Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
15.12.08 20:29

Ahoj holky, jen všechny zdravím. Peču, uklízím atd. Naštěstí už mám cukroví hotovo. Dárky taky pokupě a to nejdůležitější z úklidu (okna, záclony atd), mám hotovo, jen kdyby se tu tolik neprášilo, furt utírat prach ob den, to je hrůza.

Zdravím všechny a oslavencům přeji vše nej :-) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
15.12.08 20:41

Dobry vecer,
hlasi se poblijon 8) :lol: hehe

Simi , no to si toho taky docela stlaskala dohromady… :roll: :lol: Jojo, clovek se po porodu trochu hlida, dietka kvuli prdikum, ja kvuli ekzemu a pak to takhle dopadne :wink:
No ja zatim kase davam 160 ml ryzove, takze s mlecnyma zkusenosti nemam, ale mozna ze se do mlecne ma davat min vody, jako ze uz je v ni mleko a je hutnejsi?? Fakt nevim 8)

Wenee , Sofinka je fakt sikulka, no koukala jsem Vam na metrik, zitra nebo pozitri 9 mesicu vid?? :wink:

Lucy , :lol: takove pekne obedove menu bych si taky dala, nadyrka, mnam mnam, ale az bych to videla na stole v misticce, tak bych to asi nesnedla, takovy kasovity charakter :lol: Me staci, kdyz Domcovi olizuju lzicku pri krmeni, jsou to takovy blivajziky 8)
U nas se jeste nesedi, ale Domca zacal s tim, ze se v postylce pred spanim pretoci na bricho a nespi a cumi :roll: Vcera kolem 21 h se na nej Dan sel podivat, byl tam tak 20 min ticho, tak jsme mysleli, ze spi.. No a on tam na brise, cumel do zdi a na sprusle postylky :lol: :lol:

Pacal , ja s pichanim ousek taky zkusenosti nemam :? Ja zase trpela na nejaky virozy a anginy a chripky a vubec, tak jsem nekdy ve 20 letech brala autovakciny a nakonec mi brali mandli → ale krcni, ted uz je to posledni dobou ok… Tak snad to u Vas bude lepsi…

Tynko , to by me kleplo s tim dopravakem… :twisted: Tyhle urady me fakt vzdycky akorat nas… :?

Adel , hele jestli uklizis prubezne, tak to mas normalni vanocni uklid, ze jo :wink: Ja to tak taky letos beru :lol: Ty okna na me obcas mrkaj, jako ze „umyj me“, ale to si necham po Vanocich umyt, pac bych to asi nezvladla :oops: :lol:

Tak ja jdu pofackovat to testo, at to mam hotovy nez bude muj oblibenec Dr. House.. :wink: Koupila jsem si formicky a vykrajovatka, tak zitra snad neco z toho testa napecu :lol:

Jooo a zapomnela jsem Vam napsat, ze ve CT Domca zacal perovat na kolinkach.. mozna jsem to psala? 8) kazdopadne je to sranda videt, ze konecne zacal zvedat prdku a ze se snazi :wink:
Mejte se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
15.12.08 21:01

Ahoj babulky :D

Ja neuklizim, ja radsi balim darky :-P :D Ale uklizela jsem zase dopoledne, takovy polovanocni uklid a pak jsem si v klidu a bez ruseni vychutnala Gilmorky a kafe :-) Jo a Stepan zvladl hlidani uplne s prehledem, Kdyz jsme k nasim v pet dosla, tak se na me tlemil z ohradky a to bylo tak vsechno. Takze zachvaty mamamkvstvi u ans zatim nejsou :wink:

Veruuu :lol: Kdyz jsem to cetla, co jsi vsechno sparskala, tak jsem aky premyslela, jestli ybch to ustala a to jim docela hodne a temer vsechno :roll: :twisted: :lol:
A gratuluju Domcovi k perovani :potlesk: :-) A bud rada, ze v postylce jen kouka, u nas je to s vyrvavacim doprovodem :roll:

Lucy, mne by asi trefilo, kdybych mu to mela jeste zdobit, aby to strcil do pusy :roll: :oops: Ale nadyrka bych si teda taky dala :lol: :wink:

pacal, ja na pichani usi asi jeste zadny nazor nemam :oops: Ale pokud bychom takove problemy mely a pichani by melo pomoct, tak bych asi nebyla proti…
tak Vy mate doma krasobruslarku :wink:

Wenee, Sofinka je sikulka :potlesk: :D

Tynko, jedem na Delirious? Je to britska krestanska kapela a ma posledni koncert, protoze konci. My od nich mame asi vsechna CD a jsem uplne nadseni, ze koncertuji i v CR. V Polsku budou hrat na stadionu pro 70 000 lidi, tady nastesti jen pro 1000 - ja ty obr davy nemusim :?
Ty urady jsou tak na zvednuti tlaku :evil:

Ted me napadlo, ze je skoda, ze budeme mit asi malo casu, jinak ze jsme se mohly videt s nejakou Prazandou :D Nemate cas nekdy v noci :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
15.12.08 21:29

Ahoj holky

Tak už asi vím, proč včera Beník blinkal - dnes mu začalo trochu téct z nosu, už včerejší noc stála za houby (mám pocit, že jsme byli víc vzhůru než spali 8O ) a teď se mi taky budí skoro po 15 minutách :? a nemůže dýchat, brečí a nemůže usnout. Už jsem mu dala trochu Panadolu, ať se trochu vyspí (a já taky :oops: ). Jinak přes den byl docela v pohodě, akorát ty noci :roll: , a měl teď 37,4, což asi není moc, ale tolik ještě neměl :? . Tak jdu raději spát hned, ať něco naspím, než se mi zase vzbudí, tak dobrou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
15.12.08 21:42

ahoj holky, tak Pája zatím ještě nepéruje, občas se snaží si ty nožky pod sebe nějak poskládat, ale moc mu to ještě nejde…zato se plazí o sto šest…Dneska jsme zkoušeli piškot, vypadal u toho roztomile, držel si ho dvouma prstíkama a ochutnával…

Zebruš: ať je Beníkovi líp a rychle se uzdraví

Veru: teda kdybych do sebe narvala to samé co ty, tak je mi taky tak bídně…asi tě honila mlsná, až tě dohonila, viď :D

Wenee: Sofinka je opravdu šikulka

Jani: taky mě mrzí, že máte zrovna smutné období, tak at se to synovečkovi nezhorší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
15.12.08 21:52

Ahoj holky,
tak u nás pomalu rozdýcháváme ty blbé zprávy - segra je v tomhle fakt lepší než já, já bych asi byla úplně hotová a ona to začíná brát tak, jak to je, fakt ji obdivuju.
Jinak Adam je sluníčko - pomalu začíná plazit, ale fakt pomalu, zatím spíš ryje čumáčkem v koberci a zuří, že mu to moc nejde. Zato ve vaně začíná dělat čím dál vetší rodeo - dnes už jsem ho skoro neudržela a pocákaný byl i strop :roll: :wink: Dnes mě ale málem trefil šlak večer u kaše - začal prskat, když jsem mu dala lžičku do pusy - ne že by nechtěl jíst, ale líbilo se mu, že to stříká všude kolem..... :roll: takže kaše byla všude. Tak jsem vzala mokrou plínku a pokaždé, když prsknul, tak jsem mu ty prskance utřela z obličeje - utírání obličeje on nesnáší, takže ho tahle zábava přestala naštěstí brzo bavit a zbytek kaše už zblajznul normálně :roll: No začíná to s těmi našimi zlatíčky být veselé :wink:

Zebruš - ať je Beníkovi brzy dobře a ať se oba aspoň trochu vyspíte.

Veru a Simi - stláskat takové dobroty dohromady, tak by teda bylo šoufl asi každému…ale rozumím tomu, taky to někdy dělám :oops: :oops:

Simi - já dělám nemléčnou kaši, ale Adam taky zblajzne kolem 250 ml. Já bych asi té nemléčné dávala víc, tolik, kolik by Adam chtěl, aby chudák nehladověl :wink:

Tak holky, dobrou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
15.12.08 23:51

PACALKO, ja som mala tiez parkrat na prsu cerveny flak, a az modry, v noci akosi MAtuskovi bolo jedno co cucal, aj som skoro spala a spravil mi cucfleka.. hihi.. nemas to aj ty tak ?
A s tym pichanim usiek.. popravde s av tom moc nevyznam.. tak by som si nechala poradit od dr.. ale asi je vac nazzorov.. ach

RYNTYNTYNKO, jeej, tak to je dobre ze Aris uz moze cupitat, nech am nozicku coskoro rychlu ako blesk
A ako si pisala o tom onemocneni mozocku, na pieskovisku, fuuha, teda to ma nenapadlo, ze sa da od maciek chytit az daco takee, fuuha

ADELKO< RYNTYNTYNKO, MAtusko kocikovanie v tme nema tiez rad, pomrnkava a tak.. ved uurcite si viete predstavit

JANUSKO, do kelu.. to sa fakt zbehli v rodine riadne katastrofy, drzim palce, nech je to co najlepsie.. hlavne drobecek ,.. hadam sa to bude dat uulne vyliecit.. vobec neviem, ake su tam prognozy..
A Adamko je sikulaaaa

ZEBRUSKO.. no s peniazkami je to tazke.. a neda sa to vytlacit u dakoho v praci zadarmo? Aspon par kalendarov, ked nie vsetky..
Jeejda a nech je BEnik rychlo zdravuckyy

EVELINKO, eejha, parada, ze koncert

SIMI, supeeer, ze s acvicenie pacilo.. a teeda, ze ste usetrili.. no aspon dakde,.. ono mat dvojicky, vsetky platby razu dvojnasobne, nie ej to sranda a nech robis co robis, vybavicka bude vzdy zahul… tak tie vycitky pekne daleko zahod, jasne??
A eejha, tak pani Zubejda sa neda tusim zahanbit.. zralok malyyy.. no maju to pekne podelenee

ZELVI, auuu, teda tebe sa ta vynimka z diety teda riaadne vypomstila.. chudiatko nase.. neizby si si to aspon uzila, ale taka pohroma.. no, ndufam, ze uz bude len lepsie a lepsie.. no je mi to ozaj luto, ze to brusku nezalahodilo :(
A gratulujeeem k perovaniu na kolienkach

LUCYY, gratulujeeeem k sedeniuuuu

WENEEE< teeeda , Sofinka je ale sikulaaaaaa..

KATYNKA< ahoooj

dobru noocku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
16.12.08 10:38

Ahoj, tak jsem zabalila dárky (mám furt strach aby měl Radimek dost dárků pod stromečkem :oops: ). Schovala jsem je, dodělala poslední cukroví a jsem jak miška u PC, páč manžel chrní na gauči a Peťulka v ložnici - mám tu nějakou odpočívárnu či co :? . Teda nevím z čeho je manžel tak unavený (no jo, odvedl Radimka do školky - jsem mu ho celýho „připravila“ :wink: :roll: :roll: ) Aspoň si odpočine :wink:

Nevím přesně co kdo psal, ale VERU: všechno bych si dala, ale dopadla bych stejně jako ty :-( :lol: , tak ať je už lepší.

JANUSKO: je to blbý takovéhle nemoci, člověk to ani nezná a ani hlavně nepozná, že se něco děje. Ať je to nejlepší jak může být. Držím palce :huban:

ZEBRUSKO: to je škoda s těmi kalendáři, vytištění je fakt drahý :-(

SIMI: cvičeníčko cvičení - bezva věc pro rodiče i pro děti, dobře, že jste si to užili :potlesk:

WENEE: Sofi je bezva, tolik už toho umí. Ten náš prďola se plazí, ale ještě se mu nepodařilo podstrčit kolínka pod zadek. Manžel mu zkoušel pomoct a dopadlo to tak, že zadek i s nohama prohnul ahoru a ječel na tátu, co dělá, no byl to pohled.. Škoda, že jsem nestihla foťák a aspoň fotku udělat, bylo by to něco pro zasmání :lol:

Holky vymazala jsem si adresy na rajčata :-( , prosím pošlete mi je znovu (já už nevím, kdo to posílal hromadně :oops: :oops: , hlava děravá..)

ZULOCKU: díky za pomoc při hlasování, vyhráli jsme balonky na koupání :wink: .
Tak už se manža vzbudil a jde pouštět dr.Hauze, tak letím k TV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.12.08 17:21

Ahoj holky 8)

Na dopraváku jsem opět nepořídila, jelikož jsem vůůůůůbec neměla šanci dostat lístek :x Vážně k naštvání… přišla jsem k dopraváku v půl osmé (otevírají v půl deváté), zástup lidu jako kdyby tam dávali něco zadarmo!!, trčela jsem tam hodinu … za 1/2 hodiny od otevření (začly holky dřív…) byly lístky na celý den fuč!! A to tam lidi čekali od půl páté ráno a ten kdo přišel na řadu a už lístky nebyli, tak tam přišel v šest :! :! :! Chjoooo.....nakonec tedy to auto přehlašovat na sebe nebudu (je na taťku…) a ještě jsem potřebovala dát jedno staré auto do depozit (auto nikde a papíry doma :roll: :? :? ), ale to udělám až po novém roce…„Výhodou“ bylo, že byl Radek s malým doma a nemusel brouček doma, jenže zase nebyl Radek schopný krom 100%-tní péče o malého udělat…prý je to malý ďáblík :lol: :lol: :lol: :lol: A ještě jsem k tomu jela na velký nákup do Géčka a v té rychlosti jsem si vzala špatnou velikost plínek v akci :roll: :lol:
A jaký vy jste měli den? Určo lepší než já :D 8)

Wenee: Tééda, Sofinka je vážně šikulka!! Takový krásný pokrok 8)

Veru: Gratulace Domískovi k pérování :dance:

A, Lucko, vám k samostatnému sezení :dance: Adamovi se to taky párkrát podařilo, ale zatím to cíleně nedělá…

Zuločku: Bohužel…kočky chodí pěkně čůrat na píseka z toho to chytil.. příběh by byl na hoodně dlouho a moc tedy dobře nedopadl. Z bratránka je 20-ti letý nepohyblivý-obézní-klučík plně závislí na píčei svých rodičů :( Ale teta se strejdou o něj pečují už několik let…

Jančo: Adámek je tedy ve vaně řádný torpédo 8)

Evelín: Tak to musí být slavná kapale, když v Polsku bude mít 70-tisíc fanoušků na koncertě 8O 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
16.12.08 19:05

Ahoj holky,

tak máme ozdobený stromeček,akorát jedny světýlka nesvítí,tak se musí vyměnit žárovka nebo koupit nová :wink:

Týnko dnešní den byl divnej,tma jak v pytli,vylezli jsme ven po druhé hodině a za chvíli úplná tma :roll:

Katy já ještě nemám dárky dokoupené,natož zabalené 8O :wink:

Evelín co se dělo v Gilmorkách? :D Já je neviděla ani dneska,vždycky si zapomenu nastavit nahrávání,ale včera jsem na ně zapomněla úplně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
16.12.08 20:12

Ahojte,
ctu, ale nereaguji. Nejak ted nemam naladu.. :oops:
Moc to s vanocnim uklidem, pecenim a tim vsim neprehanim a udelam kazdy den maly kousek. Stejne me pripada, ze uklizim kolem dokola a je tu porad stejne :x

Nekdo se tu ptal na Prevenar… My jsme tohle tema nacaly s dr na minule kontrole-cca 2tydny zpatky. Nejnovejsi situace je pry takova, ze se nas placene ockovani uz tykat nebude. Zrejme se bude schvalovani pekne dlouho protahovat v poslanecke snemovne, takze kdovi kdy to vlastne ude nakonec odklepnuto. A mozna se to bude tykat jenom nove narozenych deti…Coz je pekne blbe :twisted: :twisted:
Ale nic jeste neni jiste, ale dle dr to spis pro nas vypada spatne…
A jak se ockuje? Pokud se rozhodnete ockovat ted, dostanete 3vakciny, pokud se rozhodnete v roce, tak pouze dve.
Taaakze tak. Snad jsem vam nejak pomohla.

Kubika ted nekolik dni zpatky trapi brisko, vcera mel i jednu prujmovitou stolicku a zvracel. Me bylo taky blbe…nekde jsme neco museli chytnout. Nastesti to byla jen jednodenni zalezitost.
Kubik uz spi, manzel je ted nekde venku na kafi s kamaradkou, tak tu mam pekne tichounko :) Jen jsem zvedava, kdy se vrati 8O . ja jdu zas zitra do sauny, tak musim byt tolerantni :lol:
Zitra jedu za kamaradkou-kolegynkou, ma 3-mesicniho chlapecka, uz jsem zvedava :wink: . To uz ani neni pravda, jak ten cas leti, Kuba byl taky nedavno maly mimco :lol: A pak se jdem spolecne podivat do prace!
Snad je nezahltime :D
papa a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.12.08 20:50

U nás se taky už přes hoďku spinká…dneska to bylo s usínáním trošku náročnější, jelikož si Adámek „musel“ dát šlofíčka po sváče a samo, že se mu nechtělo po koupání zabrat…, tak si trošku víc pořval v postýlce :oops: A taky jsem rovnou manžovi zatrhla jejich společné spaní přes den v posteli a v noci to taky musíme nějak pořešit…sice se vyspíme celkem pěkně všichni tři, aaaaleeee… :roll: :lol: :lol: :lol:

Mahul: To budete mít zítra nabitý den :wink: :D Já mám kamarádku a ta má dvouměsíční holčičku a je to už úúúplně o něčem jiném :D V každém období je něco krásného 8) :D
O Prevenaru jsem se bavila se ségrou, která taky měla čerstvé info od své dr. Hrazeno pojišťovnou to bude pro děti narozené v roce 2009 a dál…takže my se těžce nechytáme…my budeme očkovat až po tom roce…Dr. to tak doporučuje :arrow: v prvním roce toho mají broučkové až i tak dost a pokud není doma přeškolkové-či školní dítko… :wink:

Adél: My jsme ani dneska odpolko venku nebyli :oops: Zítra se pořádně vyvětráme v Liberci :lol: :lol: :lol:

Evelín-Zebruš: Jste se ani, holky, nepochlubily, že jste se sešly 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.12.08 20:51

Tak přesně takové spaní hodlám-chlapům-zatrhnout :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://img1.rajce.idnes.cz/…IMG_8141.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.12.08 20:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
16.12.08 21:28

Ahoj holky,

u nas uz se snad konecne taky spi. Stepan byl taky docela vyspanej, protoze s nim jezdily babicky po venku a vecer byl zase v postylce hystericky zachvat :x

Tynko, krasne basti :D
A teda takova fronta 8O To je jako na kralovsky klenoty :roll: :lol:
A jak to vis, ze jsme se sesly, kde jsi smirovala? :twisted:

Mahul, tak si to zitra pekne uzijte :wink:

Adel, vypada to, ze dnes byl posledni dil :( Vcera Rory odpromovala, Logan ji pozadal o ruku a chtel at s nim jede do Kalifornie, jinak ze to zabali. Rory prstynek odmitla s tim, ze se nechce jeste tak byrzy vazat a rozesli se. A dneska se dozvedela, ze ma moznost jet jako reporterka na volebni kampan B.Obamy. Luke ji nachystal vecirek na rozloucenou a kdyz se to dozvedel Lorelai, tak ji bylo jasne, ze to bylo od nej gesto pro ni, protoze mu na ni jeste porad zalezi a kdyz mu sla podekovat, tak se nakonec polibili :D A vypadalo to na novy zacatek jejich vztahu :wink:
Proste romantika jak hrom :oops: :wink:

Lucy, taky jsem zapomnela pogratulovat k sezeni :-) :dance:

Toz tak. Manzel je na firemnim vecirku a ja bych mela asi balit darky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí