Poradna duly
Jana Čurdová
dobre ranko!! majko, gratuluju k prukajde! ![]()
a holky, vam drzim palce na kontrolu!! teda ja se te svoji snad ani nedockam..
az v pondeli. uuuuuh…
![]()
Tady pořád nidko není
Jsem čekala výsledky kontrol a jak se máte a nic ![]()
DUBŇÁTKA 2009
aleesha TP 2.4./KO 22.9.
MiriaM TP 5.4./KO 25.9
Petrax77 TP 5.4./KO 30.9
xmerssy TP 11.4/NT screening 2.10., KO 6.10
Petra Z TP 13.4./KO 18.9
Angua TP 14.4./KO 7.10/ porodnice Vsetín
Ellena TP 14.4/KO7.10./porodnice Mullingar-Irsko
Bobi TP 17.4./KO 24.9.
Buresinka TP 17.4./KO 1.10
kackakocka TP 18.4./KO 30.9
tygr TP 20.4/KO 23.4.
Lucink_a TP 22.4 KO 15.9
Escargot TP 23.4./KO 21.10./NT screening 10.10.
Titty TP 23.4./ KO 24.9./ porodnice Praha-Apolinář
Majka24 TP 25.4./NT screening 13.10., KO 15.10
Tuttu TP 25.4/KO ?
Mishutka TP 29.4/KO 29.9
Fram TP 30.4./KO 22.9
Hlásím se z kontroly, vše v pořádku, prcek má 2,5 cm a já už mám průkazku
Dostala jsem ještě nějaký brožury a Mamavit ![]()
Příští týden jdu na odběry do Gennetu a zaregistrovat se k Apolináři
Už jste tam některá byla? Čeká se tam dlouho?
Petra Z , tak jak jsi dneska dopadla?
Ahoj,
taky už se nemůžu dočkat kontroly
. Všem případně gratuluju, nějak to teď nestíhám sledovat.
Jinak u nás nic nového, hodně chodíme na procházky, ten mrazivý vzduch mi dělá dobře a Lucinka pak krásně spí ![]()
Escargot - gratuluji k průkajdě!!! Já jsem zvědavá, co mi dr. řekne v úterý.
Uff -už aby tady bylo ![]()
Ahoj holky,
Máji a escargot gratuluju k průkajdě a k úspěšným kontrolám, ještě Peťa dobrý zprávy a bude to super, už máme techničáky na mimča skoro všichni,co??? Já se moc těším na kontrolu a hlavně na ten UTZ screening…
Ahoj holky...........
Maji a Escargot , velka gratulace k prukajde!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Miriam , ja se taky nemuzu dockat toho screeningu.......... ![]()
Peti , tak co KO???Jak jsi dopadla????
Holky můžu se zeptat, nevíte některá od kolikátého týdne jsou ty těhotenská cvičení, chtěla bych chodit, mám vyhřezlou ploténku v páteři a bojím se že když nebudu nic dělat, že to břicho neunesu
Od příštího týdne bych chtěla chodit plavat, když mi to doktorka dovolí a pak ještě cvíčo, ale nevim kdy se má začít???
Miriam , presne po tom jsem se shanela taky, od kdy, osobne si myslim, ze od druheho trimestru..........prece jenom ten prvni je rizikovejsi.........taky chci urcite chodit, boli me zada a taky bych to bez cviceni nezvladala...........no a plavani je vyborne, ale dr mi to nedoporucovala kvuli infekci..........nemuselo by to dopadnout dobre.......a z toho mam strach, tak radeji nee, i kdyz plavani miluju..........Jooo, mit tak vlastni bazen.......... ![]()
no plavani se taky bojim, kor tady v praze..
a co jsem se koukala po cvicenich, tak ty byly vetsinou od 4.mesice.. a kamaradky zacinaly chodit ca. od 16. tydne.
merssy, já jsem chodila s Matesem cvičit, ale vůbec nevim od kterýho týdne, zapoměla jsem
myslím si že od 16tt nebo od 20tt je to skvělý, měli jsme k tomu i relaxace a pak jsme tam byli skvělá partička, popíjeli jsme čajíky, bylo to moc fajn.
Já doufám že mě to plavání doktorka nezatrhne, právě jsem čekala až skončím třetí měsíc abych se ji zeptala, jdu ve čtvrtek 25/9 a to budu 12+4 doufám že to povolí…
No pokud trpíš na záněty tak fakt asi to cvičko by bylo pro tebe lepší, radši neriskovat..
Ahoj holky,
tak jsem konečně tady ![]()
mimísek v pořádku,mával ručma a nožkama,ale ne a ne se otočit zády kvuli projasnění šíje.Tak příště.
Dostala jsem těhu průkajdu
hurá ![]()
26.9.na odběry a na UTZ znova.
No a tady je
http://nd.blog.cz/…73557582.jpg
Peti moc moc moc gratuluju jak k divochovy tak k techničáku, je to bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Miriam , to verim, ze cviceni je super............na to se uz tesim.........ja prave na zanety trpim........
.........no tak se toho bojim, vis, ale pred tehu jsem chodila plavat porad, dost mi to chybi, pomahalo mi to na zada…a ted jak nic nedelam, tak to citim............
Peti , obrovska gratulace k uspesne KO a k tehu prukazce..........
, parada!!!!!!!!!!! ![]()
Fram , taky bych to videla na ten 4 mesic.
Holky, uz jsem se objednala k zubarovi na preventivni prohlidku, jdu za mesic..........