Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
633
31.12.08 17:55

A pravdaže všetko dobré,veľa zdravia a šťastia Vám i Vašim blízkym!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
31.12.08 23:19

Holky, přeju vše nej do nového roku !!! :-) :pankac:

Já jsem se zasekla na netu a čumím na golfáče (za to můžeš ty Týnko :-) :lol: )
Už se mi dokonce začal líbit ten Giro :lol: , ale jinak se mi líbí Jeep nebo ten levnej, co jsem posílala odkaz. Možná si počkám, až jaký si koupíš ty a pak se budu opičit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.1.09 15:10

Ahoj holky,

jaká byla Silvestrovská noc?? U nás proběhla krásně :arrow: zabavili jsme se u kámošů s ostatníma známíma na jedničku, uteklo to jak voda a domů jsme dorazili až kolem deváté ráno 8) Adam se v noci docela často budil, jsme se u něj s Radkem střídali a před čvrtvou ranní si žádal mlíčko a pak nechtěl usnout sám, tak jsem si s ním dala šlofíčka do půl osmé, ale spala bych i tak … až bych brečela :-( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zebruš: Alespoň ti to do půlnoci uteklo :wink: :-D :-D :wink:
Jo a my míváme v noci kolem 18-ti stupnů (možná někdy i míň :? ), topení máme Akuru(elektrické) a ta je řízená přes termostat-kolik je na něm stupňů a jak je časově nařízená… Už se těším, až budeme mít v baráčku krb 8) :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.1.09 18:14

Ahooooj v novem roce :D

My si vcerejsek paradne uzili, vecer dosli segra s manzelem a keceli jsme, jedli a pili, akorat jidla bylo tolik, ze mi zbyly skoro vsechny chlebicky. Zkousela jsem poprve syrove fondue (dostala jsem nadobu k Vanocum) a docela se povedlo :D Jo a kolem destae zacaly litat rachjtle (jsme primo v centru u namesti, kde je kazdorocne neorganizovany ohnostroj) a praskaly asi 2 a pul hodiny a Stepan celou dobu spal jak zabitej 8O Porad jsem ho chodila kontrolovat a on proste nic, vzbudil se az v pet na kojeni :D
Dneska jsme sli s nasima a svagrama na novorocni obed a bylo to vstkutku luxusni :-) :wink:

Zebrus, to jsi teda zajimave stravila silvestrovskou noc 8O :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
1.1.09 18:32

tak my sme silvetsrovali fakt vsetci. MAtusko zaspal o 23.25, ale po polnoci sa zobudil na ohnostroj, takze sme kukali, aj sa na zaciatku bal , ale pootm sa nevedel odlepit od okna,.. tak sme boli hore asi do 3.10 a potom konecne zaspali…

TYNKO, jeeejda, to mate v noci zimu, brrrrr..

SIMI. naadherna plna naruc stastiaaa :D :D :D teda ti dvaja ked zacnu spolu divosit, to musi stat za to :lol: :lol: :lol: :lol:

ZEBRUS< parada, ze je BEnik zdravucky, no, nastastie ste sa prehnali zbytocne. a my mame v byte tak 22 stupnov..a v noci tak 20..ako mrzne,

EVELINKO, aj u nas to bude sok, ked pojde manzel zas do rpace. takto ho mal MAtusko vkuse na ociach,.. a ked ho nevidi tak pistii.. no, to teda bude…

PACALKO, fuuha 15 stupnov. teda to neviem akoby som sa musela zababusit…

a ja som sa zas prezrala :oops: ach, a ako sme neboli vonku, des.. u nas je teda riaadna kosa.. vonku ani kocik nevidno, nic, ludopraazdno, keby nebol vcera SIlvester, tak by som hadam cloveka ani vonku nevidela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
1.1.09 19:43

ahojky, hodně štěstí a zdraví všem v novém roce. taky jsme se včera přežrali, ani dneska ty chlebíčky moc neubyly…Pája spal spokojeně celou noc, až jsem se divila, že ho ten ohňostroj nevzbudil…Dnes sme si dali k obědu čočku, aby byly penízky a Pája měl taky, pěkně pak po ní prděl. dneska spal jen půl hodky přes den, tak byl už večer nevrlej, a trochu si loknul mlíka a usnul. Čekám, že se v noci určitě vzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
1.1.09 19:46

a posílám jednu fotku

takhle jsme dneska vyrazili na procházku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.1.09 19:51

Ahoj mamulky,

vítám vás v novém roce 2009 a přeju jen to nejlepší,hlavně hodně zdraví,štěstí a radosti s vašimi zlatíčky :huban: :-) 

Včera odpol tu byla kamarádka s manželem a holčičkama,tak jsme měli veselo :wink: Večer jsem usnula u televize,manžel šel k Jiříčkovi a usnul u něj,naštěstí jsem se vzbudila deset minut před půlnocí :D
Jinak jsme ani jídlo nechystali,měli jsme k večeři tradičně vařené hovězí a pak jsem si jako sladkou tečku našla Jiříčkovo Bebe Brumíka :oops: 8) :wink:
Dneska jsme byli na novoroční svíčkové u mámy 8)

Zebruš já ani nevím kolik mají kluci v pokojíčku,samozřejmě vypínáme na noc topení,ale rozhodně tam hodiny nevětrám,aby bylo 18 stupňů :roll: Myslím těch 21 stačí i mě,jsem teda dost zmrzlá,ale na spaní mi to nevadí :wink:

Simi krásné fotky :wink:

Evelín Vítek je naprostej kliďas,když odejdu z místnosti,většinou si toho ani nevšimne :roll: :lol: Ozve se snad jedině,když má hlad :D

Teri pěknej sněhuláček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.1.09 20:13

No paráda že jsme si snad všechny užily silvestrovskou noc 8) :wink: :wink: Adámka tedy taky nevbudil ohňostroj, ale je pravda, že u kámošů na vesnici nebyl nějak velkolepý :lol: :lol: :lol: :lol:

Terko: Krásný zubatec :pankac: :wink: :wink: :wink: A o té čočce na Nový rok jsem slyšela poprvé předevčíram od kamarádky :D :D

Adél: Svíčková :-) My jsme měli bramborový salátek s vinnýma klobáskama, ale moc jsme jim s Radkem nedali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
1.1.09 21:34

Ahoj, tak teď koukám i po autosedačkách :roll: :lol: - máte už nějakou další vybranou? Já zatím přemýšlím o Maxi cosi priori XP (moc ale nechápu ten rozdíl mezi normální a XP :oops: a ani nevidím moc rozdíl s tou Tobi 8O ), ale ještě nevím…

Noci máme teď hrozný, Beník se budí a brečí a já nevím, co s ním. Dávám mu na noc Panadol, ale jinak nevím :? A dnes ani přes den nechtěl spát :roll: , a to před pár dny spal přes den i 4 hodiny :?

Teď teda máme v pokoji asi 18-20, ale níž nejdu, to bych mohla rovnou spát venku :evil:

Evelín , to je u nás normální :lol: , nebaví nás slavit :roll:

Terko , super fotka :wink:

Super, že jste si jinak všichni Silvestra užili :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.1.09 10:06

Ahojda,

tak chlapi spí spolu a já tady uklízím, pěkně v klídu… noc ušla, akorát jsem si zase musela vzít Adama k sobě, už nějak nejde uspat v noci dudlíkem :? :? (večer na něj dudlík ještě zabírá)… pak si ho měl vzít ráno Radek a nějak z toho sešlo, ale vstával s námi, aspoň že tak :roll:

Zebruš: U vás asi vak raší zoubky, snad brzy vykouknou a nebudou tolik zlobit Beníka a ani tebe :wink: :wink:
Jooooo, a taky mě napadlo, že bych se nejdřív měla kouknout po větší autosedajdě než golfkách :lol: :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.1.09 11:07

Ahoj holky,
tak nejdrive hodne stesti a zdravi do Noveho roku, hodne deti (to se bez hacku a carek muze brat dvojsmyslne, bud aby deti byly hodne a nebo abyste mely hodne detiii :lol: 8) tak at si to kazdy prebere jak chce :wink: ) a taky trochu klidu pro sebe 8) 

My jsme ani ty 3 dny nezapinali PC, tak to ted musim dohnat :lol: Na Silvestra jsme vyrazili do ZOO, jak jsme planovali, samozrejme, ze Domca usnul jeste v aute, takze pulku vyletu jsme se na zvirata divali jen my :lol: 8) Ale bylo to fajn, konecne byl otevreny pavilon selem (porad tam predtim nekdo rodil a musel byt v klidu :roll: :wink: ), takze jsme poprve videli nejake ty tygry a levharty a tak :wink: A maji ty nove krokodyli - gavialy, doporucuju navstevu!! :wink:
No a pak jsme planovali klidecek, chlebicky, Carcassone a rodinnou oslavu, ale nakonec jsme se rozhodli vyrazit ke kamaradum za Prahu, bydli v Ujezde nad Lesy v ooobr baraku, takze tradicne jsme zase fofrovali → nakoupit, rychle udelat chlebicky a jednohubky, neco pojist, abychom to do vecera stihli :roll:
Parba teda byla poradna → 12 dospelych z toho 3 tehule, 2 kojici zeny a pani domu a 6 chlapu 8) no a 8 deti :lol: Takze urcite vite, jak to asi vypadalo 8) :P Domu jsme jeli v pul 2 rano (Domca spal, taky ho nic neprobudilo o pulnoci, ale je fakt, ze tam to taky moc nebouchalo..), teda obdivuju Tynku , ze jste sli domu v 9 rano, to jste jako nespali??? 8O Ja byla rano i tak jak vyorana mys!!

S tou teplotou v pokojich → u Domci teplomer nemame, ale rekla bych, ze tam ma tak 18-19 stupnu, max 20, ale my v loznici mame tak 17-18, mame to radsi, protoze se oba balime do perin, ze nam kouka jen nos (hlavne ja :lol: ) a lip se nam v tom spi.. :lol:

Zebrus , autosedacku uz jsme taky vybirali, ale zatim jen koukali, Domca jak je malickej, tak vydrzi ve vajicku asi dyl nez vsichni tady, asi jsme vybrali Romer, ale ted nevim ten typ. Jeste uvidime… :wink:
No a ja mam Domcu taky jeste v hlubokem, ale v tom kdyz jedeme, tak on rovnou usne, nebo ho naklonim do „sedu“ (jde mi to skoro az jako sportak) a stahnu strisku a on kouka ven. Ale jak uz jsem psala, ja ho mam vic v autosedacce asi :wink:

Evelin , vy bydlite na tom Svobodaku?? Koukala jsem vcera na zpravy, to je vlastne uplne centrum, neco jako kdybyste byli tady na Vaclavaku co? To musel byt mazec, rachejtle a tak, se divim, ze se Stepanek neprobudil… 8O
Ale jako teenager bych Ti hrozne zavidela, ja jsem vzdycky chtela bydlet v centru Decina, protoze ty lidi to meli vsude hrozne blizko :roll: :lol:

Teda ted mi tady jezdi po podlaze jak tryskomys :lol: naucil se couvat dozadu, strasne rychle, musim se tomu vzdycky hrozne smat, obkrouzi mi celej obyvak a chodbu, vytre to tady :oops: ale fakt nevim jak, dokonce se i obraci, ale proste jezdi pozadu :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
2.1.09 18:30

Ahoj holky

Všetko najlepšie v Novom roku,veľa zdravia,šťastia,lásky,pohodičky a veľa veľa detských úsmevov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
2.1.09 18:34

Holky ja mám taký nápad,kto sa ku mne pridá?
Idem si trošku vylepšiť postavu.
Dajte sa na to so mnou,bude sa mi ľahšie chudnúť,ako keď budem sama.
Idem niekde nájsť metrík na chudnutie,nech mám stále prehľad.
Tak podme na to,dúfam,že budem mať pevnú vôlu a schudnem aspoň niečo.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.1.09 18:53

Ahoj holky,

tak u nas si stale uzivame rodinne pohody, tata jde do prace az v pondeli a ja ho vyuzivam jak muzu :D Dneska zase dve hodiny vozil a ja mohla v klidu psat. To nase sidlo je na uhlidani cim dal horsi, jsme zvedava, jaky to bude, az na neho budu sama :roll:

Wenne, dobry napad! Ja jsme zase pres Vanoce pribrala a fakt bych nutne potrebovala aspon 5 kilo dolu, sama se ani v s tou vahou necitim nejlip :?

Veru, fakt to byly rany jak z dela a Stepan uplne v pohode spal 8O On je na ruch docela zvyklej, ale nevedela, jsem ze az na takovy :lol:
A Silvestr jste meli teda veselej :D

A tady na prani Verci fotky me nove hlavy 8) Ne, ze mi napisete, ze mi to nesl usi :twisted: :lol:

A tady je nase mala „puma“

Zacinajici hudebni teleso 8) :D

„Tato, jakze to mam chytnout???“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest