Poradna duly
Jana Čurdová
Peti, dík
![]()
Luci, taky mě bolela hlava a podezřívám se, že jsem málo pila… Přece jen je těch tekutin teď potřeba víc… Tak na to teď dávám bacha…
Když všeci tož všeci
Taky přihodím nějaké foto… Máme ty dětičky fakt k sežrání ![]()
http://rodina.cz/…g_5814_1.jpg
http://rodina.cz/…g_5821_1.jpg
Ahojky …
No tak já asi budu trochu dráždit, ale když zvěř usne, tak si na balkoně to cígo dám a je to balada, pravda dám si i prez den … ![]()
Fram tý jo moc gratuliju k Emičce!!!!!!!!!!!!!!!!
No Jakub je dneskatak protivnej že mě z něho za chvilku rupne hlava … celý odpoledne buď kňourá nebo řve …
Gabu, můžu ti říct obdivuju tvoje noční tempo, já jsem vyřízená když musím 2× vstát, ale co máš ty to je nářez …
Angu bomba metřík …
Musím se pochlubit, Mates byl včera poprvé na tenise, a strašně moc mu to šlo, trenér ho chválil, jsem na něho strašně pyšná!!!!!!!!!
Možná z něho roste slavnej tenista ![]()
Miri, vítej v klubu, já měla s Radimem dneska to samý, teď se buď už unavil, nebo mu fakt byla zima a zahřál ho ten polštářek s višňovýma peckama ![]()
Matýsek je šikulka, já bych se netrefila ani náhodou, tak mu budeme jednou fandit na wimbledonu ![]()
Hele Ambi co je to za sáček???
Mě to dítě fakt dneska zničí !!! Byli jsme u Dašky a tam to celý prořval, síla!!! Vůbec teď odpolko nespal, tak snad bude chrupat v noci …
Jo jo za 15 let se sejdeme u telky a budeme mu fandit !!!
![]()
Miri…vidíš…výhoda nekojení
cígo na nervíky ![]()
Taky nevím,co je to za pytlík
![]()
To není možný, to dítě spí, namůžu tomu uvěřit, celý odpoledne vysíránkoval, fakt už to bylo na nervy, fakt si teď půjdu s chutí zapálit, tak tak Péti na nervíky … ![]()
Miri, takze uz hresis, jo?na balkonku?
Pytlicek se prodava v DM za 79 kc, to jsem o nem slysela.A jak se ohriva?a pak dite polozit na zada a jen dat nahoru ten pytlicek, nebo necim se pripevnuje??moji se totiz krouti, kdyz breci.
Tak to jste me „potesily“,ze vam dneska breci decka
u nas je take rev
![]()
AMber, ja PO sestinedeli se nejvice tesim take na horkou vanu
a na klidny a nicem neruseny spanek ![]()
Jo jo Rosi, už si vařím čajík a půjdu na balkonek hodit relax s cígem …
Mám toho za dnešní odpoledne fakt dost …
Ten pytlíček mě taky zajímá, co je to zač, hned bych ho koupila, protože Jakub asi na prdíky moc netrpí, ale když ho to chytne tak to stojí za to …
Rosi kdy dáme kočárkování???
Miri a Rosi, ten pytlík je z DM, přesně jak Rosi psala, za 79 Kč. Jsou to pecky z višní, já to dám ohřát do mikrovlnky na 30s - 1min a až je to akorát (ta 1 min je skoro dost), tak mu to položím na bříško. A jak to hřeje, tak ty prdíky jedou
A navíc je to k zahřívání, teď po kojení mi zase usnul jako špalek s pytlíkem na bříšku, nijak se to nepřipevňuje, drží nám to, a taky cvičí a kroutí se, ale tím teplem se zklidní. Je to fakt super, my to dostali, jinak bych o tom nevěděla ![]()
Amber a to se dává na oblečení nebo na holý tělíčko???
Tak to je bomba zítra to koupím…
Miri,neprovokuj s balkonem,ted je tam i přítel ![]()
A na pytlík kouknu v DM ![]()
Miri, na oblečení, ono to fakt dost hřeje. Teď se začal vrtět, ale spí, tak jsem přihřála pytlík a frkla mu ho znovu na břicho a už si krásně vrní
Je to prostě kocourek ![]()
Taky jste dneska brečeli? To jsou asi nějaké ty… erekce na slunci dneska
U nás je to celý den - usne, vyplivne dudlík, začne brečet, vrátím dudlík, usne, vyplivne dudlík…
Šak jsem to psala, že jsem obědvala až v pět
Teď usnul a neplive, musím zaklepat, třeba mu to vydrží ![]()
Pytlík máme taky, včera jsme zrovna aplikovali, ale jestli pomohl nevím… Možná byl problém jinde ![]()
Ještě jak se někdo ptal na to koupání, tak my koupem denně, ale nemyjem denně mýdlem. Mám takový levandulový sprchový olej, tak myjem tak jednou za 3 dny tím a to ještě jen tak zběžně, protože sebou děsně šije a jinak jenom očapkáme vodou, rychlovka… Snažíme se položit základy večernímu rituálu již v raném věku
Teď nám na to sice ještě kašle, ale věřím, že se to časem vrátí
Už ve vaničce ani neřve, asi se mu to už skoro i líbí…
Dáváme teplejší vodu, tak se hezky prohřeje… ![]()