Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
4.1.09 22:07

Hezky vecer holky,
dnes jsem ani nezapla PC, ted si Vas ctu na mobilu nez pujdu spat ;o) ale nedalo mi to a musim reagovat na par veci:

1. Evelin, snezi I v Praze a neni tu bahno, ale bilo!! To je teda super, takovou zimu mam rada

2. No a nejvic me dostala Wenee, ze kupovali Huggies s „mackom Pu“. ;o)) ;o)) ta slovenstina je fakt super ;o) me to rozesmalo..

Tak vsem dobrou, Adamkovi vse nej!
Zelva Verda

• Citovat
  • Upravit
4444
4.1.09 22:10

jedna vanová fotka s kačenkou…

co všechno se vejde do koše na prádlo :D

a takhle to dneska zalomil před obědem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.1.09 23:26

Ahojky mamunky moje,

tak předně vám přeji do nového roku hodně zdraví, lásky a spousty radosti z těch našich štěstíček!
Jsem trochu ostuda, že jsem se tu tak dlouho neukázala, ale nějak se z toho vánočního maratonu nedokážeme vymanit. Mezi svátky jsme oslavili manžu, tchýni, dědečky, pak se pěkně poveselili na Silvestra a od zítřka zas jedem Juráška, mamky manžu a tetinku. Dneska jsem Jiříkovi chtěla upéct do školky dort, ale dopadlo to katastrofálně. Už po druhém neúspěšném pokusu jsem byla rozhodnuta to vzdát, ale Jůřa tak žalostně naříkal, že jsem se vrhla ještě na další a další a pak to všechno ořvala, protože jsem zlikvidovala plato vajec, horu mouky a cukru a dort stejně nemám. Pořád to nešlo upéct, ať jsem zkoušela různé poměry. (a že jsem se těch korpusů napekla - ještě 28.12. jsem dělala dort manžílkovi, naprosto v pohodě) Po desátý jsem zoufale volala mamině, že kolabuju, ať mi okamžitě někde sežene dort! Mimo jiné mi prozradila, že vejce které mi dala byla uskladněná venku na mrazu! :roll: :evil: Takže toť nejspíš kámen úrazu, protože i po hodině pečení, i když zvenku už dortík připomínal pozadí Ugandského starosty, byl pořád pod „kůží“ tekutý. Chudák Jurášek, tolik se těšil - je mi to strašně líto.

Jinak jsme prošli malou reorganizací. Klukům jsme odstřihli pupeční šňůru a nechali je napospas jejich dětskému světu. Stručně řečeno, zpakovali jsme se s manžou do ložnice a děti ponechali v pokojíčku. Zatím to klape. Tom se budí 2× za noc. Trochu nám dělá problém usínání, zabírá teď až po desáté hodině, což je pro mě hodně vyčerpávající ale je fakt, že noci jsou zas klidnější. Jiřík z počátku protestoval ale den ode dne je to lepší. Dnes už to bral automaticky. Co se týče jídla, tak na této pozici absolutně žádná změna, pořád se v tom plácáme. Navíc se mi po každém nematřském jídle osype a to všude, kde se jídlo potká s pokožkou. Při jeho stylu stravovaní, tomu ale nelze zabránit.

Jsem nějaká vyždímaná, včera jsem po pěti letech byla na plese. Manža hlídal, protože celá naše Hujerovic rodina byla sebou - brácha totiž snad konečně letos bude maturovat, takže velká událost! :lol: Ale přišla jsem ve 4 a v 8 Tom vstával, takže už je to na mě znát.
Mějte se krásně, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
4.1.09 23:45

Uffff, tak jsem poctivě všechno dočetla - a že toho za ty dva týdny bylo… :wink:
Ale teď už jsem hotová a jdu se umýt a chrnět........tak ahoj zítra… :wink: :wink: a všem dobrou, dlouhou a klidnou noc.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
4.1.09 23:48

Uffff, tak jsem poctivě všechno dočetla - a že toho za ty dva týdny bylo… :wink:
Ale teď už jsem hotová a jdu se umýt a chrnět........tak ahoj zítra… :wink: :wink: a všem dobrou, dlouhou a klidnou noc.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
5.1.09 17:59

Ahoj holky,
tak děti spaly na dnešek celou noc 8O ani žádné podávání dudlíku, paráda!!! Akorát jsem se k ránu už budila, protože jsem měla plná prsa :oops: a když Ondra v půl sedmý kníkl, hned jsem pro něj běžela a obě děti nakojila - už mi teklo mlíko a měla jsem mokrou peřinu 8O Holt jsme zvyklí na noční kojení, a když se jednou vynechá… Blbý bylo, že děti už neusnuly, až později dopoledne, ale nějak jsme se s manželem prostřídali a dospali se :wink:

Tak jsem na vaše rady koupila dětem jogurt a zítra jdem na ně :! Akorát že neměli bílou Hollandii a Activia je doslazovaná :? takže jsem koupila Olmu Klasik a Olmu bio a jsem na to zítra zvědavá :wink:

Holky, už jste asi pořizovaly větší autosedačky, od těch 9 kg :?: Jakou máte??? A kde jste nakupovaly :?: Já chci jako vždycky co nejlepší co nejlevněji… :oops: :lol: Slyšela jsem, že nejbezpečnější je Romer a pak Maxi Cosi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.1.09 18:49

Ahoj holky,
tak koukam, ze i kdyz se venku zeni certi, tak na e-miminu nebyl nikdo 8) My museli kolem 15 h vyrazit na postu, takze jsem si dala cross-country s kocarem ve snehu, mazec, nastesti jsem to prezila a Domca taky. Ted uz teda nesnezi, ale na terase mame tak 2 metry snehu, ba neee, ale fakt mazec, takhle bilo v Praze hodne dlouho nebylo :wink: 8O

Tak vcera jsem to nejak zanedbala, tak musim napsat, ze Pacal , mas krasny fotky 8) No a interaktivni hracka, no jasne, ty jsou nejlepsi, presne porad doma rikam, proc mame tolik drahych hracek, kdyz nejlepsi je bud trubka za 16 Kc, nebo tkanicka od teplaku, popripade dnes moje chlupate ponozky 8) :lol:
Hele a 16 stupnu rano doma, to mi pripomina doby, kdyz nasi topili v baraku elektrickym topenim, hruza, rano do skoly jsem se oblikala tak, ze jsem natahala vse do postele, stala jsem nad topenim a navlikala s :lol: i veci, rano tak 15 stupnu!!! Fakt hruza.. Ted maji nastesti kotel a rozvedeny trubky, takze tam Domca uz neumrzne, kdyz tam jedeme :lol:

Ahoj Janus , tak jak jsi to u tchanovcu prezila?? 8) a nebo vychazis s tchyni dobre?? :oops: :lol: Me by asi 14 dni kleplo :roll:

Tynko , co Adamek, uz je mu lip??

Terko , Paja je vybornej v ty sedacce jak spinka :wink: Me se ted taky asi 2× stalo, ze tak pul hodky pred obedem byl Domca trochu otravny, tak ho drzim na kline a najednou citim, jak mu pada hlava, koukam a on spal 8) Tak jsme obed posunuli :lol:

Simi , my tu autosedacku mame vybranou, my teda spis vzdy vybirame vzhled a barvu, samozrejme bezpecnost a funkcnost je nejdulezitejsi, ale jak se nam nelibi, tak jde stranou, jsme hrozny imazisti s manzelem :lol: :lol: :oops: nastesti jsme oba, jinak bysme se asi kvuli tomu hadali :roll:
Hodne se nam libily Storchenmuhle, ale pak jsme si vyjeli ten test autosedacek pro rok 2008 a tyhle dopadly docela spatne, pak jsme vybrali Kiddy, ale zase nam vadil ten pultik, hodne lidi psalo, ze v tom deti nechteji sedet, takze jsme nakonec vybrali ten Romer King Plus (barva asi Marcel, i kdyz Vincent taky dobry, me se libi i Natalie :wink: ). Odkaz je tady:
http://www.britax-roemer.de/gruppe.php?…
Libilo se nam, ze neni nutne mit isofix, stejny model vybrala i Zebrus , ze jo? Teda alespon jsem to z tech stranek pochopila, ze je bez Isofixu.
Akorat, ze Domca se jeste krasne vejde v pohode do autosedacky, jezdi tam stejne bez bundy a kombinezy, takze tam jeste bude, do roka urcite, dnes jsem na I-dnes cetla, jak by deti minimalne do 1 roku mely jezdit ve vajicku, protoze maji krehkou tu vazbu hlava-krk, jak je hlava tezka a kdyz jedou po smeru, tak pri bouracce se hlava nataaaahne dopredu a krk nevydrzi… :roll: no desny.. :evil: takze vajicko to jisti… Takze ted ji zatim nekupujeme, jen vybirame, protoze nam to vzdy trva pul roku, nez se rozhodneme.. 8)

Jo holky a nevim jak hubnete, moc Vam to nesmiruju, jako myslim zpusoby a tak, ale jestli vazne chcete zhubnout a pritom normalne jist, tak fakt doporucuju tu svou dietu, samozrejme mleko a jogurty byste asi mohly, i ryby a rajcata, ale jak nesmim ty masla, tuky, cukry, kvuli mleku nemuzu ani slehacku, cokoladu kvuli alergenu, tak jsem se naucila jist jine sladke nez tohle a ted mam nejmin snad za poslednich 10 let, pritom jim cca 5× denne a dnes jsem treba snedla pulku strudlu → nemlecny nevajecny, jen s jablky, ale trochu pocukrovany teda 8)
Nepocitam kalorie, jen si proste davam pozor na tuky a cukry a jde to samo 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.1.09 19:24

A ztracenou Lucy jsem nepozdravila :-) 8) :P No tak jsem zvedava, jak se kluci szijou dohromady, nebo vlastne uz spolu jsou, tak jak to bude klapat, tohle mi taky pripada „problem“ u druheho ditete, kdy je dat spolu do pokojicku…
No a dortova akce, to je smula :? takze mamka taky neudelala dort, kdyz si ji volala? A koukam, ze mate doma hodne kozorohu, co? Kdy ma Jurasek narozky??
A s tim plesem, to ses dobra, ja se vratila z oslavy v pul 1 rano, pak jsem asi za pul hodky kojila a rano jsem byla jak vyorana mys :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.1.09 19:24

Ahoj holky,

tady to dneska žije :D Bodejť,půlka diskuze je na Hubneme… :D :wink:

Jinak jsme dneska s Jiřulkou vyzkoušeli boby,nejlepší bylo,když jsem jednou rukou tlačila kočárek a druhou táhla dvacetikilovýho Jiřulínka :roll: :wink:

Autosedačku máme Romer VIP,teda na Jiřulku…

Simi celou noc spát,to bych taky chtěla někdy zažít :D
Držím palce s jogurtem,Vítkovi moc chutná,když ho dojí a odnáším kelímek,tak začne řvát,musím mu vždycky podsunout křupku nebo kousek chleba,dneska housku :wink:

Holky chtěla jsem poprosit,kdo jste na Facebooku,napiště mi sz,jak vás tam najdu,díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.1.09 19:28

Adel a od kdy jsi davala Jiru do bobu? Jedeme v unoru na hory a co s Domcou, ze jo, tak nevim, jestli sane nebo boby, ani jedno nemame :?
Tos mela teda veselo, me stacil kocarek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.1.09 20:22

Ahoj holky,

dnes stiham jen docitat, odpoledne jsem asi dve hodiny jezdila s kocarem v parku a bylo to krasny - vsude bilo a dotoho jeste trochu snezilo :D

Terko, super fotky! Paja je fakt kus chlapa 8O :wink:

Simi, tak oba celou noc, to je parada! Jen tak dal!

Lucy, Vy mate porad neco! A delat dort tolikrat 8O To bych se asi zhroutila! Tebe by si meli doma pozlatit :lol: :wink:

Simi, my pujdem taky do Romera King Plus :wink:

Verco, ano to je presne ono, nezrat a hlavne cukry a tuky :lol: :lol: :lol:

Tak zatim pa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
5.1.09 20:55

ahoj holky, dneska jsme byli po dlouhé době na plavču, a koukala jsem, jak ty děti rychle rostou. Tak tam jsme jediný ve skupince, co nelezem…cvičitelka mimča lákala hračkama, aby lezli, všichni se snažili, Pája si sed a na všechny koukal, o co se to jako snažej :lol: Autosedačku máme už od listopadu Inglesina MARCO POLO 0-18 kg, akorát už ho v ní nemůžem přenášet, máme jí napevno v autě a na nákupy dávám Pájina do košíku…

Evelín: tady bylo taky nádherně bílo, málem jsme odpoledne s kočárem zapadli, kolik bylo sněhu…

Lucy: teda tolik dortů,já bych to po druhém nepovedeném už vzdala, škoda, že se žádný nepovedl, já jsem na tom podobně s nádivkou, už jsem jí dělala 5krát a pokaždý se mi vajíčka s máslem srazily :(

Simi: gratuluju ke spinkání celou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
5.1.09 20:59

Ahoj holky,
koukám, že jste mě zatím všechny podpořily v rozhodnutí pořídit si Romer :D to je fajn! Ale ještě si o tom musím něco zjistit, já toho zatím moc nevím :oops: nějak jsem nepátrala.

Veru , já jsem na speciální dietu líná, taky nemám žádný zá:,–(ní problém se svou váhou, spíš bych byla ráda víc fit :wink: Od porodu jsem fakt jedla úplně všechno a ve velkých kvantech, tak si myslím, že když začnu ne držet nějakou šílenou dietu, ale pomalu se navracet k normálnímu stravování, tak by to mělo zatím stačit. A nejlepší pocit mám z toho, že jsem zase začala cvičit, hurááá! Btw. jdeš v pátek na cvičení s dětmi? My se chystáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.1.09 21:15

Terko , ja myslim, ze si z toho nemusis delat hlavu, ze Paja neleze, zase sedi a pozoruje to tam kolem :wink: On se nekdy rozleze, holt to bude trvat a nebo si rovnou stoupne :lol: Muzes byt rada, ja jsem taky rada, ze Domca zatim neobjevil pohyb vpred, ze jen couva, i to mi staci, ze ho musim porad od nekud vysvobozovat :wink: Alespon mi zatim moc neleze do veci, i kdyz dnes uz tahal kytku :lol: Mam porad svuj klidek a to je hlavni, pripravuju se na horsi :wink:

Simi , jojo, to ja bych potrebovala dostat se do formy jako sul, to mas pravdu.. :roll: Mam pocit, ze se za chvili rozpadnu 8) ale dole v Karline otevreli nove Holmes place, mysi dirou to tam mam kousek pesky a Dan tam ma kartu z prace, ktera plati i pro me, takze v sobotu jdeme poprve plavat a do kardio zony, takze zacinam taky neco delat :wink:
No v patek cvicit jdeme, ale jeste jsem se zapsala mezi ty male deti, protoze jsem si rikala, ze se tam s nimi rozloucim a prijdu trochu drive, abych omrkla, co tam delaji ty starsi deti (teda chtela bych, ja to vzdycky nestiham ani na ty nase :roll: ). Tak se snad uvidime, okouknu Vas tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.1.09 21:24

Veru poprvé jsme ho vezli na bobech někdy v roce a čtvrt,jenom kousek,a hned z toho nastydl.A to byl sníh asi dva nebo tři dny :wink:

Teri když jsem chodila na plavčo s Jiřulkou,tak byl poslední,kdo ještě nechodil :wink: Jinak s Vítkem jdeme ve čtvrtek,docela mám strach,jak teď mrzne,aby nenastydnul :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí