duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
6.5.09 17:41

Peti, dík :lol: :lol: :lol:

Luci, taky mě bolela hlava a podezřívám se, že jsem málo pila… Přece jen je těch tekutin teď potřeba víc… Tak na to teď dávám bacha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.5.09 17:45

Když všeci tož všeci :lol: Taky přihodím nějaké foto… Máme ty dětičky fakt k sežrání :wink:

http://rodina.cz/…g_5814_1.jpg

http://rodina.cz/…g_5821_1.jpg

http://rodina.cz/…g_5832_1.jpg

http://rodina.cz/…g_5844_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
6.5.09 18:15

Ahojky …

No tak já asi budu trochu dráždit, ale když zvěř usne, tak si na balkoně to cígo dám a je to balada, pravda dám si i prez den … :oops:

Fram tý jo moc gratuliju k Emičce!!!!!!!!!!!!!!!!

No Jakub je dneskatak protivnej že mě z něho za chvilku rupne hlava … celý odpoledne buď kňourá nebo řve …

Gabu, můžu ti říct obdivuju tvoje noční tempo, já jsem vyřízená když musím 2× vstát, ale co máš ty to je nářez …

Angu bomba metřík …

Musím se pochlubit, Mates byl včera poprvé na tenise, a strašně moc mu to šlo, trenér ho chválil, jsem na něho strašně pyšná!!!!!!!!!
Možná z něho roste slavnej tenista :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
6.5.09 18:16

Jo holky dubňátka máme moc krásný, povedly se dětičky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
6.5.09 18:19

Miri, vítej v klubu, já měla s Radimem dneska to samý, teď se buď už unavil, nebo mu fakt byla zima a zahřál ho ten polštářek s višňovýma peckama :)

Matýsek je šikulka, já bych se netrefila ani náhodou, tak mu budeme jednou fandit na wimbledonu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
6.5.09 18:21

Hele Ambi co je to za sáček???
Mě to dítě fakt dneska zničí !!! Byli jsme u Dašky a tam to celý prořval, síla!!! Vůbec teď odpolko nespal, tak snad bude chrupat v noci …

Jo jo za 15 let se sejdeme u telky a budeme mu fandit !!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65332
6.5.09 18:36

Miri…vidíš…výhoda nekojení :lol: cígo na nervíky :lol:
Taky nevím,co je to za pytlík 8O :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
6.5.09 19:32

To není možný, to dítě spí, namůžu tomu uvěřit, celý odpoledne vysíránkoval, fakt už to bylo na nervy, fakt si teď půjdu s chutí zapálit, tak tak Péti na nervíky … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
6.5.09 19:40

Miri, takze uz hresis, jo?na balkonku?

Pytlicek se prodava v DM za 79 kc, to jsem o nem slysela.A jak se ohriva?a pak dite polozit na zada a jen dat nahoru ten pytlicek, nebo necim se pripevnuje??moji se totiz krouti, kdyz breci.

Tak to jste me „potesily“,ze vam dneska breci decka :twisted: u nas je take rev :lol: :lol: :lol: :lol:

AMber, ja PO sestinedeli se nejvice tesim take na horkou vanu :? a na klidny a nicem neruseny spanek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
6.5.09 19:45

Jo jo Rosi, už si vařím čajík a půjdu na balkonek hodit relax s cígem …
Mám toho za dnešní odpoledne fakt dost …

Ten pytlíček mě taky zajímá, co je to zač, hned bych ho koupila, protože Jakub asi na prdíky moc netrpí, ale když ho to chytne tak to stojí za to …

Rosi kdy dáme kočárkování???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
6.5.09 19:55

Miri a Rosi, ten pytlík je z DM, přesně jak Rosi psala, za 79 Kč. Jsou to pecky z višní, já to dám ohřát do mikrovlnky na 30s - 1min a až je to akorát (ta 1 min je skoro dost), tak mu to položím na bříško. A jak to hřeje, tak ty prdíky jedou :) A navíc je to k zahřívání, teď po kojení mi zase usnul jako špalek s pytlíkem na bříšku, nijak se to nepřipevňuje, drží nám to, a taky cvičí a kroutí se, ale tím teplem se zklidní. Je to fakt super, my to dostali, jinak bych o tom nevěděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
6.5.09 19:58

Amber a to se dává na oblečení nebo na holý tělíčko???
Tak to je bomba zítra to koupím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65332
6.5.09 20:06

Miri,neprovokuj s balkonem,ted je tam i přítel :twisted:
A na pytlík kouknu v DM :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
6.5.09 20:12

Miri, na oblečení, ono to fakt dost hřeje. Teď se začal vrtět, ale spí, tak jsem přihřála pytlík a frkla mu ho znovu na břicho a už si krásně vrní :) Je to prostě kocourek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.5.09 21:25

Taky jste dneska brečeli? To jsou asi nějaké ty… erekce na slunci dneska :lol: :lol: :lol: U nás je to celý den - usne, vyplivne dudlík, začne brečet, vrátím dudlík, usne, vyplivne dudlík… :roll: Šak jsem to psala, že jsem obědvala až v pět :roll: Teď usnul a neplive, musím zaklepat, třeba mu to vydrží :lol:

Pytlík máme taky, včera jsme zrovna aplikovali, ale jestli pomohl nevím… Možná byl problém jinde :roll:

Ještě jak se někdo ptal na to koupání, tak my koupem denně, ale nemyjem denně mýdlem. Mám takový levandulový sprchový olej, tak myjem tak jednou za 3 dny tím a to ještě jen tak zběžně, protože sebou děsně šije a jinak jenom očapkáme vodou, rychlovka… Snažíme se položit základy večernímu rituálu již v raném věku :lol: :lol: :lol: Teď nám na to sice ještě kašle, ale věřím, že se to časem vrátí :roll: Už ve vaničce ani neřve, asi se mu to už skoro i líbí… :lol: Dáváme teplejší vodu, tak se hezky prohřeje… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí