Poradna duly
Jana Čurdová
No jo, nekdo kytaru a nekdo piiiivo
A Paja je zubateeec
A s tou kravatou a odhalenou hrudi vypada neodolatelne
![]()
Zebrus, tak Benik taky
Parada ![]()
Zacina se nam to pokroky jen hemzit
Az na ty urazy, ktere jsou temi pokroky doprovazene ![]()
Zulocku, to je mi lito s dedeckem ![]()
Tynko, hod odkaz na golfky
My uz je mame, tak nam asi zatim staci dva kocary ![]()
Tynko, s tim polstarkem asi neporadim, my zatim zadnej nemame a asi ani dlouho mit nebudem, ale pokud se Ti to libi, tak proc ne ![]()
Verco a v cem, ze to peres?
Neni to tema mydlovyma orechama??? ![]()
Holkyyy, super fotky!! Ja se musim smat tem dvoum zubatcum, je to fakt legracni, hlavne Paja jak ma ty horni zuby
Je to roztomily!! To je tim, ze mam doma jeste bezzubku, tak mi to prijde uplne nepredstavitelny a ty Vase deti mi prijdou mnohem starsi ![]()
Ale nejak se u nas zacalo trochu slintat a Domis si porad saha do pusy, tak ze by si k Novemu roku nadelil zuby?? ![]()
Evelin , teda boule je slusna
Me dnes Domca spadl opet v loznici z postele, nastesti jen „couval“ a sjel po nohach, trochu se bouchnul do brady, ale jinak ok
jsem nejak zapomnela, ze se preci jen nejak pohybuje… ![]()
A Stepanek ma teda taky velka kukadla!!
Zulocku , je to smutne s dedou
, je to bohuzel zivot, ale zase si vzdy na svatky, jako delame i my doma, zapalite za nej svicku pri veceri a budete na nej myslet..
Simi , jsem se zrovna chtela zeptat, jestli nemate tak trochu ponorku.. ja nevim cim to je, asi proste chlapama
mam sveho muze rada, ale taky me po nejake dobe pohromade zacne „stvat“, myslim, kdyz jsme treba byli spolu loni asi 3 mesice (dovolena + hledani nove prace) no a uplne nejhorsi jsou ty jejich „zasluhy“, presne jak pises..
Jak jsou sikovni a pohlidali a uvarili a vubec… jasne, ze jsem rada, ale me to taky nikdo nepripomina a nerika mi kazdy den „ty ses tak sikovna, zes byla s Domcou doma, vytrela, uvarila, vyzehlila a tak…“ ![]()
Zebrus , Benik je frajer v tech puncochackach, me prijdou v tehle s ksandama hrozne roztomily vzdycky ![]()
Adel , my taky silene vymrzli, misto par okruhu v parku jsem udelala pulku jednoho, sla pro rohliky a honem domu, Domca pak dospaval v chodbe ![]()
Tynko , ja mam polstare i deky, ale Domca spi porad ve spacim pytli, jen na prosteradle a plince, kdyz je vetsi zima, prikryvam jeste deckou, polstar zatim vubec davat nebudu.
No a o golfkach zatim nepremyslime, protoze Domca porad jezdi v hlubokem a budu se snazit nechat ho tam co nejdele, zvlaste ted v zime…
je tam pekne zachumlany, vejde se mi tam i s fusakem, coz je super.. Uvidime, jak dlouho jeste… No a stejne jezdim hodne autem, takze pul casu je v autosedacce nacvaknuty na podvozek.. Takze jsem jeste se sportakem nevyjela a tudiz o golfkach vuuubec nepremyslim
ale jelikoz ted jezdime vzdy s korbou na zadnim sedadle a jeste s autosedackou a podvozkem, tak nam asi bude sportak stacit, i kdyz je velky, tak rozhodne zabere min mista nez korba…
Ja pro zmenu dostala od seger k vanocum a narozkam dohromady
„poukazku“ na domaci pekarnu, tak vybiram favority, vubec nikdy jsem na to jeste nekoukala, takze ani nevim, co to vsechno umi.. Ale uz me to zacalo bavit, navnadili me pecenim toho bezlepkoveho chleba a ruznych „dezertiku“, kdyby naaahodou Domca nemohl normal ![]()
Ahojte
Konečne som zase medzi Vami,chýbali ste mi.
Dúfam,že Vianoce boli u každého pekné a všetko je o.k.
My sa máme super,Sofi robí stále pokroky.
Zuloček-je mi ľúto,že Tvoj deduško už odišiel.
Zatím papa
Jinak tady jedna ksandickova puncochackova fotka, takhle vzdy zaleze pod sedacku nebo pod stul, desny ![]()
http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC01986.JPG
a tady jedna gymnasticka ![]()
http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC01989.JPG /> On mi furt sjizdi z toho kresilka, kdyz ho prikurtuju, tak po chvili zacne mrcet, ze ho to neba
tak si vyberte… ![]()
Dobrou, jdeme se divat na filmik…
TINKO:golfky už máme dlouho a dokonce je na courání po městě pořád používáme,sice je tam Mates ve fusaku totálně narvanej…na to cestováni na Slovač jsou ideální.Polštářěk nepoužíváme.Jak si psala jednou,že to slintání se zubama přejde,tak to asi pravda nebude,co?Mates taky slintá,zub zatim nemá žádný. ![]()
EVELÍN:přesně takhle se pořád staví i ten můj,jsem z toho trochu ve stresu,bojím se aby se nepraštil nejak víc,dnes si dal akorát do těch zubů co nemá. ![]()
HOLKY:a co chodítka???Já už jsem ho vytáhla
,jinak bych asi doma nic neudělala.Už jsme kolikrát s Radkem v koncích,ruce vytahané,furt si ho přehazujeme…Tak ho tam občas šupnu,nebojím se,že někde upadne na roh něčeho a on může kam ho to táhne.No jsem zvědavá,co vy na to. ![]()
Jo a přišel mi meil o rakovině prsu,tak mám trochu strach,pár dní mám na bradavce takový suchý pupínek,svědí mě to-a Mates má v puse takovou bílou krupičku-nevíte co by to mohlo být?Zítra pomažeme k doktorce,i tak musíme na kontrolu na ORL,tak to vezmem útokem.
TERI:máš to ale fešáka,jen opatrně s tou basou!!!
Jak ste psali o tom popíjení,já teda moc tomu nefandím,špatný skušenosti kam se podívám.
Ale taky si někdy dám a docela se těším až si jednou vyhodím z kopýtka.
Díky mejlíkům vím konečně i jak se doopravdy jmenujete.Jak pak se asi jmenuju já…
![]()
No tak asi pujdu do hajan,dřív než mě zase chytne hlad-už mám 2 kila nahoře,jěště že už máme po cukroví,jsem hrozná mlsanda. ![]()
Dobrou noc!
Evelin , premyslela jsem, jestli to neni orechama, ale ty v podstate jen perou necistotu, takze jako bych prala v ciste vode + nejake orechy na ocisteni, to nema zadnou vuni, pridava se k tomu levandulova nebo citronova esence na provoneni, kdyz to vytahnu, tak to vetsinou voni ![]()
Ale uz jsem asi prisla na to, cim to je… Jak se to susi v pokoji, tak je to jakoby suche, tak to sundam ze stojanu a hodim na sebe na kreslo nebo na zehlici prkno, kde to ceka na vyzehleni.. A asi to neni uplne doschle, takze nektere kousky se mackaji s jinymi a pak mi prijde, ze to smrdi…jako byste treba nechaly mokre veci z venku hozene na posteli a tam uschnuly, ale zasmradne to, ze jo ![]()
Tak to bylo praci okenko a ted uz jdem na ten film, Dan se tu ze zoufalstvi uci a furt ceka, kdyz uz prestanu cvakat a konecne pujdu
![]()
VERU:tak si na to kápla s tím prádlem!
![]()
My teď řešíme problém s mokrými fleky na sádroši-moje nová kuchyň
,ráno tam jsou,přes den zmizí…tak skoušíme topit i přes noc,uvidíme.A to jsme chtěli šetřit,dyť jaro je daleko. ![]()
Než zapomenu, tak všem oslavencům vše nej - k svátkům i k měsíčínám ![]()
Ráno jsme šli v manduce nakoupit - Bendu jsem nabalila a já jsem si trubka vzala jen mikinu a málem jsem zmrzla
, odpoledne jsme se procházeli jen na zahradě, i tak jsem mrzla a tak Benda dospával v kuchyni - tam je nejchladněji z celýho domu ![]()
Želvi , já suším v kuchyni - pověsili jsme tam dočasně šňůry a prádlo mi nesmrdí a taky něco suším na malým sušáku v pokoji, ale je pravda, že minulou zimu jsme měli plesnivý rohy zdí, ale to bylo asi tím, že tam z venku byly díry, letos dobrý
. Ale taky jsem měla smradlavý prádlo, když jsem to nechala schnout krátce a pak dala na hromadu
.
A myslíš, že ty prací ořechy vyjdou levněji nebo dráž než praní třeba v Lovele? Přemýšlím, že je zkusím ![]()
V punčoškách jsou roztomilí
, tyto máme od ségry. Jinak máme bílý a Benda je jak andílek, když mu je dám s bílým bodyčkem, a taky je teda hned jak čuník ![]()
A fotky taky super, hlavně ta druhá je jako kdyby pózoval ![]()
Zuločku , to je mi líto takto na Vánoce
Simi , taky cpu do pračky, co se vejde
. A normálně používám gel, tak dobrý, ale teď nám taťka koupil prášek a na tmavým prádle zůstává, jak tam toho je moc, musím na to dávat bacha ![]()
A masáž závidím ![]()
Taky mi přijde, že chlapi to někdy berou jako že nám dělají laskavost a přitom jsou to i jejich děti, že jo ![]()
Týnko , jo jo slintá jako bernardýn a k tomu některý noci řve a nevím proč, tak čekám zuby, ale zatím jsme bezzubky.
O golfkách taky přemýšlím, ale zase se bojím, že pak budu mít 2 kočáry a pořádně je nevyužiju. Ale doufám, že budem v létě víc cestovat a pak se budou golfky asi hodit, protože teď jak vezem kočár, tak je kufr plnej ![]()
Polštář mám, ale nedávám. Ale jak teď spí Beník vedle mě, tak ze spaní vyšplhá na můj polštář a spí, těžko mu v tom zabráním
. Ale je myslím lepší mít pod hlavou málo, tak nevím ![]()
A sem s odkazem na golfky, ať se můžeme inspirovat ![]()
Terko , téda pozor na ty piva
. A ty fotky s kravatou jsou super ![]()
Evelín , taky krásný fotky a Štěpánek stojí úplně ukázkově ![]()
Pacalo , a není to moučnivka ta bílá krupička? Na to se dává genciánka, zkus si o tom přečíst na netu…
Beník si zase dře uši, tak mám strach, jestli ho nebolí, ale když mu to promačkávám, tak nic, tak nevím, možná je to jen zlozvyk, ale stejně zajdem za doktorkou ![]()
S chodítkem nevím, četla jsem, že jsou blbý, ale nemám s tím zkušenost
A s tím sádrošem - nemáte taky třeba zvenku nějakou díru? My jsme je zadělali montážní pěnou (zatím) a dobrý ![]()
Tak, tady máte můj noční román a jdu chrupkat
![]()
Veru, Domca je uplny model a uplne k nakousnuti, takovy neviny voci
![]()
A vidis, jak jsi na to pradlo prisla, uz nemusite smrdet
![]()
Pacal, my choditko nemame a ani neuvazujeme, taky vsude ctu jak je to nezdravy. Pro rychle odlozeni mame ohradku, jinak taky docela dlouho vydrzi v zidlicce (kdyz ma velkou zasobu krubek) a pri nejhorsim to jisti manduca ![]()
A s tim jazykem si taky myslim, ze by to mohla byt moucnivka…
Tak ja asi taky koncim ![]()
Ted me udivilo, ze Stepanovi uz je 8 mesicu a jeden den a ono uz je vlastne zitra
![]()
Tak dneska ahoj
![]()
Dobré ránko, teda spíš už dopoledne ![]()
Veru: Domča je hotový model
A koukám, že mu povyrostly vlásky
![]()
Pacal: Taky mě napadla moučnivka, uvidíš, co ti dneska na to řekne dr. ![]()
My chodítko máme, ale takové to aktivní, kdy je to vlastně opora při chození…Adam ho dostal k Vánocům, ale zatím ho nepoužívám, jelikož máme ještě tak trošku gumové nožky a při pádu by si o něj mohl solidně nabít čumáček… já bych se klasikého chodítka bála kvůli páteři, aby to nebyl velký nával na ni a na kyčle…ale moje dvě kámošky ho používaly a byly spokojené … těžko říct ![]()
A k tomu slintání
: Babský pověry tvrdě selhaly, že prý s prvníma zoubkama bude šmitec
no, tak snad nebude slintat až od poberty
![]()
Zebruš: No právě, abych využila oba dva dostatečně, když už jeden stál se vším 13-tisíc a ty golfky jsou tak za 2-3 tisíce
Ale Radke je pro…a navíc si myslím, že je hodně využijeme v létě, až se bude hodně cestovat na výlety a táááák, páč ten x-lander zabere 3/4 kufru a zase je lepší tří tisícová investice než 100 tisícová za nové-větší auto
![]()
No, já bych Adamovi nenechávala ten polštář na spaní…nakonec ještě počkám, vytasím to až v dubnu
![]()
Týnko , jsi mě navnadila a dívám se na golfky
. Na co se díváš, když hledáš, já asi na to, aby šli do lehu (jestli teda nějaký jdou
) a jinak mi přijdou všecky stejný ![]()
Docela se mi líbí Jeep Candy ![]()
Beník už chrní asi 2,5 hodiny - dospává noc, zase brečel a ani kojení nepomáhalo
, já jsem dospala ráno, manža si ho vzal na hoďku než šel do práce ![]()
Tady je Benda medvěd
- našla jsem doma další kombinézu, je sice až 12-18 měsíců, ale je mu dobře, jen nohy to má delší
Tak holky, jsme zpet z odberu krve (na imunologii a pak i kvuli studii ockovaci), Domca drzel statecne a ani nebrecel, me se trochu udelalo spatne, jak mu tam bodli tu jehlu a hledali zilu, ale pak dobry ![]()
No vahou ani mirou uz nikoho asi nedozeneme, jelikoz ma 7.300 gramu a 68 cm, fakt prcek ![]()
Pacal neboooj, pro svuj pocit jdi k doktorovi s tim prsem, ale asi je to jen nejaka vyrazka nebo treba te neco kouslo?? Myslim, ze jsi mlada, mas dite, ktere kojis, tak ta rakovina snad nehrozi.. Ale tak jestli mas blby pocit, tak bych zasla, proc ne.. ![]()
No a s temi pupinky me taky napadla moucnivka, ja to teda vubec neznam, ale je to jedine, o cem vim, ze muze byt v pusince ![]()
Jinak choditko nemame a taky slysim ze vsech stran, ze by se nemelo pouzivat, nevim presne proc → kycle, pater… a taky aby mimi nekde nespadlo..
Jak psala Evelin, Domca mi ted docela vydrzi v te vysoke jidelni zidli, po jidle ho tam vzdy necham, protoze mi zacal po jidle blinkat, jak se hned prevali na bricho a leze a namaha se, tak sedi 10 minut v zidli, taky mu tam dam krupky a zabavi se
![]()
Hele a s temi fleky, nenatahuje se Vam pres noc nejaka vlhkost?? Teda prd tomu rozumim, toto me napadlo…
No a jak se vlastne teda jmenujes?? Tvuj email Pacala nam moc nerekne
![]()
Zebrus , ja ted pouzivam na nase pradlo taky jenom gel, driv jsem davala prasek, ale skoro v kazdem prani mi na necem zustal, nebo fleky, to nesnasim
Takze jsem presla na gel a jsem spokojena.
No, orechy jsou urcite levnejsi, ted nevim presne, ale 1 kg stoji asi 300 Kc, zalezi na obchudku. No a pisou, ze pro 3clennou rodinu pri 2-3 prackach tydne to vydrzi 9-12 mesicu. Ale ja to mam jen pro Domcu, takze to mam na 3 roky asi, mam 2 kg
+ jeste levandulovou vuni, ktera se naleva do misticky na avivaz.
Jezis a ted na to koukam a vidim, ze prodavaji i tekute mydlove orechy, ekologicke, s vuni, tak na to asi prejdu, ale az vyplacam tyto normal orechy
750 ml stoji 175 Kc.
Zase je fakt, ze Lovela lip voni, ale ja po vyprani orechama davam ty oblecky do skrinek, kde ma Domis drevene kulicky napustene pomerancovym olejem, takze to voni takto ![]()
Tynko , diky, ze sis vsimla, ze ma Domca nejake vlasy
![]()
JINAK PRIPOMINAM → 14.1. V 10 HODIN JE V CINEMA CITY FLORA PROMITANI SNEZENKY A MACHRI PRO MATKY S DETMI, TAK DOUFAM, ZE SE TEDA SEJDEME A PAK SI DAME TREBA KAFCO!! ![]()
PACALKO, no pekne si na Silvestra pospite.. teda ak drobca nebude budit ohnostroj
Ozaj a to v puse a na bradavke, to by mohla byt zaba. U ans sa to tak volaaa.. je na to vodicka gencial violet, ci ako sa to volaaa/…
SIMI,tak maminka to ma velmi tazke, na narodeniny…
jaaaaj, no ono am vsetko svoje vyhody aj nevyhody… my sa s manzou vzdy pochytime na nejakej hovadine, ked je dlhsie doma… A strazi MAtuska po hodku a uz sa tvari dolezito..
ZEBRUS, Benik je sikulaaaa, ja uz betrpezlivo cakam, kedy sa MAtusko postavii a nic…
A teda Benikovi sa dost zmenila tvaricka.. uz je taky riadny chalanisko, ziasne babatko..
Jeeej a medved .. peknyyy.. my mame velkost 86 na kombinezu, jemu to sice dlhee, ale aspon nemusim kupovat..
ADELKO, aj u nas je tak desne zima.. ja som dnes ani vonku nebola.. nejakych minus 5.. bleee, normalne sa zle dycha…
RYNTYNTYNKO,jeeeejda, ale je Adamko sikulaaaaa.. teda za chvilu bude brazdnit schodi len tak pofrciii
zatia lnad golfkami neuvazujem.. ale Pravda, ze ono je to o moooc skladnejsie, ako tie nase kociky… a daju sa kupit aj pouzite za super cenu.. on oak amte ist tak nabaleny.. tak by som asi teda nevahala… kazdy kusok ulozneho volneho miesta je k dobru…
A ako tu riesis vankusik… nevem, toho sa dost bojiim.. ozaj a od kedy normalnu perinku??? U nas je dost zima a par noci som supla MAtuska ku mne pod paplonik, lebo on mal taky tenkyy
MATE DAKTO NORMALNY PAPLONIK pre drobca??
TERKO, teeda vsetky deticky tu tusim stoja, gratulujeeeeeeeem
Teeeda a sptravny chlap pri tom pive. Hihi
Oooha a aky neodolatelny chlap v tej kravate ![]()
EVELINKO, STepanek ma uuzasny usmev,.. cez celu tavricku, fesaaaaak
ZELVI, domaca pekarnicka, supeeeer… ten domaci chlieb je uplne o niecom inom… nasi ho robia, a vzdy ho zozeriem neurekom
Chichi a fotky su uuzasneee
WENEEE, ahooj, ako bolo na Vianoce.. co ste dostali.. napis a prehanaj.. a SOfinka co stvara.. vy vzdy viete take kuusky, ze len kukaaam
oaj, Matusko sa naucil robit indiana, da si ruku k puse, krici a odokryva si pusinku, chichi
Vseeeeetko dobre v Novom roku, nech vam prinesie to, po com tuzite,,,, a zdravie pre rodinkuu
ozaj a dakujeeem za krasne pohladnice mailom.. ![]()
Zebruš:
Já bych řekla, že většina jde dát do lehu, to je pro mě taky důležitý, pak koukám na cenu
nechci do toho vrazit majlant, když budeme muset cca v té době kupovat i větší autosedajdu......
a taky jestli má v ceně nějaké to příslušenství a ještě na váhu
Mám favority jedny od ABC desing a pak od Espritu (kámoška má od nich kočárek hooodně podobný XAčku a je spokojená…)
Beník pěkný medvídek
![]()
Veru: Domís má pěkný číro
![]()
Zuločku: My máme pro Adámka zatím miminkovskou přikrývku-taky tenkou a jelikož je v noci i u nás zimka, tak ho dám po koupání do spacího pytle a když jdu spát, tak ho ještě přikryju dekou
![]()