do klína plínku, abych se vyhla strouhance na zemi :lol: :lol: :lol: Jinak teda z něho ani právě nebyl upatlaný, to z křupek je tedy upaltlaný daleko víc :wink: :wink:

A taky pěkná hračka :lol: :lol: :lol: :lol:

Zuločku: Téda, šikulkááááá!! Já to taky zkouším Adámka učit, ale on si nedá moc šahat na ručičky, resp. si myslí, že se bude hned chodit :-) :lol: :lol: :lol: :lol: Ale zkouším na něj : paci-paci, vařila myšička kašičku, tááák je veliký, a jak-tak všelijak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.1.09 10:58

Ahoj holky,

Simi já kojím ještě 2× večer,po kaši a pak se Vítek pravidelně budí kolem půl desáté,1× v noci a 2× ráno,jednou hodně brzo a pak jako snídaně:

7.30-8 snídaně - kojení
10.30- svačina - ovoce nebo přesnídávka
12.30-13 - oběd
15.30-16 - svačina - jogurt
18 h.- večeře - kaše
18.45 - kojení

odpol ještě někdy kojím místo jogurtu,což bych chtěla vypustit,ale mám stále dost mlíka,tak podle situace.

Zuločku tak to je Matuško šikulka,že už toho tolik umí :wink:

Týnko s tím golfáčem,my ho měli levněji,asi za 6 tisíc,což je i tak dost,ale za těch 9,co stojí normálně bychom ho taky nekupovali,je to děs :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.1.09 11:00

Terko : Ať ti jde učení co nejlíp!!! Já bych už se měla zasek konečně učit na ty příjmačky :) A nějak poslední dobou večer nezbívá enerigie, včera jsem padla za vlast v devět 8O :wink:

U nás jsme museli odendat všechny madla ze šuplíčků, Adam se pěkně šplhá po šuplíkách a pak se v nich začne hrabat, hlavně tátovi v pracovně :?
A taky bych řekla, že začíná chápat pojem-do ručičky a do pusinky…ale čím je nejvíc sladký je, že si hraje s vlásky, hlavně to dělá, když je unavaený nebo usíná…já jsem si takhle hrála s ušíním lalůčkem + do toho palec do pusy - kdeže dudlík… a moje mamka si takhle točí vlasy, když třeba čte nebo v autě a táák, jde krásně vidět, jak se ty rodinné geny proplétají v generaci a ob generaci :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.1.09 11:37

Adámek má dneska mininarozeninky :huban: :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
4.1.09 15:01

Ahoj mamky!
Adámkovi vše NEJ!
TINKO:taky si často točím vlasy,když přemýšlím.A děti si obě tahají za uši.Sranda.
ADEL:ja taky docela často kojím,někdy šidím nejakou tu svačinu a večer dokojuju ke spaní.Moc v jídle režim nemáme.
Pečivo dávám k žužlání,drobky jsou sice všude…Já bych se asi bála dát s tu mrkev-ta se v puse nerozmočí a spíš zaskočí. :? Jogurt občas dám,smíchaný s přesnídávkou.Mě dr.říkala na 8.měsíční poradně,že už ho mám pozvolna učit na naší stravu-ale bez pepře a míň soli.
Huggiesky jsem už taky zavrhla a posledně koupila zase pampersky,podle mě jsou nejlepší.
Snažím se Matýska vzdělávat,ale on zatím akorát zběsile mává rukama,když si Radek pustí ty svoje metaloviny. :D Holt asi se potatí.
Jo a na Silvestra jsem zistila,že máme 2 zuby venku!Jinak všichni už v deset spali,Matýsek se před půlnoci vzbudil,tak se mnou koukal z okna na rachejtle.
To je venku zima,co.A na příští týden hlásí -20°C.Brrr.To ani nebudu moct s Matýskem ven-a to mi v kočárku usíná nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
4.1.09 15:32

Ahojte

Simi , dětem to moc sluší. Já dávám chleba, rohlík a jogurt občas, ne každý den. Spíš jen když jíme a Beník na nás smutně kouká, tak ať má co žužlat. A z jogurtu mě docela blinká, takže dávám pozor :?

Wenee , to sedátko má 4 přísavky a jak je ve vaně voda, tak mi přijde, že to drží dobře, ale jezdí to trochu sem a tam, ale převrátit se to asi nemůže, ale raději Bendu přidržuju. Však on se v tom ani moc nehýbe - zatím 8O

Verčo , já oblíkám podle nálady - někdy Benda vypadá jak cirkusák a jindy ho vyfešákuju, mu je to stejně jedno 8)

Adel , fluorid nedávám, mám strach :oops:

Terko , s tím sedátkem, asi to není úplně dobrý když dítko ještě nesedí (jako Beník), ale já jsem myslela jestli to koupání nevadí kvůli našemu atopáku, Beník by se moc koupat neměl. Jinak bych taky asi koupala každý den, moc ho to baví a ta chvilku v sedátku podle mě nic hroznýho dětem neudělá. Kdybych přesně dodržovala, co nám řekla kožní, tak nebude mít Benda žádnou zábavu :? :roll:

Zuločku , děkuji, a už občas i pěkně sedí, ale zatím se u toho přidržuje
Matuško je šikulka, Benda se mě jen směje, když se ho snažím něco učit, ale víc a víc říká mama, když chce ke mě, ale podle mě tím myslí mlíko, ne mě a pak k tomu občas říká baba, tak to má asi trošku domotaný :lol:

Mě pobolívá břicho už dýl a MS pořád nikde, tak si to zatím užívám. Snad to nepřijde v nějakou nevhodnou dobu :roll:

S režimem to máme podobně jako Pacal, někdy zapomenu na čas a tak jíme jinak, ale oběd máme většinou kolem poledne :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
4.1.09 17:21

interaktivní hračka aneb aspoň chvilku klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
4.1.09 17:23

snídaně lepek-nelepek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
4.1.09 17:29

Tak jsem se naučila vkládat fotky,jupí.
Po ránu jsme doma měli 16 stupňů,tak se nedivte té čepici! :D
Jo a TINKO:nemá to být spíš-lození-sezení-chození?
No nic,jdu si dát maratón koupání a krmení divé zvěře.Mějte se hezky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
4.1.09 17:40

Ahojte
Tynka-na cafe-baby som ešte diskusku o x-landery nepozerala,tak pozriem.
Zulok-ahojjj,dík za info o x-landery

Momentálne používame pampersky-boli vo výhodnej akcie,no predtým sme dlho používali huggies premium s mackom Pu a boli super,nám sa ani raz nestalo,že by ich precikala.

Vám v Čechách teda nezávidm tú strašnu zimu,včera v správach dávali,že Vám tam ešte riadne prituhne.
My tu máme tak -12 v noci a cez deň okolo -5 a to sa mi zdá teda dosť zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.1.09 20:49

Ahoj holky,

u nás dneska padá celý dne snížek :) Procházka dneska byla, chtěla jsem jen na chvilku (půl hoďky), pak mě zdržel náš budoucí soused na čtvrt hodinky, za 3/4 hodinky talčení kočárku sněhem jsem byla utahaná jako na dlouhé procházce v létě :lol: :lol: :lol: …Adam měl před koupáním 37.8-dostal 2ml Nurofenu a doufám, že to bude v pořádku, jelikož zítra potřebuju do toho Liberce …

Pacal: :potlesk: Krásný fotky 8) Mámek podobné interkaktivní hračky, akorát to jsou nádobky od UM v košíku :D :D :D
A teď ti tedy nevím-nevím s tím lezení-sezením-stáním :oops: :D

Wenee : Zkus se tam kouknout, brala jsem tam taky inspiraci a rady :wink:

Musím jít žehlit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
4.1.09 20:50

Ahoj holky!!!!!
tak po dlouhé době se taky hlásím… :D Byli jsme teď dva týdny u Tomových rodičů - bez internetu.. :( …mám obrovský emiminovský absťák :roll: :wink:
Zkusím vás dočíst…že ale píšete :wink: :wink:
Jinak u nás Adámek bojuje s nachlazením, naštěstí teploty už jsou lepší, zato rýma a kašel..... :roll: :cry:
Musím teď ještě udělat spoustu věcí, ale večer vás zkusím dočíst a třeba ještě písnout, nebo v nejhorším až zítra.
Všechny moooc zdravím a opožděně přeju všem všechno nej do nového roku, hlavně radost z vašich zlatíček… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
4.1.09 21:31

Ahoj holky,
super, že jste napsaly zhruba váš „denní rozpis“, je dobrý mít srovnání :wink: Já kaši dávám až úplně na noc, těsně po koupání, pak odříhnout a hned do postýlek a spát. Ondra chce občas tak po hodině dokojit, ale většinou moc nepije, jen se na mě culí a mazlí se :wink:

Co jsem četla, tak nejčastější je lezení-sezení-chození, ale na záda je největší zabíračka to sezení, takže není výjimkou (a je vlastně i dobře), když si dítě začíná samo sedat třeba až poté, co chodí nebo se aspoň staví. U nás má Ondra rozhodně větší tendenci stoupat si (když ho chováme) než sám si sedat…

Jinak dnes jsme režim taky narušili - ráno jsme byli v posilovně, tak děti dostaly přesnídávku (ovocnou) už dopoledne, a odpoledne jsme byli na návštěvě a děti se prostřídaly ve spaní, tak tam jsem zase jen kojila a na ovoce už nebyl čas. Kamarádka má chlapečka staršího o měsíc a pak syna 4 a půl roku, tak bylo veselo :lol: :wink: Jo a mají závěsnou houpačku - v ní se naše dvojčátka prostřídala a v životě jsem je neviděla hodnější 8O 8O 8O Vážně uvažuju o tom, že si ji pořídíme :!

Týnko , tyyy jo, Adámkovi už je tři čtvrtě roku 8O :D To je mazec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
4.1.09 21:44

Ahoj holky!

Adamkovi preji vse nej ke trictvrte roku 8O :-) :-) :srdce:
Uz je na svete stejne, jako byl v brisku 8) :wink:

Zdravim janusu a preji brzke uzdraveni :wink:

Ono dnes snezilo i v Brne 8O To uz musi byt snih fakt vsude :lol:

Pacal, super hracky :lol: Ja si taky obcas rikam, proc ma tolik hracek, kdyz nejlepsi je stejne „petka“ :roll: :lol:

My dnes slavili tchanovy narozeniny a ted si uzivame posledni zbytky manzelovy dovolene, ach jo a od zitrka sama :( Fakt jsem si tech vic jak 14 dnu dohromady uzila, moc bychom chteli, aby se mu to tak podarilo i v lete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
4.1.09 21:52

ahojte, tak učení už mi pomalu leze krkem, a to jsem teprv na začátku, achjo…včera jsem byla docela naštvaná na mou mamku, vzala Páju ven a přes dvě hodiny ho vozila v mrazejku…byli pak oba celý vymrzlí…sem myslela, že ho chvíli povozí a šup domů do tepla…jinak s tím lezením-sezením-stavěním, Pája to první vynechal…a zatím to nevypadá, že by začal lézt…ani pérovat na kolenou…včera večer jsem ho zase našla v postýlce, jak sedí…a na stoupání to zatím taky nevypadá, skoro všechny mimísci už vám tady stojej…Pája se zdvihne jen na kolena a když se zamyslím, tak asi zvedat tu jeho váhu musí bejt asi dost velká dřina :lol: takže na jednu stranu se mu ani nedivím, že ještě nestojí…Zkoušíme teď podruhý špenát, ale zase má po něm průjem a osypal se na hlavě, tak ho nejspíš vyřadíme. Frutapuru jsme zkusili a moc mu chutná, koukala jsem, že od nestlé vyrábějí mlíčko s kaší, zkoušeli jste někdo???Zítra k obědu asi otestuju mléčnou kaši, tak uvidím, jestli Pájovi pojede.

Týnko: blahopřeji Adámkovi k devítiměsíčninám, to je hrozný jak to letí, viď… :D

Jani: ať se s Adámkem brzy uzdravíte a je zase dobře..

Pacal: parádní fotky, my máme oblíbenou nerezovou misku a dřevěnou měchačku, vždy když vařím v kuchyni, tak si s těmahle hračkama vyhraje…a gratuluju k zoubkům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí