DUBEN 2008 - Julinka Kryštůfek Vojtíšek Lucinka Matýsek atd.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.10.08 08:41

Ahojky holky tak vás zdravím jak se tu máte u mne to jde teď jsme se proudili Maty zdlábl mlíčko a teď i hraje a povídá musíme si užít tý dnešní pohody zítra a v pátek mám Nelinku doma díky volbám tak abych v pátek nevisela nevím jak to přežiji pokud bude tak brzy vstávat jako vstává vstává v půl šesté ráno to bude moje smrt včera už jsem to nedodělala neměla jsem sílu šla jsem sice spát až v jedenáct ale já koukala na telku odpoledne jsme byli s kamarádkou na koupit tedy ona se chtěla mrknout na podprsenky k vietnamcům a po cestě dom jsme zjistili že jsou prodejní trhy v kulturním domě no hádejte jak to dopaldo já jsem nepočítala s tím že půjdu něco kupovat no a nakonec jsem ve městě nechala přes 500 kč u vietnamců jsem narazila na slevu oblečení sezonního takže jsem si tam něco malinko koupila dvě stovky jsem nechala Matymu za mlíčko ana trzích za potřebné věci jako tyčky do uší a tak přibližně stovečku a v peněžence vymeteno ale něco malinko se mi vrátí to co jsem si koupila minulý týden v KIK a teď u těch vietnamců tak to jsem dala Ježíškovi tak uvidíme co mne překvapí pod stromečkem a co dostanu jindy i když já miluji překvapení úplná tak letos jsem se malinko ošidila jenže na druhou stranu aby mi Ježíšek kupoval něco ani nevím co tak se to holt udělalo takhle jelikož je před Vánoci no když jsme šli domů tak u kina nás chytl chlástanec jak blázen ješt+ že jsme se u kina skovali pak jsem dala deštník na kočárek abych na těch pět minut nerozdělávala pláštěnku na kočárek to bych dřív došla domů a Nelinky jsem si dala nad hlavu já a došli jsme to dom a sotva jsem došla dom tak přestalo pršet taky dobrý jako hihi jinak docela pohoda a nic zajímavého
tak KIWI jsem ráda že jsete doma ale to že vám nic nenašli je zajímavé uvidíte dnes podle výsledků ale na klidu to asi nic moc nepřidá když už jsi zoufallá a nevíš co mu je jak to léčit co mu pomůže nechtěla bych být v tvé kůži je to dost velký nápor mne stačilo že mi Maty včera spadl s 20cm výšky a klepala jsem se jak ratlík a brečela sem s ním v náručí byla to nehoda jak je živej nechala jsem ho na rozložené sedačce a šla jsem mít nádobí viděla jsem na něj začal se kulit a zastavil se těsně před okrajem sedačky a než jsem stačila doběhnout otočil se směr na zem a padnul na nosánek nic vážného jen se lekl a má ho malinko podřený ale jinak mu bylo fajn jenže jsem se samozřejmě rozklepala vyčítala jsem si to a brečela jsem s ním jak jsem blbá a tak manžel na mne hudroval jak ho tak mohu nechat a tak ale nebylo to nic moc jen hudroval také se asi lekl nebo tk ale v tu chvíli jsem si připadala jak malé dítě taky to nebylo nic moc bych pri něj potřebovala ohrádku jenže ta je nemyslitelná kvůli místu by jsme se tu nehli vůbec postýlka je pro něj jen na spaní jak se plazí a kroutí a kutálí a na zem ho dávat nechci aby nenastydl přeci jen je podzim i když tam bude mít peřiny tak nevím
Veru tak k tédle doktorce bych nepřivedla ani myš natož dítě co to je za exota to nevím ale kdyby mi toto všechno řekla ježiš já bych vyskočila s kůže bopže bože ty někteří doktoři a ldii jsou hrlza a děs ať je to jakýkoliv stát koukám
mne diskuze na rodičích funguje chodím se tam koukat ale zatím jste tady tak píšu na obě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.08 08:47

jo Veru a ještě jsem zapoměla Mikča je opravdu úžasná Miselinka musím se přizna že jsem snad ještě takhle miminko neviděla ale vypadá to hodně zajímavě a krásně a pokud je to jen s kojení tak koj dokud to jde co já bych za to dala tak si to užívej dokud můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.08 11:05

TAk se holky pro dnešek loučím jdu si pustit pohádku na dvd a jdu uklízet Nelinky pokojíček je to hrůza a děs nechám jí tam pár hraček stejně si nehraje moc kdo to má stále uklízet přijdu večer když půjde net o půl desáté budu stahovat fota do pc tak se na vás mrknu a dodělám malé restíky ty velké budou trvat hodně dllouho tak se mějte fjn a já eletím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
15.10.08 16:08

Terezce přejeme vše nejlepší k svátku. :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
15.10.08 16:14

Berusko ja myslim ze deti na zemi mame asi uplne vsechny,my mame treba velkou hraci plochu protoze ani sedacku jeste nemame :lol: ,tak tam ma hrazdicku,vedle puzzle a deku a vetsinou mi odleze na plovoucku,tak ji zase vratim,myslim ze z toho nenastydnou.Dam ji treba navic ponozky a jestli mas chladneji tak prioblect ale zem potrebuje.
Stejne se zemi nevyhnes,potrebuje prostor na lezeni..Mala leze pozadu,dela jakoby kliky a vzdycky si posune ruce dozadu a odsoupne se :D a za par minut je na druhe trane pokoje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.10.08 18:12

Ahojky holčiny.
Nechcete se už vrátit?Je nám po vás na naši staré diskuzi smutno. :cry: :( :cry:
""http://img511.imageshack.us/img511/6113/z62zm0.gif:http://img511.imageshack.us/…3/z62zm0.gif ""http://img511.imageshack.us/img511/6113/z62zm0.gif:http://img511.imageshack.us/…3/z62zm0.gif ""http://img511.imageshack.us/img511/6113/z62zm0.gif:http://img511.imageshack.us/…3/z62zm0.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.10.08 22:26

Medulko, ale já se tam nemůžu dostat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.10.08 10:06

Ivko dostaneš se tam přes tuhle adresu

http://diskuze.rodice.cz/viewtopic.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.08 08:12

Ahojky holky tk vás zdravím omlouvám se že až teď ale včera nebyl časík
začnu od začátku
Medulko Matýska nechávám na rozložené sedačce která je na zemí tak 20 až 30 cm spím na ní takže tam mám peřiny a kojící polštář Matýsek vždy leží šikovně nějak mezitím takže nikdy ještě nespadl a většinou u něj sem nebo když ne je zajištěnej aby se nic takového nestalo jenže v tu středu tam peřinu neměl přetočil se moc na kraj a já doufala a myslela si že mu pud sebezáchovy nedovolí se už dál otočit ale bohužel navíc Matýsek nidky takhle sudy neválela aspoň né v mé přítomnosti vím že jsem v tomto ohledu hrozná matka ale u budu se snažit aby se to už nestalo
Buníku je mi to mco líto že je MAtýsek alergik ale držíme palečky aby to vymyzelo úplně a vyhráli sjte boj na dlouhou trať neumím si představit sebe ve stejné situaci to už bych byla totálně na nervy a řvala bych na všechny okolo stále a ne jen když mne rupnou nervy nebo jsem an nervy což je teď každý druhý den obdivuji tě a přeji hodně zdaru a pevné nervíky
Kiwíaku jawm ráda že už vám je dobře a snad už se to nevrátí a mi zoubky také ještě nemáme stále jsme bez zubý a zatím to nevypadá že by se něco změnilo minule jak jsem psala o tzom zubu to byl bohužel můj omyl takže ¨jsem ze sebe udělala totálního blbce předevšemi
HOLKY JAK TO DĚLÁTE ŽE VÁM JDOU FOTKY KDYŽ MNE NE BÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
ve středu jsem vařila na čtvrtek jelikož jsme bez autíka tak aby měl manžel oběd sebou do práce manžel musel na chvilinku ještě do práce takže byl hodinu pryč a já myslela že se zbázním malej chtěl spát už ve 4 kldy jsme přišli ze školky ale doma neusnul a pak mi řval asi třičtvrtě hodiny v kuse snad já už nevěděla co s ním byla jsem z něj na nervy ale totálně řval i po nakojení a flašce byl opravdu přetaženej s manželem jsme se dohadovali zase kvůli nečemu nadával že jsem hysterka a že jsem čím dál méně snesiteljlnější že si mám vzít nějakej prášek já vím cítím to i na sobě já sama že to není to co býcalo stačí něco podobného jako ve sředu večer a během půl hodiny jsem nervama tak vyřízená že jsem v tu chvíli zralá opravdu na nějaký prášek jelikož to pak odnáší celá rodina bohužel a já sem pak protivná a stačí mi najít někde bordel a nebo nalepenou žvýkačku nebo prostě nejakou prkotinu a řičíím jako kr…
včera jsme byli s Matym a Nelinkou v mateřském centru bylo to opravdu zábavné hráli jsme zpívali a vyráběli z ruliček od toaletního papíru nějaké věcičky pak jsme šli dom napapli jsme se a šli jsme nasbírat pár lístzečků na vylisování a tvorbu zvířátek a tak chytnul nás chlístanec jako blázen dom jsme přišli od kolenou dolů na ždímání ale užili jsme si to a pak jsem celé odpoledne s měnšími přestávkami až do půl jedenácté večer Nelince vyráběla stojánky na tužky z těch ruliček papíru ještě dnes musím dodělat hlavu žirafy a je hotov až bude hotovo vyfotím a dám vám to sem takže docela pohoda dnes se mi nikam nechce i když to venku vypadá na fakt pěkné počasí uvidíjme odpoledne teď půjdu uklízet dodělám Nelince tu žirafu a budeme spolu možná podle času dělat zvířátka máme žaludy a kaštany tak ať se chvilinku zabaví i když kupodivu je zatím hodná občas se s ní malinko zlobím kvůli úklidu a bordelu ale jinak to jde i Matýska mi pohlídala a moc mi včera pomohla takže jsme šli ven kupodivu za hodinu a půl po tom co jsem vstávala i stím že jsem si umyla holavu učesala nalíčila takže snad bude i takovej ten dnešní den nebo budu na nervy a zase si pokzíme všichni víkend no snad je to vše teď jdu dodělat žirafu a pustit Nelince pohádku aby jsem pak chvilinku měla zase na nakouknutí zatím se mějte krsáně papapapa
ještě jsem zjistila že Maty chrápe v jakékoliv poloze jinak mi spinká na bříšku málokdy na zádech to většinou jen v kočárku a nebo když ani sám neví jak usnul tedy myslím jakou rychlostí včera jsem ho dala do kočárku a do dvou minutek spal ani nevím jak
Veru pokud jde o tu zem já mu tam mohu dát deku puzzle a stejně je t na prd jelikož ho za deset minut možná ani ne najdu jinde kor když se vzteká a bojím se že si akorát odře nosík na koberci jinak já se bojím že nastydne jelikož od tzemě přeci jen fakt táhne a přioblést ho se zase bojím jelikož když pije nebo brečí tak je zpocenej až kde navíc musím dávat pozor na Nelinku pokud je na zemi tak to abych jen seděla u něj aby na něj nespadla nebo na něj omylem nešlápka je sice už dost velká ale když si hraje tak člověk nidky neví zakopne a melér jew na světě a když jí řeknu nelítej je tu Maty je jak hluchá bohužel to bych jí musela do té země zadupat aby mne poslechla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí