duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1339
7.5.09 14:25

Péťo jj je to fakt stále prcek, já když čtu ty vaše váhy… já myslím že teď má tak 3kg, na délku je to horší, teprve te´d se jí začínají rovnat nožičky, takže je má pořád skrčený, ale už rostem, páč jí už nejsou ty newborn dupačky :lol: :lol: To jsem se rovnou chtěla zeptat holek co maj dvojčátka, možná spíš Evičky, Rosinky kluci už jsou větší, jak jsou kluci velký? Já bych ti ty prťavý věci poslala, jsou jak nový, samo jako dáreček, hoď mi na SZ adresu ju? :wink:

Jinak kyčle máme krásný, prý výstavní kus i když říkal, že jakmile se rodí KP bývá problém, tak se jí naštěstí vyhnul

Miri zatím 60ml, možná by dala tak 70-80, ale to je na ní zatím moc. Napíšu rozpis krmení, ale doufám, že mi holky co krměj často neukamenujou :wink:
ráno kolem 8:00, podle toho kdy se v noci vzbudí, te´d poslední dobou mezi 4-5, pak kolem desátý, pak obídek 12 - 13, pak mezi třetí a čtvrtou, pak kolem šestý a pak kolem osmý večer. Nebudím, nechávám to vcelku na ní, jen když odpoledne spí dlouho tak ji vzbudíme

Jen teď jsem zažila horký chvilky, od toho plného přechodu na nutrilon mi od soboty nekakala, byly jsme i na kontrole a vše v pohodě. Dnes už jsem to ráno psychicky nevydržela a volala jsem k druhé doktorce, protože moje má dovču. Takže mi řekli, ať radši přijedu přeci jen bude dlouhý víkend. Tak jsem se oblékla, malou přebalila a dala jsem jí látkovky, jen bez takový tý separační vložky, páč stejně nekaká, oblékla jsem jí, a najednou krásná „střelba a smrádek“ a po 5ti dnech to bylo. Takže příště asi stačí zavolat a bude to :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
7.5.09 14:29

Gabu děkuju, napsala si to moc krásně, já taky kojila podle hodin, ale kdybych kojila podle malý, tak mi to prso žužlá asi hodinu a vůbec jí to nevadí a to fakt nejde :?
Je strašně fajn si přečíst, že bude líp a tohle období nebude trvat věčně, jsem už někdy zoufalá a kojení je krásný, užívám si to, když zrovna nejsem utahaná jako kotě…
Terezka za ty kila stojí, to je pravda, je to moje zlatíčko a snad se to srovná a ty máš teda taky dobrý příběh, oni někdy ty lidi nevědí co by :roll:
Já počítám, že ještě pár reakcí moje tělo bude mít, ale teď s tím fakt nic neudělám… budu se snažit to pouštět jedním uchem tam a druhým ven…

Koukla jsem na teploměr a venku je 16stupňů a zamračeno, ale o víkendu už má být krásně, tak si to na Benecku užijte, u nás je teď o víkendu jarmark, docela bych i šla, ale nemám v čem a nechce se mi ještě moc vylézat, no uvidíme, u mě to těhu kalhoty ještě jistý :oops: 23 kilo navrch je dost a ty jen tak rychle neshodím… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
7.5.09 14:31

Amber já ti nevím, ale s tou mykozou si myslím to zas není tak horký, když se chceš koupat doma. Tam by se někde ty bakterie musely vzít a předpokládám, že vanu špinavou nemáte a vodu máte dobrou ne? Pro klid bych si vanu vydesinfikovala třeba nějakým Savem a do vany si dej jestli máš tee tree oil, je desinfekční a ještě krásně voní

Holky taky jsem byla pyšná na to, že nemám skoro žádný břicho, až mi zmrazil jeden místní pán, když jsme se byli projít, já stála o kousek dál než kočárek a on na mě kouknul, kouknul na břicho a říká „Tak ještě nic co?“ Umět v tu chvíli vraždit pohledem tak je mrtvej :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65320
7.5.09 14:36

Luciiiiiii taky ještě běhám v těhu kalhotech..je mi v nich nejlíp :lol:
A ty rifle,co jsem si dnes koupila jsou elastický.ale hezky mi to nad pasem přetéká :lol: NO A CO :P :P hlavně že je malej v pořádku ne???

Nicky,no máte malinkou princezničku,my asi budeme dlouhý po tátovi,no aspon to nebude prcek po mě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
7.5.09 14:38

Péťo já mám asi 183cm a Ríša 187, mladej už mě taky přerostl, takže předpoklad na prcka moc nemá, ona holt musí dohnat těch 14 dní, o co jí vyndali dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
7.5.09 14:40

Luci , kde je jarmark a co tam bude??? Asi na náměstí, že? :lol: Já sháním tipy, kam razit na výlety, nechci celý víkend tlačit kočár někde do kopců v lese, jarmark zní dobře. A na kila navíc prď, když se nehneš dál od kočárku, jako Nicky :wink: , tak ti každý to břicho promine. Nebo si nalep na čelo cedulku „rodila jsem před dvěma týdny, tak co byste chtěli???“ :lol: To bych si tam nejraději nalepila já, s fotkou mého břicha těsně před porodem, aby lidi viděli, jaká to byla fuška, nosit takový bachor… To by se na mě pak jinak koukali, né jako na nenažranou obézu, ale jako na zasloužilou matku…

A taky se chystáme do Pece na bobovou dráhu, to bude mít Fandík asi orgasmus… :D

Nicky , pán si zřejmě zapomněl doma brýle, nebo si myslel, že je apríl. Ty jsi těhotně nevypadala ani před porodem, dle fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
7.5.09 14:41

Ahojík mamuchy,
nestíhnu vás dočíst, od včera bojujeme se zácpou, chudák tlačí jako o život i ve paní, tak nic moc nespíme nejíme, nekojíme, bo pořád tlačí, z nemocnice jMartovi dávám Laktulozu, ale nic m moc zázrak, tak mám zvýšit dávky tak manža masíroval pupík Pupíkem :lol: a něco se nám povedlo do pleny, ale chude jak nemuze, jinak mě taky vyžahne 60-70 to máme z nemocnice podle doktora , myslím že by mohl i více, nám dávku zvyšoval dvakrát za sebou za 14 dní, jenže jak ted máme zácpu tak něco nakojím a vypije jen 40 kolik nakojím nevím, tak snad bude léúe a bude mít zase splávek, jinak taky Nutrilon Comfort, prý delikátní mlíčko podle doktorů, no a že má zácpu , to mu právě dali v nemocnici měl taky zácpu a z Nenatalu jsme přešli na Nutril. Comf. no a zase zácpa. .
Jo a někdo tu písal i říhání, tak nás to učili :wink: , během krmení dát říhnout, pokud je možnost sledovat podle stříkačky nebo lahve tak po 20 ml, nejlepší dát odříhnout.
Na rajče jsem dala fotečky Martase bylo to na rychlovku tak něco mázlé, no a včera první koupání doma. Byl zlatej ani nebrečel. Jinak Honzík pořád stejný volala jsem tam nevíme jak to udělat jak tam jet když malej má tu zácpu, no a tam nesmí, tak hlídání ale mám strach protože než dojedeme do nemocnice je hodina, pak hodku tam urite pak hodku zpět ale může být i déle, podle zkušeností, no a třeba tchynka by pohlídala, ale když má takové problémy tak se tu bojíme nechat Martu, tak nevíme jak to udelat, tak snad tam pojedeme do víkendu. Je to naprd, nevím bojím se nesmíme ještě ven máme 2.700g, tchynka sikovna ale ten pocit ze Marta knika doma , a je tam tchynka a zkousi ho ududlat na Nutrilonu a on porad knika, treba preháním, jenže tu máme ještě hafana tak to byb hlídala oba :lol: A my stojíme někde v zácpě, no přeháním , jenže nevidět Honzíka taky stojí za prd.Tak nevíme. Tak jdu si udělat kojo čaj zatim paaa

• Citovat
  • Upravit
4663
7.5.09 14:45

Jo tak to s tím krmením Nicky máme podobně, ale na noc vypije Jakub už 90ml, jako kdyby vycítil že jde chrupat, ale jinak vypije taky těch 60ml …
Jo a kakání taky nejde tak jako při kojení, kadí jednou max dvakrát denně, a je to proces, a taky docela dobrý smrádek, ale je dobrý že to jde …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
7.5.09 14:50

Tak já si nešla lehnout, protože jsem si myslela, že se Kačka každou chvíli vzbudí, a ona už chrní takovou dobu a jen se občas trochu zachmoustá. To si zase budu večer vyčítat, že jsem si mohla půl hodinky dáchnout…

Tak sem místo toho též něco vložím:

Ukázkový koníčci, foceno s bleskem :oops: (Proč se Nicky nesmí děti fotit s bleskem????? Nehrozí slepota? 8O :? )

http://rodina.cz/…_kopie_1.jpg

A moje skalka, co může za to, že se Kačka tak rychle narodila. Jen v reálu je to víc barevné a hlavně voňavé!!! A za pár let, až zaroste, to bude paráda 8)
 http://rodina.cz/…g_1514_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65320
7.5.09 14:56

Gabu..to je beruška :lol:
A skalka je teda krásná :wink:
Nicky…no jo,vy jste šli ven dřív :lol: to my vlastně v termínu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
7.5.09 15:07

skalka nádhernááááá :potlesk:

evi to je maso, chůdě malé to i to, oba dva. organizace je těžká, to plně chápu.

zas píšu jen jednou rukou, jsem ráda za jeho spánek, uhoupala jsem ho při arabských rytmech, ale záda už se ozývaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65320
7.5.09 15:12

Evinko..máš to těžké vid…chceš za malým a druhý je doma.....a nemůžete ho vzít sebou a babi taky a aby pojezdila kolem nemocnice a ty věděla,že máš malého blízko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
7.5.09 15:17

Nicky Nádherné fotečky - ta idylková s taťkou spícím je prostě kouzelná. A ještě to tam tak krásně barevně ladí :D Prostě paráda. Máš doma výstavní kousky :lol:
Suvik Krásně jsi popsala ten pláč - přesně - rudnutí až modrání v obličejí a táhlé gííííííí (někdy mám strach, že se normálně udusí tím pláčem, to pak utišit… to stojí za to…)
Zuzulenda Slabé mlíko neexistuje ;) Někdo tu dával link na věci ohledně kojení a je tam spousta skvělých informací - možná bys tam našla něco, co by Ti s kojením pomohlo. Kojit tři hodiny v kuse je přece šílenost… www.kojeni.net Já jsem tam taky našla spoustu užitečných rad a dost nám to pomohlo, takže teď kojím cca 10-max 15 minut a Mates vypadá spokojeně. Zbytek odstříkám, to dělá tak 120ml a dám je matesovi z flašky při dalším kojení, což vesele mlaskne najednou. (Pak nemá přibírat kilo za tři neděle…)
Lucinka ŘÍháme jako stanuška - ve svislé poloze opřený o tělo maminky a ne příliš jemně plácáme a třeme zádíčka. Většinou to má okamžitý účinek, ale když ne, na chvíli ho odložím a po 10,15 min zkusíme znovu, většinou už úspěšně. Ale když Matesovi bylo jako Terezce, tak často říhnul až za mnohem delší dobu. Zahnisaný očičko čistíme nějakou vodičkou, která sice pomáhá, ale po ofouknutí na procházce nebo po pláči jsme na tom stejně jako před použitím… Takže moc neporadím :oops:
Gabu Nádherná skalka - nádherná Kačule :) Mimochodem - co je to za slovo „zachmoustá“? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
7.5.09 15:29

Tak jsem to zvládla rychleji a dočetla vás :)

Říhání, náš malý kolikrát usne při kojení, takže neříháme, dělám to stejně jako Aleesha, poplácávám zadeček, někdy místo říhnutí jede rovnou blinkání, ale většinou spí.

Lucinko, s tou postavou.. Jsi týden po porodu, já svoje jeansy oblíkla po šestinedělí :) A nějaký dobrák, už nevím kdo mi řekl, jestli tam nemám ještě jedno, a to malému byl asi měsíc.. Lidi jsou fakt dobráci :) A ke kojení, v porodnici mi říkali, když malý usínal, abych ho co nejvíc vysvlíkla, aby mu nebylo teplo, aby nespal.. Ale moc to nepomáhalo. A teď už kojíme cca 10-15 minut a usne až potom, co se nají.. Ono se to všechno ustálí :)

Gabu, máš super tchýni, ta moje mi teď o víkendu řekla, že musím zhubnout, aby se přítel nedíval po jiných.. Ono jí hrabe z toho, že je každej tlustej. A co.. :) A máš krásnou skalku :)

Nicky, tak další do party vinařů a pivařů :) Závidím! Chci takyyy :) a s tou vodou, taky jsem si říkala, z čeho můžu mít ve vlastní vaně a ve svojí vodě mykozu.. Ale ta vířivka na zahradě, to nevím… Je tam sice vyměněná voda, ale bude v ní víc lidí, tak z toho asi nic nebude :( Ale fakt jsem se těšila. Tak alespoň sklenička šampíčka.. Jo a malá s tátou jsou kouzelný :)

Taky jsem si dneska pro jistotu koupila tu odsávačku na vysavač, jak jí tu vychvalujete. Malý dneska pšíkal, tak jsem si říkala, ať jsme připravení :) Dlouhý víkend před námi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
7.5.09 15:30

Evi máš to ale trápení, snad už se to dá brzy dohromady, moc na tebe a kluky myslím!!!

Gabu malá koníčkuje fakt úžasně a skalku upřímně závidím, já sem naprostej antizahrdník a s našima 2500m zahrady je to úděs, ale já věřím, že se do toho taky jednou dám :lol:
ad blesk by se neměl, protože ještě nemají správně vyvinutý očíčka a prostě to nějak může poškodit, já se omlouvám, už si to fakt vůbec nepamatuju, je to už hafo let, ale tohle si pamatuju nooo

Miri no já se zatím bojím dát víc, až se začne budit v noci dřív, tak taky přidám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí