Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a jeste jsem Vam chtela rict, ze mi dneska volala segra, kvuli darku atd atd. a mezi reci mi rekla, abychom nebyli prekvapeni, az dorazime, ze se rozesla po 7-8 letech (ted nevim
) se svym pritelem ![]()
Normalne, kluk, kteryho jsem obcas pred Danem „pomluvila“, nejak moc extra jsme se nebavili, az posledni dobou, ale meli patro u nasich v baraku, byli jsme na nej zvykli, tykal si s nasima..... Prijde mi to hrozne divny a je mi to dost lito
Uz jsem si myslela, ze se vezmou a bude mimi, nejak jsem s tim pocitala, sikovnej kluk, do baraku jak delanej, spravnej, zadnej blb… ![]()
Vim, ze to neni konec sveta, ze se prej „dohodli“, ze uz to nema cenu, ale je to fakt divny, dnes si prej odvezl posledni veci, se divim, ze takhle pred Vanocema do toho sli
![]()
Chjo ![]()
Tak já hledám na netu něco ohledně toho nového zákona o ojetinách a už mi jde hlava z toho kolem
… ale už na to házím bobek a půjdu do hajan ![]()
Zuločku: U nás se taky spí od sedmi a vstává mezi 6-7 hodinou ![]()
No, mě se právě zdá, jestli nedávám ty punčocháčky k zatepleným kalhotům (máme manžestráky a dneska jsem koupila v CAčku i riflíky za velmi přijatelnou cenu…) a pak toho ještě pod fusak s nánožníkem moc… jedině zkusit nedát punčocháčky a jestli bude mít nožky chladnější
![]()
Přeji krásně spavou noc
![]()
Ahoj holky
Jen vás jdu pozdravit, abyste na nás nezapoměly ![]()
Byli jsme v úterý u doktorky a Beník je nachlazenej, má kapky na kašel, kapeme do nosu, dáváme Panadol, odsáváme jak diví, v noci se pořád budí, jak nemůže dýchat a spí nalepenej na mě, protože v postýlce být nechce a vždycky začne mrčet a přeleze ke mě
. Ale minulou noc spal trochu líp - dala jsem mu teda víc Panadolu (normálně mu dávám tak polovinu dávky na jeho váhu)
Zítra jedeme na kontrolu a máme mít 8 měsíční prohlídku.
Dnes už mi Beník přišel lepší, z nosu už mu neteče tak moc, ale zase chrčí
, ale přes den mi přijde v pohodě - úsměv a energii neztratil, tak mu asi není tak hrozně ![]()
Už půjdu raději spát, ať jsem ráno vyspaná, snad vás brzo dočtu ![]()
Dobrou ![]()
Ahoj holky,
dnes jedeme na ten koncert do Prahy, tak se s Vama zatim loucim, doufam, ze dojedeme v poradku
Ja uz se tesiiiim, je to primo v centru, tak bych se rada mrkla na vanocni trhy na Staromaku…
Zatim pa a moc neuklizejte
![]()
Ahoj holky,
kde jste kdooo
Kde to žije, tam je Mattoni…tak tady v tom případě je jen pár kapek
![]()
Adél na nákupech, Evelín na cestě do Práglu a Zebruš na KO
![]()
U nás dneska klasika
dopolko ve městě, oběd, poklizení a jelikož před druhou přišel truhlář dodělat lišty kolem oken, vzbudil spícího Adámka, tak ten mi teďka chrní v náručí a já mám chvilku volno
Jinak já jsem měla dneska docela ještě papírovacích zařizovaček…nějak se mi to nakupilo před Vánoci
......
![]()
Evelín: Užijte si koncert
![]()
Ahoj,
tak koukám,že je tu živo ![]()
Tak kluci si dneska hezky zaplavali,byli hodinu v bazenu sami,protože zrušili plavání pro děti a lidi to nevěděli
Ale já jsem byla nemožná,za tu dobu co byli v bazénu jsem stihla koupit akorát v CA čepici a rukavice Vítkovi
Kombinézu neměli na Vítka velikost ![]()
No nakonec jsme něco koupili,dali si oběd a jeli dom.. ![]()
Ahoj,
ja jsem ted taky dorazila domu, nakojila a chystala se na net a najednou se tu nekdo pokadil (ja ne
) takze zase jdu pryc ![]()
Uzijte si koncert Evelin a vubec navstevy a akce, co jste ostatni psaly, Zebrus , at je Benikovi lip!!
Adel , alespon, ze si kluci zaplavcili ![]()
No, my dnes byly vyrizovat s kamoskou oslavu narozek a rezervaci baru (jojo, uz mi bude 20 brzo
) a pak jsem se stavila na Flore v lekarne a DMku, hnus velebnosti, tech lidi!! Pul hodiny nez jsme vubec zaparkovali a pak ty lidi uvnitr!!
Hned jsme prchali…
Tak ja jdu na to prebalovaaaani
a urcite se jeste ukazu, ale jestli tu nekdo neco napise ![]()
ZELVI… sikulaa, ze si napiekla a noaco ze prihorelo, namoc do praskoveho cukru a hotovo ![]()
Teda a to musi byt sok, rozist sap o tak dlhom case, no, ale asi na to mala dobry dovod.. co uz.. a mozno sa aj daju este dokopy
No normalne obdivujem ludi, co teraz idu niekam do obchodnych centier. Fuha , vobec ma to nelaka, to som nemala rada ani be MAtusko a s MAtuskom sap chat cez davy, klobuk dole
ZEBRUSKO, nech ste ryychlo fit
EVELIINKO, uzi si konceert
RYNTYNTYNKO, ty s tou MAttoni, chichi ..no ja zajtra ficim upratovat este nejake veci, aksi vkuse upratujem a nejako nevidno vysledky, vzdy sat u nararozia nejake papiere a dokumenty, brrrr
A my sme boli dnes v poradni, mame 8830 g, 74,5 cm a to plazenie raneneho partizana ze je vporiadku, ale ideme na neurologiu kvoli tomu, ze sa este nepo:,–(il, tak adam to bude vporiadku, ale to az v polke januara, tak dufam ze dovtedy spravime tych pokrokov viac..
A mozeme papat sosovicku… a tak…
Dali ste uz daktora sosovicku a take mnamy??
Ozaj, a zevraj MAtusko moze linecky kolacik.. ale bez lekavru, teda to ma nenapadlo, tak asi kvoli Matuskovi budem piect lineckeee ![]()
Ahoj ![]()
Tak jsme byli na kontrole a máme 80 cm (fakt k patičce)
a prý 7,91kg, ale to mi přijde divný, doma na váze má asi 8,60kg, to je velký rozdíl
. Chtěli, abych ho držela na váze v sedu
, tak to mohlo zvážit blbě, ale doktorka nic neříkala, tak nevím
. A když jsem se jí ptala na lepek a jogurty, tak se divila, že už to dávno nedáváme
, tak mám zkoušet vše a jen kdyby na něco reagoval, tak nedávat - se v tom člověk pak má vyznat, když každý říká něco jinýho
- kožní zase že bysme s tím mohli počkat tak do 10 měsíce
. Tak jsme dnes zkusili jogurt a žužlal rohlík a nenechal si ho vzít, jak mu chutnal, ani když se začal dávit, vždycky to jen vykašlal a chtěl žužlat dál
. Asi mě z toho raní mrtvice, ale musím si zvykat
![]()
A byla jsem kupovat nějaké lepkové kaše
ale asi je schovám na později, protože mě zvyklal pan lékárník - že prý proč chci s lepkem, že je lepší s tím počkat do roku - už jsem z toho jelen
Nechci spěchat kvůli možné alergii, ale zase na druhou stranu (jak tu někdo psal), si taky myslím, že je lepší dát lepek, když se ještě kojí než až pak ![]()
Zuločku , ten kalendář jsme chtěli vytisknout u manži v práci, ale u nikoho jiného to nejde. Tak jim to dáme jindy, už jsem se s tím smířila, ale štve mě kolik času jsem nad tím strávila ![]()
Taky máte krásný míry. Mě se doktorka vyptávala na pokroky - jestli udrží pevně hračku, jestli sedí, jestli hláskuje - Beník nesedí ani nehláskuje, tak jsem jí hned řekla, že se plazí a snaží se stavět, ať zase nevypadáme tak moc zpomaleně
![]()
Týnko , krásný fotky. Spící miminka jsou stejně nejroztomilejší
. A Adámek se ti rohlíkem nedáví? Ukusuje si někdy? Beník kousky užužlal a pak nevěděl co s něma a vykašlal je ven ![]()
s oblíkáním já mám stále problém - donedávna jsem na Bendu rvala, co jsem našla, aby mi neumrznul
a ségra na mě koukala, jak na blázna, jak ho navlíkám, tak se teď snažím oblíkat míň a jak vidíte, tak mi hned (poprvé od narození
) onemocněl
. Já mám zafixovanou tu cibuli a tak ho podle ní oblékám ![]()
Verčo , to jsi neměla psát, že jsi porušila dietu - úplně jsi mě zvyklala a dala jsem si čokoládu
(na někoho to svézt musím
) - ale málo a Beníkovi z toho nic není
. Taky si asi o Vánocích vyhodím z kopítka. Dostali jsme od mýho taťky kolekci na stromeček a už jsme se na ni vrhli. A chtěla jsem se zeptat, kde jsi našla ty recepty na cukroví, co pečeš? Nenašla jsem to
. Sice nemám žádnou přísnou dietu, ale raději to nebudu s čokoládou a ořechama přehánět ![]()
Jo a kokos se může? Myslela jsem, že je to ořech ![]()
Jdu čučet na tv a pak spát, tak dobrou ![]()
ZEBRUS, ved enmusis dat vsetko naraz, postupne a hotovo… ale teda kazdy fakt ti vravivd aco ine ![]()
a kasli na kasu s lepkom.. kup si v potravinach ovsene vlocky, uvar, pomixuj,a lebo vidlickou podrv, podla toho, ci ti papa aj kusky a hami mnami, trosku jablcka a ma to aj sladke..
to mi dnes poradila lekarka.. ze mu mam uvarit ovsenu kasu a vzdy mozem skusit inu, raz s jablkom, potom banan, potom zeleninu, ze ked mi to nebude chciet, nech zbytocne neminam na kasu, ktora sa da pripravit len rovnako
no, ja to skusim zajtra , tak ti poviem, ci to bolo jedle ![]()
a s tym kalendarom,riadna smola, ale bude darcek na inu prilezistost
a ta vaha
riaden rozdieeel.. ale Benik je teda kraasne dlhyy slizik.. to bude pekny zirafiak ![]()
Dobré ránko, ďoučata ![]()
Včera jsem odpadla po filmu a intim večeru jak hruška
:lol
Koukali jsme se na Handcock
Veru, viděli jste?
a moooc pěkné, bylo to takové pěkné scifičko s Willem…mno, a teď si nezvpomenu, jak se jmenuje dál
, ale hrál Já, robot…v tom komediálním sitcomu Fresh Prince…určo víte
![]()
Zebruš: Tééda, Beník je pěkný dlouhán Jack
A té váze bych spíš věřila u dr., mě Adama taky posazuje, jelikož na délku se tam vůbec nevejde a to teprv zkresluje a navíc je o dost přesnějš než domáci
![]()
A zařazovat bych to zkusila postupně jak píše Zuloček…a určo do toho roka, abys eliminovala lepkovou alergii, dokud kojíš
Mno, Adam taky žužlá a i si „ukusuje“ kousky, občas to jakoby vykašlává ven, ale spíš jsou drobky všude okolo…, ale něco už i teďka sní
![]()
Zuločku:Taky pěkné míry
Já jsem zapomněla Adama doma přeměřit, chjooo, hlava sklerotická
,
A už to asi nedopíšu, mám Adama na klíně a už se začíná vztekat…takžese asi začíná dožadovat snídaně
Jooo, a když jsme u toho jídla, tak Adam včera dostal poprvé šunčičku a jak si šmakoval, takhle mi ten chleba k snídani nezbaštil
![]()
Joooo!!!! A dodatečně !!!!!
Sofince a Matuškovi vše nejlepší k devítiměsíčninám
![]()
Beníkovi vše nejlepší k osmiměsíčninkám
![]()
Dobré ráno ![]()
Dnes jsme měli budíček před 6
, ale přebalila jsem, udělala si snídani, zapla počítač a nakojila Bendu v posteli a pak jsme ještě hodku spali, takže oficiálně jsme vzhůru až teď ![]()
Beník si hraje na zemi a už
se ke mě plazí - vždycky vleze do stolu (do poličky pod ním), zasekne s v ní a bouchá do hlavy ![]()
Zuločku , v ovesné kaši my koupeme
, tak to pak bude mít ze všech stran, až ji bude i jíst
. Koupila jsem ovesnou od Hippu, ale asi chvilku počkám a budu ji dávat později, teď jsme začali s jogurtem, tak ať toho nemá moc. Já občas přidávám ovoce do rýžové nebo jáhlové kaše, ať má změnu ![]()
Týnko , nemyslíš Will Smith? Ten hrál i v Mužích v černém ![]()
A jak dáváš chleba a šunku? Na kousíčky?
Sofince a Matuškovi taky všecko nej
![]()
Jinak jsme už nemocní komplet všichni, ale já už jsem na Vánoce nemocná několik let, je to taková moje malá tradice
![]()
Jdu dělat manžovi snídani, je sice doma, ale musí pracovat - dělá nějakej projekt s francouzama a je z toho šílenej, tak mu jdu udělat kafe, ať na ně má nervy
A Beník se po…, tak jdem do koupelny ![]()
Dobreé ránko,
holky my budíček 4.30
![]()
Malým oslavenečkům všechno nejlepší
Sofince,Matuškovi a Beníkovi ![]()
Zuločku pěkné míry,plazení raněného partyzána máme trochu taky ![]()
Zebruš taky dobrý,80 cm
![]()
Veru fakt 20 jo ![]()
Jo holky a my včera koukali na dvd na Mamma Mia a je to super!Mám ráda Meryl Streep/nebo jak se to píše
/ a fakt dobře zpívala a bylo to fakt zábavný ![]()