Poradna duly
Jana Čurdová
to je prd k vidění co?
, no tak jsem to aspoň zkusila jako fotodokumentaci… ![]()
Suvi…něco vidím,ale neporadím bohužel...........
Tak mamka vozila a potkala nějaký svoje kamarádky Mates prý vypadá na 2 měsíce…i víc klidně by řekly ![]()
máme kus chlapa ![]()
Ahojky,
GRATULACE Escargot k malému Vincentíkovi! Ať vám roste do krásy!
![]()
Suvi - pokud jde o jako by jen červené drobné pupínky tak y můžou být z toho jak ublinkává, a nebo spíš potníčky. Jestli má dudlík tak proto kolem pusy a pod krkem z pocení. Co poradit? Mazat, hlavně u té pusinky. Pak jsem potníčky na těle ještě dětem pudrovala dětským pudrem, ale ten Bephanten je fakt nejlepší.
No a na ty jako by beďarovité, říkala nám dětská dr. ještě v porodnici, že to je jako by puberta, a že to obvykle po 6 nedělí vymizí. Malej je měl hodně a teď už jen sem tam.
Pokud jsou jinde na těle tak můžeš pomazat tím lihem co si mazala pupík, ale na obličej NE !!! Tam zas jen ten Bephanten.
Neboj ono to časem vymizí!!! ![]()
Ptala jsem se dr. , že když má pubertu teĎ, tak jestli už jí mít jako nebude, a máme to z krku...............:D Tak se smála, že to teda bohužel ne
Sakra!
![]()
Ale malej je kouelnej na té fotce!
Mě dnes maldík nějak odmítá spát beze mě. Jak je u mě tak spí a jak ho odložím tak za chvilku je vzhůru. Tak jsem už nějak utahaná! ![]()
U nás se taky objevil první beďar na bradě - tak jsem si s radostí říkala, že si pubertu odbydeme teď a později bude klid, ale asi to tak nefunguje.
Jinak Matesovi se sem tam objeví červený pupínek, ale tipla bych, že to jsou průběžné reakce na maminčin jídelníček. Jeden večer trocha ananasu, další den trocha borůvek, co jídelní pokus, to pupínek, ale zase to průběžně mizí
Holky taky vám prckové kníkají ze spaní? Vždycky když spí, zničehonic se začne jakoby protahovat, kníkat, a za minutu je zas tuhej jak rohlík… To je z těch prdíků nebo co?
Ellenko,mě teda malej kníká a kňourá a občas si jako by brekne a pak zase usměje.....asi sny ![]()
Tak jsem mu k měsíčninám hodila fotečky do metříku!
![]()
Ovšem na úkor sourozenců, páč podpis je pak moc dlouhý.
Takže tam budu muset vrátit dětičky, protože VEndy to chodí sledovat, jak se jí blíží narozeniny. ![]()
Luci, stahovací kalhotky mám nějaké z prádla - přišla jsem, že chci stahovací kalhotky a něco mi nabídli
Pak jsem ještě chtěla ten stahovací pás, nakonec mám toto
http://www.anita.com/…40927539.jpg
Stálo to asi 1200,–, málem mě omyli, ale zas to vypadá dobře… Tak to tak prostřídávám a doufám, že to nebyly vyhozené prachy
U nás jsem stahovací pás nesehnala, dívali se na mě, jak kdybych spadla z Marsu, v jednom obchodě i dokonce nabídli podvazkový pás
Tak na ten se ještě nějakou dobu cítit nebudu ![]()
Luci, moc vám to spolu sluší…
Titty, to musí být teda dost náročné
Snad bude z Martínka brzo správný velký brácha… ![]()
Gratuluju Escargot k chlapečkovi!
Luci, my to tak máme s krmením už třetí den - nakojím ho - řve, pak hledá, přiložím, tak si chvilku hraje s bradavkou - „pinká“ si s ní v puse ze strany na stranu, pak se přisaje, chvilku pije, konec, odcucne se, řve… Takhle jsem ho odpoledne ukojovala asi hodinu a půl
Pak jsme vyjeli ven v kočárku a spal do pěti minut několik hodin…
No, a už se budí, tak jdem koupat, zbytek příště
![]()
Ahoj,
vy strašně rychle jedete,nějak nezvládám vaše tempo a ještě mojí domovskou diskuzi.
![]()
Escargot-gratuluju k narození Vincenta!!!
gabu-krásná skalka,krásný domeček a co je fantastické??Kačenka!!!!!Ta je tak šikuvná a víš co?Malinko,ale přijde mi,že je Fandíkovi podobná.No,nádhera a ještě prosim nějaké sourozenecké fotky nemáš?Ty já miluju,i když u nás skoro nemožné nějak hezky zachytit.
Suvik-takováýho puberťáka mám doma taky,potírám to černým čajem a nebo řepíkem,od mudry jsem dostala Holtovu mast,musim ale dbát,aby s ní nevylezla na sluníčko vůbec,takže až jí z lékárny vyzvednu,tak jen na noc,Emě docela pomohla.Ono to časem přejde,klid.
Jen vím,že by se člověk chtěl pochlubit s miminkem a ono je be´darovité a to jim ještě za čas budou slézat vlasy v lysinkách,to jsou teprve krasavci,už se těšim,tušim,že to začne každou chvilkou.
Nicky-Rosalinka je přenádherná!!!!Ty princezny mě berou,naše berušky a s tatínkama jim to sluší moc,to mě vždycky dojímá,tatínci se svýma princeznama.
![]()
Titty-já myslím,že až nebudetepřibírání tolik sledovat a trošku se dáchneš,tak půjde kojení mnohem lépe.Držim palce,a´t to vydržiš,martínek je ještě malinkatý,ale zase budou s Tomáškem skvělý parťáci,až tohle blbý období odejde. ![]()
určitě jsem ještě něco chtěla,ale jsem urvaná,byli jsme celý den venku,v Českém ráji na zahrádce,na zahrádce v hospůdce.....jsem KO. pááááá
Tak ještě dočítám zbytek, konečně to naše mládě chrní… ![]()
Peti, to mi říkej s oblečením, já se vejdu do jedněch manšestráků, na které je vedro a jedněch riflí… Něco třeba kratšího nebo sukni nebo tak… ani omylem! Snad budu muset něco levnějšího zakoupit, než shodím ty tukové polštáře…
Už jsem v Takku sondovala v koutku s nadměrnýma velikostma - to je tak depresivní… ![]()
Ody, chudáci starší děti, byli vyřazeni
Ale fotky k měsíčninám jsou supr… Tam na té jedné „z profilu“ se Peťko tváří úplně stejně jak se tvářívá Samík… Ony ty mimča mají vůbec takové podobné výrazy, je to sranda ![]()
Stani, vy jste teda výletníci aktivní - to je každý den nějaká aktivita! A já si říkám, jestli nechci v pondělí jet do města moc brzo po předchozí městské vyjížďce - byla jsem tam ve čtvrtek
Asi bych měla jít do sebe - dnešní odpoledne jsem strávila doma pod stromem na lavičce s knížkou a Samíkem v kočárku - dobře se mu venku chrní… ![]()
Vlasy teda by měly začít vypadávat tak po tom měsíci? Dneska jsem nad tím zrovna přemýšlela… I když mně prý nevypadaly, tak jsem zvědavá na Samču, jestli nám bude olysávat
![]()
Stani dík! Dneska jsem se na něj ráno koukla a přišlo mi, že vypadá děsně, tak jsem se vyděsila. Černej čaj budu dělat dál, natírám zatím tím Bepanthenem, to pomáhá, sice pomalu, ale je to po něm lepší. O Holtovce jsem slyšela, kdyžtak taky vyzvednu.
Teď jsem zas uspávala docela dlouho, chjo, jsem utahaná.
Ale byli jsme dnes poprvé na bruslích, s tím kočárem je to mnohem lepší než jen tak (neumím moc brzdit). Malej spinkal po cestě jedním směrem, na konci se vzbudil a plakal, tak dostal občerstvení a po cestě zpět na mě koukaly z kočáru dvě velký oči, to bylo srandovní. Ale neplakal, tak dostla pochvalu
. Akorát mi při tom teklo mlíko, měla jsem černý tričko, tak to nebylo naštěstí moc vidět, vložky se mi samo posunuly a neplnily fci ![]()
Zdravím vás všechny, jdu si dát panáka (rozpustila jsem si hořčík
) a snad na nějakou tu chvíli spát…
Suvi, hezky, na bruslích! Jaký máš kočár? Máš tam ruční brzdu? Já bych právě taky buslila ráda, taky neumím moc brzdit
Tak bych nás dost nerada nabořila, ale líbilo by se mi to, minulé léto jsem nestačila brusle před těhu vytáhnout a pak mě to mrzelo…
Chci se zeptat - jak jste na tom po porodu s velikostí podprsenky? Já jsem mívala 75 B, teď mi výpočet ukazuje 90 C na www.anita.com, jinde teda 90 B - v každém případě mám teď obvod 88 cm
Nějak jsem konsternovaná hlavně z toho obvodu pod, myslela jsem, že se mi ty žebra vrátí zpět, jak porodím, ne že mi zůstanou roztažené do obřích rozměrů… ![]()
Suvi, náš malý byl taky osypaný, řekla bych, že se mu to stěhovalo po obličeji sem a tam a teď po šestinedělí má pleť krásně čistou. Doktorka mi říkala, že si myslí, že to je jen problém šestinedělí a asi byl, tak vydržet a doufat, že to prostě zmizí. Jinak jsem mazala krémem na obličej, nebo bepanthenem.
Stani, přesně jsem si říkala, že malá Kačka od Gabu je celý Fandík
a šikovná je moc, jak mě všichni strašili, že je náš Radim rychlejší a možná hyperaktivní, tak začal trénovat hlavu až v měsíci a teď jí krásně zvedá, ale ty holky jsou nějaký šikovnější
Ale nezapomínej na naše ženichy, jednou se budou hodit
Musím uznat, že ty princezny jsou úžasný, jsem si dneska zrovna říkala, kdyby další dítko byla holčička.. Jestli mi ovšem další dítko někdy projde ![]()
Zase nevím, na co dalšího reagovat
To je vždycky informací, můj netrénovaný mozek to nějak nestíhá ![]()
Tady teď byla parádní bouřka, vítr jako blázen, blesky šílený, ale už je snad pryč..