Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
29.12.08 11:09

Hlavne, ze to pisu a nenapisu :oops: 8) Tak Stepankovi vse nej :dance: k 8mesicninam :wink:

Tynko , ne zapoceny, ja nevim, jak bych to popsala :roll: vetsinou nase veci jsou ok, ale Domcovy, jak se perou bez avivaze, tak hlavne ty silnejsi, jsou takove jako..........nevim :wink: tak to peru znovu 8)

No do satku mel puncochace a silnejsi ponozky, body s kratkym, tricko s dlouhym a bavlnenou mikinu. Pak kombinezu, ktera ma ty nasazovaci capaky dole a cepicku teplou. Dokonce nemel ani rukavice, kombineza mu zakryla ruce. :wink: Ale je fakt, ze v satku ma nohy i ruce u me zabalene (bylo tak -5 stupnu), v manduce jim to visi dolu ne? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
29.12.08 11:12

Veru, my zatim susime v „hostinskem“ pokoji, tam nikdo neni, ale taky je tam zima, ale nezda se mi, ze to nejak zapachalo ci zatuchalo :nevim: Nebo pokud to chci mit rychle suche, tak to hodim do koupelny na „zebriny“
Jo a Stepan nic moc extra nedostal, u nas se to neslavi, tak mu to nebude muset byt ani lito, horsi by asi byly narozeniny :wink:

Tynko, tak snad Vam do tri let ta trikolka vydrzi :twisted: :lol:
Jo a Stepana mame do manducy obelceneho v kombineze a na nem je jeste ta fleesova kapsa :wink:

Stepan ma hudbu rad, je na ni zvyklej uz z bricha a jak tata vezme kytaru, tak uz se mu po ni sape (hodim vecer i nejake fotky) :wink:

A taky vyrazime na prochazku, tak si pak povime, kdo byl zmrzlej vic :wink:

Zatim pa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
29.12.08 11:31

Tak a ted to vypada, jako ze to u nas doma je zatuchly a pak chodime ve smradlavym obleceni :lol: 8) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
29.12.08 12:05

ZELVI, jeejda, ako ste spadli hlavne ze ste vporiadku a dufam, ze ta to teda dlho boliet nebude..
ale foty teda naaadherneeeeee :D :D :D :D

ZEBRUSKO, jeeejda, BAenik ako krasne stojii ri tom autiicku :D :D :D :D :D

RYNTYNTYNTKO, paraadne fotkyyy :D :D :D :D Adamek je riadne velikansky, kraasny chlapisko a super voido ma :D :D :D :D :D

zdravim vseetkych, i ked je uz pracovny den a vela ocinkov v praci..

manzel bol tiez, pytat po vyssi plat.. no moc nepochodil :? ale hadam sa to este nejak zmeni… nerada by som bola, keby menil pracu a nebodaj nej bol od nevidim do nevidim :(

u nas je tak divne smutno, dnes rano miz omrel stary ocko.. bol uz starucky, tazko chodil.. ale itak.. a vcera zomre, jeho svagor, boli kamarati… :( tak aspon ze odisli pekne spolu.. ale chuda setsra stareho ocka, prist o manzela aj brata behom dvoch dni… 8O

no, prec s pochmurnymi naladami.. dufam, ze s apekne tlacite koalcikmi… teeda a kamoska je tehulka, uz v 15tt a to am o mesiac starsieho synceka ako ja 8O :D :D :D si neviem rpedstavit, ze byt znovu tehulka, ale zas az tak by som s amozno tej predstave nebranila, keby to bolo pohodove tehu,…ze??

SUSENIE PRADLA… na stpjane takom.. ale ked necham dlhsei v rpacke, tiez mi to stuchne, bleee :roll: musim znova prat.. lebo nam to smrdi teda desnee. nie len tak jemne zatuchlo… a potom smrdi aj cely byt 8O

EVELINKO,jeej, budete mat doma hudobniiika.. keby si tak rpisla k nam zahrat na gitaru :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.12.08 13:26

Holky, díky za přáníčka na e-mail :srdce: Teprv dneska jsem se k němu nějak dokopala a ejhle :D :wink: :wink: :wink:

Zuločku: To je mi líto :( ..... ale bohužel i o Vánocích se odchází do nebíčka :( A třebas bude další těhu pohodové, když jsi musela s Matuškem tak hodně ležet :wink: :wink: :wink:

Jo, Veru , Adam dostal ke svátku oblečeníčko 8) :wink: Taky zapotřebí :) Naše rodina svátky drží a Radkova zase moc ne-e, ale Adámkovi dali dárek :wink:

A my ještě na procházku nevyrážíme, jelikož Adam usnul ještě neoblečený a nepřevlíknutý, takže vyrazíme až se probudí, což bude stejnak za chvilku :roll: :lol: :lol: :lol: Zastavíme se za Radkem na pozemku :D Do toho Liberce se mi nakonec ani noc nechce-samotný, všdchyn kámošky mají prográmek ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
29.12.08 17:54

Ahojda babulky!
Ja zas jen rychle zdravím,po dlouhé době jsem si sedla k počítači-taky děkuji za pěkné meilíky a přáníčka!!!
Skoukla jsem aspoň fotečky,téééda-kluci už budou brzy řídit,to mě vůbec nenapadlo jako dárek.Ale máme po Dorče klasický odstrkovadlo…
No už mě volá Radek na kafe,ach jaj.
Svátky byly v pohodě,teď ten Silvestr-ale mi ho prospíme jako vždy!!!
Tak hezký večer,třeba se sem dostanu......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
29.12.08 17:57

Ahoj holky,
Zulocku , to je mi moc líto, takový svátky… :cry: No, mojí mamce umřela maminka na její narozeniny - pamatuju si, jak tahala ze schránky gratulace (bylo mi 6 let) a mezi nimi - telegram… :cry: Od té doby sama narozeniny moc neslaví, my ji teda s Járou vždycky někam vytáhneme, ale stejně bývá taková smutná :( Ale jak říkáš, dost smutných myšlenek!

Veru , mně zase prádlo špatně schne, i po dvou dnech byly některé kousky vlhké 8O Dáváme to do pracovny, kde máme pořád otevřenou ventilačku, tak asi je tam teď moc chladno. Zatuchlé jsme ale mívali, dlouho, černé prádlo - ať jsem používala jakýkoli prášek, aviváž atd. Přičítala jsem to barvivu z džín. Až nedávno jsem už ze zoufalství poprosila mámu, ať to vypere u sebe - a bylo! 8O Ukázalo se, že jsem asi přecpávala pračku: ona to rozdělila do dvou dávek, a bylo po zatuchlosti! Člověk se fakt pořád učí, a to mám svou domácnost už deset let! :oops: :P

Jinak dneska jsem bezvadně nakoupili oblečení na Járu u Blažka v outletu - oblek, zatím čtyři košile a dvě kravaty. Bude z něj fakt elegán! 8O :lol: Odpoledne jsem byla na thajský masáži, měla jsem ještě poukaz od narozenin, a platil jen do konce roku, tak to nesneslo odklad :wink:

Jinak u nás začíná asi pěkná ponorka, furt se na sebe s Járou mračíme a máme pocit, že ten druhej dělá samý „naschvály“ (což samozřejmě nedělá). Takže - je paráda mít manžela doma, ale… :? :lol: Taky mě, přiznám se, irituje, když zdůrazňuje svou únavu z dětí a zásluhy typu - hlídal jsem, když jsi byla na masáži. Jako je to od něj hezký, jasně, ale… :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
29.12.08 19:01

Tady je ta fotka, kde si Beník stoupá, ale není to moc dobře vidět - já ho držím vzadu jen za kšandy, aby sebou nepráskl :roll:

Dočtu vás, až Benda usne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
29.12.08 19:29

Ahoj holky,

Víteček už spinká,byl tááák ospalý.Dneska jsem mu po svačině dala kousek chleba a moc mu chutnal,sobě jsem namazala ramou a dala mu kousek a krásně papal,pořád jsem ho pozorovala,jestli se nezačne dusit,ale snědl to v pohodě :D

Ad sušení prádla,já to dělám tak,že vyperu hned ráno a pověsím to v dětském pokoji na věšák hned u topení,do večera je suché.Jiřulka si stejně hraje v obýváku..A zatuchlé mi to nepřipadá 8)

Jo a taky jsem nepoděkovala za přáníčka v mailu :huban:

Zuločku to je smutné takhle na svátky :cry:

Holky ta procházky teď stojí za prd,já byla chvíli venku a mrzly mi ruce i v rukavicích,ještě fičel vítr z Alp,no děs :roll: Ale Vítkovi to bylo jedno :wink:

A oslavencům všechno nejlepšíííí :-) :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.12.08 20:11

Zebruš: Koukám, že Beník asi taky slušně slintá? :wink: No já se těším, až nás to přejde, jelikož je to už děs-běs :evil: A taky šikulkááááá :D :D :D U nás se Adam tahá do stoje hlavně rukala (zjistila jsem to na tom aktivním chodítku), ale nožky už taky začíná mít víc pevné 8)

Jooooo a dneska mi vylezl Adam až na třetí schod na schodišti 8O 8O :? Byla jsem za ním a „jistila“ ho, kdyby náhodou si to rozmyslel…to moje dítě vůbec nemá žádný pud sebezáchovy :roll: :lol: :lol: :lol: Pořád jsem z toho v šoku, jak rychle mi roste a už umí takových kousků :( , což je na druhou stranu dobře… :wink: :wink: :wink:

Adél: My jsme byli venku nakonec hoďku a půl, u nás svítilo odpolko sluníčko a vítr nefoukal, takže bylo překvapivě příjemně :D 8)

A mám ještě dva dotázky :wink:

1, holky i vy které máte kočárek s korbičkou a sporťákem: Uvažujete i o koupi golfek?? My jestli pojedeme na jaře či až v létě na Slovensko, tak je asi budu muset koupit, jelikož jsme jeli ze Slováče taaak napchaný, až to nebylo možný 8O 8O A že až pojedeme na Velkou noc (Velikonoce), tak máme mít co nejmíň naplněné auto :lol: :lol: :lol: A o nich i přemýšlím, že když jezdíme nakoupit a nebo třebas budeme jednou jezdit s Adámkem do Liberce vlakem či autobusem, tak by byli skladnější…no nevím, zase bych do nich nechtěla moc investovat, když nám kočárek slouží dobře…

2, používáte do postýlek dětský polštářky? Tedy jako „okrasu“… Adámek dostal k Vánocům dětský set z Ikea i s povlečením a váhám, zda to vyprat a dát to do postýlky k hlavínce místo mantinelu a nebo počkat do toho roku a pak mu ho dávat pod hlavičku? :wink: :wink: :wink:

Díky za info :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
29.12.08 20:37

ahojky, taky koukám, jak mi to „malý“ miminko před očima roste, dneska se furt snažil něčeho přidržet a zvednout se…zatím zvedne jen prdku a nožky, ale celý se nepostaví..odpoledne byl nějaký hladový, tak spořádal velkou přesnídávku i 150g jogurtu…za chvíli to bude…mámu, tátu, trakaře s povozem… :lol: Odpoledne sme byli na dvě hodky venku a teda zimina parádní, Pája se hřál ve fusaku a fleesce a já pěkně mrzla…

Týnko: Adámek je šikulka, jinak my máme hluboký kočárek i golfky, teď přes zimu používáme jen hlubokej…a polštářek sice do postýlky máme, ale Pájovi ho nedávám.

Zulok: taky mě mrzí, že to máte na svátky takhle smutné…

vše nejlepší oslavencům :-)

Zebruš: krásná stojící fotka…teda, Beník je taky šikulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
29.12.08 20:51

a ještě nějaké fotky…zkusila jsem je zmenšit a hodit do textu, tak uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
29.12.08 20:51

Tak konečne pár fotek…

Tatínek může být pyšnej :-)

Kuk :D

Už mám dva zuby 8)

A takhle stojim!!! Huraaa!!!!

To zase byla rána :-(

Moje první viditelné šrámy :roll: Sobotní pád a následky na bradě a dnešní náraz do dvěří s pěknou boulí na hlavě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
29.12.08 20:58

huráá, konečně se mi to povedlo, sice jsem to musela ještě dvakrát předělávat, ale už jsem to pochopila…tak super…

Evelín: nádherný fotky…takže budete mít doma malého rockera???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.12.08 21:06

Holky, fakt krásný fotky 8) 8) 8) :!

Evelín: Klukům začli růst zoubky stejně a i bych podle fotky řekla, že i z atu dobu jim i stejně narostly :lol: :lol: :lol: A šrámová fotka taky zajímavá :wink: :wink: Podobně jsme to měli i my včera 8O :lol: :lol: :lol:

Terko: Pavlík má pěknou přehlídku zoubků 8) 8) :wink: a ty horní jsou boží :-)

A já jsem si už asi vybrala favorita golfek :potlesk: Ale budu si muset počkat tak do února/března :( 8) :wink: :wink:

Dneka už jdu na kutě, musím dohnat spánkový deficit z předešlých dvou nocí :-D
Krásně se vyspinkejte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí